Familjebakgrund!
Information om mamma Hannas bakgrund genom utredningar hos socialtjänsten i Sundsvall!

Första utredningen inleddes 1999, när mamma Hanna var 6 år gammal, efter en oro för Hanna efter att ekonomihandläggaren gjort hembesök med anledning av återkommande hyresskulder.
Hanna fanns då i lägenheten där det rådde stor oreda. Det var väldigt smutsigt med kläder och saker överallt. I lägenheten fanns även 3 hundar och 1 katt, det luktade illa av smutsen och djuren. Familjen beviljades stöd i form av familjecenter/familjeförskola under utredningstiden. De vill även ha kvar insatsen efter utredningens slut, vilket beviljas.
Målet för insatsen var att bistå Hannas föräldrar med råd och stöd till föräldrarna med att finna goda rutiner för hushållsarbete och en allmänt god struktur för familjens liv. Hannas föräldrar fick hjälp från socialtjänstens ekonomigrupp med att dra upp riktlinjer för familjens ekonomi. Personal från familjecentret/familjeförskolan träffade familjen regelbundet varje vecka i deras hem. Biståndet avslutades i juni 2000, varför framkommer ej i socialtjänstens journaler.

Ny utredning startades 2002:
Utifrån en anonym anmälan om oro för mamma Hanna. Anmälaren hade då ett år tillbaka sett hanna vara ute sent på kvällstid, vid ett tillfälle kom hon förbi grannarna kl 02:00 och frågade om barnen i den familjen fick komma ut och leka. Hanna var vid tillfället för anmälan 8-9 års åldern. Anmälaren uppgav att Hanna ofta var smutsig i håret och ovårdad. Barn som var hem dit hade vittnat om att de var smutsigt i familjens hem och att det var hundskit på golven. Många grannar sas uttrycka oro för Hanna. Dagen anmälan gjordes beskrev anmälaren att Hanna satt på trappan hos anmälaren när dem kom hem. Anmälaren erbjöd sig skjutsa hem Hanna. När de pratade med henne började hon gråta och berättade att hennes föräldrar drog henne i håret och att dem ibland slog henne på stjärten.
Anmälaren frågade om de skulle följa med och prata med föräldrarna men Hanna ville inte detta. Familjen hade dessutom nyligen fått ytterligare ett barn.
Det framkom sedan i utredningen att Hanna varit ute mkt och hon fått ”dask på rumpan” någon gång av sin pappa när hon inte kommit hem i tid. Hannas pappa hade då också tagit henne i håret och detta har gjort ”jätteont” enligt Hanna.
Vid hembesök uppmärksammades att det var mkt stökigt i lägenheten med kläder och saker överallt. Där fanns även tre större hundar ( gråhund,vitälghund och beagle) och det beskrevs vara en ofräsch lukt i lägenheten. Skolan beskrev under utredningen att Hanna fått kraftiga utbrott där hon kastade saker och möbler som kom i hennes väg. Det kunde vara om hon blev ombedd att tvätta händerna eller att hon inte ville åka hem med skolbussen. Hanna beskrevs också oftast komma hungrig till skolan och att hon inte fick frukost på morgonen. Hanna beskrevs ha stora problem med eksem (ja de är min sjukdom).
Familjen flyttade under utredningstiden till en ny bostad. Socialtjänsten var att det rådde omsorgsbrister i Hannas omvårdnad, föräldrarna behövde tex genom stöd från socialtjänstens familjeförskolor. Hannas föräldrar ansåg dig dock inte behöva något bistånd och förhållandena för Hanna bedömdes inte vara så svåra att lagen om vård av unga (LVU) ansågs tillämpbar. Utredningen avslutades utan vidare åtgärd.

