Dagen till ära kan man ju självklart inte somna!
Att ligga oh vrida och vända sig är fan inge kul! Att allt kommer upp i huvudet. Att vara orolig och rädd är inget jag vill vara när jag ska sova!
Skulle ha träffat prinsessan våran i dag men som vanligt ställer dem in!! Detta är andra gången på 2 veckor på raken dem ställer in vårat umgänge med henne! Men tack och lov får vi ha henne längre den 1 april i stället. Men man blir så ledsen när sådant händer. Samtidigt som man sitter och planerar sambons överrasknings fest! Vi har några idéer men mer ska de bli! Ska bli skönt att han äntligen ska få göra något! Sedan blir de hela familjen som åker i slutet av maj om nu allt går som planerat, så åker vi ner till Grekland. Ska bli så himla skönt att komma bort från denna stad. En stad som bara är en massa problem, en stad som gör en mörkrädd. Vi har ärligt funderat på o flytta ner över, vi söker även nya jobb. Så nu hoppats vi de går vägen och då byter vi självklart. Känner att vi vill börja om på nytt och glömma alla gamla bekymmer. De skulle vara så himla skönt, samtidigt som man kommer sakna sin familj! Men man kanske slipper allt skit om man flyttar, vi får se vad som händer. Dennis skulle kunna tänka sig att jobba i Norge, och ja jag står ju här som ett stort frågetecken och vet inte alls vad jag vill göra riktigt. Just nu pluggar man ju körkort iaf, så något händer. Sedan funderar jag på om jag ska börja sy också, men jag vet inte. Baka ska jag iaf inte sluta med, men känner inte för att baka på ett konditori för så duktig är jag inte.

Men att leta jobb över allt, hur långt är vi villiga att flytta?? Vart vill vi flytta?? Vad kommer vi vilja ha för jobb eller vill vi bo i lgh eller hus???
Det är många frågor som snurrar i mitt huvud och det är inte många som vill anställa mig just nu då jag inte har en utbildning, och jag har inge körkort.
Men söka ska vi iaf och vi söker just nu överallt.
I morgon blir de iaf en promenad ute om vädret tillåter, sedan blir de grovstäda lgh o rensa garderober. Och så klart, VI måste börja baka. Att jag alltid drar ut på detta skit😂😂🙈
Vi har inte ens skrivit när folk får komma😂 alltså seriöst, jag måste sätta fart någon gång. Nä nu jävlar i morgon blir det en spark i arslet och sätta fart! Måste även byta gardiner o sängkläder till oss! Ska även duscha och skriva vecko schema för mat och handling! Nu ska de här bli ordning.slut.

Nä, försöka sova så syns vi i morgon

Puss o kram älskar er eran Hanna❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mysdag, nja eller jo både och! Ska baka lite senare bara jag smält maten! Kebab med bröd Gud så gott! Har även åkt o pantat och myst med pärlan idag! Fått myst på i stallet och borstat och masserat. Detta är alltså något jag ärligt brinner för! Skulle kunna jobba med detta hela mitt liv, att få vara ute och njuta 20 timmar av 24 på ett dygn är inget jag säger nej till. Att få borsta o mysa med hästarna, att få skit mellan naglarna eller att nageln går av. Jag har ingen utbildning, har inte gått på ridskola men allt jag kan har jag lärt mig själv och skulle aldrig skada en häst eller ett djur för den delen. 2010, jobbade jag i travstall för första gången någonsin där jag fick ta i och slita. Jag njöt, har aldrig mått så bra i hela mitt liv och jag gör gärna om det. Skulle kunna flytta bara för att få ta hand om dem och låta dem visa mig deras natur. För mig skulle det aldrig spela någon roll om de kom in en hingst som är hur lugn som helst eller en valack som är elakare en elakast och osäkrast. Jag skulle jobba från grunden och låta den lita på mig lika mycket som jag litar på den.
Men detta är iaf något jag verkligen brinner för.

Men nu mindre om de och mer om dagen såklart.

