Heeej!!

Idag ska jag visa er några ideer på vad man kan ha på sig till första dagen i skolan. För att Girl......I know the struggle is REAL när det gäller vad man ska ha på sig. Så jag tänkte hjälpa till.

Outfit #1

Rosa Sjal: Från Turkiet

Rosa Jeans Jacka: Name It

Klänning: LCW Teen

Gröna Byxor: HM

Basket Skor: Stadium

Outfit #2

Blå Sjal: Från Turkiet


Klänning: HM


Svarta Byxor: HM

Outfit #3

Blå Sjal: Från Turkiet

Klänning: HM

Kofta: HM

Svarta Byxor: HM

Skor: Stadium

​Hoppas ni gillade denna inlägg. Ha en bra dag. BYEE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeeej!!!

Först vill jag bara säga sorry för den dåliga uppdateringen. Jag har inte kunnat blogga för att jag var inte så motiverad och hade bara kul med vänner och kusiner. Men nu är jag tillbaka. Det gör ont i hjärtat att säga det här men....................................................SKOLAN SKA BÖRJA SNART. Sommarlovet har varit super kul men nu ska skolan börja vilket betyder att läxor kommer, prov kommer, stress kommer, du måste vakna tidigt och du kommer inte ha tid för youtube, instagram, twitter, pinterest, tumblr, younow, musical.ly, netflix och typ alla dina sociala medier. Men under de här senaste dagarna så har jag bara fokuserat på det dåliga med #back2school och inte det positiva. Så låt oss prata om positiva saker när det gäller skolan...................okej?...............................okej!

1.Du kommer att träffa dina kompisar igen (de som du inte har träffat under sommarlovet)

2.Köpa skolmaterial alltså det kan inte vara bara jag som tycker att det är roligt.

3.Du kommer träffa nya människor det kan gälla nya elever eller lärare.

4. Du kommer att göra saker och vara aktiv och inte bara sitta i din säng och kolla på netflix (som mig lol)

5.Du kommer lära dig nya saker som kanske kommer hjälpa dig i framtiden (även om du glömer 90% av informationen)

EEEHH jag kommer inte på något mer så om det finns något positivt om skolan som jag har glömt skriv det i kommentarsfältet. I alla fall hoppas ni gillade detta inlägg och hela poängen med den är att alltid tänka positivt. Såå aa hoppas det hjälper BYEEE!!!!!!!

Likes

Comments

Heeeej!!

Idag tänkte jag visa er hur man gör en av mina favorit snacks från Pinterest. Det är DIY ballon chocolate bowls. 

Det du kommer att behöva är:

- En ballong

- Choklad 

Först så ska man smälta chokladen. Du kan smälta den hur du vill. Men jag föredrar att göra det med micron. Medans du smälter chokladen så ska du blåsa ballongen. Efter det ska du ta ut chokladen från micron och ha den åt sidan. Det här kan du bestämma om du vill göra det eller inte men jag gör rent ballongen och sen torkar den så att den är ren. Efter det så ska du ta chokladen och lägga den på ballongen och forma det som en skål. Sen ska du lägga ballongen i en sorts bricka, och ha den i kylskåpet tills chokladen har stelnat. Sen när chokladen har stelnat så ska du ta en nål och spränga ballongen försiktigt. Sen så är du klar.


I bilden kan ni se hur man gör steg för steg

hoppas att ni gillar detta inlägg vi ses snaaart ​byyeeee

Likes

Comments

Heeej

Så skolan är äntligen slut. Inga läxor, inga prov, inga läxförhör, inga tidiga morgon, inga lektioner och inget arbete. Du kan bara sitta hemma eller gå och göra vad som helst. Men frågan är VAD SKA MAN GÖRA? I början av sommarlovet så har man många saker att göra som att köpa kläder eller gå ut. Men sen efter några dagar så blir man uttråkad och man har inget att göra. Men va inte orolig I GOT YOUR BACK :) För i denna inlägg så kommer jag att ge några tips om vad man kan göra när man har tråkigt.