I Början av 2006 (Hanna 12 år) inleddes ny utredning efter inkommen anmälan från stöde skola.
Hanna brukar samtala med personalen på skolan och berätta att de var bråkigt hemma. Hennes pappa drack öl och ”brukade slå henne ”.
Utredningen försvårades få familjen avbokade eller ”glömde” majoriteten av kallade träffarna.
Personligt stöd beviljades i syfte att få möjlighet att träffa familjen och kunna inleddes dock ny utredning efter ny anmälan från skolan.
Hanna beskrevs komma runt 30 minuter försent till skolan varje dag.
Hanna sa själv att det berodde på att hennes mamma inte väckte henne och hon behövde tahand om lillebror.
Skolan berättade att Hanna luktade illa, hon var smutsig och hade djurhår på kläderna. Hanna hade även börjat visa ”kort stubin” och blev arg lättare än tidigare.
I November 2006 genomfördes ett hembesök. Familjen hade bott i huset o Stöde i ett år. Det framkom att huset var slitet och att hyresvärden inte kostat på renovering på många år. Det var dåligt isolerat, vilket familjen hade påtalat det till hyresvärden. I barnens rum fungerade inte elen så de hade skarvat med sladdar till lampor och stereo.
Tapeterna var mycket slitna och saknades på vissa ställen. Familjen hade hundar och även hundvalpar som höll på att bli rumsrena. Utredarna pratade med familjen om vikten av att städa och hålla rent hemma, att det var deras ansvar att Hanna hygien och klädvård sköttes och om det inte gjordes så påverkar det hennes situation i skolan och med kompisar. Efter avslutad utredning beviljades Hanna bistånd i form av kontaktperson/kontaktfamilj. Det var svårigheter med att verkställs insatsen. Till slut avböjde föräldrarna erbjudandet om kontaktperson/familj för de tyckte Hanna verkade gladare och det fungerade bättre i skolan. Hanna och hennes familj beviljades även bistånd i form av uppföljning utifrån familjens egna önskemål.
Uppföljningen bestod i att utredaren deltog i en skolträff efter avslutad utredning samt att utredaren hade telefonkontakt med Hannas mamma samt en inbokad träff med Hanna. Målet med insatsen var att samarbetet mellan skolan och hemmet skulle kvarstå, att Hanna hade en positiv skol- och hemsituation som främjande hennes utveckling samt stärkte Hannas självkänsla och självförtroende.
Utredningen tryckte även på att föräldrarna skulle ta ansvar för Hannas hygien och klädvård, att föräldrarna skulle ta ansvar för hemsituationen så att den inte påverkade Hanna negativt i skolan.
Behov att genomföra förändringar och förbättringar i hemmet fanns för att möta barnens behov och för att nå upp till vad som kunde anses vara skälig boendemiljö för barn.En del 2 kommer dyka upp om någon dag!
Detta är som sagt bara en del och inga namn kommer nämnas förutom mitt egna.
Jag kommer sluta vara så feg och komma ut och vill så gärna hjälpa andra.


Puss o kram Hanna ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så men att dagligen få höra hur jag inte duger eller hur ful och fet jag är. Att ser jag inte upp ser jag snart ut som min mamma. Jag ÄLSKAR min mamma precis som hon är, hon är den vackraste kvinnan på jorden som fött både mig och mina två små syskon. Jag vet att jag inte har varit den bästa, att min biologiska pappa har snackat en massa skit om både henne och mig. Hur ful vi är, att vi borde båda inte få finnas eller att vi båda borde göra en tjänst mot samhället och bara gå och dö. Nu när jag fått hem lite av min bakgrund i min hand tänkte jag senare skapa ett inlägg där ni ska få se hur rättsystemet funkar, hur dem har kollat på mig och sett på när jag blivit illa behandlad av Sundsvalls socialtjänst. Hur dem kränkt mig som 6 åring då allt började år -99.
Jag har inte den perfekta kroppen, jag är inte den perfekta som går sminkad dagligen eller går i snygga kläder varje dag. Just nu äger jag nästan ingenting , jag är en bostadslös liten (hora) som lever på mina ALLRA bästa vänner för jag inte får den hjälp jag behöver. Jag är bostadslös då de är bostadsbrist i hela Sverige, jag har inget jobb då jag mår psykiskt dåligt då jag blir trampad på varje dag. Jag mår piss och känner mig utnyttjad över att jag vill finnas för folk som mår skit men glömmer totalt bort mig själv.
Jag är inte perfekt, jag kommer aldrig bli. Men från och med nästa vecka ska jag börja ta tag i mitt liv igen för jag vill inte för att jag måste.
Jag är 24 år gammal och har nästan varje dag en dödslängtan, jag röker varje dag, jag dricker nästan varje helg och det är fel. Jag vill inte längre leva såhär. Så fort alla mina räkningar och de jag måste betala i mina skulder så kommer jag börja ta vara på mig själv, jag måste börja lägga undan pengar för min ekonomi, börja leta bostad så jag slipper vara hos mitt ex mamma för att jag inte har någonstans att ta vägen. Jag har äntligen fått den hjälp jag behöver för att börja bli den bättre jag, dock går jag på en medicin som gör att jag kan sova i flera timmar utan att ens veta när jag ska vakna eller bli väckt.
Jag äter aldrig om inte folk i min omgivning tvingar mig från -90kg till 60 kg på mindre än 5 månader.
Jag är inte stolt längre över mig själv, jag är snarare livrädd. Jag vill kunna gå ut på stan kunna vara säker och leva livet men jag kan inte. Jag gjorde ett riktigt dumt val och det var att resa utomlands till en familj jag trodde jag kunde lita på och som jag känt i nästan 4 år. Jag hade fel.
Men jag ska försöka eller jag ska resa mig upp och om jag faller så reser jag mig starkare än någonsin igen och visar att jag bestämmer över mig själv och ingen annan.

