Familjen, Allmänt

Har vart och lämnat av prinsessan hemma hos sin pappa för att vara med honom och R's dag idag då dom gifter sig :) Så nu sitter jag på Lekstan med lillprinsen så att han får leka av lite! Innan var vi och kollade på smådjur inne på Arkens zoo :) ett marsvin som vi döpte till Bert sedan alla hamstrar och det blev oxå Bert :) Efter detta får det bli lite 421
Kärlek & Respekt Mina Vänner

Och självklart ett STORT GRATTIS på eran dag idag J&R och all lycka på vägen kram till er 💞

Likes

Comments

Resor, Allmänt , Familjen

Sitter på båten hem efter 2 nätters jobb och nu närmar sig våran avresa mot en härlig semestervecka i Bahia Feliz på Gran Canaria och det ska blir så himlans gott! Så på onsdag går båten 05:46 så hoppas på att barnen somnar tidigt imorgon så att dom orkar upp på onsdag morgonen :) Nu väntas sängen iafl är så trött...
Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Nattjobb

2 nätter avklarade på det nya jobbet :) och änså länge känns det jätte bra :) Men som sagt har ju bara varit här 2 nätter :) Nu sitter jag på båten hem, lite närmare sängen ;)
Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Nattjobb, Allmänt

Tjoho alla läsare ❤️ Sitter på spårvagnen på väg för att jobba min första natt 😊 känner mig nervös, nöjd, heeelt till mig faktiskt 🤗 men som sagt det skall bli fruktansvärt kul och lite scary men detta är mitt val och känns än så länge bra 😍 Hoppas väl bara att jag skall kunna hålla mig vaken 😄 ! Skriver kanske mer inatt!
Kärlek & Respekt Mina Vänner ❤️

Likes

Comments

Xtrajobb , Allmänt

Klockans ställd på 04:45 så då är det dags för att kliva upp och göra sig i ordning lite för att ta båten in till stan för nya utmaningar :) Ett nytt xtrajobb för att variera lite! Skriver mer imorgon :)
Kärlek & Respekt Mina Vänner 💜

Likes

Comments

Familjen, Min Ängel, Allmänt

I helgen åkte jag mamma och prinsessan upp till Tibro för lite familje mys, bort från öarna och bort från Göteborg! Bara så långt bort från "verkligheten" som möjligt! Mysigt har vi haft det men även jobbigt! Räcker att svänga av från motorvägen till fhagersanna så kommer känslor smygandes, värre blir det när man kommer längre in i skogen! På skogsvägarna där vi sprungit när vi var små och även när vi vart större! Mamma och jag har gått "vilse" pappa lurade i mig att hjortron va gott mm haha 😊 idag har varit en jobbig dag med läkarbesök mm men nu e de gjort och som P sa så e de bara att börja kämpa sig uppåt ett trappsteg i taget och det e de jag ska görs nu! Nu kör vi, gråta om jag måste, ut och skrik nått, vara arg eller bara vara! Nu e de prio 1 fokus på familjen och jobbet så jag kommer in i rätt bana igen! Så nu blir det jobb på onsdag så nu hoppas jag verkligen på vad P säger!
Kärlek & Respekt Mina Vänner ❤️

Likes

Comments

Allmänt , Familjen, Flytten

​Idag har jag varit på riktigt roliga äventyr som jag kommer avslöja för er men inte än :) In till stan med o8.54 båten och jag hann faktiskt ut med 11.25 båten igen :) SÅ nu sitter jag på trappan utanför i solen och bara njuter innan jag skall iväg och hämta barnen på förskolan kl 14.oo :) Men ifall nu är lägenheten uppsagd så den 1 Augusti bär flyttlasset av till Donsö igen, hem hem hem :) Vi flyttar nämligen hem igen :) Hem till min mamma :) Så snart e det dags att kolla ut badrums grejor, nya inredning, tapeter, säng osv :) ska bli så kul att få nytt till barnens rum :) 

Likes

Comments

Allmänt , Familjen

​Alltså dom här ​underbara​ barnen, vad skulle jag göra utan er? Ni gör min dag och imorgon hoppas jag att vi får en underbar dag med massor av skoj! 

Nu blir det att kolla klart på ​Ex On The Beach Sverige​ :)

Kärlek & Respekt Mina Vänner 

Likes

Comments

Allmänt

När man känner att kroppen bara säger stop :/ va gör man? Ångesten har ju tyvärr kommit tillbaka och med detta drog de med sig att min migrän blev värre och sedan som pricken över iet så fick jag spänningshuvudvärk också! Men som jag sa till läkarn så tror jag det mesta hänger ihop! Idag blev det en sväng till stan för att få prata av mig lite! Har börjat träffa en jätte bra "gubbe" som jag faktiskt redan efter bara 1 gång fick fullt förtroende för och som jag kunde öppna mig för, och det känns väldigt bra! Jag som person är ju väldigt öppen med det mesta, men när man verkligen kan gå så långt ner och gräva allt djupare i sig själv och börja gråta, skratta eller bli arg och börja riva den "kalla muren" som jag byggt runtom mig(som han så fint sa) så känns allt lite lättare! Så idag tar jag dagen som den kommer och fortsätter så med alla dagar :)
Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Idag har varit en dag som jag bara sugit in alla solstrålar jag har kunnat medans barnen varit på förskolan :) Lämnade barnen på förskolan kl: o9.oo sedan tog jag en lugn promenad i skogen på 2 timmar med hundarna :) Satte mig i solen ute i brännholmsviken för att bara få lyssna på fåglarna och vågorna! Och tankarna som bara flyger iväg! Nu var det ett tag sedan jag satt och lyssnade på pappas musik ,så nu kände jag att det var på tiden att bara koppla in hörlurarna och drömma mig bort ett tag :) Åkte över till mamma och kollade hur bygget går och trappan på utsidan är väl så gott som färdig så nu väntas den stora renoveringen på insidan :) Älskar att våren äntligen är här <3
Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments