Allmänt , Familjen, Læsø, Sjukstugan, Østerbyhavn

Mina älskade ongar har nästan aldrig varit så glá i mat dom äter ju men det är inte mycket. Men testade att ge dem smoothie för nått år sedan och det gick hem :) Så frågan är om man skall ta upp det igen? Det är ju värt att testa.. Speciellt nu när vab tiderna är här, då är det alltid skönt att ha nått kallt för halsen och som kan få ner febern och sedan slippa proppa i dem massos av glass... ...det är väl alltid ett + ;) Så nu sitter jag här och letar goda recept medans barnen leker...

Jag är inne på min andra dag med feber och jäkligt ont i halsen, idag är tempen inte så hög men känner mig dåsig och öm i hela kroppen... Och inatt har jag fryst så in i..

Jaja jag får skriva lite senare får försöka ta tag i det jag orkar göra innan mannen kommer hem :)

Slänger upp en bild från i sommras då jag fryser så mycket :)


Ta Hand Om Varandra, Kärlek & Respekt Mina Vänner

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan hejsan godinar. Silken natt alltså, inte mycket sömn här inte. Somnade klockan 03:15 och 06:25 vaknade prinsen och var kissnödig och sugen på lite mys :) Det värsta är ju att jag inte är trött nu eller iallafall som jag känner. Men idag blir det en lugn dag i soffläge och försöka att inte göra någonting, och ibland behöver man få ha sådana dagar...

Men men.. nu blir det soffläge och bara andas igenom denna dagen

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Familjen, D R Ö M M A R

Natten mellan den 3-4/10 hade jag en sån där skit jobbig natt med en mardröm igen! Där jag i ett vaket tillstånd fick en sån brännande känsla eller mer som en stöt i bröstet (hjärtat).
Jag låg på sjukhus och var uppkopplad med EKG när EKG apparaten helt plötsligt började pipa och jag hörde hur personalen sprang in i rummet, och sedan kom en sån där stöt igen och allt blev helt ljust! Och jag började fumla efter Ch men fick inte fram nått riktigt ljud förens "ljuset" försvann, då kunde jag prata med honom och förklara vad som hänt... Nu är det 7e gången detta händer och det som blir jobbigt är att jag oftast inte vågar somna förens mitt i natten!!!
Nä nu blir det till att försöka somna, godnatt på er

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Familjen, Kalasdax

Sitter på båten nu i väntan på att båten skall gå! Jag och prinsessans pappa har haft överlämning så nu skall hon iofs bara vara där över natten (brukar vara varannan helg och varannan vecka under loven) men då prinsessan skulle få gå på hennes kusins och L;s kalas som var på Lek&Plask idag så blev det så här :) Så himla roligt med alla barn som var där och hade så skoj!
Nu blir det till att få komma hem och göra i ordning i kaninernas bur och även våran hamster :) Sedan går jag ju inte glömma bort våra lånehundar :) Känns som om vi har ett litet zoo här hemma ;D M E N det är kul Hahaha och inte bara för barnen utan för mig med :) Jag älskar det fastän det blir lite ont om tid att hinna med allt men det e ju det som är det roliga :)

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Familjen, Resor

Barnen är på bamse klubben och mannen har gått och lagt sig då han är lite sjuk. Jag ligger vid poolen och har precis tagit ett dopp i ett kristall klart turkosblått vatten och kan ju meddela att det inte var direkt svalkande, då är poolen bra mycket bättre att svalka sig i dock massor av folk 😊 Resan hem börjar närma sig och tanken på att sitta på ett plan med danska flaggan på rumpan känns väl sådär (bränt mig rejält). Men hoppas på att brännan lägger sig tills på torsdag 😘

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Familjen, Resor

När man blir lämnad av barnen och mannen...! Prinsen gick med sin pappa till hotellrummet, prinsessan hittade en kompis och gick till lekplatsen och här ligger jag på en solstol i 36 grader och inte riktigt fattade vad som hände med min "lilla" prinsessa...? Aja jag får väl passa på att njuta lite extra nu när man ligger här själv och vågar släppa henne! Ikväll blir det ett dopp i havet tänkte jag, det är inte så jätte bra "strand" här för barnen men det funkar ju men det blir fort djupt!
Nä ett dopp i poolen kanske för att försöka svalka sig 🤗

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Familjen, Resor

Tjohoo mina vänner 💖
Nu sitter vi på båten på väg in till saltholmen för att möta svärfar som skall köra oss till Landvetter! Barnen är super taggade 🙈 prinsessan vaknade klockan 04:00 tror jag och prinsen fick vi dra upp ifrån sängen 05:33 och slänga på honom kläder och typ springa ner till båten som gick 05:44 😓 Prinsessan har nog sagt till verkligen alla vi mött på väg ner till båten att vi skall åka Grekland 🤣
Jaja dags att gå av och försöka hålla koll på barnen så dom inte försvinner 😘

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Familjen, Resor

Ja nu är det strax dags för att gå och lägga sig för att snart gå upp igen klockan ringer klockan 05:00 då det är dags att slänga ner det sista i resväskan. Båten går 05:44 så bäst att lägga sig kanske :)
Nattinatti och ta hand om er❤️

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Shopping , Önskelista

Jag verkligen älskar klockor och det har jag säkerligen ärvt av min pappa, och jag tror verkligen att man inte kan ha för många klockor heller för den delen :) Och jag är nog inne och kollar på klockor varje dag :) Hittat 2 stycken till ett bra pris (tycker jag).

Klockorna är ifrån Tree hut och är gjorda i trä :) Ni hittar dom här :)


Detta är två av mina nya favoriter i min klock-djungel ;)

Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments

Allmänt , Familjen, Resor

1 Dag 18 Timmar, japp då drar vi och det skall bli så himlans härligt. Barnens kläder mm och mina är nedpackat så det är bara det sista små saker som skall packad ner imorgon. Det är värre med min käre man som inte packat ner något än, men känner att jag inte skall behöva packa åt honom oxå ;)

Barnen är hemma från förskolan då dom haft lite feber så blir hemma tills vi åker faktiskt :)

Nu blir det till att ta tag i den sista tvätten så inte det ligger och luktar och även soporna så inte det luktar :)


Kärlek & Respekt Mina Vänner

Likes

Comments