Gud va nervös jag är, nästan så jag upplever ångest.

Nu på morgonen vid 9 ska jag vara på Danderyds sjukhus för återbesök.

Jag måste få hjälp med dessa skit sjukdomar. Mitt liv står verkligen på paus. Jag vågar nästan inte ta några beslut. Jag vet ju inte om jag vaknar upp i smärta.
Har jag ont får jag verkligen avboka allt. Det är så illa att jag inte äns kan lyfta Zeb.
När jag har ont och är dålig märks det verkligen på Zeb, han blir så nere och lite ledsen till och med. Det är något som gör mig då ledsen!

Jag skulle få komma till smärt kliniken på Ds. Men jag har inte fått någon kallelse. Va fan håller dom op med? Jah klarar inte min vardag längre.

Fan jag hoppas att jag får hjälp nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Zeb och jag tog sovmorgon till 10:30. Efter det hängde vi i sängen ett tag.

Vi bestämde med en vän att vi skulle ta barnen till parken och leka lite.
Så himla mysigt att sitta i solen och titta på barnen när dom springer runt och busar 😍

När vi kom hem va Zeb helt död och somnade på 6 minuter. Och sov i tre timmar. Under tiden han nannade så passare jag på att städa lite hemma.

Lite fredas städ in för helgen.

Nu ligger vi i soffan med lite ostbågar och en bra film.

Ha en fantastisk helg!

Likes

Comments

Efter som att Zeb inte blir frisk så va vi tvungna att få tag på en läkare.
Det va på eftermiddagen jag behövde en läkare och ett 8dagars intyg. Sambon smsade och påminde mig om intyget. PANIK!
Hur ska jag få tag på en läkare eller vårdcentral på eftermiddagen? Akuten? Nej.

Då kom jag på att appen kry och min doktor finns. Laddade ned båda apparna men kände att appen kry kändes bäst.
Skrev i alla mina uppgifter och ställde mig i dropp in kön. Efter 7 minuter ringer surfplattan och vi har en doktor på FaceTime!
Pratar ett bra tag om Zeb och hans symtom. Innan vi lägger På så får vi veta att hon skrivit ett recept på molipec host medicin till Zeb som vi kan hämta ut på valfritt apotek.
Jag frågade även om ett 8 dagars intyg och såklart skrev hon ett och inom 3 minuter fanns det i inkorgen.
Så jävla bra att dessa appar finns!

Rekommenderar verkligen dessa appar när du
eller ditt barn är sjukt. 👌🏻👌🏻

Idag har Zeb visat täcken på att han snart kommer att bli frisk. 🙏🏻 han började dagen med att busa med mamma och hoppa i sängen 🙄 han har varigt mycket piggare än tidigare dagar. Så hoppas verkligen att han kan gå till dagis på måndag och leka med sina saknade kompisar.

Likes

Comments

Lillkillen har varigt sjuk sen måndags förra veckan. Vi fick även åka in med honom i fredags till närakuten då hans astma medicin inte fungerade. Vi fick då rådet att trippel dubbla den dagliga dosen.

Han har varigt ganska bra under helgen, väldigt gnällig och trött men ändå velat leka och busa. Idag har han bara legat i sängen hela dagen.
Jag noterade även att han fått blåsor runt munnen. Kan det vara höstblåsor igen.... stakars lilla Zeb!


Helgen har varigt underbar! På lördagen så åkte vi iväg och köpte en säng till Zeb. Då han hoppade sönder sin spjälsäng och hans resesäng inte är så rolig att sova i.

Jag hittade en säng på Jysk för ett litet tag sen som jag bara dog för!
Såklart beställde vi den och äntligen efter tre veckors väntan kom den.

Lördagskvällen va fylld av middag och mello. Vet egentligen inte vem jag tycker skulle vinna. Wiktoria är ju grym på allt hon gör!
Men det spelar ingen roll vem som vann. Vem van föresten?
Vi vad med min syster och hennes pojkvän ute i deras hus. Massa god mat och sällskapsspel

Söndagen
MONTERING AV SÄNG'
Jag gjorde inte så mycket ska jag erkänna. Jah städade massor hemma och Jacob monterade Zebs säng. Zebs farmor kom och hjälpte till och på kvällen anslöt sig även Zebs gudfar. Och sängen blev klar!