För nu ska jag förändra mitt liv, börja blogga så ofta jag kan. Börja jobba och fixa egen bostad. För nu ska jag visa alla vart mitt skåp står.

Nu blir de iaf gå och lägga sig och se film sedan sova för natten❤️ godnatt och glöm aldrig att bara dig själv, för duger precis som du är❤️

  • 224 Readers

Likes

Comments

Jag kommer bli inaktiv på bloggen ett tag. Då jag har en massa annat just nu att göra så måste bloggen komma åt sidan då jag ändå inte skriver så mkt just nu. Men så fått jag får en ny lgh så lovar jag att jag ska göra flyttvloggar där ni ska få följa med 😍😘 puss älskar er ❤️❤️


PS: ni får gärna följa oss på instagram o snap:


Insta: famengstrom

Snap:Mummietotwo 

  • 556 Readers

Likes

Comments

Igår blev det en heldag med en massa äventyr. Jag sov först fram till 11 då jag inte somnade fören 5 igår morse och kände jag behövde få sova. När jag väl vaknade gick jag upp och städade och fixade inför att soc skulle komma 😩 men tyvärr bestämmer ju inte jag själv utan för mig är de ju bara acceptera att dem kommer även om jag inte vill. Sedan kom Bella och hämtade oss och vi åkte ut till Birsta och Leos lekland, och hade värst umgänge där med Tuvis. Med hennes utvecklingsstörning så får man ju gå efter henne och efter ca 1,5 timme började alla problemen, inget dög inget funkade om det inte va min famn. Så vi bestämde oss att avsluta allt tidigare för hennes skull, dels för att jag blev förbannad att de ens tog henne till Leos, och nu kommer jag väl få höra att jag är världens sämsta mamma men ärligt det spelar ingen roll vad jag säger så skiter dem i det. Men Tuvis hade vattkoppor även om de nu var skorpor så blev jag riktigt besviken hur dem ens tänkte på att vi skulle ha umgänge nu.
Men som sagt, det spelar ju ingen roll vad vi säger. Men efter att vi varit på Leos så gick vi först in på lager 157 och jag ska vara ärligt, jag e smått ledsen o besviken på deras kläder. Det finns liksom inget som passar och utbudet är väldigt dåligt, nu kanske det bara är jag som tycker det men det är ju mina åsikter som ska stå med.
Sedan gick vi på skopunkten och köpte 3 par nya skor till Vincent. Han ha ju bara haft sandalerna så nu fick han 1 par springskor 1 par typ sjömanskor och 1 par sandaler. Dem var jätte fina allihopa och Vincent älskar dem. Sedan så åkte vi hem för att lämna av D och Vincent för att jag o Bella skulle vidare till Näset för att fixa inför hopptävlingarna helgen den 11-13 augusti. Kom gärna ut och kolla. Det kommer bjudas på hembakat, dagens lunch/middag. Underbar natur, härlig personal och helt underbar underhållning. Men hurrni, skulle ni vilja att när det är sånna här stora projekt pågång skulle ni då vilja att jag försöker filma??
Jag kommer nog även försöka köra lite live med så ni får se hur underbart vi har det för dem som inte kan komma, men då skulle jag vilja veta!! Ska jag köra via youtube eller instagram??

