...till en av årets höjdpunkter: Barnmässan. Eller ja, 1 dag bara i och för sig eftersom de öppnar imorgon men för vår del blir det 3. Imorrn väntar jobb och skola och förberedelse inför loppis. På lördag blir det loppis på Kolsnäs för hela slanten. Hoppas på mycket folk.
Här går vi just nu i spänd förväntan för jag fick reda på att mamma har skickat in till en tävling om att vinna backstage-möte med Panetoz på söndag på Barnmässan. Tävlingen avslutades igår men jag har inte sett att några vinnare presenterats. Så än är inte hoppet ute. Tänk vilken oerhörd lycka det skulle vara för vår blyga Tindra att få uppleva det, tillsammans med bästisen som ska följa med oss på mässan. Vi fortsätter hålla tummarna ett tag till ✊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har dottern börjat räkna ner dagarna till barnmässan också. Hon ser med spänning fram emot den och framför allt att få träffa idolerna i Panetoz. Kommer bli ett toppenavslut på nästa helg!

Likes

Comments

Idag har vi vinkat hejdå till lekstugan som följde med när vi köpte huset för 10 år sedan. Nu hade den sett sina bästa dagar som lekstuga och fick åka på nya äventyr. Nu ska den tjäna som hönshus framöver istället.

Likes

Comments

Hej hopp vårförkylningen. Ute skiner solen och här ligger jag under filten och snörvlar. Ikväll blir det en tur till Karlstad för att se om mamma kan få hem en kattkompis till sin lille Mille.

Likes

Comments

Nu får vi se vad denna blogg har att ge. Följ mig gärna på mitt äventyr ut i bloggandets värld. Jag lovar inte att jag blir en flitig bloggare men jag ska i alla fall testa detta.

Likes

Comments

I år går pengarna från Barnmässan till Barncancerfonden västra. Ytterligare en anledning alltså till att besöka mässan. Tillsammans hjälps vi åt!

Likes

Comments

Längtar såå till Barnmässan om 3 veckor. Fick ett mail om att jag kommer få ta del av Goodiebags av deras generösa utställare. Ska verkligen bli spännande att få dessa och nu längtar jag mer än någonsin till söndag den 26/3!!! #barnmässanikarlstad #barnmässan
Idag har vi hälsat på lilla kusinen Maja, så go. Och Tindra fick för första gången hålla i den lilla sötnosen. 2 fina kusiner!

Likes

Comments

Är så nöjd efter att jag och dottern målat om hallen. Ljust och fint blev det, riktigt lyckat. Och inte visste jag att min dotter var så duktig på att måla väggar!

Likes

Comments