Header

Älskade vänner!! ❤️❤️nu har ni äntligen sagt ja till varandra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Barnkläders Inspiration

Idag tog jag tag i att ordna höst/vinter skor till tösen. 3 par skor inhandlades på skopunkten. 👌🏼
Ett par "finare" , ett par mysiga som Thea sa och ett par till lek och bus!

Vi hittade äntligen ett par super bra gympaskor med, med memory foam! Perfekt till små fötter, som man vill vara rädd om💗 ni hittar dessa på xxl .

Thea valde alla själv, och är så stolt överinköpet. Nu lovade hon att ÄNTLIGEN lägga undan ballerinaskorna 😝.

Likes

Comments

Vardag

Sedan vi fick hem Dogge är det jag dom rykt på att gå ut med honom på morgonen. Så mellan 5-7 tiden någon gång går jag 3 km med vår lilla 4 benta ❤️

Är rätt härligt att gå själv, utan vagn och bara gå. För väl hemma är det att väcka Thea innan skolan fixa frukost, packa skolväskan.

Det märks att hösten är på intågande. Jag blir allt tröttare i takt med att det gröna byter färg. Hösten är vacker, med alla färger. Men detta märker och regn ! Och att det blir kallt, brrr nä fy bövlen!

Måste införskaffa vinterkläder till Thea . Eltons är fixade ❤️

Likes

Comments

Vardag

Nu har dagen dragit igång! En annan går på halvfart och gäspar med gårdagens smink hängandes under ögonen!! Man kan inte alltid vara ett praktexemplar.

Idag består dagen av klippning utav gräset! Sedan är inget annat inplanerat, så får se vad vi hittar på. Skönt att inte alltid ha något måste 👌🏼

Likes

Comments

Detta är texten:

Följetåg!

Här har ni ett effektivt sätt att hitta nya roliga bloggar att läsa, och få nya följare på köpet!

Följ namen nedan, så följer de alla tillbaka! kommentera gärna så vi vet vilka som är med.
Spread the love to eachother. 🌸

@Emelienoras

@blomgren

@Kimzetterstrand

@emmaa1998

@Isfeld

@mammatilltwå

@malinstjejer

@emelieastemo

Likes

Comments

Vardag

Äntligen är han hemma!! 💓 favoritplatsen att sova på är redan i mitt knä eller på magen. Hittade sin plats direkt!

Lilla Dogge 💗

Likes

Comments

Vardag

Då var dagen här, dagen då vår tjej börjar skolan! Man blir faktiskt lite blödig, du var ju nyss bebis 💗 och nu är du så stor att du ska gå i skolan!

Första dagen flöt på bra, vi föräldrar var med dom stöd. Thea var så duktig, pratade och tog verkligen och visade din bästa sida. 💓

Efter skolan tog vi varsin glass och firade dagen ordentligt! 🍦

Likes

Comments

Träning och kost

Äntligen var det dags! Som hon har längtat efter detta. Nu kan jag få vara med och spela igen mamma, sa hon innan idag. Innan du fick din "sjukdom" eller vad man ska kalla det hade du börjat på fotboll, men tyvärr fick du inte spela mer den terminen.

Så idag har Thea varit eld och lågor. En gång under träningen fick hon komma och sätta dig lite då hon fick ont i benen. Men kul hade hon och det är det som betyder något

Likes

Comments

Weddingplanning

Listan här kan redan göras lång!!! Men jag har valt att de som kommer få vara mina tärnor ( 5st) kommer få bära korta klänningar. Dels för att på korten blir det snyggt och att det syns lite mer att det är jag som är bruden haha!

Jag har länge velat mellan 3 olika färger , dammrosa, silver/grå och champagne. Då David antagligen inte kommer att bära den traditionella svarta kostymen utan en grå .

Lokalen kommer dekoreras lantligt med juteväv men med kristaller och mjuka detaljer och massa tyg. Ljuskällor här och där och massa bling. Så det ska vara dova färger. Med tanke på detta kommer nog valet hamna på dammrosa. då marskalkarna kommer bära en mörkare grå kostym.

Jag vill att mina tärnor ska kunna välja en känning som passar deras smak och kroppsform, så dem kommer ej behöva böra likadan klänning. Utan få välja modell men att färgen ska vara samma. Hittade några som jag fastnade för, och kan se mina tärnor i dessa..

Hur många tärnor hade ni?? För och nackdelar med fler?

Likes

Comments

sytokig
En riktig mint explotion av söthet!!

Igårkväll åkte symaskinen fram efter ett litet uppehåll. Vilket resulterade i detta söta matchande set med pingviner och luftballonger. Har egen ritade mönster till dessa, men i 92 så förstorade dem till 98.Tyget kommer från underbara lovelyfabrics 💗 Och bägge dessa mönster finns även i orange. Funderar på att köpa dem med, så Thea kan matcha sin bror lite.

Likes

Comments