Hej! Detta går verkligen inte bra, från att gå från att blogga flera gånger varje dag till en gång i månaden typ är riktigt jävla kasst! Men nu när Emilio börjat krypa, resa sig och gå mot möbler har man fullt upp, och på kvällarna e jag helt slut! Men lovar att försöka bättra mig, ska även (när jag hinner) göra om bloggen hade jag tänkt! Men nu får ni en bild på min skatt sen får vi se hur detta går 😉

Gillar

Kommentarer

Hallå sweeties! gud va kass uppdatering det varit här då, förlåt för det.. men känner att det inte är så kul att bara blogga om mina dagar men ska fixa en lista åt mig själv om vad jag ska blogga om, och kommer ni på något så kommentera gärna, kommer ditt tips upp i bloggen blir även din blogg delad :) ( om du har en blogg såklart.

snart e de final i lets dance och till det gottar vi oss med risbollar som jag gjort och gottis! vem tror ni vinner? jag hoppas på oscar, lätt ;D även om jag diggar markoolio som fan, men han e gammal nu ;) haha! 

Hörs sen! Pusspuss

Gillar

Kommentarer

Hallå godingar! Från att vakna på dåligt humör till att få en bra fredag känns kanon! Ätit kalops till mat, vilket jag älskar(!!) och varit ute och gått och lekt på lekplatsen och bara myst, ska snart in i sängen och kolla "en mor till salu" och somna gott bredvid min älskling!

Imorgon väntar monster kalas för Benjamins systerson, Benjamin ska va zombie, Emilio ska va vampyr och jag ska va hans vampyr mamma ;) bilder kommer självklart! Och på söndag är det kalas för min älskade systerson som blir 3 år, redan?! Läskigt att tiden går så fort :)

Hoppas ni haft en fin fredag:)

Gillar

Kommentarer