Men nu så ska jag fixa o dona inför dagens arbete och fix så får vi se vad som händer och sker 😍❤️😘


Puss o hej leverpastej 😍❤️

  • 567 Readers

Likes

Comments

Tjenixen med blixten!
Dagens göra har varit legat i sängen då jag åter igen har haft ont i leder och huvud. Men jag har även donat lite via telefonen och mejlat runt lite till viktiga personer. Sitter även och planerar hur jag ska göra den 12 augusti då det är meningen att vi ska fira mig då jag fyller år på söndagen den 13 men då jobbar jag så där av blev det lördag.
Jag har planerat in en massa bak, måste beroende på vilket folk som kommer kanske en lokal. Ska även göras smörgås tårta, kakor, vanlig tårta. Ja ni en massa. Men de kakor som ska göras iaf blir:

Cakepops
Sockerkaka
Silviakaka
Kärleksmums
Choklad bollar
Drömmar
Kolakakor
Syltkakor
Gaffelkakor
Korintkakor
Kanelkakor
Bondkakor

Och lite till.
Sedan ska det även göras olika smörgåstårtor
Då det blir en eller två med lax och skaldjur och en utan. Sedan ska ju även vanliga tårtor med göras.
Men det ska ju bakas dubbelt av det mesta då jag lovat mamma en massa med då hon ska ha ljusparty den 26 augusti.
Men vilken är just din favorit kaka/bakelse??
Skulle ni vilja se mer bakverk här på sidan??
Skulle ni vilja följa med mig och min son en dag och se vad vi gör på dagarna??
För förhoppningsvis i augusti börjar jag nytt jobb eller så blir det plugga för att kanske starta eget, vem vet vad som smyger sig på i hörnet!


Men hurrni, idag har ju jag som sagt mest bara legat men nu på kvällskvisten/natten har jag fått lite o göra. Har gjort, trollsnor (trolldeg, receptet kommer längre ner) och rabarberkräm (recept kommer även där längre ner). Så i morgon så blir det hemma gjord kräm till frukost för V och till mig blir det ägg och något till.
Jag har nu på 7 månader gått ner 25 kg så nu ska jag banne mig börja äta nyttigare, börja träna oftare om de så bara är hemma. Försöka komma ut mer och gå lång promenader. Ska även försöka ändra dygn igen, för nu ska jag bli en gladare mamma 😘😍


Men nu säger jag godnatt och så hörs vi i morgon!

Puss o kram älskar er ❤️❤️
Recept!

Trolldeg:
1 sats

4 dl vetemjöl
2 dl salt
2 dl vatten
2 msk rapsolja
ev hushållsfärg och hobbyfärg

Gör såhär:

Blanda mjöl, salt, vatten och olja till en smidig deg. Tillsätt lite mer vatten om degen blir för torr, och lite mer mjöl om degen blir för blöt. Testa gärna om degen är bra genom att låta en degbit dingla ner från handen, om den töjs ut är degen för lös.
Färga ev degen med hushållsfärg.
Forma degen till valfria figurer. För mer hållbara figurer, grädda dem i mitten av ugnen 2–4 timmar på 100°C tills de är helt torra (tiden varierar beroende på storlek och tjocklek på figurerna). Låt svalna. Måla gärna figurerna med hobbyfärger.


Rabarber kräm:

500 g rabarber
3 dl vatten
1-1,5 dl strösocker
lite rivet citronskal (valfritt)
3-3,5 msk potatismjöl

Servering
mjölk
hårt bröd


Gör så här
Skär ner rabarbern i små bitar. Häll ner i en stor, tjockbottnad kastrull.
Tillsätt vatten, strösocker och citronskal.
Koka upp och låt sjuda i runt fem minuter tills man kan mosa rabarbern mot kanterna. Rör om ibland och ta bort eventuellt skum
Lös potatismjölet i lite kallt vattnet och häll ner i krämen i en tunn stråle. Rör hela tiden.
Låt koka upp under omrörning och ta av från värmen.
Beta i lite hårt bröd och servera med mjölk.  • 678 Readers

