Ja som rubriken lyder så är det inte många dagar kvar till att jag blir fru Näsström 😀🍾 Nu är det klart när det blir och ringarna har äntligen kommit. Ser sjukt mycket fram emot detta. Längtar så mycket så man har fjärilar i magen. ❤❤ den 3/2 smäller det 💕🥂

Likes

Comments

Natten mot fredagen kl 05:00 så vaknade vi av att Selma grinade och va varm så vi tog tempen på henne och det visade sig att hon hade feber den låg på 38,9 och på kvällskvisten innan läggdags så hade hon ca 39,0. Hon har oxå rosslig och slemmig hosta stackarn. Önskar man kunde ta det istället. Men under lördags morgonen så hade febern gått ner från 39,0 till 38,4 så efter middagen så hade den gått ner ytterligare. Vilket känns så skönt att det går åt rätt håll.

Igår gjorde vi inte alls mycket tog det bara lugnt för Selmas skull. Eftersom hon va så hängig. Men idag åkte vi en sväng och handlade lite mat. Var så skönt att få komma ut lite eftersom vi suttit inne hela fredagen. Tror Selma uppskattade det oxå lite. Bra med lite frisk luft 👍🏻

Till middag blev det tacos fast med kyckling istället. Blev super gott använde bara vanlig sallads kyckling. Och krydda den med tacokrydda under stekningen. Selma älskade det hon åt med frisk aptit trots hosta och rinnande näsa. Så innan det blev sängen blev det lite babblarna och sen fick hon några chips och Festis. Bara för att man är lite förkyld!

Likes

Comments

Hittade dessa godingar idag för 10kr/st på Ica. Jag är verkligen en stor Te drickare älskar alla sorter men dessa gillar jag mer. Så passade på att bunkra lite.

Likes

Comments

Ny går vi mot långhelg så passade på att köpa en helg bukett då vi va och handlade idag. Älskar verkligen vita rosor och liljor. Så i morgon kommer sambons pojk hit så vi får ha han lite längre en vanligt. Så blir full rulle hela denna helg.

Likes

Comments

Vi hade en otroligt mysigt nyår jag och sambon och barnen vi åt god mat och höll låda fram till tolvslaget även barnen. Så bjuder på en bild bomb från helgen.

Likes

Comments

Nä nu knoppar jag och dottern vi båda är trötta eller ja jag är nog mest trött, har så ont i huvudet så vill bara sova hoppas dottern vill detsamma igen. 😁

Likes

Comments

Varit på morgonen hos min bm för att ta prover osv alla värden va bra. Och bebis mådde bra oxå hjärtat låg på 148 så det va samma som med Selma hennes hjärta låg på dessa slag med. Så kanske e det en flicka vi väntar. Har en jätte bra barnmorska lika bra som den jag hade i Skellefteå så det känns bra.

Likes

Comments

Äntligen har jag köpt Therese Lindgrens bok "ibland mår jag inte så bra" som hon skrivit nu under hösten. Är så kul att hon verkligen delar med sig av sitt liv. Bara läst första kapitlet men fler blir det i veckan.

Likes

Comments

Vi har haft svårt senaste veckorna att få Selma att sova i sin säng. Börjar tro att hon har fått nattskräck, i och med att hon somnar sover nån timme för att sen vakna och panik skrika och gråta så tårarna sprutar. Skär i mammahjärtat så klart varje gång de händer. Och man önskar nån stans att hon ska förstå att mamma inte far någonstans. Ibland har man nästan ångest över nattningen men tur att min sambo är en klippa med henne oxå och avlastar. Utan honom så vet jag inte vad jag hade gjort.

Likes

Comments