Ruth <3, Föräldralivet, Ester

I början då Ester kom till familjen brydde sig inte Ruth så värst mycket om henne. Men nu! Nu är det en heeelt annan sak. Hon kan lägga sig och gosa med henne, pratar och försöker leka med henne, visar hennes leksaker för lillasyster och om man skojar om att man ska kasta lillasyster på soptippen då hon skriker blir Ruth alldeles olycklig och man får skynda sig att säga att det är ett skoj.

Mina fina döttrar, Ruth och Ester ❤️

Gillar

Kommentarer

Vardag, Viktväktarna

Som ni läst tidigare så har jag börjat med viktväktarna. Så smidigt och bra! Och resultat - det får man. Jag registrerar allt jag äter i appen. Går ut och går en långpromenad i stort sett varje dag. Ibland med barnvagnen och ibland själv. Igår var en kompis här och hon kände på min mage för att se om jag har delade magmuskler. Lite delade men fick ändå ok att träna. Så nu ska jag bara ta mig för att återförskaffa mitt gymkort som jag satt på paus.

Jag äter det mesta. Allt i matväg såklart. Både hemlagat och köpes. Jag gör för det mesta recept från appen. Då är pointsen uträknade och recepten är supergoda! Vi har inte ätit något som varit dåligt. Däremot undviker jag pizza, det är lite väl många points 🙈 Fikar gör jag ibland. Popcorn kan jag oftast äta med gott samvete.

Har sammanlagt gått ner 2,3kg och minskat 6cm i midjan sen jag började med viktväktarna. Bara 13kg kvar då 😅

Så till alla er som funderat på viktväktarna!! Anmäl er här 😀

👈🏼 Middag
👉🏼 Frukost

Gillar

Kommentarer

Föräldralivet, Vardag

Då man ammar så ska man ju, som dom flesta vet, inte banta. Jag kände däremot att jag var tvungen att göra något åt min kropp. Jag känner mig inte bekväm och jag mår inte bra av att väga så som jag gör nu.

Tidigare, innan barnen, gick både jag och Robin på diet till och från i och med att vi tränade så pass mycket. Nu blir det knappt någon träning (men snart, fick godkänt på efterkontrollen ✌🏼) utan mest promenader. Känner inte att jag vill äta matlådor nu då Ruth är så pass stor. Vill inte att hon ska fundera varför jag inte äter samma mat som hon och Robin. Jag har därför valt att börja med viktväktarna för att komma in i rätt banor igen. Jag tycker mig ha god kunskap om mat osv men jag behövde en liten push. Så smidigt! Och det bästa? Man kunde lägga in att man ammar och får då mer points att äta. Perfekt. Har faktiskt gått ner några kilon. Och då ska ni veta att jag äter allt ändå. Semlor, skräpmat, fika osv.

Har alltid hävdat att viktväktarna har varit det bästa för ”normala” människor och uppenbarligen så har jag haft rätt.

Så tips till er som vill gå ner i vikt eller bara vill lära er mer om mat/bra livsmedel - gå med i viktväktarna! Lagar nästan bara mat från deras recept och dom är supergoda och enkla.

Två olika frukostar.
👈🏼 Bananplättar (2 points pga margarinet)
👉🏼 Stekta äpplen med kvarg och två ägg (5 points)

Gillar

Kommentarer