Ska baka i kväll, det blir nog drömmar och morotskaka iaf. Men just nu ligger jag i palt koma.
Känner mig trött, så kanske om man har otur så sover man i stället 😂😂🙈

Men skriver jag inge mera nu så skriver jag i morgon. Bitti,

Puss o kram eran Hanna ❤️❤️

Likes

Comments

Att leva ett liv där ingen tror på en. Att vara rädd för sina egna. Att behöva gömma en mörk hemlighet då ingen ändå kommer tro på en. Att man kan tro att man är dem perfekta familjen. Att försök skydda sina egna för att de inte ska behöva bevittna samma sak som jag. Jag har misslyckats. Han kom åt min underbara och älskade lillebror! Jag kunde inte skydda honom från mörkret jag har fått ståt ut med sedan jag var liten. Men JAG LOVAR! Jag ska iaf skydda min lillasyster. Ett finger på henne och han kommer få stå ut med djävulen själv. Jag kommer inte längre vara nådig. Du går och ljuger för folk att du kan motstå Alcohol, då vill jag fråga dig en sak?? Varför var du onykter förra sommaren då du såg mig efter två år! Jag var med en bekant och hon vet vem du är, hon vet allt om dig. Och hon vinkar till sig dig och självklart vänder jag mig om, och du såg mig. Två år av rädsla, för att du ska skada mig igen från de jag för engång skull rymde ifrån och nu kom du upp bredvid mig, sparkar på mig och kallar mig för att jag har en dålig ATTITYD! Fy fan vad lågt av dig, jag trodde du skulle vara en trygghet men vet du jag hade fel. Du är inte mer än en skam för familjen, men självklart har du hjärntvättat dem och sagt att ALLT är mitt fel och de tror på dig!
Jag kan inte festa med mina vänner pågrund av dig då jag sitter i ett hörn i en vrå där ingen kan hitta mig och gråter mig till sömns. Du ha gjort mig till en feg skitstövel som önskar ibland att jag inte fanns. De är ditt fel att jag mår dåligt, det är ditt fel att jag inte har ett bra självförtroende att jag måste gömma mig flera gånger i veckan för att jag inte orkar. Att behöva gå på medicin för att må bra? Är det såhär man ska leva nu??

Du fanns aldrig där för mig, mobbad o misshandlad o skolan och du sket i mig! Du tyckte de va bättre att sitta hemma i soffan o kolla jakt filmer eller aldrig vara hemma. Jag fick kämpa med att fråga om jag kunde få börja ridskola, för du brände pengarna på annat. Jag gömde mig alltid 4 km hemifrån när jag visste du var på världens sämsta humör. Jag har fått varit med min mamma på hennes jobb flera gånger för att jag inte fått varit hemma. Att vara rädd för dig är något jag aldrig skulle behöva uppleva. Du ha försökt köra på mig några gånger och inte ens de vågade jag berätta för min mamma! Utan de talade jag om för ca 3 år sedan.
Mitt liv har inte varit enkelt, men jag skulle aldrig någonsin låta någon annan uppleva de jag ha fått upplevt. Jag ska göra andras liv bra, för jag ska inte låta någon få de lika dåligt som mig. Ska skämma bort dem så gott jag bara kan.

Jag kommer skriva en hel del om min uppväxt, men jag kommer ALDRIG nämna någras namn.


Puss o kram eran Hanna ❤️❤️

Likes

Comments

Jag är en helt vanlig 23årig tjej. Jag är en tjej som vägrar låta någon tro att de bestämmer över mig. Jag vägrar vara svag. Ni kan få mig att falla men jag lovar er, jag kommer resa mig upp starkare än någonsin och sparka er så hårt där solen aldrig gå upp. Jag är så less på detta näthat. Så less på att folk tror de kan komma och kasta massa spydiga kommentarer på hur jag sminkar mg eller klär mig. Jag är den jag är och accepterar du inte det kan du backa. Bara för att du mår dåligt, behöver du inte få andra att må sämre.

