Har sovit så sjukt skönt nu i 2 nätter, lillan har varit svår att natta men sen har hon sovit så härligt så! Var också på Bvc och gjorde kontroll på henne och hon växer och blir stor! 4900 g och 56,5 lång. Känns fortfarande helt sjukt att man är mamma till en sån underbart fin dotter?! Att hon har vuxit och kommit ut ifrån mig.. Kan bara sitta och titta på henne och få tårar i ögonen, hon är ju så perfekt. Och det säger alla mödrar till sina barn men min bebis är verkligen helt perfekt! Jag längtar så till hon blir större och det blir mer rörelser och liv! Hon är hela 6 v och 2 dagar idag : D ..

Allt känns så himla bra i vår lilla familj. Men något jag saknar något så otroligt är all närhet, gosemyset och sexet! Det finns liksom knappt någon gnista kvar till det. Jag är inte det minsta sugen, o från att ha varit krävande gällande all sån slags kontakt från att inte vilja alls är så himla konstigt! Är det mig det är fel på eller är jag helt enkelt inte "tänd" på Mattias min sambo och far till mitt barn. Det borde vara tvärtom, vi borde kommit varandra närmare nu när vi har skapat något så otroligt vackert, men icke!!
Mattias har troligtvis den gnistan kvar då det just nu är jag som avisar honom eller säger nej till sexet.. Men jag känner mig så otroligt oattraktiv så jag antar att det har mycket med min självkänsla att göra också!
Jag vill ha så mycket ändring utseende mässigt. Gå ner många kilon, träna upp kroppen så jag får fastare finare former, fina rumpa osv. Och när jag har nått detta målet vill jag göra bröst inplantat, för dom är så ledsna mina stackars tuttar! Känner mig så ugly asså!
och drömmer om att börja köra cross sitter kvar i huvudet och jag hoppas någon dag ha råd till att skaffa mig en och börja köra, för tänk vad jag skulle hjälpa kroppen att träna upp sig och har fruktansvärt kul på samma gång!

Idag har vi varit ute på en underbar promenad! men inte lika lång som förra gången då jag vilse och Mattias fick hämta mig, barnvagnen och hundarna! haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Superbra helg och super bra måndag!
helgen har bara spenderats med de jag älskar och där inräknat är, sambo, dottern och hundarna! har inte gjort ett skit men det är ju också att göra någonting.. ;)

Idag där emot har det varit lite mer händelserikt än vad det varit innan, började min morgon vid halv 7 så Ronja hade bestämt sig för att vakna, vi smyger ner till soffan och jag till reder mat till henne sen bara myser vi och somnar tillsammans i soffan (y) Hur gött som helst..
päste runt ett bra tag i nattis tröjan tills sambon gick upp vid halv 1. Då var det dax för mig att ge mig ut på min dagliga promenad och jag tänkte att jag skulle hitta en väg så jag inte behöver vända varje gång så att jag ska kunna ta mig hem igen!
och det blev en upptäcksfärd kan jag säga! Efter 2,5 timme brötande i skogen med barnvagn på vägar endast en maskin skulle ta sig fram så fick jag till slut ringa Mattias och be han kolla vart jag kunde vara, haha! Efter många om och men så fick jag ha han i telefonen medan han körde samma väg som jag nästan i princip hade gått, and guess whaat? han hittade mig, ha ha ha ... Så jag slapp gå hela vägen hem men mer än en halv mil lyckades jag beta av iallafall! Stolt över mig själv är jag allt. I morgon blir det en till upptäcksfärd men inte så vild och vågade som denna jag gav mig ut på idag.. punkt slut!

Längtar så otroligt till den 27 denna månaden!
Ronja ska för första gången ha barnvakt hon ska spendera dagen hos momo :)) .. Och jag ska äntligen som jag längtat, tattoera mig !! men också pierca septum och sätt i löshår! Kommer känna mig så otroligt fräsch, som en helt ny människa.. Och det behövs verkligen efter 9 månader som gravid och 6 v som mamma 😂 Inget illa ment det har varit underbart, men man har ju kännt sig snyggare och fräschare kan jag ju säga!! Så den dagen längtar jag något otroligt till iallafall.. Och efter denna tatton som kommer vara Ronjas namn och födelse datum, så kommer jag boka en till tid för att börja fylla min arm så att den blir klar och jag slipper tycka den ser förjävligt ut..! Har inga fula tattos på armen men för lite så det ser bara konstigt ut enligt mig..

