Hej igen!

Som jag berättade, så jobbade jag min första dag i måndags 2/2. Det gick jättebra! 

Mycket att ta in, då jag inte jobbat i Trandareds hemtjänst förut, men det schemat som jag & min handledare gick på, var hur bra som helst. Dessutom fick jag en jättetrevlig handledare som gjorde att arbetspasset bara sprang iväg. 

Idag blir det ett snabbinlägg, då jag alldeles strax skall åka iväg och jobba mitt andra pass. Men jag lovar att uppdatera er lite bättre snarast.. 

Ha en trevlig eftermiddag.. 

//EVELINA 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Januari bjöd på mer glädje än vad jag väntat mig. Min älskade lilla Wiggo blev friskförklarad ifrån sitt medfödda hjärtfel, min storebror och hans fantastiska flickvän fick tillslut tag på en lägenhet som de snart flyttar in i, min underbara lillasyster har fått extrajobb på ellos och jag fick reda på att jag snart blir fastanställd. Januari, du gav mig mitt hopp tillbaka!

Det enda som skulle sitta som pricken över iét är om jag hittar en lägenhet, kanske rentav kunna köpa en lägenhet..

I Fredags var vi på mammaträff på Leos Lekland från kl.10-14. Det var jättetrevligt att träffa alla mammor igen, barnen växer allt föööör fort emellan träffarna...

Efter Leos, följde vi med Sandra m. familj - ned till Varberg, Södra Näs. Där vi tillbringat hela helgen. Kom hem vid 18-tiden igårkväll. Vid halv elva på kvällen åkte vi mot Landvetter för att välkomna mamma, Peder, Leah och Frans hem från Thailand. Vilken glädje att få kramas om igen. De har bara varit borta lite mer .än två veckor, men Gud som jag saknat dem... Innan vi åkte mot Landvetter så var sonens pappa här och tog hand om sonen, medan jag letade upp min namnbricka ~ för nu börjar en ny period i livet..

Idag 2/2-15 börjar mitt första jobbpass, sen i april-14.

Ett kvällspass och idag ska jag gå bredvid, i Trandareds hemtjänst.

Känns konstigt att inte ha W här hos mig, nu när han har blivit hämtad av sin pappa, som från och med idag ska vara pappaledig, varannan dag i februari för att sedan gå över till att vara hemma med sonen på heltid i mars och fram tills i augusti då han ska skolas in på förskolan..

Men samtidigt som det är tungt och jobbigt att vara ifrån sonen, som jag varit med varje dag sedan han föddes, så ska det ska bli skönt att bli lite avlastad & att få börja jobba igen. Att få göra det som man är utbildad till och som man faktiskt älskar att göra. Jag älskar att få ta hand om människor. Så det ser jag fram emot med glimten i ögat..


Bjuder på lite bilder ifrån helgen. Enjoy.

Nu tänkte jag vila en stund till, innan jag ska upp och fixa lättlunch för att sedan åka mot jobbet.. //With Love.

Likes

Comments

Lyckan som uppstår när man går från att ha varit utan jobb och helt plötsligt får besked om att man snart blir fastanställd.

Ja, ensamstående, men ta mig tusan fastanställd fr.o.m. 1/3-15 😃😃😃Idag har jag firat med att slinga håret och tagit mig en cider tillsammans med min fantastiska vän Sandra.

Idag är en BRA dag. Idag är jag lycklig! 😃


Likes

Comments

Precis som rubriken lyder. Nu har jag startat upp en blogg för att ha någonstans att blicka tillbaka på alla minnen som blir under en graviditet, en förlossning och ett liv med ett barn. Jag vill kunna gå tillbaka i arkivet för att titta på gamla bilder, läsa om saker man gjort som lämnat små avtryck djupt in i hjärtat.
Du får läsa & jag skriver, direkt ifrån hjärtat.

Men vi börjar här;

Evelina, jag är fyllda 21 år men blir 22 i slutet av maj. Jag är en glad, social och lugn tjej.
Familjen står mig varmt om hjärtat och jag älskar min son mest av allt i hela världen.
Till yrket är jag utbildad undersköterska och jobbar inom äldreomsorgen, men just nu är jag mammaledig på heltid. Jag har ingen fast anställning men har förtur på alla vikariat inom Borås Stad. Jag längtar tills den dagen jag träffar den rätta och kan få lite kärlek av någon annan och inte bara av min son.
Nog om mig, för nu..

Wiggo, född 8 juni-14 en otroligt fin sommardag.
Han är en fantastisk liten pojke som väldigt sällan är missnöjd, han finner sig i det mesta. Han älskar att ligga på golvet busa och leka. Han kan sitta någorlunda stadigt och vid 6,5 månaders ålder fick han mitt hjärta att slå flera extraslag då han sa sitt första ord; - " Mamma " <3
Han har även under de senaste veckorna börjat dra sig framåt – han går upp i kryp position men lägger sig platt ned på golvet och drar sig framåt istället. Min älskade lilla solstråle. Ett barn ger så himla mycket energi ifrån sig. Tur är väl det när nätterna blir sömnlösa..

Det är en obeskrivlig kärlek man känner för sitt barn. En sådan kärlek som bara en förälder kan förstå. En riktigt underbara känsla.

Well well, ensamstående mamma. Jo, när Wiggo bara var 2,5 månad så gick jag & pappan till mitt barn isär. Det var en tuff tid. Nybliven mamma och ensamstående. Det var inte vad som låg i framtidstankarna. Men det fick gå och det har gått. Nu i februari skall jag och sonens pappa vara föräldralediga varannan dag för att han sen i mars skall ta över och vara pappaledig på heltid.
Det kommer bli kämpig med ekonomin, då lönesystemet är förskjutet en månad, dvs. det jag jobbar i februari får jag i mars osv.. Eftersom jag inte har någon fast anställning men har förtur på alla vikariat inom äldreomsorgen i Borås Stad, och just nu är mammaledig ifrån ett vikariat, så hoppas jag att jag kommer få komma in och jobba på det vikariatet. Vikariatet som jag är mammaledig ifrån nu skulle ha tagit slut 31/1 i år, men enhetschefen på arbetsplatsen har förlängt det till 31/3. Förhoppningsvis skall detta gå bra. På onsdag skall jag dit upp till enhetschefen och prata med henne & personalsamordnaren för att planera in tider som jag skall gå bredvid för att sen börja jobba. Wish me luck!

Det var en liten kort sammanfattning om oss och vad som händer i vårt liv just nu.
Klockan har redan sprungit iväg och nu är det tidig morgon... Nu tänkte jag krypa ned under täcket och försöka sova en liten stund innan det är dags för lilleman att äta sitt nattmål.
Vi återkommer snart igen. På återseende! // EvelinaLikes

Comments