1. Du kan kolla på en film eller en serie

2. Du kan laga mat

3. Du kan göra olika experiment

4. Du kan göra olika DIY S

5. Du kan lära dig ett magi trick

6. Du kan dekorera ditt rum

7. Du kan gå ut med en vän

8. Du kan ta Tumblr bilder 

9. Du kan besöka dina kusiner eller dina vänner

10. Du kan läsa en bok

11. Du kan sälja gamla kläder eller öppna en loppis

12. Du kan träna yoga

13. Du kan ladda ner ett spel i din mobil som tex best fiends

14. Du kan pröva några lifehacks från pintrest eller youtube

15. Du kan städa ditt rum (hahah men vem vill göra det?)

16. Du kan cykla med någon

17. Du kan åka till stranden och köra vatten krig (om det är varmt)

18. Kolla på youtube videos

19. Du kan ringa några kompisar och göra en kortfilm tillsammans

20. Du kan även sova

Såå det där var några ideer på vad du kan göra när du har tråkigt. Ha det bra Hejdååååå


Likes

Comments

Heeeeej och..........

Idag tänkte jag visa er hur man dekorerar sitt rum med temat Eid. Varför? Jo för att det är roligt och man blir helt enkelt gladare osv.

Först tänkte jag visa er hur man gör en Eid Inspo Quote

Du kommer att behöva: dator, papper,fotoram, sax, penna och skrivare

Först gick jag på picmonkey en hemsida där man kan redigera och sånt. Jag gick på den hemsidan och skrev en citat som jag tyckte passade till Eid- temat.

Efter det sparade jag bilden som jag har gjort och jag skrev ut den. Sedan markerade jag hur jag ville klippa den och sen klippte jag efter min markeringen.

Efter det la jag pappret i en ram som passade och sen la jag bilden på mitt skrivbord.

Den andra DIY ideen är Eid Inspo Collage

Du kommer att behöva: en fotoram, dator och skrivare

Jag började med att spara några bilder från google. Efter att jag hade gjort det så gick jag in på picmonkey och gjorde en collage på bilderna som jag hade sparat. Sedan sparade jag collage: n som jag hade gjort.

Efter det skrev jag ut collage: n och jag la den i en fin ram som passade.

(bilden på hur det blev raderades av någon anledning och jag är för lat för att ta en annan bild och sen redigera )

Den tredje och sista DIY som jag ska visa är Eid Mubarak garland.

Du kommer att behöva: sax, papper, färgat papper,tråd, dator,skivare, en mått och en hålslagare

Först gick jag på en hemsida som heter inmystudio.com.au . Jag skrev ut 3st mallar från hemsidan. och jag klippte de. Sen gjorde jag mina egna mallar från färgad papper.

Efter att jag gjorde att det finns hål i varje hörn så hittade jag de här. Jag vet inte vad de är men jag tänkte varför inte använda de? Sen la jag de i en specifik ordning så att jag skulle se hur det såg ut. Efter det la jag de i trådet.

Så här ser det ut när man hänger upp den........

​Hoppas ni gillade inlägget. Det tog mig 3 timmar att göra allt det här så aaa man ser att jag har jobbat mycket på denna inlägg. Haa det bra hejdåååå

Likes

Comments

Heeej!!!!

Idag tänkte jag göra något annorlunda. Så dagens inlägg blir som det står i titeln. Vi har alla haft THE STRUGGLE av att ta perfekta bilder som selfies, tumblr bilder osv. Idag tänkte jag nämna några situationer som vi alla har gått igenom.

The Perfect Selfie: När vi tar selfies så har vi för höga förhoppningar. Vi tror att vi kommer att ta den perfekta selfien. Så du tar fram kameran och börjar ta 1000 bilder från olika vinklar men efter en stund så inser du att sanningen gör ont.

EXPECTATION..................................REALITY.......................................


TUMBLR: Vi har alla försökt att ta den perfekta tumblr bilden. Där vi ska någonstans eller kanske är i en färgglad plats, Meeeen det går inte som du hade tänkt..

EXPECTATION.................................REALITY.........................................


PERFEKT UTSIKT: Vi har alla sett den perfekta utsikten och tänkt omg min instagram feed kommer se super fin ut med den här utsikten. Men det vi måste tänka på är... is it really beautiful? särskilt med kamerans kvalite.

EXPECTATION.................................REALITY........................................


HEALTY INSPO: För att få inspiration till att träna så kan man kolla på inspirerande bilder men det är inte lika lätt att ta bilderna

EXPECTATION.................................REALITY.........................................


GRUPP FOTOT: Vi har alla tagit bilder med våra vänner och vi har alltid velat att bilderna ska visa att vi skrattar och är super glada men ibland går det fel...

​EXPECTATION.................................REALITY..........................................

​Hoppas ni gillade denna inlägg det är något nytt men hoppas att ni gillade den och kunde förhoppningsvis relatera till det här HAHA

Haa det bra Hejdåååå

Likes

Comments

Heeeej!!!