Godnatt från mig!

Likes

Comments

Haft en ordentlig slapp dig ihop med dottern idag!
Hon har börjat sova hela nätterna och det gör mig så trött konstigt nog :p Jag borde vara piggare men det känns som jag får för mycket sömn helt plötsligt!
Har plockat ner lite utav julen, så granen är borta och små skit är borta :) Känns väldigt skönt faktiskt trotts att julen är den finaste årstiden så vill jag städa bort den när alla juligheter är över!
Resten åker bort i morgon!

Har fullt med drömmar i huvudet men idag tänkte jag dela med mig av än iallafall!
Jag vill börja köra cross, det skulle vara så himla kul och inte minst himla bra för mig som vill gå ner i vikt och inte är mycket för hälsosamkost och dega på gym!
utan mer ansträngande och rolig träning är jag ute efter. Men det kostar ju så mycket pengar :/ Så det är ju inte nära precis att kunna bli någon crossförare! men man kan ju alltid önska sig och hoppas på att någon dag så har jag en cross och kan börja köra på allvar!

Målet jag har just nu är iallafall att jag ska gå ner i vikt till 65-70 kg.
Jag är så otroligt missnöjd över min kropp inte mindre nu efter graviditeten häller!
Jag var ganska stor innan grav också men nu har kroppen liksom tagit ut sin hämnd på mig, magen hänger, röven fladdrar som aldrig förr!
Tränings byxor är inhandlat och jag försöker komma ut på promenad några ggr i veckan, men det är ibland lite svårt att planera när man har en liten knodda! ;)

Utan mål och drömmar kommer man ingenstans!

Likes

Comments

Ikväll är en såndär kväll man vill slita ur sin egen hjärna... Jag tror de flesta som läser detta förstår precis vad jag menar!

Känns som hela livet springer förbi ögonen och man tänker sig tillbaka till förr. Jag har så himla svårt att glömma allt det som var och det jag hade då. Är det fel kanske? Känns som en normal människa hade gått vidare vid det här laget, jag har mycket mer nu än vad jag hade då men endå kan jag inte dra mig för att tänka hur jag hade haft det nu om jag fortsatt spåret som jag gick då..
Ett liv med (som jag trodde då) min livskärlek, aldrig veta var vi hade varann eller jag visste aldrig var jag hade honom rättare sagt. Medan alla ratade hur vi var tillsammans och "hur han behandlade" mig så kunde jag inte slita mina ögon från honom för att han var den absoluta finaste människan jag visste, just då. Jag tänkte aldrig på all skit vi hade under våra nästan 6 år tillsammans. Jag såg ju bara de fina stunderna. (superwomen?) Och jag kan aldrigaldrig hjälpa att tänka på vad som gick så jävla fel?! Varför ett så långt givande bara sa poff efter en Kväll..
jag tror inte ens jag kan förklara det här med all denna känslolådan så att någon kan förstå utan att bli luddiga i huvudet, möjligtvis de som själva varit där..
Kanske hade varit lättare för er som läser om jag förklarar från början?
Träffade min livskärlek (trodde jag då) sommaren 2005, blev sådär löjligt jävla kär och jag hade kunnat hoppa framför en ångvält om han bett mig. Han fyllde 16 den sommaren (jag var 12, skulle fylla 13) och var en nära vän till min bror, bästa vänner var de nog rättare sagt. När jag träffade han vändes hela min värld upponer bokstavligt talat. Slutade rida, slutade vara med kompisar, slutade umgås med familjen, blev en väldigt självständig person men endå heelt beroende utav honom. Klarade knappt att gå 2 meter från han utan att det kändes helt fel! tiden och åren gick, jag levde under hans vingar och jag trivdes till en viss del med det. Det blev bara trassligare mellan oss och bråken blev allt mer intensiva på många sett! men endå hade vi så mycket kärlek till varandra! Han gjorde extremt mycket fel mot mig men jag gjorde mycket fel mot honom också och det känns tyvärr som att alla endast ser det han gjorde?! De flesta i min närhet kallar han fortfarande till glåpord mm.. Gjorde jag verkligen han så orättvist sedd åt andra?!.. Hösten 2011 gick vi olika håll, 1 kväll endast 1 kväll vände allt... Utan förklaring, utan ens någon anledning, han kanske hade en anledning men inte jag?
Visst vi hade bara glidit längre och längre ifrån varann men jag kan endå inte släppa tanken hur det kunde gå så fort! Men någon tanke jag aldrig någonsin kommer att kunna släppa var kvällen, han lättade på sig lilla hjärta och sa att han saknade mig och undrade om jag ville följa med. Men "mogen" som man var och hade byggt upp något sorts hat så vände jag alla taggar utåt och plankade honom totalt med mina elaka ord.. Varför gjorde jag så? varför gjorde jag det inte annorlunda? vad hade hänt den kvällen om jag gått med på hans ord och följt med honom?
Alkoholen gjorde mig helt till en annan person den kvällen, och som alla vet sårade och spydade känslor med alkohol funkar inte ihop! Svek jag honom? Hade jag gjort honom lycklig? hade vi vatt lyckliga, för stunden?
Önskar jag hade ett sten hjärta och var en egoisttrippad bimbo och inte tänkt på detta nu, 3! år senare!!!
Han har ju egen familj nu, JAG har egen familj nu!
men en sista fundering, tänker han på mig ibland?