Likes

Comments

Jag är inte en person som dömmer folk, men i Tisdags fick jag ärligt helt jävla nog.
Jag och min bäst barndomsvän åker ner till stan efter hon slutat jobbet för att gå på Rixfm festivalen i Sundsvall för att bland annat se Joakim Lundell. Vi åkte ner 3 timmar innan allt började för att även kunna äta. Men där började helvetet, jag som försöker undvika smör, vitt bröd och så hittar ingenstans att äta, så jag bestämmer mig för att iaf ta en tunnbrödsrulle. En mat bit som Max tar 5 minuter att göra tog denna jävla snubbe 30 min och ändå glömmer han grejer på maten. Jag är så jävla less, hädanefter tar jag med mig egen mat. När vi väl kommer någorlunda fram till scenen så ser vi en mamma eller ja det är många mammor, även jag är en och jag tog med mig min son och han var inte ens i närheten utan han fick stå vid en vägg med hans pappa för jag ville filma lite och knäppa kort. När väl jag o bästa vännen kommer någonlunda fram märker jag att det står en mamma med en 2-3 månaders bebis Max utan hörselkåpor på sitt lilla barn väldigt nära högtalarna och tänker inte alls på sitt lilla barns behov för de första men inte den stackars lillas öron. Jag blir så jävla förbanna, hur i helvete kan du där inte tänka på ditt barns öron. Det finns hörselkåpor av en anledning, min son är 16 månader och jag har aldrig varit utan honom på hans 16 månaders liv, jag har aldrig haft han sovandes hos någon annan då jag anser att han behöver mig mer än någon annan. Men här går folk antingen med sina små spädbarn på högmusik spelning eller så lämnar dem bort dem varje helg för att dricka. Jag är helt ärlig när jag säger att på mitt o Dennis 4 åriga förhållande vi hade HAR VI ALDRIG lämnar bort våra barn för att göra något själva. Du skaffar barn då får man sätta sina egna behov åt sidan. Går allvarligt alkoholen före era barn??

Men nu till det värsta som någonsin kunnat hända, det står två unga tjejer bakom mig o Bella och jag hör hur en mamma låter upprörd, snett bakomför mig står det (förlåt) men en mörkhyad man som inte kan svenska för fem öre med sin jävla kompis och står och nekar till folk att han har gått och små taffsat på dessa små tjejer, han står och försöker bortförklara sig med sin jävla kompis medan han inte ens kan stå eller gå rakt. Jag blir så jävla less, jag som tjej gammal som ung ska fan kunna gå klädd eller våga gå ute på gatan utan att vara rädd att någon jävel ska ta på mig utan min fucking jävla tillåtelse. Hade han tagit på mig, så hade han legat på backen och blivit slagen tills han inte ens kan stå längre. Jag hade fan inte gett mig, han skulle ärligt alltså bara våga att ens försöka ta på mig.

Jag är en kvinna, jag ska kunna gå i vilka kläder som helst men jag kan inte.
Jag kan inte gå lätt klädd ute på gatan eller på krogen för då tror männen att de kan komma och ta på mig precis som de vill. Jag har alltid haft två av mina bästa killkompisar med mig när jag gick ut förut för jag var så rädd att gå själv, sedan för något år sedan slutade jag med det för jag byggde upp mitt självförtroende. Men ärligt det är tillbaka på 0 igen. Är det så här de ska vara?? Att vi kvinnor ska vara rädda för att ha kul, att kunna umgås och ta en drink ute?! Medan ni killar kan gå nakna o ingen skulle bry sig.

Nä nu orkar jag fan inte skriva mer, för jag är ärligt så jävla förbannad att de lär nog komma en uppföljning 😉

Puss o kram så syns vi 😍

  • 634 Readers

Likes

Comments

När man suttit på körskolan i 6 timmar först för att plugga teori sedan sitta och lyssna på handledarutbildningen för att få köra hemma oxå frågar han vilka som ansökt och fått klart på körkortstillståndet och jag säger att det är fixat, kommer hem och inser att de år något strul och mitt körkortstillstånd saknas😭😭
Här sitter jag och lägger en massa press på mig själv också saknas det en viktig liten detalj😂😂 alltså jag blir så jävla galen😩 hur fan kan jag ha missat en sådan detalj. Så i morgon blir det ringa transportstyrelsen och fråga vad som hänt om jag missat något eller om det är något annat. Jag som var så peppad för å börja köra oxå kommer detta in i bilden, och jag känner ärligt att jag måste ha ett körkort för jag och Vincent sitter ärligt fast och jag hatar åka buss då dem tror att det är rally bussar här i Sundsvall. Min trafiklärare förklarade för oss att vi i Sundsvall är dem sämsta på att köra i trafik.