Likes

Comments

Inviger min nya matlåda jag fick i födelsedagspresent av min älskade sambo!
Som jag äskar denna matlåda 🙌🏻

Idag är smärtan värre än värst! Sitter i kassan på jobbet och totalt dör i smärta! Kände att nu åker jag hem snart, men så kom Jacob och Zeb och lämnade lite smärtstillande till mig.
Asåå på riktigt är mina killar bäst i värden! Jag älskar dom så mycket!

Och jätte tack till min mamma som såg till att jag fick ordentlig medicin. ❤

Matlådan är från xxl och är i märket sistema. Är helt BPA fri. Klarar frys och micro 👌🏻

Likes

Comments

Det blev lite träning i dag med men tyvärr bara en kort stund.
Körde lite mer än 30 munter på löpbandet, men fan va jag fick ont i magen efter ca 20-25 minuter. Tänkte fan jag ska fortsätta! Övervinna smärtan. Men smärtan vann tyvärr. Efter några minuter trodde jag att jag skulle dö! Så slutade tränings passet och traskade hem till en dusch och sängen.
Jag hopps att denna smärta går över så jag kan prestera på jobbet imorgon samt köra ett långt träningspass på kvällen.

Lillskrutten har blivit sjuk och har förmodligen öroninflammation! Asåå stakars barn!!! ☹️☹️
Asåå jag har verkligen ingen koll på det här med öroninflammation. Jag känner ingen som haft det. Jag har nog inte äns själv haft det. Eller jo kanske när jag va liten men inget jag vet hur man ska hantera.
På 1177 står det att det går över av sig själv. Men om det inte gör det då?!
Stakars barnet har 39 graders feber. Han får vara hemma med pappi i morgon och torsdag och fredag kör vi halv dag. Jag tar Zeb på dagen fram till 16 och åker till jobbet efter det. Och Jacob tar Zeb från 16 tills jag kommer hem vid 22 tiden.

Likes

Comments

Igår körde jag äntligen i gång med träningen igen!
Det va så otroligt skönt att bara få stå där på löpbandet efter detta helvete.

Jag har varigt in och ut från sjukhus den senaste tiden. Pga mina sjukdomar Endometrios och Pcos (Polycystiskt ovarialsyndrom).
Smärtan jag haft det senaste veckorna har varigt skit jobbigt. Blev inlagd i förra veckan och fick hjälp med smärtorna. Läkarna vet inte vad dom ska göra. Så i första han siktar dom in på att jag ska vara helt smärtfri.

Cystan jag hade på äggstocken har nu börjat sippra och den minskar varje dag om inte helt borta i skrivande stund.

Men smärtan är fortfarande kvar. Jag ska få komma till en smärtklinik och få rätt smärtstillande. För som det ser ut nu klarar jag inte vardagen. Jag kan knappt jobba, jag kan inte leka aktivt med min son, jag kan inte göra ett Piss ned dessa smärtor.
Såklart vissa dagar är bättre Än andra! Igår va en sån dag då jag vaknar med extrem smärta men som lättar över dagen. Och på kvällen tog jag mig ned till gymmet för att hamna på andra tankar.
Sen psykiskt ska vi inte äns prata om, jag börjar gråta så fot jag tänker på detta. Jag är helt nedbruten av mina diagnoser. Värst av allt är att Zeb mår så dåligt över detta. Han gråter på dagis och vill hämta mamma hos doktorn.
När Jacob och fröken berättar detta för mig. DET GÖR SÅ ONT I MIG!
Det ända jag vill är att vara frisk och smärtfri och vara med min son. Men efter som att detta är två kroniska sjukdomar så kommer jag leva med dessa resten av livet.

Men nu är det dags att gå in i en hälsosammare livs stil igen och äntligen börja träna!

Likes

Comments

Här ligger jag i sängen och kan knappt röra mig.

I tre dagar nu har jag haft väldigt ont i magen. Jag har tagit mig till gymmet och kämpat på. Smärtan glömmer jag bort när jag står och kämpar på löpbandet och ser hur kalorierna och minuterna försvinner. Men så fort jag slutar så är smärtan tillbaka.
Inatt har jag nästan inte sovit alls. Vid 4 tiden tog jag en citodon för att det började bli outhärdligt. Somnade när citodonen började hjälpa. Jag dör av trötthet av citodon. Väldigt skönt att sova. Men så vaknar jag i morse och smärtan är fortfarande kvar.

Jag är lite i valet och kvalet Om jag ska söka vård. Jag kommer förmodligen bara få höra att det är min endometrios och min Pcos. Och det kan man inget göra åt så då har jag suttit på Gyn helt i onödan i 8h....
jag har en liten fundering om det är så att mina sammanväxtningar har vuxit ihop igen. Smärtan känns liknande som de va innan operationen. Men kommer jag orka en till operation?