Ohw massa text!
nu ska jag skriva om allt jag har nu, och jag är inte mindre lycklig för att jag har mina funderingar, tvärtom!
Jag är lyckligare en underbar dotter och tak över huvudet. Sambo som verkligen gör allt för att vi ska må bra, för att vi ska finnas för varann i mångamånga år till.
Dock hade jag velat ha mer utåtgående känslor från honom, det räcker inte alltid med, jag älskar dig... Och nu tänker säkert ni, du ska vara lycklig, du har det, det och det. Han är si och så mot dig och är si och så duktig och så bra för dig.
Ja det slår jag inte er på fingrarna om att han inte är, för han är allt det för mig och Ronja men man kan inte leva på allt runt omkring. Man vill ha mer mycket mer när man är en tjej som mig och har stora lustar till ett happy everafter liv..
Jag har många upps and downs i mitt lilla huvud och lättar sällan på

Missförstå mig inte, jag älskar Mattias han är en underbar man för mig och ger mig så mycket, men jag kan tyvärr inte dra mig för att jag saknar det Lillalilla extra.
Men man vill alltid ha mer än vad man kan få, är det inte så?
älskar min familj och allt jag har!
Ronja växer så det knakar!
Och jag kan knappt förstå att hon är 5 hela veckor idag! Tiden går fort och jag älskar det!
Men hon har ju tyvärr lite jobbigt med sin mage massa pruttar som vill ut så hon får kämpa.
Hon får minifom innan varje måltid och magdroppar på morgonen :) Så bättre är det helt klart än innan, då var det smärtsamt att se henne, och inte kunde hon bajsa häller. Men nu skiter hon på bra!

Nej nu får det vara färdig skrivet...
Och nästa inlägg blir det nog mer happy happy och mindre funderingar ;)
Puss och heeej...


Likes

Comments

Min dag på första nya året 2015 började idag, halv 7!
Efter en underbar och mysigt nyårsafton med vänner och familj kan jag inte annat än att ha ett leende på mina läppar, ett leende som utstrålar välbehag och att jag har sån tur med så fina vänner omkring mig 😊!
Och inte minst min underbart fina dotter!
Ronja har sovit hela natten igen (3ggn) Jag är en super glad mamma för det, hon somnade vid 23.00 igår och väckte mig halv 7 idag! Då var det dax för lite flaskmat, mysebus och nu nanar hon gott i soffan!..

Denna blogg är den första jag skriver eller ja en blogg jag kommer att skriva seriöst och inte halvdant bara för att en lärare har bestämt att det skall göras för att få bra betyg i någon konstig datakurs man gick i gymnasiet!
Här kommer jag dela med mig, händelser, sorg, glädje, dotter prat, drömmar, tattoeringar, piercing, funderingar (är en stor funderare) personliga saker och allmänt om vad som händer i både mitt huvud och i mitt liv!
Hoppas ni ska trivas med och vilja läsa min lilla blogg 👌

Likes

Comments