View tracker

Gud vad jag skäms ver att inte skrivit ar varit mkt bråk om på ett tag!

har haft mycket de här månaderna och kämpigt med dotter.

Henne och har äntligen tagit modet och gått till advokaten och bett om hjälp, för nu får det faktiskt vara nog med särbehandligen vi har fått/får.

T har nu fyllt två och har nu gjort små framsteg men vägrar att prata och dricka lättflytande vätska. så nu har vi varit till barnkliniken i Sundsvall och börjat fått hjälp. hon är så sen i utvecklingen då hon var 20 månader när hon lärde sig gå och är fortfarande nu osäker ibland. hon är även stel när hon går.

så nu har vi varit och tagit en massa prover på henne och får vänta några veckor på svar. men nu äntligen känns det som att retvissan kommer på våran sida.

igår gick jag in i vecka 37 och nu är det inte långt kvar. har åkt in och ut och inge fel har de hittat. de trodde att jag hade en kraftig uvi i januarii och fick då pencilin för det men då den inte hjälpte så vart jag inlagd och fick intervöst och de verkade funka. men efter en massa veckor med in och ut och en sticka som visade uvi hela tiden men inget på odlingen så fick vi inge svar på vart de kommer i från. men ingen mer utredning gjordes ej. nu har jag inte haft så mkt mer problem, med det förutom en massa foglossning och ryggvärk.

trodde vattnet gick för några dagar sedan men så var inte fallet 5 cm lång tapp och inga problem alls.

så vart lite små less då. men aaa,, bara hålla ut o vänta in LILLEBROR!!

Ska hem till veckan till våran lägenhet då vi varit hos Svärmor i flera månader då de varit så varmt i våran lgh och vi inte fått tag i våran hyresvärd. men var hem förra veckan och då hade vi i stället 8 plus inomhus. så denna helg tänkte jag försöka flörta med någon om de hunde hjälpa oss att städa, och då får sambon vara hemma hos sin mamma och tahand om hundarna. har en som sagt att hon kan ställa upp hoppats hon kan gör de kanske nu i helgen. Har inte ens ställt upp spjälsängen. eller något överhuvudtaget. känner mig lite små stressad men är ändå lugn. så känner nu att vi måste få iordning i lägenheten. har även nu såg jag när vi var hem. fått en tvättmaskin så förhoppningsvis kopplar han in den oxå så vi kan blrja tvätta igen.


näe, skriver mer någon annan gång..


tack och hej leverpastej <3


// HANNA


​Lillasyster med lilla T när hon bara var några timmar gammal.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

tjoo! 
Nu ligger jag på golvet å rätar ut ryggen.  känns i höfterna men det kan jag ta då jag slipper ryggvärken.  Var till Mvc idag och gjorde lite tester och då han och jag blandade ihop tiderna så vart de lite fel. 
men fick göra
blodtryck,
lyssna på lillebrors hjärtljud
tog socker och såklart vägde jag mig.
med Tuva-lie vägde jag 65 kg och gick upp till 73,  nu ha jag gått upp till 76 kg men bryr mig inte så mkt då jag går ner i vikt väldigt fort så jag bryr mig just nu inte mkt.
Lillebror låg med huvudet neråt och rumpan uppåt så därför jag ha haft så svårt och sitta riktigt.  just nu är liggläge min bästa vän eller stå upp. 
Jag längtar så till den 11/1-16 då fick jag en nu tid kl 10. så då blir det nya provtagningar och jag är bara glad att ta dem.då jag har haft problem förut
Med tuva var jag inte imun mot röda hund så direkt när hon kom så stack de mig i armen. Så nu hoppats jag tiden kan gå lite fortare.  det tror jag vi alla vill.  vi vill nog se hur bebiskillen våran ser ut ju 😍

Fick veta idag att Tuvas familje hem har magsjuka å jag ska ha henne nästa vecka på onsdag.  jag hoppats för gudskelov att hon då är frisk för nu vill jag träffa mamma och pappas lilla flicka.

näe

nu ska jag sova.  för i morgon blir de vårdcentralen och fixa lite papper. 
så nu säger jag GODNATT

PUSS Hanna 💜

Likes

Comments

View tracker

Natten är här och jag ska lägga mig måste seriöst vända dygn.  ha gått och lagt mig 2-3 på nätterna för att jag inte kan sova. så ni börjar jag få ont i huvudet å illamåendet tar över så nu säger vi snart godnatt o jag lägger mig.

ligger i sängen å har en smärta i magen å svanskotan som att han ligger och trycker neråt.  Detta är andra graviditeten å inte en ända bristning har jag fått på magen.  men på höfterna har det blivit lite.  magen finns det växt värk på men annars är de bra.  Andra graviditeten å jag ha sluppit att kräkas, har sluppit att må illa hela tiden.  Har mått ganska bra, det är bara vissa dagar som är dåliga.
så de e ganska skönt. är ca 10 till 13 veckor kvar på denna graviditeten o jag ha inte gjort i ordning någonting till bebis.  har en spjälsäng., men vet inte alls vart jag ska ställa den.  vill inte ha den för nära bänken samtidigt som jag inte vill ha den för nära fönstret. önskar just nu att vi hade en mindre soffa men hyresvärden tycker den är lagom i denna lgh.  kan ni tänka er en stor hörnsoffa i en liten lgh på 39 kvadrat meter.  visst vi kommer behöva söka större lgh.  men vill samtidigt bo kvar då hundarna trivs här.  det ända som krånglar är att Vi inte får andvända tvättstugan när vi vill.  men vi har annars en underbar utsikt.  med vilda djur, havet, Timrå.  vi hör när flygplanen startar och landar.  så ja de finns ju lite negativa saker men hundarna får vara fria.  så just nu får detta vara då jag inte vill flytta under allt stress. 