I de senaste blogginläggen så har jag lagt Diy s och några inspo bilder. Många har skickat meddelanden till mig och sagt att de gilla min nya editing style, med de där inspo bilderna. Då tänkte jag efter och jag kom ihåg att innan jag startade den här bloggen så hade jag en tumblr konto. Där jag la ut många inspo bilder som jag har tagit. Men jag har glömt den för att jag har fokuserat på denna blogg. Men om ni vill ha mera inspo bilder och liknande så kan ni alltid följa mig på tumblr.

thecreativemanar.tumblr.com

Jag kan även försöka vara mer aktiv på tumblr om det är det ni vill!

I alla fall hoppas ni gillade denna blogginlägg det blev en kort meen ja ja. Ha en bra dag byeee...

​Några Bilder Som Jag Har Tagit!

Likes

Comments

HEEEJJ!!!!!

Idag ska jag visa er hur man får vitare tänder i 2minuter. Jag upptäckte det här nyligen och det funkar för mig. Kommentera nedan om det funkar för dig. Då kör vi!

Det du behöver är en citron och bakpulver. Börja med att skära citronen i mitten. Va försiktig du ska inte borsta tänderna i en och en halvtimme efter det här pga citron-juicen. Ta en sked bakpulver och en sked citron och mixa de tillsammans i en skål. Ta en servett och doppa det i mixen och lägg det på dina tänder. Men kom ihåg att inte ha mixen i dina tänder längre än 2 minuter det kan skada tänderna. Efter 2 minuter ska du skölja munnen med vatten och du är klar.

Hoppas ni gillade inlägget och ha det bra byeee.

Likes

Comments

Heeej!!!!

Dagens inlägg kommer att vara en collab med min kompis, Hodish.                                                                                      Vi ska berätta om livet innan vi hade våra bloggar. För mig så har mitt liv inte förändrats det ända som har förändrats är att jag har fått många meddelanden om hur jag inspirerar de och hur jag borde fortsätta med det jag gör. Det gör mig så glad. De här meddelandena som ni skickar gör mina dagar. BOKSTAVLIGEN.                                                                                   

Men varför började med min blogg från första början??                                                                                                        Jag skrev mitt första inlägg i Januari 2016. Inlägget heter Get To Know Me Better Tag.  Jag gjorde det för att jag hade tråkigt och ville visa andra vem jag är och jag ville även inspirera andra. Det gör mig glad att veta att jag lyckas med det när ni skickar de där meddelandena.                                                                                                                  Jag blev inspirerad av två bloggare som fick mig att starta min egna blogg.                                                                          De  heter: withlove,leena.com och aspynovard.com                                                                                                          Båda är super bra och det var de som inspirerade mig från början. Ni borde läsa deras blogg.

​Nu när jag har startat min blogg så är jag besatt. I början så kunde jag inte uppdatera min blogg så mycket, på grund av skolan. Då var jag stressad och hade många läxor och prov. Men nu när jag har sommarlov så finns det ingen skolan och det betyder att jag inte får läxor och prov. Vilket gör att jag har mycket tid nu för att lägga upp inlägg, nästan varje dag. Vilket jag kommer att försöka att göra men vi får se. Allt är möjligt, allt kan hända. Därför kan jag inte lova något. 

Så nu vet ni varför jag startade en blogg. Hoppas ni gillade inlägget. 

Ha en bra dag. Hejdååååå


Likes

Comments

Heeej!!!

Jag ville bara ladda upp ett inlägg där jag jag säger GLAD FREDAG!!! Jag vill gärna veta vad ni vill ha för inlägg här näst? Det kan gälla mode, diy, tumblr, komedi, min vardag vad som helst. Det som är mest viktigt är att ni får säga vad ni vill. Just det något som hände här om dagen, som jag tycker är spännande är att jag blev sponsrad av Best Fiends. Ett spel som är super rolig. Ladda ner den om ni är intresserade av att spela i mobilen. Personligen så gillar jag inte att ha spel i mobilen men den här spelet är super roligt och om du har tråkigt, särskilt nu i sommar så borde du ladda ner den. Det var det jag ville prata om när det gäller Best Fiends. Så glöm inte att berätta vad ni vill ha när det gäller blogginlägg. Just det nu är det sommarlov och många har rest. Kommentera gärna vart ni har rest.

Iaf det var allt för denna inlägg. Hoppas ni har en bra dag byeee!!

Likes

Comments

Twitter
manar030331