Vi var till Nälden ikväll och handlade lite gott för kvällen, blev lite blandad kompott. Räkor och ostbricka otroligt mumsigt. 👌🏻 så nu håller min man på att natta Selma sen ska jag och han bara mysa resten av kvällen och bara ta det lugnt vi ska en sväng till hans föräldrar imorgon och äta middag så då ska han även passa på att ha sin pojk över dagen.
Hoppas ni har en fortsatt trevlig fredags kväll.

Likes

Comments

Haft en underbar kväll iaf trotts allt. Så nu sitter jag nyduschad i soffan och omplåstrad har fått nageltrång riktigt kul (not). Så nu ska jag kolla lite på tv innan sängen kallar den är nära snart. Hoppas ni haft en trevlig Fredagkväll. Imorgon fortsätter vi med att packa upp lite saker ur kartonger så man får det klart nån gång. Sen blir det nog att sätta upp lite hyllor. 👌🏻

Likes

Comments

Hej bloggen har inte skrivit här på ett tag i och med att jag är så skjut nedstämd och har sån fruktansvärd ångest samt att våran relation är just nu lite svajig. Nedstämdheten har kommit med graviditeten i och med att jag har så fruktansvärt med foglossning ligger för det mesta bara orkar inte med nått i princip svårt att äta och dricka livet känns bara så fruktansvärt jobbigt just nu.

Bjuder iaf på en bild av älskade Selmis ❤

Likes

Comments

1. Hur många barn har du, och hur många planerar du att skaffa? Har ett på 1år och väntar mitt andra barn nu i maj, samt att detta kommer bli min sista graviditet!

2. Ett redskap/verktyg som är barn/babyrelaterat som är ett måste? Nappen och snutten!

3. Något du älskar att göra med ditt/dina barn? Pussas och busa

4. Hur har ditt liv förändrats sedan du fick barn? Allt har förändrats, till det mycket bättre

5. Favoritbutik att shoppa till barnen och varför? Kapphal/newbie! Och h&m bra budgetval.

6. Har du alltid velat ha egna barn? Varför/varför inte? Ja, det är så magiskt att se sig själv i en annan människa!

7. Det bästa som finns med att vara mamma? Få en massa kärlek samt se en Annan människa växa och bli en egen personlighet!

8. Något mindre roligt med att vara mamma? När hon blir sjuk och man oroar sig så himla mycket..

9. Ditt bästa tips för en ny mamma? Njut!!!

10. Slutligen, visa oss en bild på dig och ditt/dina barn?! Här kommer en bild oss:

Likes

Comments

Ja då va det ju min tur då som sagt att vara sjuk efter selmas förskyldning men nu har jag fått bihåleinflammation oxå på detta inte minst att jag oxå haft magsjuka i början på veckan efter att sambons pojk va här i helgen och hade skitarsjukan så nu ikväll fick Selma det oxå. Och sambon är ny opererad så han har klarat sig hittills från allt snacka TUR 🤧🙈

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så är det inte många dagar kvar till att jag blir fru Näsström 😀🍾 Nu är det klart när det blir och ringarna har äntligen kommit. Ser sjukt mycket fram emot detta. Längtar så mycket så man har fjärilar i magen. ❤❤ den 3/2 smäller det 💕🥂

Likes

Comments

Natten mot fredagen kl 05:00 så vaknade vi av att Selma grinade och va varm så vi tog tempen på henne och det visade sig att hon hade feber den låg på 38,9 och på kvällskvisten innan läggdags så hade hon ca 39,0. Hon har oxå rosslig och slemmig hosta stackarn. Önskar man kunde ta det istället. Men under lördags morgonen så hade febern gått ner från 39,0 till 38,4 så efter middagen så hade den gått ner ytterligare. Vilket känns så skönt att det går åt rätt håll.

Igår gjorde vi inte alls mycket tog det bara lugnt för Selmas skull. Eftersom hon va så hängig. Men idag åkte vi en sväng och handlade lite mat. Var så skönt att få komma ut lite eftersom vi suttit inne hela fredagen. Tror Selma uppskattade det oxå lite. Bra med lite frisk luft 👍🏻

Till middag blev det tacos fast med kyckling istället. Blev super gott använde bara vanlig sallads kyckling. Och krydda den med tacokrydda under stekningen. Selma älskade det hon åt med frisk aptit trots hosta och rinnande näsa. Så innan det blev sängen blev det lite babblarna och sen fick hon några chips och Festis. Bara för att man är lite förkyld!

Likes

Comments

Hittade dessa godingar idag för 10kr/st på Ica. Jag är verkligen en stor Te drickare älskar alla sorter men dessa gillar jag mer. Så passade på att bunkra lite.

Likes

Comments

Ny går vi mot långhelg så passade på att köpa en helg bukett då vi va och handlade idag. Älskar verkligen vita rosor och liljor. Så i morgon kommer sambons pojk hit så vi får ha han lite längre en vanligt. Så blir full rulle hela denna helg.

Likes

Comments

Vi hade en otroligt mysigt nyår jag och sambon och barnen vi åt god mat och höll låda fram till tolvslaget även barnen. Så bjuder på en bild bomb från helgen.

Likes

Comments