Jag är en tjej som är 23 år och har varit mobbad hela mitt liv. Jag är en tjej som är 23 år och har hudsjukdomen ATOPISKA EXEM! Jag har alltså hudskador som kommer och går som dem vill, jag har levt på kortison hela mitt liv och jag har pigment fläckar på hela min kropp! Jag kan inte äta vad som helst för då får jag dessa exem, jag kan inte gå i solen om jag är tvungen att smörja mig för då förstör jag huden mer få den är tunnare på vissa ställen. Jag får hudsprickor runt öronen och hals, så de kan se ut som om någon ha tagit ett rep och gjort så jag fått brännskador.
Jag år ärligt talat less på att få höra att jag är fet och ful. Jag har nu på senaste tid alltså fått höra hur ful och fet jag är att jag slutar ätit. Jag har rasat i vikt och är de såhär en 23 årig två barns mamma ska må??
Att folk inte kan skämmas, full vuxna människor går och kritiserar hur jag går kläd eller hur jag sminkar mig. Jag vill inte gå som alla andra, men just nu gör jag de bara för att få igen käften på många. Jag går i tröjor som täcker min kropp för att inte visa mina exem, då jag skäms över dem. Jag vågar inte visa mig bland folk. Jag gömmer mig väldigt ofta och går inte ens ut med mina vänner på ett café för att kunna prata och bara umgås. Jag vågar inte ens gå ut på krogen för o dansa själv, utan måste ha med mig en eller flera för att klara av de. Jag dricker inga mängder Alcohol då jag är rädd för å bli kallad Alkoholist, jag har fått höra hela mitt liv att de är mitt fel att HAN är som han är. De är mitt fel att han börja dricka för att jag vägrade lyssna. De är mitt fel att han började misshandla mig både psykiskt o fysiskt. Det är mitt fel att vi hade med soc att göra och vet ni vad de värsta är soc lyssnade ALDRIG på mina nödrop. Jag vart mobbad i skolan, jag vart kallad att jag luktade illa och såg ful ut. Jag satt aldrig på en lektion när ingen lärare var i närheten, jag fick både vatten och frukt på mig. Jag vart mobbad av både elever och lärare, men ändå fick jag ingen hjälp. Jag satt oftast i biblioteket och gömde mig för där fick jag vara ifred. Jag älskar att läsa böcker, de är de bästa som finns att kunna gömma mig i en bok och glömma tid och rum är så skönt. Sedan träffade jag min allra bästa killkompis som ställde upp för mig i vått och torrt. Han sov hos mig i hela 3 månader och han pendlade bara för att jag skulle få känna mig trygg. Han var den första som såg vad jag fick stå ut med hemma. Han var den första som såg honom vara elak mot mig, han fick se honom slå mig slita i mina kläder och såg mig låsa in mig på mitt rum och slutade äta helt. Han fanns där när ingen annan gjorde det. Sedan försvann den tryggheten, och jag beskyller inte honom för de för jag har nu insett att de var jag som jagade bort honom. Min ända trygghet, min allra bästa vän. En vän som kom så fort man ringde, en vän som följde efter mig vart jag än sprang. En vän som satt vid vattnet och berättade om sin egen barndom mesans jag lutade mig mot hans bröstkorg och blundade och somnade. Han var min trygghet, och jag sabbade den.
Jag är inte perfekt, men jag försöker göra mitt bästa gör att låta mina barn och syskon ALDRIG ska behöva få uppleva de jag ha fått levt.
De ska aldrig behöva känna sig ensam, jag ska försöka ställa upp för så många som möjligt och så mycket jag bara kan för ingen ska någonsin behöva uppleva de jag ha fått gjort. Att trycka ner någon så långt att de vill dö, är fel. Det är så lågt och idiotiskt så de finns inte. Jag är inte perfekt, men ärligt de är ingen. Jag gör fel de gör alla.
Du är inte perfekt men de är inte jag heller. Alla är vi lika värda och de hoppats jag en dag, att du meddelar dina barn. För mobbing ska inte finnas, och definitivt inte näthat heller.
Nu sätter jag ner foten och kommer kämpa för att förmedla att våga vägra näthat❤️

