Header

Resor/utflykter

Dagen har gått så sjukt fort! Uppe med tuppen kl 7 och packade klart det sista. Ner till bussarna och packa in barnen. Resan ner gick snabbt, kan bero på att jag halvsov hela vägen ner kanske 😉

Väl framme träffade vi en mullvad. Med en stor bajs på huvudet, det gillade ungarna! haha!! Inne i parken fanns det olika stationer med info om djuren som många av dem hade en knapp att trycka på. Vissa hade pruttljud, jisses va kul det va !

Getterna är alltid poppis bland barnen! 

Fick umgås med underbara vänner och ha det roligt med barnen. Tack alla som var med idag ❤

Likes

Comments

Hemma hos oss
Njuter av försommarvärmen

En härlig dag börjar lida mot sitt slut. Haft poolhäng under förmiddagen med min mamma och Elton 💗 Eftermiddagen spenderades med att tvätta och dammsuga lite. Eltons feber har hållit sig borta hela dagen, så imorgon kommer vi åka till Skåne djurpark.

Blev grillat ikväll och barnen åt lite gottis efter såklart. Önskar att jag med tycket om det!

Likes

Comments

Vardag

Underbar tur i skogen igår med Thea 💗 tyvärr var systemkameran inte laddad men älskar min mobilkamera!

Idag ska thea åka med sin favorit Elin och bada, ska ha med sin mobil så jag kan ringa 👌🏼och jag och Elton ska städa lite. Och kanske bubbla lite i poolen . Hoppas ni alla får en toppen dag.

Likes

Comments

Vardag

Alltså vad glad jag blir!! Har blivit nominerad till att bli årets babyblogg hos babyshop. Ni som kikar in här och läser och gillar det ni får läsa och se får gärna ta er någon minut och rösta på mig! ❤

Kommer lägga upp när röstningen drar igång. Vet att det är många stora konton med, men om ni vill får ni så gärna lägga er röst på mig <3

Likes

Comments

Hemma hos oss, Renovering
Byggare bob ( jag) har varit i farten! 

Vi kvinnor kan allt vi med!! lite spillbitar från trallen får nu nytt liv! Här inne kommer det nog lekas mer nu ☀️ Idag ska vi se om jag hinner lägga golv och få upp innerväggarna måste bara hämta utomhusgips. Så att de klarar fukt! . Sedan kan vi inte bestämma oss för om vi ska måla kiosk disken eller ej. Vad tycker ni?

Måste hitta någon rolig tapet med! Och sätta upp hyllor, pynta! Hm tar nog någon dag till ändå! 🍦

Likes

Comments

Vardag
Jag vill ha ha ha ha!! 

Alltså vilken helt underbar förmiddag jag haft!! Natten till idag var hemsk och jag hade svårt att sova, så kl 6 tog jag mig ut på en långrunda! Kändes bra, lämnade barnen på dagis åkte till gymmet och körde slut huvudet!

Men sedan åkte jag ut och kollade på lilla Viola! Jag dog sötdöden!! 8 dagargammal och helt ljuvlig. Gosade och skulle klia tillbaka ❤ Någongång i framtiden vill jag ha häst igen!!

Viola 💗

Likes

Comments

Contains affiliate links Hemma hos oss, Renovering
Snart är altanen färdigbyggd!!!! 

Gud som vi kämpar på kvällarna! Just nu läggs den sista trallen och sedan är det dags för staket, tak och trappen! Sedan börjar det roliga, att inreda! 😍

Vi har sedan tidigare en konstrotting grupp i svart med soffa och två fåtöljer samt bord. Och bubbelpoolen ska äntligen få komma hem !! Lite växter och lite lyktor kommer göra susen! Så sitter självklart och letar inspiration överallt.

Vet DU någon sida med fantastiska saker till altanen? Jag vill ha så mycket tips som möjligt!

Likes

Comments

Barnens rum

Ni är ju en hel del som undrat över måtten på Eltons underbara hussäng 💗 så jag tänkte att jag skriver dem här så ni alls kan ta del av dem och börja bygga 🔨

Längden är 1.30 • höjden upp i nock är 1.13 • sidostolparna är 80cm höga • 70cm bred.
Spjälorna i staketet mäter 40cm totalt i höjd och det är 10cm mellanrum 👍🏻

Hoppas att ni förstår min beskrivning nu 🙈

Likes

Comments

Barnkläders Inspiration
Sometimes you just have to!!! 

God eftermiddag! Gud mina fingrar är svinkalla, otroligt jobbigt när man försöker skriva lite. Idag har jag hunnit med att vara hos farbror docktorn, och lagat mat och varit ute en sväng i trädgården med barnen.

Nu sitter dem vid tvn och leker ihop ( peppar peppar) Jag har tyvärr inte haft någon större framgång med att göra det jag skulle gjort idag, vilket bestod av att bära ner lite möbler från Theas rum och ställa ut i ladugården.

Samt burit in andra. Får bli imorgon kanske, får be mamma komma o hjälpa till. Gått igenom barnens kläder , och thea har vuxit ur i stort sätt allt! 😱 Så var illa tvungen att köpa hem lite nytt till henne. Alla byxor går på halva vaden, alla klänningar går precis under rumpan ja, när växte du och hur kunde jag missa det 😃😃

Elton har ändå shorts och massa tröjor änsålänge, har för mig Thea hade 98/104 lite längre med. Då hon hade mycket kläder just i den storleken. Kanske ligger något i det eller vad tror ni?


Likes

Comments