Header

Hei og velkommen til Mamsen & Mini´s blogg!

Mamsen & Mini er en premium mor-og barnebutikk - med et sortiment du ikke finner hos andre barnebutikker!

Dette er bloggen for deg som elsker barneklær, interiør og detaljer til barnerommet, som er gravid - eller nettopp har født. Har store barn og ungdommer - kort sagt - her hos oss finner du det meste - til baby, barn, ungdom, mamma og bestemor!

Hos Mamsen & Mini finner du internasjonale merker - du ikke finner hos noen andre - da vi har eneretten på disse merkene i Skandinavia. Vi håndplukker alle våre produkter - og besøker messer og leverandører i utlandet for å ta hjem de mest spesielle, unike, søte, kule og praktiske produkter til deg!

Det viktigste for oss når vi plukker ut våre produkter - er: unikt design, at klærne er økologiske - gjennom hele prosessen, fra bomullsmarken - og fram til ferdigproduserte plagg. At våre produkter er produsert i Europa, og for oss rekker det ikke bare at det er designet i Europa - også produksjonen skal skje her. Selvfølgelig finns det unntak også hos oss - vi er stolte over å ha Mayoral - verdens største barneklær-produsent - de designer i Spania - jeg har vært på fabrikken deres der - men de produserer sine klær i Asia - men alle deres fabrikker er øko-certifiserede - så også deres kolleksjoner er økologiske. Mayoral produserer også egne skokolleksjoner og tilbehør som matcher perfekt deres kleskolleksjoner! Mayoral kan du være heldig å finne hos andre premium-barnebutikker også - men ingen har så stort utvalg som vi!

Mamsen & Mini er et famiieeid og familiedrevet firma - og mer om vår begynnelse og historie kan du lese mer om i et senere innlegg!

På bloggen vil jeg også tipse om størrelser, vaskeråd, gavetips, mine favoritter etc etc.

Velkommen til oss!


Klem ♥

Kristine Carlelund

Gründer
Mamsen & Mini
Et lite glimt fra butikken, hilsen meg - og fra en photoshoot med våre supersøte elefanter!

Klem ♥

Kristine

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments