Jag har faktiskt inte glömt bort min blogg men det är lite som har hänt sista tiden och för stunden så känner jag inte riktigt för att skriva ut allt utan bara dom närmsta vet vad som händer och vad som är på väg att hända. Men när allt är över och jag känner fast mark under mig igen så lär jag förklara vad som hänt och vad framtiden utvisar. Men för stunden så får ni sitta lite i skym undan då jag har annat att fokusera på och då inte riktigt har tid för bloggen på ett tag.. Tråkigt nog men så är det..

Hoppas ni kommer tillbaka när jag börjar blogga igen ^^

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja precis som rubriken säger så lär jag snart berätta mer för er om vad det är jag har undanhållit ett tag och som jag bra hintat lite om men mest velat hålla förblir själv. Antingen imorgon eller på torsdag så lär jag berätta för er, får se helt enkelt ^^
Ikväll så har vi ialf inte gjort speciellt mycket, bara suttit på varsitt håll och gjort vad vi själva har velat.
Men men, imorgon händer de grejer och jag är rätt så nervös. Stora saker händer imorgon.
Men nu vill jag inte berätta för mycket, skriver mer imorgon eller på torsdag ^^

Bjuder på en snygg bild av våran sköna böna!

Likes

Comments

Då har vi haft Dexter här i 3 nätter och de har gått jätte bra! Han anpassade sig snabbt till att grannarna var och sprang i trapphuset för att hämta saker i brevlådorna och när dom över sprang i sin dörr brydde han sig inte heller om efter ett tag.

Har inte jätte mycket att skriva mer än att han har anpassat sig jätte bra..

Sover som en sten i soffan när vi tittar på tv och busar på som vanligt när man är ute och kastar boll. Inte jagat en enda hare heller när han har varit okopplad ^^

​Asså hans ögon!! Det ser ut som om all världens kärlek finns i dom ögonen när han tittar på en..

Likes

Comments

​Om lite mer än 1 timme så ska jag va på mitt möte borta vid kunskapsnavet, då får vi se när jag kan börja plugga och vart de blir. Sen efter de så ska jag hämta Felix på dagis, gå hem till Tove och senare så ska vi ha taco kväll ^^

Blir inget jätte långt inlägg just nu, är helt slut i huvudet och lite små nervös över vad dom ska säga på Kunskapsnavet, tänker mest om jag måste vänta tills hösten med att börja plugga eller om jag kan börja direkt. Helst vill jag börja direkt så att jag har nått att göra om dagarna ^^

Likes

Comments

​Snacka om att jag har haft fullt upp i ett par dagar, känns nästan konstigt att logga in och skriva ett blogg-inlägg haha.

Nee men vi är ju mitt uppe i flytten och eftersom allt har blivit försenat och gått fel å så, så har vi börjat packa upp lådor först idag.. Sen så var vi på Ikea idag och köpte en garderob, sängbord och skoskåp ^^

Sen så var jag i skolan idag och ska dit imon också. Imon ska vi va i baren och även bli bjudna på brunch av 1orna ^^ Vi fick brunch förra veckan men de skadar ju inte precis med att få frukost varje dag ^^

Nehe jag skriver nog lite mer när vi fått ordning på allt! :)

Likes

Comments

Idag så var de äntligen min tid hos Robban så nu har jag min Simba målning på armen.

Hakuna Matata fick vara med också ^^

Färgen har ju inte lagt sig och så är de ju rött eftersom de är nygjort ^^ Så de blir bättre när den har lagt sig rätt ^^

Likes

Comments

​Nu för en liten stund sedan så fick jag ett meddelande på Facebook ifrån en kvinna. Vi är med i samma grupp på Facebook där jag hade annonserat om att sälja mina marsvin. Gruppen heter Marsvins paradiset. Ialf, hon skrev och frågade om jag hade hittat ett hem till mina små grisar och om jag inte hade de så var hon väldigt intresserad.

Så vi har pratat lite fram och tillbaka om Leo och Alex, hur dom är i sitt beteende, hur dom ska ta sig hem till henne och hur dom kommer att få bo där. Så den 2a Oktober så ska dom få flytta till Trollhättan där dom ska få flytta in i en flock med 5 tjejer. Så Leo ska få sin egen lilla tjejflock och hon har till och med planerat att ta en kull på Alex, hon kommer definitivt att bli en utmärkt mamma, de vet jag!

Nu måste jag bara stå ut 1-2 gånger till med att städa ur buren. Måste ha blivit allergisk emot spånet för när jag tar upp bara Leo och Alex så märks inget utan de är när jag står och gräver runt i spånet som jag bara nyser, å nyser å nyser för fullt!

Men nu så sitter jag i soffan och funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller inte. Ska iväg till fredriksskans imon och kolla runt lite på Kalmar Horse Show som har premiär i Kalmar imorgon ^^ Det är första gången men förhoppningsvis inte sista.

Carina och Emilia var här en vända runt 2 tiden för dom skulle hämta en Titanic bok och Emilias mobilskal. Det slutade med att Emilia intog min plats i soffan och Carina o jag städade i lägenheten, haha.

Vi flyttar ju om ≈6 dagar så vi måste ha lite ordning och kunna packa klart det sista. Men jag har ingenting inplanerat på torsdag så då blir det att packa, packa, packa! Hehe.

Likes

Comments

Lite kul ialf att jag ligger på plats 30 över personliga bloggar i Kalmar på bloggtopplistan!
Försöker väl inte precis nå toppen men skulle va kul att få lite fler läsare ^^

Likes

Comments

Våran kisse Jack är borta!

Han är jätte saknad och vi vill bara hitta honom. Hittelön utlovas till den som kan ge info om vad som hänt eller om man hittar honom och tar hem honom till hans stall i Smedby!

​Bättre och mysigare stallkatt finns inte så vi vill bara ha hem honom så snabbt som möjligt, helst igår..

Likes

Comments

Tjenixen och Tjolahopp! Har ni de bra?

Nej fy nu ska jag inte va så positiv när jag ska berätta negativa saker, haha.

Nee men jag fick ett samtal igår ifrån en läkare som sa att proverna vi hade tagit visade att jag hade förhöjda värden på min sköldkörtel.. Och de är tydligen inte bra om man vill vara "normal", haha. Nee men kroppen har ju såklart sitt egna sätt att säga ifrån att någonting inte stämmer och de är precis vad min har gjort men de har jag inte lyckats lyssna på eftersom de är som värsta grekiskan för mig då jag inte vet vad kroppen ville säga..

Men nu vet jag vad den sa och vad den vill säga!

Tydligen så är dessa symptomen på att man har förhöjda värden på sköldkörteln:

Men då förutom viktnedgång så stämmer allt! Eller ja jag vet inte om jag kanske går ner i vikt om ett litet tag, de gör ingenting för mig, jag tar de bara positivt!

Men jag svettas som en gris, är varm ständigt, trött ständigt. Inte haft en normal mens (någonsin), hjärtat har jag känt att de har arbetat väldigt mycket då de har känts som att de ska slå sönder revbenen och hoppa ut.. Darrar gör jag lite till och från, speciellt i ryggen och benen, usch magen säger jag inget om. Nervös är jag nästintill hela tiden avsätt, sover dåligt, lätt för att gråta (gråter till Sofias Änglar...) Att lyfta ett mjölkpaket känns ibland som att lyfta en elefant! Och håret går av! Visst jag har mycket hår men att ha små tussar överallt i huvudet med 3 cm kort hår ser inte så bra ut..!


Usch nee​

Likes

Comments