Den 1 november började jag få värkar klockan 01:00 på natten, det va molnande värk och inget som gjorde särskilt ont så jag gick och lä mig och sov. Vid ca klockan 04:00 vaknade jag och hade ännu lite ondare men det gjorde fortfarande inte jätte ont så jag försökte lägga mig en stund till men värken eskalerade rätt snabbt så det gjorde att jag ej kunde ligga stilla så jag gick och satte mig i ett bad. Det varma vattnet hjälpte så jag inte hade jätte ont och jag satt där till ca 08:00 då jag ringde in till örslossningen men dom tyckte att jag skulle avvakta i några timmar. Vid 09:00 blev värkarna värre och värre och badet hjälpte inte längre, så jag sprang fram och tillbaka i lägenheten och sms:ade med min mamma att det va på gång.

Vid 10:30 ringde jag in till förlossninge igen då jag började blöda. Och då hade jag bestämt mig för att åka in oavsett vad dom sa. Så jag ringde en taxi och skrev till min mamma att hon skulle komma till sjukhuset. Väl inne vid 11:20 så konstaterar dom att jag är öppen 9 cm och jag börjar få krystvärkar. Vid 12:00 börjar jag att krysta och 12:30 va min son ute. Helt blå var han då han fastnade vid halsen, men annars mådde han bra.
Jag fick komma till bb hotellet ganska snabbt och 3 dagar senare fick jag åka hem med mitt underverk.
Och måste säga att jag hade en riktigt bra barnmorska under förlossningen!

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte börja skriva om mig och min son på snart 2 månader. Hoppas ni vill följa med och se vad vi gör och hur mitt liv som mamma kommer att gå.

Likes

Comments