Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Tänkte passa på att tipsa om denna snygga klänningen från Nelly! Den finns även i beige & röd!

Shimmery Diva Dress

Länk HÄR

Likes

Comments

​Godmorgon!

​Igår fick jag in pengar på mitt konto. Paulo tog motorcykeln och skulle åka och hämta ut dom i kontanter, medans jag väntade kvar med Kian. Efter en liten stund ringer han upp mig och frågar, ''Vad är din kod?''

Hjärnsläpp. Jag fick tänka en lång stund men när jag svarade var det ändå fel kod. Det slutade med att vi knappade in fel PIN tre gånger, vilket resulterade i att kortet spärrades. Bravo!

Jag fick sitta i telefon med Swedbank och identifiera mig själv i femton minuter, när dom var nöjda fick jag reda på att det skulle kosta 400 kronor att få mitt kort skickat hit, men vad hade jag för val?

Så nu sitter jag och väntar på att mitt kort ska komma nästa vecka med minus 400. Haha, verkligen lyckat..

drink-bild

Likes

Comments

Hej finisar, jag tänkte dela med mig lite om hur allt började, men det är en lång historia, så vi får ta det ett steg i taget.

Ja, som det står i beskrivningen och som jag skrivit i mitt första inlägg så befinner jag mig i Albanien med min fästman och våran snart 9 månader gamla son, men varför? Varför är vi här? Hur kommer det sig att min mamma låter sin sjuttonåriga dotter bo tillfälligt i ett annat land?

Allt började när jag var 14. Jag och mina fyra småsyskon bodde med våran mamma i en liten håla utanför Stockholm, min pappa lider av depression och kunde inte ta hand om oss så han flydde till Norge.

Min mamma blev ensam med fem barn. Hon gick in i väggen. Jag klandrade henne i två år, idag gör jag det inte längre. Idag förstår jag till en viss del att det inte var hennes fel, men samtidigt känner jag att hon kunde ha varit starkare.

Det slutade med att vi hamnade hos släktingar. Jag bodde tillsammans med min lillebror hos våran mormor, fram tills dess att hon blev vräkt. Därefter flyttade vi in hos våran moster, medans socialen letade efter ett fosterhem åt oss.

I denna period var jag så nere i botten. Jag visste inte ens vem jag var längre, jag skulle bli ett socfall. Vart skulle jag komma i livet? 

En dag hade jag beslutat mig för att ge upp på allt och ringde min bästavän för att träffa henne och kanske hitta på något dumt. Jag bad henne kontakta någon som vi kunde festa med, jag ville bara glömma allt.

Men hon hade någon vi kunde träffa. Hon hade träffat en kille på tåget några dagar innan och druckit en kaffe med honom, tagit hans Facebook och sen var det inget mer med det. Fram tills att jag kom med idéen om att ha kul för en kväll.

Hon kontaktade honom och vi bestämde för att ses i Stockholm Södra, han skulle ta med en kompis.

Så vi åkte in till stan och väntade spänt på dom. När deras tåg anlände såg jag först bara killen hon snackat med, men efter några sekunder landade min blick på hans kompis, killen som skulle bli mannen i mitt liv, vilket jag inte visste då.

personal development and spirit awake-bild

​Ni kommer få veta mer senare, jag måste lägga mig nu.

Likes

Comments

Hej gullisar, vad gör ni en dag som denna?
Själv sitter jag på caféet som Paulo jobbar på med Kian och dricker en kaffe. Paulos kusin och farbror är på väg hit så om en stund ska vi äta någon lunch med dom :)
Hoppas ni får en fin dag! Hur är vädret hos er
förresten?

Likes

Comments

breakfast, love, and cereals-bild

Godmorgon! Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

​Hej fina!

Kian var jättejobbig inatt, han vaknade bokstavligt varje timme och grät i 30 minuter och var helt otröstlig. Varken jag eller Paulo förstod vad han ville, han vägrade sluta, vi visste inte vad vi skulle göra. Till slut somnade han dock, bredvid mig (vilket jag inte föredrar egentligen då jag inte vill att han ska vänja sig vid att sova bredvid mig) men det var verkligen den ända utvägen. När han väl somnat passade jag på att googla runt lite och fick reda på att det tydligen är vanlligt i denna åldern? Mellan 8-10 månader kommer dom in i separations åldern.. Såg också att det skulle kunna vara nattskräck men då sover ju barnet tydligen fortfarande och jag är rätt säker på att han var vaken? Jag vet inte, men tippar på separationsångest, vilket dock är konstigt eftersom att han verkligen aldrig haft såna problem. Jag kan lämna han en hel helg med sin farmor utan att han bryr sig, han skrattar och leker med alla.

Nu är han dock glad. Han står upp i sängen och väntar på att jag ska plocka upp honom, vilket jag måste göra nu. Jag har gjort frukost och han ska få äta gröt medans vi väntar på att Paulo ska komma hem från jobbet. Ni får ha det så bra så hörs vi senare :)

food, toast, and breakfast-bild

Likes

Comments

Hej finisar, kul att se er här!

Jasmine heter jag och är för tillfället 17 år gammal, men det kan ni ju iofs se i presentationen. Som det står så befinner jag mig i Albanien med min fästman och våran son på snart 9 månader, det är klart att vi blir kvar här tills minst december eftersom att det är då intervjun sker, sen vet man aldrig hur lång tid det tar att få ett beslut efteråt, men det är okej. Jag gillar landet, jag har ingenting emot det.

Så ja, i min blogg kommer ni bland annat få läsa om våran process, men också om massa annat. Våran vardag, min fina son, tips, åsikter osv!

Nu kan jag tyvärr inte skriva mer då min son börjar bli gnällig så jag ska sätta på en film med honom och mysa lite :) men vi hörs!


Likes

Comments