Så tänkte skriva lite vad som krävs, kanske inte är set roligaste men det är så mycket man behöver veta o lära sig!

Vad som krävs av handledaren!
Du måste ha ett handledartillstånd. För att få ett sådant krävd följande:

1. Du ska ha fyllt 24 år
2. Du ska under det senaste 10 åren ha haft körkortet för fordonet i minst 5 år. Under de 3 senaste åren får du inte ha mist körkortet pågrund av rattfylleri eller något annat grovt brott och inte heller haft körkortet förenat med alkolås. Har körkortet varit återkallat under denna tid på grund av fortkörning får det inte ha varit återkallat i mer än 3 månader.
3. Körkortet ska vara utfärdat i ett land inom EES ( länderna inom EU, samt Norge, Island, Liechtenstein).
4. Du ska ha vana och skicklighet att köra den aktuella fordonstypen.
5. Du måste ha gått en instruktionskurs för privat övningskörning, de senaste 5 åren, precis som din elev. (Detta krav gäller bara för B-behörighet.)

Vad krävs för eleven!
För att få köra måste eleven ha fyllt 16år och ha ett körkortstillstånd, oavsett om körningen sker privat eller på körskola.

För att få ett körkortstillstånd måste eleven ha gjort ett godkännande syntest, och en hälsodeklaration på heder o samvete.

För att få övningsköra privat måste eleven, förutom körkortstillståndet, måste eleven ha en godkänd handledare och en giltig introduktionsutbildning. Du har ansvaret att eleven uppfyller dessa krav.

Eleven bör ha med sig giltigt legitimation vid mängdträning.

För att få göra ett förarprov måste eleven
1. Ha fyllt 18.
2. Ha ett godkänt körkortstillstånd
3. Vara permanent bosatt i Sverige eller ha studerat här i minst 6 mån.
4. Ha ett godkänt riskutbildning del 1 och del 2.
5. Intyget att hon eller han har något körkort som är utfärdat i ett annat EES-land.

Viktigt att komma ihåg

1. Ditt handledartillstånd gilltigt i 5 år.
2. Du får Max ha 15 elever samtidigt
3. Ett handledartillstånd per elev
4. Körkortstillståndet gäller i 5 år är du inte klar med körkortet då får du ansöka om nytt.


Även det som många inte tänker på är miljötänk så tänkte skriva ner det min handledare tyckte.

Miljötänk:
1. Koppling +broms
2. Växel
3. Handbroms
4. Kolla så ingen kommer
5. Starta bilen
6. Drag läge
7. Kolla så ingen kommer igen
8. Kör

För att hålla bäst i ratten ska man tänka kvart i 3.

Sedan gjorde jag lite egna anteckningar på det han sa så skriver me det med.

1 uppsikt + tecken + släpp gas
2 bromsa + planera växelval
4 höj kopplingen medan du bromsar
5 fortsätt bromsa
6 ge gas ur kurva + accelererar +växla upp .

Och just det gör ALDRIG risk 2 för tidigt.

Jag vet inte är det något ni tycker jag ha glömt??
I morgon kommer jag skriva om min tränings resa igen så får vi se ska mäta o väga nu är det snart 2 veckor sedan. Får hoppats på något iaf.


