Header

Klockan har nu slagit över till den 4 april! Dagen då vi fick en flicka för 6 år sedan! Tänk så tiden har gått, och du är så stor och har verkligen utvecklats och jag är så stolt över dig!!!! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Twistshakebaby, Sammarbeten

Nu har vi testat twistshakes nyhet Kid cup. Blanda vatten och dina favoriter från frukt- och bärvärlden i din sippy. Skaka sedan för att skapa en välsmakande, naturlig och hälsosam fruktdryck.

Thea tyckte det var superkul att få skära ner frukt och skaka. Blir nog en favorit till sommaren. Perfekt till stranden med kallt vatten som man kan smaksätta med favoriterna. 💗

Vill du med testa? få 20 % på HELA din order om du anger : mammatillthea20 i kassan.

Ange koden: mammatillthea20 för 20% rabatt 

Likes

Comments

Sammarbeten

Jag tycker det är så fantastiskt kul att hitta nya bloggar att följa, så då tänkte jag att ni säkert känner likadant som mig! Så tänkte att om ni vill göra ett länkbyte med mig kommentera gärna 💗

Så kommer jag dela med mig av några av er ! Vill så gärna hitta nya bloggar med barninredning mm.

Likes

Comments

Erbjudanden/rea/inspo

Thea har omedvetet valt några födelsedags presenter till sig själv 💗 Hon kommer få ett så fint rum!! Vi har valt att inte köpa leksaker då hon får det av andra familjemedlemmar, så då får det bli saker till rummet istället.

och just nu har avanni.se stor rea!! Massor av fina väggstickers, posters mm. In och fynda fina saker till superpriser!

Likes

Comments

Hemma hos oss

När man en dag i veckan slutar tidigare och hinner med kvalitetstid med sonen 💛 Det är verkligen guld värt. Vi köpte med oss fika hem och satte oss ner och bara skrattade och myste. Sedan körde Elton sin eltraktor några vändor kring huset i hög fart. Att det är otroligt ändå, han har dockor med men han väljer alltid sina traktorer i första hand.

Vill inte att någon säger att jag "lärt" honom att endast leka med såkallade pojk- saker. För han har dockor och docksäng som han med leker med, men det är ändå alltid traktorerna som är bäst.


Att fika med mamma själv ute på trädgårn de var kul tyckte Elton

Likes

Comments

Fotograferingar
Vilken lärorik dag jag har haft!! 

Var uppe i god tid för att fixa mig inför dagen! Elton hängde och klängde så det var inte det enklaste att bli klar. Och som vanligt så sov min kära sambo in i det sista, så blev lite stressigt. Men iväg kom jag !

Men min gps på mobilen gjorde så jag kom bra fel!! Så pinsamt, fick ringa och säga att jag var vilse. Efter lite vägledning så kom jag fram.

Vi fick lära oss om bländare och slutartider samt ISO. Verkligen superkul att lära sig att köra manuellt och inte på auto. Blev så mycket finare bilder med sådant otroligt fint skärpedjup. Men jag skulle ljuga om jag sa att man fick till det direkt. Det är många gånger det blev mörkt och för överexponerat.

Här ser vi 3 exempel på olika motiv som jag tycker blev bra. Lyckades få till snygg skärpa och suddig bakgrund! Sedan var det dags för rörliga objekt, vilket var så svårt. En vit liten fläck som ständigt blev suddig, sedan kan jag ju skylla på mitt objektiv lite! :) Gjorde några tappra försök, men insåg snabbt att det inte var min grej! Ännu!

Väl hemma var jag tvungen att direkt testa mina nya kunskaper lite. Ibland funkade det andra inte. Har bestämt mig för att skaffa nytt objektiv inom snar framtid för att få detaljerna tydligare. Men är så nöjd med dagen och så hungrig på att lära mig ännu mer!

Stort tack till malin på Me photography och till hennes man för en fantastiskt givande och rolig dag!

Likes

Comments

Instagram
Ibland så är turen framme 

Vilken fantastisk morgon jag har haft! Kl. 6 gav jag mig ut på en lång morgonpromenad på 1,5 timme med min lilla pudel. Det var riktigt härligt! Och solen lyste på oss, och värmde så gott.

SÅ stolt över att jag har börjat röra på mig mer, märker att det blir bättre och bättre!!

Och när jag nästan var hemma igen kollande jag instagram lite fort, och ser då att jag vunnit en ljusslinga med miffy från infanttoddler . Den kommer passa så fint inne på Theas rum!!!

