De va ett tag sen jag skrev nu så dags för ett nytt inlägg! :) i natt hade min lilla tös en riktigt jobbig natt vägrade sova, skrek så fort man la ner henne och allmänt ledsen! Hon åt dessutom mer än vanligt så jag tror vi kommit in i tillväxt fasen :) men jag har världens bästa sambo och pappa till min Lilla tjej han ställer upp och är helt fantastisk! Han kom in i mitt liv och tog mig med storm och hans söner likaså ❤️❤️ jag älskar min familj mest av allt i hela världen!! ❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 37 readers

Likes

Comments

Jag har skrivit en del om min underbara dotter här och hon är helt fantastisk men nu tänkte jag skriva lite om mig själv..

Jag är en 23 snart 24 årig tjej som bor i Halmstad men är född i Varberg! 2011 blev jag tillsammans med en kille som tryckte ner mig och fick mig att tycka så illa om mig själv att jag inte ville leva mer.. han va otrogen ett flertal gånger och när jag väl blev misstänksam eller ifrågasatte honom så va jag antingen besatt av honom eller så va jag dum i huvudet.. fick höra att jag va tjock, ful, äcklig, hade för små tuttar.. och en massa annat.. denna kille va jag tillsammans med i nästan 5 år! Fram tills att min nuvarande kille, min sambo och pappan till min dotter kom in i mitt liv igen (vi är barndomsvänner) han kom in som en riddare på vit häst och fick mig att inse att där faktiskt finns någon som inte vill mig illa som älskar mig för den jag är.. dock så förstörde den andra killen mig så totalt att jag inte kan tro på att jag ser bra Ut och jag kan inte tro på något han säger.. dvs att jag kanske behöver lite mer uppmärksamhet och lite mer övertalning.. jag behöver höra att jag är fin oftare än vad jag behövde innan.. jag har också byggt upp en mur runt mig som gör att jag inte släpper in folk lika nära som jag gjorde innan.. jag har också blivit mer misstänksam mot allt och alla i min närhet och tror att alla vill mig illa! :/ jag litar på min sambo.. men jag har blivit så skadad av mitt förra förhållande att jag inte vågar lita helt ut :( att jag är mer på min vakt och är så otroligt rädd att bli sårad igen :/ de är väldigt jobbigt att gå runt och ha sånna tankar :/ fy fan nä nu ska jag sova igen godnatt ❤️

  • 92 readers

Likes

Comments

Mitt lilla hjärta hon växer så de knakar och nu är de bara ligga i famnen och somna som gäller eller somna i bilen :) och hon äter som en häst.. men spyr upp de där efter med :/ de går så fort ❤️ denna helgen har vi sovit hos min sambos kusin och myst med tacos och grejer :) kan inte längta mer efter när Lill tjejen får börja smaka på riktig mat ☺️❤️ och då lär de komma upp en video på när hon smakar på citron ❤️

  • 79 readers

Likes

Comments

Igår va en toppen dag och Lill fisen och jag va hemma hos min underbara bästa vän och hennes döttrar :) mycket tjat om bebis! Jag är lite rädd att dom kommer lära Sofie en massa hyss och bus när hon blir äldre 😂sitter här nu och letar ny soffa samt lägenhet eller hus att hyra men Gud va svårt de är! Stressen kryper sig på och man vet inte riktigt hur man ska göra! Sen blir de lite ärenden med Lill tjejen för att få allt att falla på plats :) ha en fantastisk dag på er!

  • 112 readers

Likes

Comments

Idag va de dags för Lillsnuttans första läkar besök :) de gick super bra och allt såg jätte bra ut! Vilket va super skönt att höra :) hon har vuxit nästan 3 cm på en vecka och gått upp 200gram cirka :) hon börjar bli stor nu min lilla tjej! Skulle inte förvåna mig om hon blir riktigt lång :) efter BVC åkte vi hem till hennes gammel moster (på hennes pappas sida) och drack kaffe och när vi hade varit där en liten stund kom även hennes farmor och hennes storebröder dit.. senare åkte vi till hennes gammel morbror (även han på hennes pappas sida) och va där ett väldigt bra tag :) vi hade en super dag tillsammans och jag trodde att tillväxtfasen som börjar nu vid 1 månads ålder skulle vara skit jobbig! Men nej då hon är lite extra mammig och somnar bäst i famnen och är mer vaken nu och är mer med :)

Jag har en väldigt stark liten flicka som sprattlar med benen och armarna samt lyfter på huvudet väldigt mycket och länge dessutom och fokuserar blicken väldigt mycket så jag tror hon kommer bli rätt tidig med saker :) förhoppningsvis går allt bra i framtiden med och hon följer allt perfekt då med :) nä nu ska jag sova så jag får någon sömn innan hon ska ha mat igen :) godnatt på er!


Bilden är från i måndags kväll :)

  • 131 readers

Likes

Comments

För en månad sedan idag åkte jag in med ambulans till akuten pga smärtor i magen! 1177 trodde de kunde vara gallblåsan medans folk i min närhet trodde de va blindtarmen de va fel på! Väl i ambulansen får jag morfin emot smärtan och de tar blodprov på mig.. när jag kommer in på akuten får jag kissa i en mugg och blir sen lagd i ett rum med dropp samt lite mer morfin då jag hade så otroligt ont.. in kommer en sjuksköterska efter ett tag och säger åt mig att graviditets testet dom tagit va positivt.. men de kunde inte stämma då jag gått på mini piller samt tagit egna tester hemma som visat negativt. Han sa till mig att de kan visa fel men att de ändå skulle göras en gyn undersökning.. väl inne på gyn kollar de ultraljud och där ser dom att jag tydligen är långt gången men som jag förstår de på dom så tror dom inte jag är så pass långt gången att jag ska föda.. så jag ber om att få gå på toaletten för jag är kissnödig.. de är bara de att då kommer slemproppen.. och de i princip sliter upp mig från toastolen och sätter mig i en rullstol och rullar upp mig till förlossningen.. där va jag helt själv och helt överrumplad av allt.. jag hade ingen aning om att där va ett barn inne i min mage och min sambo stannade hemma med hunden för jag sa till honom att jag kunde åka själv.. men då va jag rädd jäklar va rädd jag va.. inte över att jag skulle bli mamma utan för att jag tänkte att nu kommer de göra ännu ondare än vad de redan gör.. blev lovad lustgas när jag kom upp på förlossningen men nej de gick alldeles för fort för de! Kom in på rummet klockan 10.47 och efter 4 riktigt kraftiga krystningar va hon ute 10.52! Krystvärkarna kändes ingenting i jämförelse med förvärkarna och idag har jag varit mamma åt världens finaste lilla Sofie i 1 månad! De har varit en stor omställning att ställa in sig på att vara mamma och jag anpassar mig fortfarande varje dag som går :) men de är nog de absolut bästa som finns! Även om de finns jobbiga stunder med de så är de inger jag skulle byta bort mot något i hela världen!!


Bilderna är tagna av Åsa Edling! #edlingofsweden på Facebook ❤️

  • 316 readers

Likes

Comments