Men nu säger jag godnatt så hörs vi i morgon

Puss o kram 😘😘

  • 813 Readers

Likes

Comments

Jag blir så jävla arg, irriterad o less på folk som tror de kan bestämma över än. Bara för att jag är kvinna med bröst och en fitta mellan mina vem så tror i stort sig alla fucking jävla killar att de kan trycka mer en så långt det bara går. Bara för att jag har en fitta är jag inte lika mycket värd som en kille som har en kuk mellan sina ben. Hur i helvete kan man ens tillåta sådant??? Vart fan är världen på väg? Jag får fan inte fram några ord. Jag som kvinna ska kunna gå i vilken urringning som helst på min tröja, klänning om jag vill utan att du som kille ska tro att det är OK att ta på mina bröst! Jag ska kunna gå i kort korta shorts eller kjol eller helt enkelt bara en klänning utan att du ska kunna komma och tro att du får ta på mig. Det är min kropp mina ägo delar du tar inte på dem om inte jag säger att det är okej. Du äger inte mig, jag är en helt egen person, och det som sitter på mig tillhör mig. Jag är så fucking jävla less på idioter som tror de kan göra vad fan de vill, bara för att jag är kvinna. Bara för att jag inte har kuk, skägg eller har en mans röst och händer så är jag inte mindre värd för det! Det måste finnas ett jävla stop någonstans, vart finns det här ALLA LIKA VÄRLDA någonstans?? När ska vi kvinnor få bli hörda?? När ska jag som kvinna slippa gå orolig på gatan av att de kan finnas någon Karl som tror de kan göra vad de vill med mig även om jag säger nej!? När ska jag som kvinna slippa jobba ihjäl mig för att få allt att gå runt i hemmet, på jobbet och i vardagen med barnen, maken och djuren?! När ska jag slippa som kvinna känna mig så värdelös och bli nertryckt. Jag har av mina 24 år blivit nertryckt av min egna biologiska pappa i över 15 år. Jag har fått höra att jag inte duger, jag är ful och jag måste passa mig för jag kan ju ärva min mammas anlag. Tror ni allvarligt killar, män eller omogna skitstövlar att jag vill höra sånt från er?? HALLÅ???? Jag har oxå känslor, o bara för att ni tror ni är coola så vet jag att ni är omogna skitstövlar som tror er äga världen bara för att ni tror ni har större makt.

Jag följer Bente på snap och många vet vem hon är, hon är en helt underbar super cool tjej som vågar stå på sig. Och just nu där av jag fastnade för detta ämne var av att hennes tjejkompis inte fick komma in på krogen för att hon hade ett för gammalt pass, fine det kan jag ta. Men att väktaren släpper in killen bakomför som inte ens har ett fucking jävla pass eller leg ska bli insläppt för att han har skägg?? Vad fan!!! 😡😡 jag blir allvarligt irriterad och vansinnig. Ska jag som kvinna behöva odla skägg för att de ska tro på en nu eller vaddå?? Jag ska fan bli behandlad på samma sätt som killarna bara för att de har kuk mellan benen så äger dem fan inte värden. Och nu ni killar som ser detta ta inte åt er om ni inte är såhär men ni andra, för fan ta o skäms nu får det vara nog med detta vansinne.

Alltså jag är så jävla arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att trycka ner en kvinna är så jävla lågor som det bara finns. Alla är lika värda ska det vara annars kan ju hela rättsystemet försvinna. För bara för att jag har fitta så har jag inte lägre standard än vad alla andra har.

Bra för att jag inte har hår överallt så ska inte jag bli diskriminerad, för vill ni karlar ha en hårig tjej varsågod, jag kan sluta raka mig. Men då ska FAAAAAAN ni sluta klaga oxå.


Nä vet ni vad, nu är jag så jävla arg att jag skulle kunna skriva en roman men måste sova ska upp i morgon så vi syns i morgon. Älskar er puss o kram alla 😘😘