Jag drar mig verkligen för att åka in. Varje gång jag gjort det har det slutat i operation och jobbiga besked. Har jah psyke till det? Inte idag!

Tydandet om dessa diagnoser är så fel tycker jag. Kvinnor prata ut!

Att leva med konstant smärta är så himla jobbigt.
Du vaknar på morgonen smärtan är där. Bara att ta dig upp till jobbet och le. Va glad och göra ditt jobb. Tröttheten kommer snabbare och du orkar knapp ta dig igenom eftermiddagen. Det är otroligt tröttsamt att hela tiden ha ont. Man blir helt utmatad. När du har tagit dig i genom dagen och äntligen få åka hem är du så slut att du knappt orkar tänka. Frågar sambon vilken mat vi ska äta kan du inte ta beslutet för just då vill du bara gråta och lägga dig i sängen och släcka lampan. Oron över smärtan tar hela din dag. Försöka konsertera sig på jobb eller annat är svårt och du flyger lätt iväg på din sjukdom.
I mitt fall så ökar detta min stress otroligt. Jag har aldrig åkt in utan att besöket slutat i operation. Att ligga där själv i en sjukhussäng är så psykiskt påfrestande. Att inte ha någon att prata med. Man får tid att tänka på allt och oftast bara negativt. Man ringer på klockan för att få mer smärtlindring och hoppas på några timmar sömn. Man vaknar mitt i natten och är pigg men ha ont. Du ringer på klockan igen och frågar om man kan få något att dricka. Och så klart lite mer smärtlindring. Hoppas igen på att få sova. Nej så klart Inte. Man tar sin jävla droppställningen och försöker rymma ut för att tjuvröka. Men så klart väcker droppställningen hela avdelningen och sjuksköterskorna kommer och ifrågasätter va man gör. JAG FÖRDRIVER TIDEN! Och ska gå ut och röka. Då får man en hel predikan om rökning.
När det äntligen är morgon så kanske någon kommer och hälsar på. Detta är vardags mat och jag har legat inne så många gånger att folk slutat hälsa på. "Det där fixar hon" men man ligger där i sängen sårbarast och ensammast i värden.

Detta är inget jag vill så jag ligger hellre hör i min egen säng och har ont och väntar på att min lilla baby ska komma hem från dagis.

Likes

Comments

Asåå på riktigt vad för jag för fel?

Vad jag än äter så sväller jag upp som en balkong! Får alltid skit ont i magen och ser hög gravid ut.

Nu åt jag kyckling wok med grönsaker. Inge ris eller laktos.

Jag menar hade jag ätit kanske grädde eller mjölk, pasta eller så.
Så hade jag haft förklaringen. Att jag kanske är känslig för gluten eller laktos. Men nu börjar jag fundera på om jag är allergisk Mot mat 😩 Nää men ni fattar?!

Va i helvete lixom. Nu ska man ned till gymmet och mår piss.

Idag blev det en lång dag i Vällingby. Hade läkar besök två gånger idag så kände att det va lite onödigt att åka hem i mellan. Så jag drack kaffe och kollade rean.
Hittade lite kläder till Zeb på rean 👏🏻👌🏻
Åhléns hade typ 50% på alla barn kläder! Fucking amazing

Tråkigt va nog att det va lite dåligt med Zebs storlekar. Fanns mest 110 och uppåt. Zeb har 98-104. Men lyckades få i hopp några plagg

Likes

Comments

Efter helgens onyttigheter med bio, popcorn och glass så blev det en tripp till gymet.

Jag lyckades stå på löpbandet i 96 munter! Asså brukar dö efter 60. Men idag körde jag lite extra efter som att jag stoppat i mig lite onyttigheter denna helg.

Lilla syster har bott hos mig i helgen. Bio i lördags = popcorn och en Cola.
Efter det blev det pizza buffé. 😩 men jag va så popcorn mätt att jag bara fick i mig två slice. 🙂 tur det 😂

Till middag blev det pasta med ädelostsås baserat på grädde och fläskfilé. Och sen glass till efter rätt
Asåå så mycket onyttigheter! Men det jag kan glädja mig åt är att jag ätit super nyttiga frukostar 👏🏻💪🏻

Denna vecka kommer jag va riktigt strikt och köra hårt 👏🏻

Likes

Comments