Allmänt , Arytmi, Avd: 357, Familjen, Musik

I torsdags åkte jag upp till östra för att ligga inne för att vara uppkopplad pga ny läkemedelsinsättning av Multaq så nu hoppas jag verkligen att detta kommer att hjälpa mig :)

Kom hem i lördags och då tog jag och familjen det bara lugnt :) I söndags fick vi finbesök hela dagen :)

I måndags körde jag och prinsessan hem K & A till Allingsås och där var vi tills kvällen :) i Allingsås fick hon klappa hästar och hon var helt lyrisk hela hon :)

Igår självaste nationaldagen åkte jag och barnen med ett par vänner över till Styrsö för att dom skulle få kasta lite sten å så innan affären skulle öppna :) Vi handlade lite grillmat och sedan åkte vi över till Brännö och grillade med ett par kompisar och det var hur kul som helst, träffade gamla vänner jag inte sett på några år så det var jätte kul :) Sedan åkte vi ner till Brännö Husvik och lyssnade på Kapten Röd, Ebbot och Miriam Bryant så det har varit en helt underbar avslutning på denna långhelg :)

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt , Arytmi, Avd: 357

Alltså denna natten, hade jag inte haft min data så hade jag flyttat till städskrubben 😉 Två som snarkar och en som pratar i nattmössan 😊 Jag har tittat runt på nya skor, solglasögon och klockor 😍 Nu när jag har fått insatt Multaq som jag skall ta morgon och kväll som är för mitt förmaksflimmer så får vi väl se om det hjälper mig.

Massor av smått och gott hittade jag 😏

Snygga skor från Nike air max hittar ni här https://www.zalando.se/kvinna/?q=max+90&qf=1

Nya solglasögon var jag ju tvungen att titta på mä då jag råkade tvätta mina i tvättmaskinen 😌 Är inne på att skaffa mig ett par nya Ray-Ban men vet inte vilka än kanske hittar några inatt 😉


Nu har mamma kommit så nu får man väl försöka vara social 😉


Kärlek Och Respekt Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Arytmi, Avd: 357, Familjen

När man ligger här och inte har något bättre för sig så e det ju lätt att kolla efter skor, kläder, snygga klockor mm :) Det bästa som finns är ju klockor, tror jag har lite klockfitisch faktiskt ;) En liten önskelista så här en Torsdags kväll när man ligger och lyssnar på rums-kompisarna... Två som snarkar och en som pratar i nattmössan ;)

Nu är jag iallafall uppkopplad, fått en infart, fått kvällsmiddagen över mig (från en personal) och den nya medicinen är tagen :) så nu hoppas vi på att detta fungerar som det skall..

Saknar min man och mina underbara barn när man ligger där man ligger :(

Kärlek Och Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Arytmi, Avd: 357

Ja då var man framme och uppe på avdelningen men jag väntar på att få komma in på ett rum så just nu ligger jag ute i korridoren och väntar :) Narkos-sköterskan har varit uppe och satt en nål... ...Slapp att bli stucken mer än 3 ggr eller 16 som det vanligtvis brukar vara :) Gamla rävar är oftast bäst :) Så idag fick jag infarten i handleden :)

Sjuksköterskan har precis varit och tagit blodtrycket och frågat massor av frågor :) Så nu väntar jag bara på att rummet skall bli klart så att jag kan bli uppkopplad :)


Kärlek & Respekt Mina Vänner


Likes

Comments

Allmänt , Arytmi, Avd: 357

Sitter på vagnen på väg mot östra för att läggas in några dagar för hjärtövervakning då jag skall få nya mediciner! Sjukt tråkigt när vädret är som det är men jag hoppas på regn. Men innan östra blir det en sväng till Frölunda Torg för att ta kort till körkortet sedan invänta svärfar för lite lunch innan han kör mig till östra.
Får hoppas på att snart få komma hem igen så det inte blir för långvarigt, men som sagt så blir det den tiden det blir!

Kärlek & Respekt Mina Vänner Och Var Rädda Om Varann

Likes

Comments

Allmänt , Bröllopstankar, Familjen

Då jag är så jäkla dålig på att uppdatera mig så har det ju hänt mycket sedan sista inlägget som var den 2 Februari :)

I februari:

Jag började studera till undersköterska inom Akutsjukvård

Jag fick ett USB-minne in opererat som läser av min hjärtrytm

Låg inne för inställning av USB-minnet

Bröllopsklänningen var klar att hämtas

Jag och min bror fyllde 30

I mars:

Jag och Christian har varit förlovade i 3 år

Möhippa

Giftemål

I april:

K fyllde 3 år

Övning i kyrkan

Köpte det sista till bröllopet

Beställde bröllopstårtorna

B R Ö L L O P E T

I maj:

