Header

...for denne gang! Samboeren og jeg ble vel enige om at 1ukes ferie om sommeren er ingenting, så nedte år blir det ikke oppdelt slik! Men for all del vi har hatt en superfin ferieuke! Vi har liksom bpde fått opplevd noe, samtidig så har vi fått gjort unna en del. Det sies at man blir mer effektiv når man får barn, og tro meg DET BLIR MAN! Men selvfølgelig så er det da langt mellom mulighetene til å gjore noe, men du og du så effektiv man blir når man først får sjansen!

Gårsdagen ble en super dag! Begynnte med hjemmekos der vi koset oss ute med husking og sykkelkjøring, rett å slett utekos. Da Oskar skulle sove så fant vi ut at jammen skal vi reise til fjells å gå en fjelltur når han våkner igjen! Å slik ble det. Vi gikk opp på Steinhø. (1295 moh) Det ble da Oskar's første topptur, og første lang tur i bæremeis! Å det gikk superfint, han storkosa seg! Godt å få en trimmtur for a mor også! 👌

Dagen idag har ikke bestått av så mye igrunn, men det har ihvertfall vært en liten pjokk her idag som har savna pappan sin! Så det ble glede o heimen da han kom hjem fra jobb. Nå sitter gutta og koser seg med Mikkes Klubbhus før det er natta! ☄

Bilde fra toppen av Steinhø 😃👌

Likes

Comments

God kveld! Da er vi vel hjemme igjen etter en koslig aften hos svigers på hytta! Vi ble bedd dit på middag og det er ganske greit å reise vekk å få servert middag!

Idag har jeg og Oskar ikke gjort stort, vi har kosa oss med leker & tvtitting, samt en laaang og god dupp på både mor å sønn! Som det b-menneske jeg er, er det veldig deilig å legge seg neppå å ta en dupp når lillemann sover. Samtidig så er det den tiden på dagen at jeg kan få gjort noe, men noen ganger er jeg barre nød om den duppen jeg også 👍

Ellers så fikset vi og ordnet oss til pappsen kom hjem og reiste rett til fjells!

Likes

Comments

Heisann, Katrine her! Blir 25år i august, er utdannet helsefagarbeider, men har ikke noe fast jobb. Er forlovet med min drømmemann, herlig når man virkelig skjønner at man har funnet sin klippe i livet! Vi bor i hjemmbygda vår i huset jeg arvet etter mine oldeforeldre, noe som er et evig oppussingsobjekt. Men det er jo utrolig morsomt å ha et hus med skjel i da, og gjøre det til sitt eget. Men med stortsett tom pengebok så tar det laaang tid! Men vi liker og ordne å fiske, men det er klart det er dager hvor man skulle ønske at man hadde et ferdig hus der alt var slik du ville ha det og alt var iorden, men det blir vel det her ogaå en dag?

Jeg har konstatert syndromet PCOS, noe jeg har levd med noen år nå! Det er ikke en dans på roser kan man si! Men uansett så har jeg det bedre en mange med denne tilstanden. Takker være min mamma fikk jeg konstatert dette, siden hun har syndromet selv og gjennkjente symptomene, så sendte hun meg til lege! Da var prosessen igang, og takket være flinke doktorer og god oppfølging oghjelp, fikk vi drømmen vår oppfyllt den 17.oktober 2015, Oskar kom til værden!💙 Å den gutten var kjemet for kan jeg si deg! Å for en lykke å endelig kunne kalle seg foreldre! HURRA!!

Ellers lever vi det gode liv i hverandres selskap som en liten og lykkelig familie! (det er klart at det er ikke solskinnsdager alle dager i et år) Dagenene flyr avgårde med en liten aktiv gutt ihvertfall, selvom det er ikke mye av det man skulle gjort man får gjort, men men husarbeidet står der til en av oss tar det, så så enkelt er det! Men når sant skal sies er det ikke bare bare å ta helgevasken og rydde til helgen lengre nei! Men man får ha ryddig og rent hjem når guttongen blir større!

Slenger med et bilde av min lille familie ❤️💚💙

Likes

Comments