Mitt mål 2017 är att vara en mer närvarande mamma. Både idag och igår har största delen av dagen varit telefonfri. Vilken lättnad och befrielse! Låter konstigt men jag kan erkänna, jag är beroende av min telefon. Kollar ofta på den och insett att den tar för mycket av min tid. Det var ett uppvaknanden jag var med om häromdagen och insåg ett å annat.
Nu har jag sövt Viggo, han har sovit dåligt idag så blev tidigt i säng, så ska gå ut och kolla på tv med dom stora killarna.

Tobias och jag var på gymmet idag, blev ett väldigt bra pass och jag känner mig nöjd! Nästa vecka får vi se hur det blir med träningen, jag kommer träna hemma, Petra och jag kanske tar någon promenad, men ska försöka komma tidigt i säng.

Likes

Comments

Klockan är halv fem på morgonen och jag kan inte sova. Var likadant igår fast då var jag vaken mellan 00-02 ungefär, egentligen borde jag kanske inte ens ligga med telefonen utan försöka sova men känner mig för pigg för det hade klockan varit en timme mer då hade jag nog gått till gymmet, innan jag fick Viggo älskade jag att träna tidigt på morgonen, kändes som man startade dagen med ny energi och så kom jag hem och åt frukost med killarna men sen Viggo föddes och vi bytte gym så lockar det inte lika mycket, men vill man ha en förändring då får man se till att göra något åt saken.
Det är inte mycket i livet som kommer gratis, men vi har planerat att ta oss till gymmet båda två idag så då känns det lite elakt om jag ska smita i förväg.

Nästa vecka kommer jag och barnen bo hemma hos Petra och Jesper för Platen eller ja ett annat företag ska göra något med rören här hemma så vi får inte använda några avlopp och ska använda en dusch och en toa ute på gården, känner att det inte är realistiskt med tre småbarn att springa ut där för att behöva kissa eller duscha. Usch blir bara illamående av att tänka tanken att behöva dela toalett och dusch med andra, ja jag är kräsen och bortskämd kanske.

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle starta denna blogg nu. Har ju hållit till på en annan bloggportal förut men alltid roligt att testa något nytt, man kan ju alltid prova.

Jag och barnen har haft en underbar dag idag, en sån där som gett massor med energi. Vi har varit ute i stort sett hela dagen. Testade att leka med kameran också, har ju skaffat mig en nikon d3300, jag gillar den, enkel och tar snygga bilder, vi hade förut en Olympus men den lärde jag mig aldrig att fota ordentligt på men nu så har jag intresset och det är så mycket roligare. Jag vet vad för bilder jag vill ta men vägen dit kanske inte är lite enkel vi får se helt enkelt.

Likes

Comments