#könsdiskreminering #kärlek #hat #allaärlikavärda #duochjagmotvärlden

  • 883 Readers

Likes

Comments

Så jävla skönt att äntligen landa i soffan. Har varit ute i stort sig hela dagen. Hade ju tänkt filma in o knäppt kort så ni fått sätt, men då min mobil bestämde sig för att gå och dö o inte fören på vägen hem kom mamma på powerbanken 😂
Men har haft en helt underbar dag där barmen fått hoppat hoppborg i stor sig hela dagen. Vincent var väl lite brydd då många barn försökte springa över honom men annars var det helt okej!
Och nu säger jag inte bara de för att de är nära vänner eller ärligt mer som en familj till oss som äger det utan dem är helt ärligt bäst, trevligare personer får du fan leta efter. Dem hör allt för ditt barns bästa och tänker alltid på säkerheten.
Dem har ju inte bara hoppborg utan dem har ju även godisremmar, filmer, dricka och alltid ett leende på läpparna❤️😍
Vi åt även ute, var så jäkla sugen på thaimat men hamnade vid langos ståndet i stället men alltså ärligt, så jäkla stor langos har jag nog aldrig ätit förut. Mamma fick min ena halva för jag orkade inge mer, men den får helt ärligt en 6 av 10.
Men ska försöka o se och kanske åka ner någon mer dag och knäppa lite mer kort så ni får se. Önskar jag hade en video eller systemkamera som kan spela in så hade ni fått sett marknaden på video i stället. Alltså så jäkla härligt folk, och så mycket glädje. Så nu längtar jag till selånger för då ska jag försöka hitta en kamera där jag kan spela in o en dator så ni får se hur underbart det är.
Vet ni av någon bra dator och kamera hojta i så fall till för e ute efter det.
Jag knäppte några kort på lillasyster påväg tillbaka när hon sitter på drakarna i Sundsvall 😋

Men jag lovar mer kort kommer det bli. Ska även försöka beställa hem lite kläder. Och fixa inför måndag då jag ska på körskolan o fixa så jag får övningsköra hemma 😍
Dennis kommer även på söndag då han ska träffa Vincent och umgås medan jag är och pluggar. Funderar på om jag ska åka lite tidigare o plugga via datorn eller om jag ska fixa hemma. Jag får se!! Men skulle ni någon gång vilja följa med och kolla när jag övningskör för och se hur jag gör för att memorera allt??

Nu ska jag iaf försöka varva ner och fixa det sista innan den underbara sängen kallar.

Puss o hej leverpastej 😘😘

  • 898 Readers

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man säger något men gör en helt annan sak? AA det är jag, jag säger en sak men gör fan då en annan. Skulle ha stor städat igår och låg i stort sig hela kvällen i soffan innan jag fick för mig att kliva upp o diska. Vart fan försvann min ork?? Jag måste allvarligt bli bättre, jag var ute o gick hela dagarna förra veckan o nu ligger jag i soffan o gör inte ett skit. Jag skulle ha fixat soffan för länge sedan så spm tvätta den, dammsuga ur den och flytta på den. Jag skulle ha fixat vardagsrum, kök badrum o hall och även bäddat rent i sängen i förrgår och i stället somnade jag i badkaret i över en timme. Jag måste även skura ugnen då det är bränt socker o smör i den sedan äppelpajen, för jag måste baka. Ska ha främmande på söndag ang ett ljusparty och jag får inte fingrarna ur röven. Vart fan tog all min ork vägen någonstans??

Men idag ska de fan göras, ha gjort lite granna i natt, men va tvungen att sova då jag har tvättstuga kl 10. Så idag blir de både tvätta o skura ur ugnen för idag ska jag allvarligt börja baka samtidigt som jag måste få in lite träning.
Måste även köpa lite nya kläder.
Kanske ska man göra några samarbeten , jag vet inte!! Då jag rasar i vikt o inte kan träna riktigt blir de ju en massa latheter. Så måste försöka få in träning i det hela, men just nu orkar inte mina axlar bära mig. Men kommer nog börja ha lekparken på skolan som mitt tränings redskap till o börja med.
Men skulle ni vilja se några övningar jag gör hemma med V?? Jag använder ju han till nästan all träning här hemma, även fast man måste kämpa så är barnens ens bästa redskap i hemmet och oftast tycker dem det är kul. Och så fort V börjar dagis igen så blir det börja gå på gym, för ska även få en personlig tränare som ska hjälpa mig med min hälsa. Min psykolog ska hjälpa mig med hjälp av rehab få till mitt mående. Ska även få hjälp med maten, och även med mina smärtor. Jag har nu haft ont i rygg, och axlar sedan jag var 12 så nu vill jag ha hjälp för jag vågar knappt bära min son vissa gånger.

Men nu ska jag leka med lilla V och riva i sär soffan för att tvätta den så knäpper kort och visar i kväll... puss o kram eran Hanna 😘😘😍😍

  • 927 Readers

Likes

Comments