Hverdag

Heihei, Jeg har gjort dette så mange ganger før der jeg har blogget også har jeg stoppet fordi noe har skjedd eller hva enn mine unnskyldninger altid er. Men nå er jeg bare hjemme med lillegutt at noen ganger holder jeg på og dø av kjedsomhet og savner og ha noe gjøre og ikke minst ha en liten hobby som er min og som jeg kan kose meg med når Matheo sover eller jeg har tid og mulighet til og sette meg ned og blogge litt og slappe av. Men utrolig nok så trudde jeg at jo eldre Matheo ble jo mer kom jeg til og måtte gjøre og mindre tid på meg og mine interesser men der tok jeg veldig feil! Altså missforstå meg rett med barn har man altid noe å gjøre men nå har Matheo rutiner og vi klarer og planlegge dagene og når dagene går så bra som det gjør så er det null problem..
Men vartfall jeg fikk en sønn juni i fjord 07.06.15 så han er litt over året nå og snart er permisjonen er over og Matheo starter i barnehagen om litt under 1 måned!! Noe som er galskap og jeg gruer meg noe fryktelig men håper det går fint og Matheo kommer selvfølgelig til og kose seg men det er altid vondt får mammahjerte får alle mødre men vi krysser fingrene for at det går feilfritt.

Føler jeg aldtid kommer ut på spor fra dette innlegget her så trur jeg gir opp men en aldri så liten oppsumerening er bra.
jente på 21år med samboer og sønn så dette blir selvklart en tullete mamma blogger men mine gale meninger men det er da kos.

Klem.

Likes

Comments