​Dagarna rullar på och inne på andrajobbar veckan nu sedan semestern. Känns som tiden fram till september kommer att gå i raketfart. Är nu enligt gravid appen i vecka 6 och mår förträffligt bra. Bara trög i magen annars inget speciellt. Igår var mannen, jag och två barn ute och sprang ca 6km som gick skapligt bra det enda som känns är att man blir lite mer flåsig vilket beror på ökad blodvolym i kroppen. Bestämt mig för att hålla mig i form och undvika att extra äta. Än sålänge inga cravings eller sugen på nåt speciellt så hoppas det håller i sig...På fredag ska jag ringa till MVC och boka möte. Höra mig för när och var man kan gör KUB NIPT test, inte tänkt berätta för någon om graviditen för vi gjort dessa och vet att allt är OK. Så nu får tiden gärna gå fort ändå så njuter jag av varje sekund..så lycklig för lilla du👶

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I förrgår bad jag mannen att köpa ett nytt test. Kollat upp vilka som fanns och såg Clearblues digital test som man kan se veckor sedan befruktning- perfekt tänkte jag. Vännina hemma på kaffe och vad tiden kan sega ibland..man vill je bara säga typ -hej då.. Sen fick jag perfekta tiden att smita upp på toaletten och ja som vanligt som man gör med sådana test- kissade på stickan...inget hände inte ens timglaset kom fram....testet var helt dött. Mannen trodde att jamen då kanske du inte är gravid då. -Dumsnut inte kunde väl jag sett så fel på förra testet det var ju ett svagt plus och det ska ju komma fram text ej gravid om inte så. Då var det bara att vänta till nästa dag. Igår var jag på apoteket typ när det öppnade och köpte nytt digital test. På vägen hem i bilen börjar man fundera igen kan det vara att jag inbillat mig ett plus, kanske inte är gravid. Kom hem och tog testet, denna gång kissade jag i en pappersmugg för att ha full koll. Satt tidtagaren på telefonen på 20sek. och sedan ja denna gång kom timglaset fram. Vilka långa minuter den tänkte- hann tänka jättemycket.. och så äntligen text GRAVID och så vänta lite till och så texten 2-3 veckor. Vilket betyder med graviditetsveckor 4-5 veckor.

JIPPIE!!!!! Vilken underbart berusande känsla- wow!! Fick ta en mobilbild och mmsa till maken. Jobbigt att vara så lycklig och inte berätta för typ alla, vi känner att vi väntar till vi gjort KUB/NIPT testen så vi vet att allt är ok.

Så uppblåst och svullen i magen. Läst och är visst tarmarna som sväller och omställningen i kroppen som gör det. Känner sig jättestor om magen men syns inget på vågen. Världens magvärk härom natten men gick över sedan dagen efter. Kanske berodde på att jag efter jobbet tog en löprunda men manne, ni vet man vill ju hålla sig i form trots allt och vara i god form för kommande månader. Kanske blev för mycket så kanske blir en Power walk idag istället.

Kollar både på barnvagnar på nätet och fina små bebiskläder-åhhh va gulligt!!!👶 Tar gärna emot tips på snygg och praktisk vagn.

Likes

Comments

​Hej!

Ingen tidigare bloggerska så för ursäkta om inga flashiga bilder än.., kanske lär mig.. Jo början ett svagt plus i torsdags kväll. Hade haft en härlig var sommardag med 26grader, solat och badat i poolen. Haft funderingen i några dagar nu och egentligen efter egna beräkningar tänkt vänta till idag och testa men, två gånger senaste veckan haft ni såna riktiga humörsvängningar. Blev rädd för mig själv.., skulle lämna tillbaka några saker på Bauhaus och blev krångel med hon i kassan o jag tände till på en sekund., .oj. Så framåt kvällskvisten skulle jag o K åka en sväng med finbilen så fick chansen att komma förbi apoteket med anledningen att jag behövde köpa ny rengörningskräm till ansiktet och K fick gå in på Rusta och handla sålänge. Hade ej sagt något om min misstanke så ni vet kan man ju ha fel (ibland iaf). Kom hem efter timmes bilfärd och skulle titta på Sommar med Ernst på fyran och äta pizza så mannen gav själv förslaget att han skulle släppa av mig hemma och åka o hämta pizzorna, så kunde jag duka fram o ta ut hundarna sålänge. Kunde inte vänta till morgonen o ta provet så tog toaletten direkt. Blev efter bara en liten stund svagt plus och svårt att ta in även om man visste det. Fick kolla flera gånger och typ gnugga ögonen..

K kom hem med pizzorna och jag bara strålade såklart, visste inte hur jag skulle lägga fram det. Talat flera gånger om att skaffa ett kärleksbarn men varit lite fram och tillbaka om vi ska, trodde själv att K skulle bli superglad och som vanligt så tror man att man pratat igenom detta och blir det så blir det..

Ja, jag berättade och han fattade inte riktigt, kanske fick en chock. -Vadå är du gravid nu? -Har vi råd med det?

Hmm inte det man vill ha.. -JAG är superglad fick jag fram med bestämt tonläge.

Tror att han måste få några dagar att smälta detta för jag vet att det blir bra! Då jag inte vill lämna ut familj så blir familjen ej helt deltaljerat och bara vecka fem så vill inte berätta än..

Är en sån modern familj ni vet.. frånskild och omgift. Tillsammans har vi fem stora barn så detta blir en härlig sladdis.

Hade tänkt köpa nytt test idag för att få riktigt bekräftat men känns både i mage och ömma bröst så kan inte vara annat.., får se om jag för chans och ta mig till apoteket.

So long.. åter imorgon!

Kram

Likes

Comments