idag bestämmde Roxanna att vi skulle äta Hamburgare så vi gick till affären efter vi hämtade henne tidigare hos dagmamman då hon blivit förkyld 😣😷.

alldeles nyss har Henrik och lillan gjort egen hamburge dressing och pommes dressing som dom döpte till Lillans haderajja sås och Lillans kuckelemuck dressing. dom vart supergoda.
så nu ska vi börja med maten 😍❤❤❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorse vaknade Roxanna 04:30. Hon kunde inte ha valt en bättre tid. det var bara att gå upp och jag försökte göra allt för att vi skulle ligga på soffan och mysa till en film men ikke. vi skulle bygga pussel, leka med lera samtidigt som vi skulle lägga pärplattor. det vart skrik och bråk men hon vart så glad när vi väckte henke.

vi tog bussen in till stan vid halv tolv tiden för Henrik skulle ju till läkaren. sen gick vi förbi hans jobb och sen vidare till stan och kollade lite på vad som fanns där.

Efter ett tag bestämde vi oss för att vi skulle äta på Henriks jobb, så vi knallade dit och åt super god mat som Hampus lagade. efter det gick vi mot bussen och sen åkte vi hem. Henrik och Roxanna somnade på vägen.

så nu ligger roxanna i sin säng oxh sover, Henrik sitter i soffan och kollar på sin serie och jag ligger i ett bad för att få upp temperaturen i kroppen. fryser konstant.

Hoppas ni får en super bra kväll. !

Likes

Comments

Morgonen började super bra. vaknade av att Roxanna satt och pussade på mig för att jag skulle vakna. Min älskade sambo gav mig sovmorgon till tio och det var helt underbart.

sen resten av dagen har bestått av skrick , vill inte , dumma mamma , pappa är snäll mamma dum.
Roxanna vägrade sova på lunchen då tanken var att vi skulle gå ut i skogen och kolla lite efter svamp och självklart troll men eftersom hon varit total grinig och allt bara var fel så vart vi hemma och hon somnade på soffan halv fem idag.
Det här börjar bli en dålig rutin.

både jag och Henke har varit super sega idag och jag har haft ont i kroppen och huvuder ( mer än vanligt)
så vi bestämmde att i morgon när han endå ska in till stan och träffa läkaren så följer jag och Roxanna med så vi kan gå till bourlongen och leka och mata ankorna .

Hoppas ni får en underbar fortsatt kväll 😄😍

Likes

Comments

Ligger på soffan och kollar på en serie, brevid mig ligger Roxanna och snarkar lite tyst. Hon somnade klockan fem idag eftersom hon inte hade sovit något hos Ewa ( hennes dagmamma) så vaknade hon vid åtta och somnade om vid nio. får hoppas att hon sover hela natten.

Idag lämnade Henke lillan hos Ewa och jag började röja i Lillans rum . vart precis klar innan jag var tvungen att hämta lillan.

jag testade även något nytt idag, Roxanna äter dåligt i perioder så idag när jag skulle göra mat så kom jag på att man kunde göra stjärnor av falukorven och det uppskattades mycket.

Nu har hon mycket mer yta att leka på. och stöka ner på haha :)

Hoppas ni får en underbar kväll.

Likes

Comments

nu kommer gårdagens inlägg som jag inte orkade lägga ut i går.
jag lämnade lillan hos dagmamman den gick jag hem till jenny och åt frukost sen började vi göra om och fixa till i Novaliees rum . jag stannade kvar medans hon åkte på kvartsamtal på hennes andra barns skola.

klockan två var det dags att hämta Novaliee och Roxanna och det var inte det lätaste, båda två skulle åka vagn så jag fick dra båda vagnarna hem till Jenny igen .när vi kom fram till jenny så fixade jag mellis åt barnen .

nu ska jag börja laga mat och fortsätta fixa i roxannas rum. det kommer bilder sen :)

Likes

Comments

Hej, jag har nyligen bytt hit från blogg.se.
Kände att jag ville börja om på ny kula, så jag ska väl göra en kort presentation om mig själv och min familj.

Jag heter Johanna och är 21 år, jag bor i en liten by som heter Norrsundet som ligger 4 mil utanför Gävle med min sambo Henrik och våran dotter Roxanna som fyller tre år nu i oktober. Vi har även nyligen skaffat en Katt som heter Findus, han är 17 veckor så är fortfarande en liten buse som gärna vill bita och leka med allt.

I denna blogg kommer ni få följa med oss i våran vardag , mycket heminredning och pyssel.Och det kommer finnas med många bilder :)

Jag kommer försöka att skriva minst ett inlägg om dagen.

Iallafall så har vi varit hos min pappa inne i stan hela helgen och i dag gick vi till stan innan vi skulle åka hem igen  och myste med Roxannas farmor, farfar, faster och hennes dotter Wilma som jag även är fadder till. vi gick runt och kollade lite i affärer.


Nä nu ska jag gå och lägga mig i sängen med Henrik och mysa. Ny dag i morgon med nya äventyr.

Godnatt

Likes

Comments