Ruth <3

Ruth lilla Ruth, vem är väl som du?

Snart har hon funnits hos oss 1 år. Fattar ni, 1 år? Minns dagen hon föddes som om det var igår. Kan säga allt jag gjorde dagen den 27 januari och det är nästan så att jag kan säga klockslag också.

Mycket har hon lärt sig. Hon pratar för fullt och säger tack tack hela dagarna. Hon klappar händerna, leker med sig själv, gestikulerar till imse vimse spindel, äter all mat själv, ställer sig upp mot ALLT, går med pallar som stöd och har en vilja av stål. Listan skulle kunna göras lång! Våran lilla dramaqueen 😍

Likes

Comments

Allmänt

När man minst anar det slår den till. Ingen förtjänar att drabbas av den. Och alla som drabbas förtjänar att överleva! Cancer.... den jävla sjukdomen. Den som drabbar den mest oskyldiga människan. Den borde inte få finnas! Den borde inte drabba en enda själ i hela världen. Jag hoppas att den utrotas. Eller iallafall att forskarna hittar botemedel mot alla sorters cancer.

Jag har startar en insamling för forskningens framtid! Klicka här och skänk en slant. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det kan vara din mamma, syster, farfar, sambo eller son som drabbas. Skänk en slant så att alla i framtiden ska kunna botas!

Bild lånad från Cancerfonden.se.

Likes

Comments

Träning

Försöker träna i den mån jag kan och orkar. Ibland blir det tre pass i veckan, ibland ett pass. Vill så mycket komma igång men hottar inte riktigt glöden och glädjen som fanns där förr. Nåja, det är bara att kämpa på så kanske den kommer åter. Går iallafall promenader varje dag samt har börjat på kostschema vilket känns super 👌🏼

Likes

Comments

Ruth <3, Föräldralivet, Vardag

Äntligen har snön lagt sig. Finns inget mysigare än snö! Och promenader i kyla och med snö u det skorna, det är grejer det. I helgen fick Ruth prova sitta i snön för första gången och åka skoter för första gången. Båda sakerna fick godkänt 👌🏼

Det värsta är dock att jag alltid får julkänsla då snön börjar lägga sig och sen är känslan som bortblåst kring jul 😅 Hoppas dock den håller i sig i år, helst då det är Ruths första jul.

Likes

Comments

Hus/nybygge

Ett krav som vi (läs jag) hade då vi sökte hus var att det skulle finnas fyra sovrum. Jag leker med tanken att vi kommer ha två barn som kommer ha varsitt rum, jag och Robin ett rum och så ett gäst/datarum. Såklart var det ett krav också nu då vi ska bygga nytt, att det ska finnas fyra sovrum. Enligt "basplanlösningen" så är det bara tre sovrum men går att ta en del av vardagsrummet för att göra fyra - detta kunde man välja som tillval och det har vi såklart gjort.


Där dom streckade linjerna är, där kommer extrarummet bli. Några andra ändringar som vi har gjort är att vi har vridit ut kylen och frysen så att köket blir öppnare, vi kommer göra eget kök, garderoben i hallen ska flyttas till extrarummet, ändrat fönster osv. När alla ändringar är klara ska jag berätta mer :)

Likes

Comments

Träning, World of Shape

Varje tisdag sen 8 veckor tillbaka kör jag mammaträning. Träning anpassad för nyblivna mammor där fokuset ligger på att hitta magmusklerna samt bäckenbotten eftersom den kan bli lite "förslappad" efter en graviditet då barnet legat och tryckt nedåt. För min del är det givande att gå på dessa träningspass just för att den träning som jag egentligen köer, eller körde, var rätt tung och det är viktigt att magen och alla andra delar i nedre regionen är på sin plats.

Håller även på att komma igång med crossfiten igen, har kört två pass (alltid en början) och imorgon är det dags igen. Det gäller att få det till en rutin för att så fort träningen, eller vad som helst, blir en rutin är det lättare att utföra. Jag och Robin har tänkt träna omlott - jag kör efter han har slutat jobba sen äter vi middag tillsammans och efter det far han iväg.

Justja, har även börjat försöka vara lite mer noggrann med maten. Eller i alla fall äta regelbundet eftersom jag vet att maten är A och O för bra resultat.

Och som sagt!! Är ni intresserade av att köra ett kost och träningsprogram på 30 dagar, kopiera då denna länk (https://worldofshape.com#hannanilsson) och läs mer. Och glöm inte bort att ange HANNANILSSON för att få 10%.

Såhär glad och svettig kan man bli efter ett bra mammapass 😉

Likes

Comments

World of Shape

Jag fick förfrågan om att bli WoS-ambassadör. Funderade ett tag och tänkte att "ja, varför inte?". Jag har själv kört det en gång och vet att det funkar och sen är jag även på väg tillbaka till träning och bra kost igen. Så varför inte få en extra skjuts i baken?

Är du intresserad av att läsa om deras program? Det handlar om 30 dagar av ditt liv, varför inte ge det en chans? Klicka HÄR för att läsa mer. Anger du "HANNANILSSON" få du även 10% rabatt på alla program. Lycka till!

"Som mamma tror man aldrig att kroppen ska bli sig själv igen men oj så fel jag hade! Aldrig i mitt liv har jag känt mig så stark och fräsch i kroppen som efter avslutat program."

Likes

Comments

Ruth <3
Alltså Ruth.. Kan man annat än älska den lilla flickan? Min ögonsten.
Snart blir hon nio månader, fattar ni? NIO MÅNADER. Hon är ju närmare ett år än nyfödd. Jag minns det som igår då vi kom hem från BB med ett litet litet knyte som vi inte alls kände och nu har hon blivit så stor. Nu kan hon,
  • Klappa händerna.
  • Ställa sig upp mot saker (hon gör det dock mest bara i spjälsängen).
  • Hon vet vars lampan är.
  • Hon ålar fortare än blixten.
  • Hon äter endast vanlig mat och att äta själv är det roligaste.

    En liten del av allt hon kan. Man blir alldeles lyrisk varje gång då hon lär sig något nytt.


Tänk att hon har varit så här liten. Min lilla stora bebis! ❤

Likes

Comments

Hem och inredning, Hus/nybygge

Som säkert redan många vet så har vi sålt vårt hus som vi egentligen nyss flyttat in i och renoverat. Våran dröm från första början, innan vi köpte hus, var att få bygga ett eget hus och nu är den drömmen på väg att gå i uppfyllelse. Vi kommer bygga ett hus från Älvsbyhus som heter Tyr. Ett enplanshus med öppen planlösning. Egentligen har huset tre rum men vi har valt att göra ett fjärde just för att jag vill kunna ha ett extrarum om man får två barn.

Vi kommer att flytta från huset 1 december och kommer då bo i mamma och pappas stuga. Jättetacksamt att vi fick den möjligheten så vi slipper ta en lägenhet.

Så ser exteriören ut. Vi har dock valt grått tak. Bilden lånad från Älvsbyhus.

Likes

Comments