näe..  kanske dags att sova ca 40 min kvar tills kl är 00. så vi synes i morgon godnatt

puss å kram //Hanna

Likes

Comments

precis som de står i rubriken så är dagen till ära en tvätt och städ dag.  har legat länge i sängen då jag mått lite dåligt. men nu mår jag bättre och ska damsuga och torka golven med citron såpa.
1 vecka kvar ungefär till jul och jag går då in i vecka 27 samma dag.  dagarna går alldeles för fort. man hinner inte göra mkt.  sitter mest i telefonen och ringer runt till alla jag ska prata med.
sambon står just nu å gör pannkakor så gott.  magen kurrar å jag är dö hungrig. så nu blir jag och Lillebror helt till oss när vi ska få pannkakor. så efter pannkakorna så blir det skura golven.
I morgon blir de på förmiddagen damsuga. Å sedan så blir de åka in till stan då jag ska uträtta lite ärenden och åka till barnmorskan o göra lite provtagningar. 

I jul får vi se vad vi gör om vi blir hämtade så kanske vi är hos bekanta.  annats får vi se. Svärmor var intresserad att komma så får se vad som händer och hittas på. dagen före kommer Tuva-lie och då kommer Mamma och mormor, lillasyster och Lillebror.  så nu sitter vi i knipa då Dennis bankdosa och plånbok ha försvunnit. så i morgon ska vi till banken å flörta lite. 

näe.. nu ska jag äta.

kram alla

Likes

Comments

Hej!
min dag har varit helt underbar. nästan iaf. min morgon började runt 12 då jag inte fick sova något i natt utan jag fick springa på toa hela tiden.
ha städat idag, blir att fortsätta i morgon då illamående, o ryggvärken just tog över.
sitter just nu o kollar på Disney, ja jag vet lite för gammal för de kanske men jag tycker de e så kul i bland.

Just de ja, jag skrev till Advokaten jag tycker om igår och hon ska hjälpa oss. nu ska jag och Dennis träffa henne framöver och hoppats på att hon kan hjälpa oss även om de tar ett tag. Ska prata o ha möte med socialtjänsten i Januari. 
Då ska min ena moster följa med och fråga lite granna även om hin ska vara tyst i början så ska hon sedan även hon ställa frågor.  Men denna gång har jag bestämt mig, jag ska till tingsrätten. Jag ska ha hem henne. 
Jag vet inte vad vi ha gjort för fel.
vi ska gå efter vårat barns behov o de gjorde vi.  hennes sena utveckling beror ju inte på oss längre,  de kan dem ju glömma.

näe... i morgon måste jag ta mig på affären å handla socker.  ska fortsätta baka, har beställning på kakor å godis.

har beställning på:
knäck
cornflakes kakor
kärleks mums

och mer ska jag baka till julklappar oxå, har bara inte riktigt aning på vad jag ska göra än.

vad skulle ni göra?!

näe, nu ska jag umgås med sambon.
godnatt 😍😘

Likes

Comments

Idag började dagen riktigt dåligt.
men ändå fick jag och kunde jag säga att jag ville gå till rätten Med tuva 😊.
Nu ska detta ta ett stopp. Nu ska våran lilla tjej komma hem. jag tänker inte ge upp om jag så ska sitta i tingsrätten i 2 år. men hem ska hon.  hon är våran inte deras. Får man inte veta felen man ha gjort enligt dem då kan vi ju inte ha gjort något fel?!  man ska inte se vad andra gör med sina barn, men ska jag vara ärlig ser jag ju allt direkt. vi gör ju precis likadant. hon var med oss hela tiden. det är inte meningen att jag ska behöva gråta till sömns å gråta när man vaknar.
Att man ska behöva känna sig vädels som mamma. men nu kämpar jag inte bara för en. Utan nu ska jag kämpa å visa att jag kan ta hand om Både Tuva-lie och Lillebror.  Jag tänker aldrig någon sin ge mig hon ska hem. 

Jag längtar redan till i morgon och till jul.  i morgon har vi Tuva-lie å sedan har vi henne dagen före jul. nu ska de få se om jag så ska slita sönder min rygg mer och axlarna lika så. skriver mer i kväll.  blir nog lite bakning oxå 💜💜 //Hanna 😍

Likes

Comments

jag har nu gått i över ett år och bett om att få göra en utredning på min lilla prinsessa som har haft vissa problem.

Hon ha kämpat med nappflaskan när hin ska dricka någon sorts vätska förutom välling hon spottar ut allt annat och tjöjs av det. Hon har spänt sig så fort vi ha ställt henne upp, för att hin ska få testa gå. Nu går hon men hon började gå för ca 1-1,5 månad sedan. Vi får se och ha henne varannan vecka i 2 timmar. Att inte få ha henne mer å visa vad vi kan är ju svårt. Men vi sk visa vad vi kan, och inte ge upp. Jag ska kämpa tills jag har henne i min famn igen. Hon är min och bara min.


Att äntligen få rättvisan på min sida, ska visa att dem har fel att vi hade rätt hela tiden. Jag älskar min dotter även om hon har ett litet handikapp. Att inte få veta när de ha möten på dagis, skol foton, eller öppethus är bara fel. vi gjorde en frivillig placering på henne i början men nu ska de få så de tål. Hon är min och hon ska hem så enkelt är de bara.

Att man själv har haft en tuff uppväxt själv ska inte on få de. Hon ska växa upp här hemma med sin mamma pappa och lillebror så enkelt är de bara.


Näe. Nu ska jag hjälpa sambon lite med pepparkakor sedan. Ska jag nog lägga mig, ryggen göront. Så vi hörs i morgon.

Då kommer lite recept upp oxå. 

Likes

Comments