Ruth <3

Just nu. Hänger i Ruths rum bland alla leksaker ✌🏼️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning, World of Shape

Varje tisdag sen 8 veckor tillbaka kör jag mammaträning. Träning anpassad för nyblivna mammor där fokuset ligger på att hitta magmusklerna samt bäckenbotten eftersom den kan bli lite "förslappad" efter en graviditet då barnet legat och tryckt nedåt. För min del är det givande att gå på dessa träningspass just för att den träning som jag egentligen köer, eller körde, var rätt tung och det är viktigt att magen och alla andra delar i nedre regionen är på sin plats.

Håller även på att komma igång med crossfiten igen, har kört två pass (alltid en början) och imorgon är det dags igen. Det gäller att få det till en rutin för att så fort träningen, eller vad som helst, blir en rutin är det lättare att utföra. Jag och Robin har tänkt träna omlott - jag kör efter han har slutat jobba sen äter vi middag tillsammans och efter det far han iväg.

Justja, har även börjat försöka vara lite mer noggrann med maten. Eller i alla fall äta regelbundet eftersom jag vet att maten är A och O för bra resultat.

Och som sagt!! Är ni intresserade av att köra ett kost och träningsprogram på 30 dagar, kopiera då denna länk (https://worldofshape.com#hannanilsson) och läs mer. Och glöm inte bort att ange HANNANILSSON för att få 10%.

Såhär glad och svettig kan man bli efter ett bra mammapass 😉

Likes

Comments

World of Shape

Jag fick förfrågan om att bli WoS-ambassadör. Funderade ett tag och tänkte att "ja, varför inte?". Jag har själv kört det en gång och vet att det funkar och sen är jag även på väg tillbaka till träning och bra kost igen. Så varför inte få en extra skjuts i baken?

Är du intresserad av att läsa om deras program? Det handlar om 30 dagar av ditt liv, varför inte ge det en chans? Klicka HÄR för att läsa mer. Anger du "HANNANILSSON" få du även 10% rabatt på alla program. Lycka till!

"Som mamma tror man aldrig att kroppen ska bli sig själv igen men oj så fel jag hade! Aldrig i mitt liv har jag känt mig så stark och fräsch i kroppen som efter avslutat program."

Likes

Comments

Ruth <3
Alltså Ruth.. Kan man annat än älska den lilla flickan? Min ögonsten.
Snart blir hon nio månader, fattar ni? NIO MÅNADER. Hon är ju närmare ett år än nyfödd. Jag minns det som igår då vi kom hem från BB med ett litet litet knyte som vi inte alls kände och nu har hon blivit så stor. Nu kan hon,
  • Klappa händerna.
  • Ställa sig upp mot saker (hon gör det dock mest bara i spjälsängen).
  • Hon vet vars lampan är.
  • Hon ålar fortare än blixten.
  • Hon äter endast vanlig mat och att äta själv är det roligaste.

    En liten del av allt hon kan. Man blir alldeles lyrisk varje gång då hon lär sig något nytt.


Tänk att hon har varit så här liten. Min lilla stora bebis! ❤

Likes

Comments

Hem och inredning, Hus/nybygge

Som säkert redan många vet så har vi sålt vårt hus som vi egentligen nyss flyttat in i och renoverat. Våran dröm från första början, innan vi köpte hus, var att få bygga ett eget hus och nu är den drömmen på väg att gå i uppfyllelse. Vi kommer bygga ett hus från Älvsbyhus som heter Tyr. Ett enplanshus med öppen planlösning. Egentligen har huset tre rum men vi har valt att göra ett fjärde just för att jag vill kunna ha ett extrarum om man får två barn.

Vi kommer att flytta från huset 1 december och kommer då bo i mamma och pappas stuga. Jättetacksamt att vi fick den möjligheten så vi slipper ta en lägenhet.

Så ser exteriören ut. Vi har dock valt grått tak. Bilden lånad från Älvsbyhus.

Likes

Comments

Hus, Hem och inredning

Nu börjar köket så gott som bli klart. Saknas tre handtag (det var slut på affären 🙄) sparksockel på köksön, lampor över diskho och gardiner. Men annars är det klart. Och snyggt blev det!

Köket är vitt med en bänkskiva som liknar mörkare betong. Svarta vitvaror och vita stora kakelplattor. Mässingshandtag på lådorna och mässingsknoppar på överskåparna.

Likes

Comments

Hus

Det blev lite skillnad på trappen 👌🏼 snart är allting klart, då ska jag visa bilder!

Likes

Comments

Hus

Vi arbetar för fullt här hemma. Alla stommar är klara och alla underskåp har fått sina lådor och fronter. Nu är det bara överskåpen, sparksocklarna, täcksidorna, handtagen och vitvarorna som ska installeras innan köket kan börja användas. Vi ska även montera köksön men den behövs inte för att kunna börja laga mat 😉

Sen är det såklart massa småfix som lister och lampor osv som ska göras. Och tapeterna - icket att förglömma!

Ska visa mer bilder någon dag 👍🏼

Likes

Comments

Hus

Nu bor vi i huset. Vi håller på att renovera för fullt. Nytt golv, nya tapeter, nytt tak och så köket såklart! Ska visa mer bilder då det börjar bli klart 😊

Likes

Comments