Header
View tracker

Tankar och funderingar

Snart kommer jag kanske kunna släppa en roligt nyhet till er. Eller ja för mig iaf. Är sjukt spänd och nervös men jag tror att detta kan komma att bli bra. Måste tänka på att jag inte ska tänka på vad andra anser i detta skedet, utan på vad jag själv vill. Det är min åsikt i detta som kommer väga tyngst! Men så har man hjärnspöken som alltid ska komma in och röra runt i grytan.

Har vägt massa fördelar men även nackdelarna, men i slutändan är det mer fördelar. SÅ väntar med spänning.

Time for a change

Likes

Comments

kalas och fest

Jag ligger händelserna lite i förväg, men fick ett infall och har nu börjat planera bägge barnens barnkalas. Eltons är i juli månad, men jag jobbar ju alltid mycket på sommaren så tänkte om jag gör det redan nu behöver jag inte stressa så hemskt.

Började pyssla med en inbjudan där jag byggde egna legobitar. Jisses vilket pyssel det var, men jag tycker det blev fint. Sedan ett par legohuvuden som jag ska ha i en vimpel. Vad tycker ni?

Vi älskar kalas, och försöker alltid pyssla ihop innan

Vi ska köpa gula ballonger och måla ansikten på, samt ha blå/grön/röd/orange ballonger med. Ska måla barnmatsburkar gula och göra ansikten på. Hoppas barnens kusin har några hemma vi kan sno. Sedan måste vi ju baka rolig tårta i samma tema, och cupcakes, som jag gjort dekorationer till redan. Så blir att fixa lite mer dekoration och börja skissa tårta och vad jag kommer behöva till den.

Har ni något tips på sidor med ex gula tallrikar hojta gärna till 💛

Sedan har vi dessa gubbarna som är i A4 storlek som ska agera prydnad vid gottebordet. Jag kommer säkert hitta på massor mer sen. Funderar på färgglada pompoms med. Men detta är vad jag lyckats åstadkomma idag. Tror ni det blir fint? eller ska jag tänka om och köra något annat Tema? Kommentera gärna vad ni tycker.💛

Likes

Comments

5 snabba frågor, Vi drömmer om....

Lets face it! Jag tror vi är många som drömmer om att en dag få bygga sitt egna nya hus. Jag 'är lätt en av dem. Och när jag drömmer, så drömmer jag stort!! Men gud alltså va kräsen jag är!! Pinsamt!! Vi bor väldigt stort idag och planlösningen är väldigt bra. Och när man då kollar på planritningar på nya hus tycker jag att sovrummen blir så små!


På bild nr 1 ser ni ett hus från myresjohus i modellen Hilton Head 192 m², och på bild nr 2 ett hus från fiskarhedenvillan i modellen spoven på 208,6 m2.

Jag gillar myresjöhus entreplan då det har ett arbetsrum som går att ha som lekrum när barnen är små. men skulle ha en längre vägg mellan vardagsrum och entre. Sedan vill jag så gärna ha ett litet hus vid sidan om , där min mormor och morfar mer än gärna skulle bo.❤Vill ha dem nära och kunna hjälpa dem om det skulle vara något. Hade kunnat laga mat ihop och fixa matlådor, och jag kunde kika in till dem och se till att allt var ok. Dem betyder så mycket för mig, och vill så gärna kunna ge tillbaka för allt dem gjort för mig ❤

Sedan ovanvåningen gillar jag bägge men på olika vis. Ni som byggt hus, har ni flyttat på väggar?

Likes

Comments

Fotograferingar

Alltså gud så roligt! Idag tog jag tag i att anmäla mig till en fotokurs i slutet av mars. Ska bli så spännande och roligt och se vad jag kan lära mig. Vill lyckas bättre med mina inställningar så att bilderna blir ljusare och live dovare.

Och vem vet, efter det kanske jag vågar mig på att bygga upp en liten studio här hemma. Så jag kan fota fina familjebilder 💗

Att föreviga ögonblick , och att få glädja någon med en bild det är lycka.

Jag kommer gå kursen hos ME photography som jag tycker tar så underbara bilder.

Likes

Comments

Barnkläders Inspiration

Nu längtar jag till lite vår och sommar faktiskt. Och att få uppdatera barnens garderober. Thea har vuxit ur så gott som alla byxor här hemma nu med!! Tur att jag ska på barnloppis i slutet av denna månaden. Så man kan fynda några där kanske.

Har ni något tips på bra sida med fina barnkläder?

Likes

Comments

Vi tipsar
Sötaste skruvmejslen jag sett!! 

Att förena nytta med nöje kallar jag detta!! Jag som fixar mycket hemma och är den som ALLTID skruvar ihop nya möbler älskar denna söta mejsel. Så söt, finns dessutom i 4 olika färger (svart, brun, grå och röd)

I den lilla magen hittar man de sex olika bitsen bestående av två spår, två krysspår och två insexnycklar kan Papa Bear fixa ihop det mesta! 💗 Ni kan hitta den HÄR .

Sedan vill jag tipsa er om trolley bags

Jag tycker om saker som gör att vi sparar på miljön. Varje gång man är och handlar får man med sin en plastkasse hem. Och vore det då inte perfekt med "en" påse som du kan återbruka om och om igen?

Trolley-bagsen är rejält hållbara, De hålls öppna i kundvagnen medan du packar så att du kan använda båda händerna! Sätt så många Trolley Bags du behöver i vagnen och fäst dem i varandra med kardborrebanden. De är olika stora och har olika färger så att du kan anpassa påsarna efter dina behov för tillfället. Ser ju hur smidigt ut som helst. Ett stort plus är att dem går maskintvätta. Ni kan hitta dem HÄR .

Likes

Comments

Erbjudanden/rea

Idag har jag tagit tag i att göra 2 st fotoböcker, vi har 3 sedan tidigare och jag älskar dem. Gjorde en för denna julen som var, och en för våra årliga vollybollturneringar tillsammans med Davids släkt på hans pappas sida.

Som ni vet sedan tidigare så beställer jag verkligen ALLA mina förstoringar, fotoböcker, julkort mm från bästa Smartphoto. Och om ni klickar HÄR kommer ni direkt till erbjudandet.

Ange kod:WT178201 för 25% rabatt på alla fotoböcker

Likes

Comments

Skönhet

Jag vill verkligen ha en förändring med mitt hår!!! Vill ha någon brun igen, tror jag!

Och med tanke på att mitt hår verkligen inte mått bra de senaste året, pga stress så får det bli en kort frisyr där jag kan sätta i löshår vid behov och när jag vill. Vad tycker ni om någon av dessa här nere?

jag vill känna mig som ny igen

Vill ha en frisyr som är snygg och enkel men ändå att jag kan känna mig redy to go, Utan att behöva styla allt för mycket. Då jag inte vill slita på det lilla hår jag har kvar. Vad tror ni, ge mig gärna ideer och feedback 😘

Likes

Comments

Vi tipsar
Snart kommer det komma små söta valpar till världen

Thea längtar så tills min mammas hund Saga får sina små valpar, hon har en riktig liten valpmage redan. Påbilden ser ni två av valparna från förra kullen 💗 Ska bli väldigt spännande att se vad dem får för färg denna gången.

Denna tokiga lilla tjej kommer antagligen få paras inom ett år, och JA jag längtar. Hon är så vacker på alla vid denna lilla Diva. Kommer bli så roligt att få ta massa bilder på dem små liven sedan. 💗 Så vet ni någon som vill skaffa en liten chihuahua valp det närmsta får ni höra av er. I Småland kommer dessa valpar att födas.

Likes

Comments