Idag har jeg kveldsskift, så jeg nyter formiddagen hjemme i sofakroken med en god serie på TV. Egentlig burde jeg gjort husarbeid, vaska klær, støvsugd og vasket gulv, men jeg er så sykt sliten og lei, så jeg bortpriorieterer alt sånn nå om dagen, jeg vil bare ligge her å drømme meg bort til ett annet liv, sykt teit og emo, jeg vet, men akkuratt idag er det slik jeg føler det, haha.


Ellers så surrer hodet mitt rundt, og jeg er så sykt usikker på fremtiden min. Skal jeg jobbe? Skal jeg studere? Kommer jeg inn på noe studie? Jeg blir stressa når jeg tenker på det, så prøver å tenke minst mulig på det, men går rundt med en konstant klump i magen! La tiden gå fort frem til vi får vite om vi får studieplass, så er keg iallefall ett hakk lenger i livet mitt..

Likes

Comments

Idag har jeg hatt ein ok søndag på jobb, veldig travel, noe som gjør at jeg føler jeg ikke får nok tid ilag med alle brukerne, det er det negative med denne jobben. Sånn helt utenom det så er den så gøy, og utrolig givende! Jeg liker meg kjempe godt😊

Nå har jeg husarbeid på planen, vert på besøk hos foreldrene mine hele ettermiddagen, så da har jeg litt å ta gjen her hjemme etter en alt for slakk uke, føler det er rot over alt her hjemme! Det er mye klær så må bli vasket, legges sammen og taes på plass, det er kjøkken så må ryddes og leker over alt! Håper jeg kommer skikkelig igang, kjenner sofaen frister såå mye, så nå må jeg rett og slett ta meg sammen!

Ha en fin påske🐣

Likes

Comments

Heisann dere! Eller, jeg kan vell igrunn ikke si dere, da det ikke er noen lesere her enda, haha.. Idag er det endelig fredag, og jeg har helg, DEILIG! Eller, skal på jobb på søndag da, men uansett utrolig deilig med to dager fri. Ikveld skal jeg ut å spise med noen kollega, det tror jeg blir veldig koslig!

Ha ein fin helg🖤

Likes

Comments