Puss o kram på er från mig och ha en trevlig dag eran Hanna❤️❤️❤️

Likes

Comments

Nu äntligen ska man försöka komma i gång med träningen! Måste, mår inte alls bra av dehär och inte blir de bättre när man åkt på ät störning heller. Äter typ aldrig längre har jag tur så kanske jag äter 3 gånger i veckan om jag kommer på mig själv. Är inte ens hungrig längre. Rasar i vikt så nu blir de träna för o se om mat aptiten kommer tillbaka. Kanske börjar vi i morgon med en promenad runt sjön kanske till och med två, de hade varit riktigt skönt då solen ska skina fint i morgon. Får se om man då får med sig både sambo o son.
Jag jade ju hoppats på att slippa detta med matvägran. Vill äta men får inte, magen strejkar och man får sitta på toa konstant.
Jag kommer vara ärlig och skriva allt om mig från mina graviditeter till mitt förflutna. Folk får väl tycka som den vill. Ni får tycka jag är dumma i huvudet, eller att jag är helt psykiskt störd. Men detta är mitt liv. Jag lever för mina barn och kommer göra allt för dem.
Ni kommer få följa mig och min familj i våran vardag, från morgon tills att vi går och lägger oss. Ska försöka skriva minst 2 inlägg om dagen för å se hur dagen ska vara som man planerat tills att se hur de blev. Men nu ska gravid magen bort och muskler ska byggas. Ni ska få följa mig till mitt bättre jag, från de att jag går till kurator till gym. För nu äntligen ska jag ta tag i mitt liv och börja må bra igen. För Dehär ska ta ett slut. Från och med nu ska jag bli en pigg och glad tjej som orkar gå igenom en hel dag utan att behöva sova middag för att mitt huvud är seg o trött. Nu ska jag äntligen sluta må dåligt o ha min ångest. Jag ska kunna leka med min son 12 timmar av 24. Att kunna gå ner till Ica utan att bli trött. Att kunna kontrollera mina känslor och kämpa för min dotters skull. Att kämpa för att bli en stark mamma som ingen kan trampa på. För nu säger jag STOP!!!
Jag är så less på att bli ner tryckt och stampad på. Att bli kallad för värdelös och att man inte klarar av sina barm. Att ha ett förflutet där barnaga och Alcohol är inblandat. Att vara rädd för sin egna biologiska pappa. Att få höra att man orsakat hans problem. Att få veta att man är värdelös och att folk önskar att jag inte existerade.
Jag har under många år önskat att jag inte fanns. Men när min underbara dotter togs från mig, brast allt. Jag har flera gånger försökt tagit mitt liv, men jag har världens bästa sambo som stöttat mig och tagit mig för den jag är. Att få veta att jag inte alls är värdelös. Eller att han försöker kämpa för att jag ska gå ut. Att veta att han finns där när ingen Annan gör de! Han är min Sanna hjälte. De är inte många som har de som jag har det och jag är tacksam att jag kan kalla honom min. Han är bara min, han gör allt som många andra kanske inte gör. Han skäller på mig när jag är låg. Han tröstar mig när jag är som lägst och känner mig värdelös. Han talar om att allt kommer lösa sig! Och de kommer det, för nu ska jag visa ALLA som tvivlar på mig att dem har fel och jag rätt för nu ska ni få stryk.
Från och med i morgon fram till sommaren börjar ska jag ha hunnit Träna iaf 5 gånger i veckan för nu ska jag äntligen skratta er i ansiktet o visa vart klackarna ska stå.
Nu ska inga mer tårar fällas utan bara ett leende på läpparna visas.

Att få visa vem som bestämmer och bara må bra! Kommer även börja dela recept på både bakverk o mat rätter. För nu ska här ändras livs stil. Bort med socker o in med nyttigheter.
Mums säger jag bara!

Nu blir de iaf mys med min kung framför tv:n för att sedan gå o sova!

Puss o kram och godnatt eran Hanna❤️❤️

Likes

Comments

Inget bak idag heller, men har i stället trimmat hunden och klippt både sambon o svägerskan på (6 år).
Nu blir jag ännu mer nyfiken på vad jag vill bli, jag kan ärligt inte bestämma mig alls vad jag ska plugga till överhuvudtaget. Jag skulle vilja bli:

Florist
Hästskötare
Djurskötare/djurtrimmare
Djurmassör
Massör
Frisör
Hudterapeut

Men vilken av dem ska jag välja??
Får väl plugga upp grund betygen först o sedan se vart jag hamnar...

