Igår blev mitt lilla hjärta 3 månader! Hon vaknade upp och sken som en solstråle. Så hemskt att inte kunna veta vad hon snart skulle utsättas för. Jag däremot har varit lite smånervös inför den här dagen, jag har ju bara fått höra hur hemskt det är!
1 timme senare på BVC väger vi och mäter vi henne, jag chansade på 6 kg, 6580g och 60 cm. Hujeda mig så fort hon växer! Sen var det dags. Först fick du andra dosen drickvaccinet (rota), piece of cake! Sen fick du sitta i mitt knä. Jag försökte behålla lugnet bäst jag kunde för att du inte skulle känna av några negativa energier. Jag hade bestämt mig redan innan att inte titta på när barnsköterskan gjorde själva utförandet och det är jag glad för, för annars hade det nog varit värre för mig. 1 spruta i varje lår. Hon skrek, allt jag kunde göra för att trösta dig var att pussa dig på huvudet och prata i lugn ton, stackars pappa fick underhålla med marackas och fick se dina ansiktsuttryvk, även detta var något jag hade bestämt mig för innan att inte sätta på mina näthinnor. Spruta nr 2 var värre. Men nästan direkt efter somnade du vid tuttisen, så det var inte alls så farligt som jag hade föreställt mig.

Biverkningar?

Hela dagen var hon rätt normal. På kvällen var vi bortbjudna på middag i Örnsberg, men när vi kom hem misstänkte jag feber. Termometern visade 38 grader. Lilla vän. Hon somnade och sov igenom natten som vanligt. 

Idag var värre. Fortfarande feber, så hon sov i stort sett fram till kl.17, men vaknade grinig var 20e minut, blev tröstad för att sen somna om. under kvällen har hon varit superledsen till och från men ingen feber kvar!

Nu har hon legat och sovit i famnen sen kl.22 så hon har nog somnat för natten, jag hoppas hon kan sova som brukar i natt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har en app, Wonder weeks.
Där står det om alla dina utvecklingsfaser du kommer att gå igenom. För någon vecka sen läste jag att du snart kommer att hitta dina händer och jag har bara väntat på att den dagen ska komma och nu är den här!

Du satt i din babysitter och när jag tittar ner på dig ser jag att du stirrar på din högerhand och jag nästan hör hur du tänker "vad är det här?!"

himla kul att se! Jag ser så fram emot alla dina framsteg och jag är så glad över att få följa med på din resa!

Likes

Comments

Alla säger att kärleken till sitt barn är oändlig. Det är sant.
Jag upplever det nu och känslorna jag har för dig är de mest äkta och starka jag någonsin känt.
You're stuck with me now!


Detta är för dig min älskade Melanie

Likes

Comments