Har haft lite bloggtorka nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva om! Kom med förslag gärna om ni vill veta nått speciellt?! Ja vad som helst är välkommet. Idag har det varit en lugn dag iaf. Får se om det blir öppna förskolan i morgon med Selma.
Nu när energin har börjat komma tillbaka igen efter en tids orkeslöshet och ont i huvudet. Men nu börjar det gå åt det bättre hållet så det är ju positivt. Som tur är så har man ju ett lyckopiller som håller humöret uppe varje dag och det är ju Selma det. ❤️

Likes

Comments

Då va det klart ställt Selma i kö på två förskolor här i Strömsund nu önskad start är i februari men 14dagars inskoletid så 18 januari hoppas det går bra. Hon blir ju ändå 1år den 24/1. Kommer att ha henne där 15h/vecka så det är ändå väldigt lite. I och med att jag är arbetslös. Men det r många känslor kring detta som gör en i princip gråtfärdig man vill inte att det ska gå fort att hon blir större och växer upp till en egen individ. Blir ju så mycket man kommer att missa då hon är på förskolan osv. Men det kommer nog att bli bra för henne ändå.

Likes

Comments

Brukar ni koka era nappar? Brukar göra det regelbundet i och med att det samlas massa bakterier. 😝 och det är min största skräck här i värden 😂

Likes

Comments

Sambon har haft sin grabb i helgen han är 4år. Så i helgen har det varit full fart på båda barnen medans Selma sovit i omgångar då hon haft tid ❤️

Fredagen bjöd på hemmagjord pizza som jag o sambon va sugen på! Blev utsökt gott och sen efter middagen så blev det ju såklart att hämta Thor. Då vi kom hem så blev det ju läggdags för dom båda. Så då passade vi på att ha lite egen tid med varandra på kvällen. Det värderar vi högt här i vår familj i allafall då barnen sover.

På Lördagen så blev det en tur till barnens farmor/plastfarmor fikade och umgicks, sen handlade vi hem till middagen blev så klart grillat. Och på kvällen så blev det massa bus.

Idag så blev det bara en lugn söndag lämnat Thor vid 14:30 sen blev det bara en lugn slappar dag. Blev tacos till middag idag gott och perfekt plock mat. Har även städat vagnarna, oj nu låter det som att jag har 40st men nej det har jag inte. Har 2st en resevagn som vi haft nu hela sommaren osv. Men nu ska de få vara en balkong vagn som hon kan sova i på dagarna. Sen har jag en rejälare brio vagn som jag ha bunkrat upp med fårfäll och åkpåse med Fotsack och filt. Så nu är vi redo för kalla höstdagar och för vintern.

Likes

Comments

Hösten är allt bra mysig ändå, alla vackra färger och tända lite ljus på kvällarna! Fått upp ett il för stickning nu. Håller på att göra klart en baby filt! Går rätt bra trotts att det va ett tag sedan. Fixade lite ute oxå idag köpte en krukställning i form av en uggla som jag dekorerade med lite Ljung. Blev super bra faktiskt om jag får säga det själv. Ställde dit en lanterna också men bild på det kommer till helgen. Ni får en smygtitt nu!

Likes

Comments

Ursch vilket flyttkaos det är här hemma hos min sambo alla mina saker är här som vi hämtat i Skellefteå i min lägenhet där som jag hade. Så vi har städat ur den nu så hoppas på att den går genom besiktningen. Så nu är man officiellt en strömsundsbo.

Likes

Comments

Har fått ett litet kryp in i klädkammaren i vårat sovrum, där har jag min sminkhörna eftersom smink är min hobby, mitt liv osv.
Jag älskar att prova olika sminkningar allt från vardags till fest och halloween!
Bjuder på nåra bilder från min hörna. 😊

Likes

Comments

Har en underbar sambo som stannade hemma från jobbet eftersom jag har haft ont i armen/handleden sån tur va så hade jag inte fått karpaltunnelsyndrom utan de va bara en tennis armbåge så jag ha haft svårt att bära och lyfta men nu är det helt okej faktiskt. Lite värk men de går väl till sig efter ett tag.

Likes

Comments

Det lönar sig att samla libero koder. Detta va selmas blöjskörd i sommar bara. 😝 men fin blev hon!

Likes

Comments