Imorse ringde klockan 7 men hela familjen snooza lite för länge så vi fick stressa iväg till dagis i vanlig ordning men idag va vi nog bara 5 minuter sena !

varje dag när jag lämnar på dagis har det blivit lite av en grej att vi pussas och jag säger " jag älskar dig Stella " och hon ropar tillbaka "mest i hela världen " åh så jag älskar min fina tjej ❤

jag har hemmastudier tis-tors och på fredag är det examinerande seminarium inne i Falun! sitter i soffan nu och kollar på lite föreläsning och försöker få allting att fastna !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Blir trött på mig själv men nu gör vi ännu ett försök till att komma igång att skriva lite !

föreläsning om farmakologi idag inom neurologi och smärta området! intressant men känner mig inte alls så jätte sugen på föreläsning idag , men bara 30 minuter kvar sen ska jag gå och köpa lunch och sen skriva vidare på alla sjukdomstillstånd inom ämnet !

Stella är hemma hos mamma, hon har haft feber under helgen så idag vart det en ledig dag från dagis för en heldag hos bästa mamma/mormor !

Likes

Comments

Hej !

Nu va det länge sen det blev nått skrivet här , men med en 2-åring som är halvt galen och studier så finns det inte tid till mycket annat men nu är det snart sommar och "sommarlov " och bara sommarjobb så då kanske lite mer tid finns !

Jag pluggar just nu till sjuksköterska på högskolan Dalarna och har nu 3 juni läst mitt första år och har redan fått jobb på lasarettet så bristen på sjukvårdspersonal märks verkligen av !

Stella har hunnit fyllt 2 och är världens roligaste lilla flicka med ett riktigt humör ( lik mig om man frågar min mamma och mormor ) haha det kan jag aldrig tänka mig !

Hon pratar mest hela tiden och är en riktig goding och hon spenderar sina dagar på förskolan när jag går i skolan !

Vi kämpar även på med vårt älskade hus som vi trivs så bra i , nu är det mer smårenoveringar men det är då alltid nått att göra !

Lite så ser vårt liv ut just nu så hoppas ni vill hänga med framåt !

Kram Matilda


Likes

Comments

Jag är verkligen en riktig nattmänniska och får alltid mest energi och bäst ideer på sena kvällar och nätter !


Förra veckan va det en dekorationsstege( skriver ett eget inlägg om det ) och idag blev det en griffeltavla av ett gammalt fönster !

Spontan som jag är så vill jag ju även att allt ska gå så fort som möjligt när jag får en ide , och idag började jag med att måla en spegel som bara stått med griffelfärg och trots att det stod på burken att jag skulle vänta 24 timmar !!!! med att måla igen så höll jag mig bara i typ 4 timmar och jag skulle verkligen ha följ anvisningarna , aja får se hur det blev när det torkat klart ! Annrs får jag göra om det !

Ska även köpa maskeringstejp imorgon då min helt har gått upp i rök , vill ju behålla fönstret som det är med sina slitningar !Likes

Comments

Så idag va första riktiga dagen för stella på dagis efter inskolningen !


Jag va i skolan så det va lucas som lämnade henne , hon va jätteledsen men sen när vi har gått går det över snabbt säger fröknarna så det känns ju iallafall skönt !

Jag kämpar på med skolan och lucas kämpar på med jobbsökande !


Likes

Comments

Har en riktig ensamkväll idag , Stella va så trött så vi gick ner 20 i o och hon somnade direkt , hon är helt slut nu när hon vart på dagis min lilla flicka !

Lucas är på hockey uppe i Leksand så jag sitter i soffan med lite popcorn , en brasa i kaminen och berg&meltzer på tv ! Är så skönt ibland att vara vara jag !


Likes

Comments

Va in på ica maxi idag och hittade jättesnygga tubsjalar , och det bästa dem kostade bara 59 !!!!! kr ! så blev 2 stycken , dem va lite tjockare och varmare i materialet så 59 kr va ju rena fyndet !

Likes

Comments

Så idag va min första dag som högskolestudent på sjuksköterskeprogrammet , jäklar va mycket info det va är helt mossig i hjärnan , känns lite jobbigt att jag inte fattar nått av infon vi fick idag men det verkade vara rätt ömsesidigt ffån alla elever !

hoppas jag verkligen klarar av heltidsjobb och heltidsplugg , kanske har tagit mig vatten över huvudet ?

Likes

Comments

Godmorgon !

har vart vaken med stella sen åtta och vi har myst i soffan och käkat frukost och ja bara myst !

Nu jobbar vi med att väcka pappan i huset och det är inte det lättaste projektet , sen ska han åka och hjälpa sin bror med panelbyggd och jag och stella ska åka in på barnensdag och kika lite !

hoppas ni får en bra söndag !

Likes

Comments

Hej !

Jobbade igår på olearys , 16-02 men det va lungt så jag fick gå vid 1 !

innan jobbet var jag förbi på skohusets lager där dem brukar ha outlet ibland och köpte lite skor, hittade ett par fina vinterkängor till stella i gortex och sen ett par allvädeestövlar som blir perffa till dagis !

även jag hittade ett par vinterboots så det vart en bra skodag och allt för bara 400 riksdaler !


Likes

Comments