Jag är tokig i barnkläder kan knappt gå förbi en butik utan att köpa hem något, och idag kunde jag inte låta bli. Hm och Lindex har så mycket fint för en billig peng, och tur är väl det för hon växer så de knakar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vart tar tiden vägen? Även fast Eddy är på jobb och tiden står still, känns de som att tiden bara flyger förbi. Alldeles just låg vi där på bb och bara väntade och väntade på att hon skulle komma. Tabletter på tabletter i ett försök att få igång mig men nej, efter 5 långa dagars försök gick äntligen vattnet. Och efter 5 timmar låg hon där på mitt bröst, så overkligt och underbart de va, alla känslor som rusa genom kroppen. Och idag är hon redan 5 månader. Helt sjukt vad tiden går fort!

Likes

Comments

Efter 4a långa veckor i ensamhet har
jag och Filippa ledsnat på att hennes
pappa aldrig kan komma hem den dag de
är planerat...

Morgondagen som vi väntat så länge på blir ingen annan dag än en vanlig tisdag. Eddy blir kvar ytterligare en vecka på jobb. Det betyder för mig att jag ytterligare en vecka ska vara ensam och utan avlastning. Och för Filippa betyder det ännu en vecka utan sin pappa. Och det betyder i sin tur att han missar väldigt mycket av Filippas utveckling och stor chans till att hon inte kommer minnas honom....

/en väldigt trött mamma

Likes

Comments

Vi va väldigt effektiva igår. Vi städade, lagade bebismat, städade bort för
små kläder, gick en långpromenad under månens sken och avslutade kvällen med ett bad.

Idag ska vi försöka hitta dom sista julklapparna och komma ihåg dammsugarpåsar!

Likes

Comments

Det känns som att jag inte gör annat än att sitta med telefon i händerna, i stort sett den enda kontakt jag har med andra människor när Eddy är på jobb är via sociala medier.
Så från och med idag tänker jag stänga av allt ett tag. Och bara ägna all tid åt Filippa.

/en väldigt trött mamma

Likes

Comments

Filippas favorit mat förutom mjölk är potatismos. Hon är inte speciellt svår när det kommer till mat men potatismos slår allt. Och hemlagat är väl alltid bäst!

1 Kokt potatis
1 Krm Rapsolja
Bröstmjölk/ersättning tills de blir mos.

Likes

Comments