Åh igår gav verkligen vårkänslor! Strålande sol och fågelkvitter, visst det blåste lite men vad gör det!

Jag och Leona åkte till de gamla hemtrakterna i Majorna och mötte Lina efter jobbet, blev en långpromenad för att sedan åka hem och göra egen sushi för första gången! Eller kanske hade gjort det en gång innan när man var typ 11 och bodde hemma, anyway det blev superbra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har varit det ena med det andra dessa föregående veckor, flytt, påsk, förkyld bebis och så vidare.. nu börjar allt lägga sig samtidigt som man inte är klar med allt och alltid har något att fylla sin dag med.
Har inte färgat håret sen strax innan Leonis kom, typ september. Så en morgon tog jag å kletade hej vilt med resterna från min röda färgbomb (revlon 600) och lite av min vanliga bruna, för att få någon förändring alls, så jäkla trist att alltid se så sliten ut.

Vet ju att så fort jag tvättar håret igen kommer de se helt annorlunda ut, och tror jag vill vara brunhårig. Men men kul så länge det varar!

Likes

Comments

Här i Göteborg snöar det som bara den, så det blev att sno ihop en linsgryta för att värma magen och på kvällsschemat står det endast mys med min favorittjej ❤

Bilden är från för några dagar sedan

Likes

Comments

Godmorgon!
Söndag idag och ingen vanlig söndag; Leona blir 4 månader!
Detta så kul at se henne växa, samtidigt som man vill stoppa tiden och ha henne liten för alltid ❤
Att bli 4 månader innebär att hon kan börja smaka på annat än mjölk, så kanske blir att premiära något smakprov under dagen.

Min nyfikna älskling ❤🎀

I veckan har jag testat Delicato Chokladboll med Daim och kan bara säga YAAAASSS BABY! Så jäkla god!
Är inte ett jättefin av daim som godis då den alltid fastnar så mycket i tänderna (.. eller så är de för bag hetsäter? Ohwell!) men i den här så var de så perfekt!
Testa till söndagsfikat nu!

Likes

Comments

As you all know I sure loooooooove semlor! Har redan ätit så många att jag inte håller räkningen.. idag testade jag för första gången 7elevens nutellasemla. Det är ju inne att göra så kreativa semlor som möjligt och som den semleälskade person man är försöker man testa så många som det går!

Ovanpå semlan var det mandel och något smält socker vilket gav god smak om än något liknande detdär jag inte i skrivande stund kommer på namnet på, sött och ganska gott.
Semlan var sedan fylld med grädde, mandel och nutella, det var gott om fyllning och semlan var fin (kan ju bero på kreatör också..). Den var allt man förväntade sig, enda man kan anmärka på är att nutellans borde varit mjuk, typ i samma konsistens som mandelfyllningen, man borde kunna ta sig igenom nutellans utan tänder 😬

Idag släppte Elodie Details som vårkollektion och dessa newborn nappar är ju bara för söta 😍😍

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt fin onsdag, inte jättevarmt men väldigt soligt! Jag och Leona träffade Linnea och hennes finaste Sakarias för sushi, vi var på Vasa Sushi, första gången någon av oss var där. Det var nästan ingen där och god plats för vagnarna, i mitt tycke inte den bästa sushin direkt, 10 bitar för 90 kronor och inside-outen hade typ inget goja och de är ju de goda med den.. de super-duper-skrikgröna väggarna sitter än på hornhinnan... så ah, väljer ett annat ställe nästa gång!
Men mätta blev vi och knallade där i från och fyllde på D-vitamindepåerna istället.

Träffade sen Lina och Jocke, vi kollade lite kläder å drack kaffe på café Sweet, där har dom så gott vatten och är alltid väldigt trevliga!

Älskar Leonas byxor från kappahls newbie

Likes

Comments

Alla hjärtans dag - finns det något gulligare?! I THINK NOT! 🎀☺️💜
Perfekt att världen har en dag när man uppmanas att visa sina nära och kära hur mycket man älskar dom och att de är viktiga! Och det är inte svårt; skicka ett sms, en snap eller Hjärt-likea någons selfie på Facebook.

Här har vi bakat en äppelpaj spm snart skall smakas dagen till ära ❤

Kan inte förstå hur mycket jag älskar dig min finaste, underbaraste dotter! Du är livet!

Likes

Comments

Kladdkaka med kolasås, oh so GOOD, å en klick grädde på de för att svalka smakerna -holy!

Recept från jennysmatblogg.se

Lina gömmer sig såklart i närheten...

Likes

Comments

Woop!
Amanda har fyllt år så idag blev det lunch o fika på Espressohouse, första caesarsallad, krutongerna var dock stenhårda, och sen cheesecake, inte dumt för en onsdag i januari!

Köpte lite saker till kakbaket inför Leonas dop och strumpor blev det också, har försökt göra hand och fotavtryck att rama in idag med, det gick sådär men blir nog fint :)

Likes

Comments