Da kan vi si at vi har en ettåring i hus, og først og fremst; for et år det har vært! Fantastisk er ordet som passer best. Dette har vært et fantastisk fint år, nettopp fordi vi har hatt Scarlett her hos oss. Så her har vi hatt feiring med masse pakker, kaker og familie (min side) og det har sett ut som at Scarlett har storkost seg. Vi la i alle fall en veldig trøtt jente lenge før leggetid i dag, hehe.

Nå venter en relativt stor ryddejobb for oss foreldrene, så bør vel bare komme i gang selv om det frister å bare ta det i morgen og heller legge meg. Er SÅ sliten, men så er det utrolig stas med bursdag og da, spesielt når det er sitt eget barn.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Da er endelig minnerammen til Scarlett ferdig. Har virkelig storkost meg med denne! Det å finne frem UL-bilder, hennes første smokk og ikke minst den bittelille bodyen i størrelse femti som var blant klærne hennes som vi hadde med oss til sykehuset for snart et år siden. Åååh♥

Likes

Comments

Etter å ha skrevet blogg i såpass mange år allerede føles det veldig rart å plutselig skulle skrive "mitt første innlegg" igjen. Jeg tenker i alle fall at det vil være en fin start å skrive litt om meg selv siden dette tross alt er en ny blogg på en ny plattform.

Så jeg heter da Simona, er tjue år og kommer fra Sandefjord. Her bor jeg sammen med mannen min Aleksander og datteren vår Scarlett på snart et år. Jeg elsker min lille familie og stortrives som mamma til en liten prinsesse og kone til en så herlig og snill mann som Aleks. Liker ellers å skrive, ta bilder, tegne, sy og generelt lage ting (da spesielt til hjemmet). På bloggen vil du kunne lese om min/vår hverdag, tanker og meninger, se bildene mine og se noen av mine "prosjekter".

Likes

Comments