Läkemedelsinställning (7 medicinen)

E var med mormor på kosläpp

Jäkligt gött väder

Jordgubbs premiär

Kattvakt

Utekväll på stan med underbara vänner

Lisebergs premiär

Ja det har hänt en del sedan sista inlägget. Nu sitter jag här och skulle försökt att pluggat lite och kollat på APL platser men det får jag väl göra i helgen, då jag faktiskt inte har gjort I N G E N T I N G idag OCH det var jätte skönt :) Nu är det strax dags att åka och hämta E & K på förskolan :)

Kanske skriver jag senare :) Nu skall jag kolla över vad jag skall packa med mig tills Torsdag ..


Kärlek & Respekt Mina Vänner Och Glöm Inte Hur Värdefulla Ni är


Dessa filter alltså :) Kanske dags för en ny Piercing ;)

Likes

Comments

Allmänt , Arytmi

Igår var jag och mamma på Medicinmottagningen på östra för att träffa en överläkare ang min situation med hjärtat. Det var det snabbaste besök jag varit med om in kl 10:00 där vi gick igenom journalanteckningarna från RF-behandlingarna jag gjort, hur jag mår i dags läget och vad "min" andra läkare (som inte hade tid förens i april) hade skrivit i journalen, ingen förstod någonting eftersom hon var på rond just för tillfället så kunde han inte fråga henne:) Men han lovade att ringa tillbaka till mig under dagen (nästa vecka tänkte jag) för att meddela vad dom kommit överens om så var vi ute kl 10:10. Vi gick ner till informationen då jag hade glömt att anmäla mig, och gick sedan till bilen. Vi hann knappt spänna fast bältet så ringde det "inget uppringnings-ID". Så nu har läkarna Ä N T L I G E N slagit sina kloka huvuden ihop och kommit överens om att jag nu då skall få en ILR, detta är som ett usb minne.. Låter ganska sjukt tycker jag..

ILR är en implanterbar EKG-monitor som övervakar hjärtats elektriska aktivitet, spelar in och lagrar EKG både automatiskt och från mig, genom en dosa jag får med mig hem. En ILR kan inte stimulera hjärtat utan bara övervaka och spela in eventuella rubbningar i hjärtrytmen och används för att hitta orsaken till eventuella svimningar, yrsel eller hjärtklappningar. En ILR är ungefär 4 cm lång och 0.5 cm bred och placeras på bröstkorgen till vänster om bröstbenet i underhudsfettet. En ILR har batteri som räcker i ca 3 år, men kan opereras ut när behovet inte längre finns.

Detta blir bra :) Lite nervöst e det men det löser sig. Tackar dej Jennifer för att du finns som stöd och kan förklara vad allt handlar om <3

Likes

Comments

Allmänt , Skolan

Nu har jag snart klart alla uppgifter i Hälsopedagogiken på Söndag är sista inlämningen och jag vet inte hur jag skall tacka dig Sara för hjälpen och peppandet du gett mig :) T A C K ! Känner jag mig själv rätt så e det nog inte sista gången jag ber om hjälp heller haha ;)

Alltså det är ju rätt komist hur vi lärt känna varandra ;) Så jäkla roligt ändå, om man ser tillbaka på tiden så har vi bara känt varann i några månader men det känns som om vi känt varandra i flera år! Sjukt kul att få lärt/lära känna dig och din familj <3 Snart kommer jag och barnen utan eller med Ch och hälsar på er Kraaaam och T A C K ännu en gång...


Likes

Comments

Allmänt , Skolan, Blå Stjärnans Djursjukhus

Dåså... Då var det dags för mig att sätta sig vid skolbänken igen😊 det var ju bara 5 år sedan sist🤣 låg och tänkte på det igår kväll att den 30 maj så var det 11 år sedan jag tog studenten😲 11 år sedan.... Hur sjukt är det igentligen? Haha e jag så gammal? Känner mig iallafall inte så gammal😘 Så nu sitter jag här på Lärnina och skall strax få introduktion & uppstart och få veta hur länge jag skall läsa, kursen i helhet är på 60 veckor om jag inte minns fel🤔 men vi får väl se jag räknar med 52 för mig då jag har arbetslivserfarenhet inom vården på 9 år😊
Efter introduktionen idag skall jag åka vidare till jobbet🤗 jag har aldrig älskat ett jobb så här mycket i hela mitt liv, det är lixom till och med jobbigt att vara ledig😌
Jaja jag får se om jag uppdaterar er senare om hur upplägget blir med studierna😊
Är ju som sagt inte så bra på att skriva i bloggen men det händer😇

Kärlek & Respekt Mina Vänner ♕

Likes

Comments