I morgon blir de iaf bak. Då blir de lakrits drömmar och vanliga drömmar. Kanske blir se lite mer vi får se.

V sover i alla fall så nu blir de sätta sig framför tvn och bara ta de lugnt. Middag blev potatis bullar med havre dryck. Så nu kan man andas o ta det lugnt. Ska även försöka raka klart hunden då han har sådana tovor så de är ända in i pälsen. Kan ju fundera hur förra ägaren tänkte??? Så nu sitter jag med en hund som får ont som jag måste vinna tilliten på och försöka få bort all tovor och duscha honom sedan. Stackars liten.
Ska även försöka söka lite jobb medan jag ändå håller på.

Så i morgon får ni en redovisning på hur de går med bakningen och sedan får vi se hur allt går då höger axel börjar lägga av.

Puss o kram mina älsklingar så syns vi i morgon❤️❤️

Likes

Comments

Blev inte riktigt som jag tänkt mig, skulle ha bakat för två dagar sedan men de blev ju själv klart inte så.
I stället så blev man säng liggandes i 1,5 dag för huvudvärken vägrade ge med sig! Men i dag ska jag ge mig på o baka iaf så enkelt är de bara! Kanske blir så att vi börjar med små kakorna i stället för de stora! Kanske ska göra lakrits snittar i ställe för kola snittar eller kanske till och med båda. Men först ska jag diska, sedan får de bakas. Ska även städa lägenheten o gå igenom V:s garderob då 68 är alldeles för litet. Så jag gissar på att vi behöver köpa lite nya kläder till honom nu då lönen kommer 😂🙈
Tiden går alldeles för fort om två veckor fyller han hela ett år! Herregud vart tar tiden vägen. Snart 1 år sedan han kom till oss, De går alldeles för fort.
Funderar fortfarande på vad jag ska ge honom. Gissar på att de mesta blir kläder. För de e de han behöver och skor. I vår blir de sälja iväg alla hans gamla overaller oxå. Ena overallen ha han använt 4 gånger mer har de inte blivit. Så AA allt tar sin plats.

Men nu till något roligare, ni kommer få följa med oss när vi flyttar in i våran lägenhet om ca 2 veckor. Ska bli så skönt. Ni kommer bland annat få följa med och se hur vi inreder och hur mysigt vi kommer göra de. Så jag hoppats de är något ni kommer gilla.

Men så klart ni kommer få följa med oss på annat oxå.
Kanske någon gång får ni följa med till stallet och se hur en dag för mig ser ut där med massage och bio light.
Ska bli så skönt o komma igång med skrivandet och ni kommer självklart få följa med på allt de roliga vi gör och kanske det blir så att vi börjar V-logga med.
Men nu ska jag gå o städa så hörs vi senare med nya fräscha tag och bilder på dagen som vart!


Puss o kram eran HANNA ❤️❤️

Likes

Comments

Jag glömde ärligt talat bort och skriva igår kväll om dagen. Men vi gjorde ärligt inte så mycket. Vi åkte hem till min mamma och var där och myste med Johanna o Markus. Sedan var vi bara hemma!
Men idag måste jag sätta fart.
De ska bakas och idag kommer ni få med er receptet på morotskaka som jag använder och även drömmar!
Så jag hoppats de blir lite mer text en vanligt nu på morgonen iaf. Jag ska ju även på arbetsförmedlingen och prata, så nu hoppats ja att jag får hjälp att börja plugga oxå. Tänkte plugga upp mina betyg för de kan behövas. Ska även se om jag kan söka extra jobb på sidan om. Men nu ska jag göra mig klar och vara beredd på skjuten som ska hämta mig!