GUD vad jag längtar tills barnens rum står klara!! Varit så mycket som gjort att det lagts på is, så länge.

Vi får se om det någon gång blir en stor miffylampa med 💗 Perfekta som nattlampor.

Likes

Comments

Högtider, Barnkläders Inspiration
Efter sommaren börjar hon i skolan

Nu är 1a paketet till Theas 6årsdag inköpt. En skolväska med namn på och tillhörande pennfack. Hon kommer att bli så glad, varför fanns det inte sådär fina väskor när jag var mindre. Ni kan hitta väskan Här . Och just nu har dem 38% rabatt på just denna väskan.

Elton kommer få en Keps med sitt namn på, ursnygg tycker jag, och på denna är det hela 60% rabatt. Här kan ni köpa den. Vi älskar personliga saker, och inne hos Rofa hittar man alltid fina presenter till speciella tillfällen.


Likes

Comments

Hus/trädgård
Ibland måste man drömma för att orka

Vilken underbar morgon, solen skiner (på mina skitiga fönsterrutor) det glittrar lite på gräset och jag har redan hunnit vara ute med Ronja (pudeln) på en liten tur i trädgården. Blir nog en riktigt "varm" vårdag, det gillas. Hoppas på att Elton kan hålla sig feberfri för att då kommer min kusin Jimmie och sambo med sin bebis till oss imorgon och hälsar på.

Är minst 15 år sedan vi sågs sist. Så ja det är väl på tiden, vi har bägge vuxit upp och skaffat familj 💗

Jag vill ha massor av blommor i min trädgård

Sedan har jag en plan fixad och klar i mitt huvud. Att nu när det blir lite varmare för var dag som går, så ska vi fixa till nere vid vår damm. Rensa bort grenar och ta bort allt "ogräs", kapa bort lite grenar längst ner på träden så man kan gå upprätt. Joo för jag vill göra som en liten mysig oas med 100 tals olika blommor och växter. Så idag ska jag planera och rita upp lite hur jag vill ha det. Tänk er själva att kunna gå ut och lägga sig i en hängmatta och vara i mitten av ett stort vackert blommhav.

Jag vill kunna gå ut i min trädgård och plocka mig en bukett av vackra blommor och ta med mig in, Underbart!! Har ni några tips på ovanliga blommor eller annat får ni gärna kommentera <3

Likes

Comments

Ibland mår jag inte så bra

Ibland behöver jag några timmar för mig själv och varva ner. Från och med NU så kommer jag att se till att unna mig detta! För jag märker så väl på mig själv att all inre stress just nu äter upp mig inifrån.

Varnar redan nu för att detta inlägget kan spåra lite.

Jag har länge länge hållit god min utåt och ingen har märkt hur illa det egentligen är. Jag har en inre fight med mig själv nästan dagligen. Det är som om jag har två sidor en glad och en ledsen, som alltid bråkar. För ena minuten kan jag bryta ihop totalt över att det ligger lego på hela golvet, och sedan i nästa får jag ångest över att jag är så löjlig, och sedan blir jag arg över att jag är "sjuk"! Och att ingen förstår mig. Känner mig ensammast i universum.

Jag önskar ingen att må så illa inombords, och det värsta är ju att man tänker att jag har ju inget att må dåligt över, jag har ett hem, friska barn osv. Men det hjälper inte, något i mig stämmer inte, och det är inget som jag kan rå för.

Men för min familjs skull kommer det behöva bli enheldel drastiska ändringar, jag kommer att se till att få hjälp. Hur jobbigt och förnedrande jag själv än tycker att det är. För att det känns som om att om jag nu ber om hjälp har jag förlorat, jag har visat att lilla svaga maggan klarar inte ens att ta hand om sig själv. Och det gör mig så ont.

Jag vill vara den jag förr var, den där tjejen som kan gå in i ett rum med massor av främmande människor och le och ta för sig. Tyvärr är sanningen långt ifrån den, jag vill knappt längre åka och handla mat. För att jag inte vill stöta på folk. Jag kan inte förstå hur jag kan ha glidit ifrån mig själv så hemskt, jag känner inte igen mig själv i spegeln längre.

Så för att klara detta har jag gjort upp planer, jag ska ut och springa mer för att få rensa huvudet och att få kroppen trött. Och sedan tänka mer på mig själv, och min lilla familj. Jag kommer kämpa för att bli den mamman och sambon jag så gärna vill vara.

Likes

Comments