Puss o kram alla så syns vi senare ❤️❤️ //Hanna ❤️❤️

Morotskaka:

Ingredienser:
4 st ägg
4 dl strösocker
4 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk mald kanel
2 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
2.5 dl rapsolja
6 dl rivna morötter

Glasyr:
60 gramsmör
200 gramPhiladelphiaost
3 dlflorsocker
2 tskvaniljsocker
1 droppelime- eller citronsaft

Gör så här:
1. Ställ in ugnen på 175 grader! Smörj och bröa en liten långpanna, ca 25 x 33 cm.
2. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljsocker och kanel och vänd ner i smeten. Tillsätt oljan och morötterna.
3. Grädda i mitten av ugnen, ca 30 - 40 min.
4. Blanda Philadelphiaosten med smör, florsocker och vaniljsocker till en jämn glasyr. Bred sedan över glasyren på kaka när den har svalnat.  • 51 readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag kommer ni få följa med inför baket till V:s 1 årsdag!
Ni kommer få dölja med i bakande o planeringen inför hans stora dag. De ska bakas lite blandade saker så som:

Morotskaka
Lakrits Drömmar
Vanliga drömmar
Kolakakor
Pinocioo tårta
Kärleksmums

Och så klart en massa mer! Självklart kommer jag lägga ut hur inbjudan kommer se ut oxå❤️

Men ni kommer även få följa med när vi bestämmer hur vi ska dekorera lägenheten för att fylla 1 år väldigt stort❤️
Har ni några idéer på vad som kan bakas?? Skriv gärna så jag får veta!

Just ja ska ju även boka tid till läkaren idag!
Kram på er alla så syns vi lite senare ❤️❤️


Puss o kram eran /Hanna ❤️

  • 62 readers

Likes

Comments

Att aldrig riktigt kunna bestämma sig vad denna blogg ska handla om så har jag nu äntligen bestämt mig!!
Ni ska få följa med dagligen på allt vi gör eller ja iaf försöka. Jag måste börja skriva av mig! Kan bli så mycket bättre att få skriva av sig. Sedan får folk tycka vad de vill själva. Men tänkte jag kunde börja presentera mig så ni får veta lite om mig!Mitt namn är Hanna Engström, jag är 23 år fyller 24 iår.
Jag är en 2-barns mamma som älskar att ha många bollar i luften. Jag är en tjej som älskar att vara ute. Tyvärr inte blivit så mycket av de just nu av många anledningar som ni kommer få veta då och då.
Jag är en tjej som haft en riktigt tuff uppväxt vilket jag vet att många av mina nära o kära inte tror på.
Jag är en tjej som gör allt för min familj och mina syskon.
Älskar djur, hästar är de bästa som finns. Håller just nu på i ett travstall i Bergsåker (dit kommer ni få följa med mera), och kan lova att dem är de bästa som finns att känna i travsporten. Har världens finaste häst att pyssla om, tyvärr fick jag lägga saker på hyllan då jag haft sonen som om 3 veckor fyller 1 år. Jag hoppats bara jag får Komma tillbaka o köra igen snart! Bor tillsammans med min Sambo Dennis och AA ärligt vi bråkar ganska mycket men vi blir vänner väldigt snabbt igen. Han finns där för mig när jag mår dåligt och är i min allvarliga svacka. Han skulle jag dö för lila mycket som med mina barn❤️ 4 år tillsammans har vi fått med motgångar o framgångar och fler år hoppats jag de blir.
Jag kommer driva denna blogg med de som finns i mitt huvud. Jag är ingen mode medveten tjej, eller en som sminkar mig mycket. Jag har en hudsjukdom som kallas ETOPISKA exem som jag har haft hela mitt liv.
Att sjunga är de bästa som finns. Men det är så mycket mer jag skulle vilja göra efter att jag pluggat upp mina betyg. Sedan får vi se vad jag blir.
Mina intressen är:

Hästar
Blommor
Skriva
Laga mat
Baka
Vara ute i naturen.

Så i denna blogg kommer ni få följa mig i min vardag i det jag gör och jag hoppats ni vill fortsätta följa mig sedan! Kanske senare kommer de tävlingar, vem vet!!

Håller samtidigt som jag skriver på å viker tvätt så kanske får fortsätta med de så får jag skriva mera i morgon. Denna gång lovar jag ni ska få veta hela min barndoms historia och jag kommer ALDRIG NÄMNA NÅGRA NAMN!!

puss o kram eran Hanna ❤️❤️❤️

Likes

Comments