God kväll!
Ligger i soffan och kikar lite på vad man ska ha för syskonvagn när lillan kommer. Har ingen aning om vad jag ska köpa. Skulle vilja ha en som man kan göra till singelvagn, Men hittar inte alls mycket att välja mellan. Moa kommer vara ca två och vem vet hon kanske inte alls är intresserad av att åka vagn men vill ändå ge henne möjligheten att välja.Vad tycker ni? Vad rekommenderar ni? Vet inte alls hur jag ska tänka.
Annars har dagen varit bra, jag har jobbat och grejat hemma! Nu ska ska jag bara njuta av kvällen!
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll!
Äntligen har kvällen kommit, ibland är det så skönt att bara krypa upp i soffan och njuta av tillvaron.
Snart går jag in i vecka 25 och känner bara vad tiden springer i väg. Denna graviditet har gått mycket fortare än min första. Vilket jag tycker är skönt. Denna gång mår jag på ett helt annat sätt, har mått mycket sämre i psyket vilket inte alls är kul! Man vill ju ändå njuta och känna glädje. Vem vet kanske släpper med tiden.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan!
🌺

Likes

Comments

God kväll på er!
Ligger bänkad framför tv med Moa som sitter och ritar. Tänk att man bara kan sitta och titta på hur fantastisk hon är det gör mig så lycklig. Våran dag har varit lugn och skön, vi har varit hos mamma/mormor på eftermiddagen och bara myst, Är skönt med sånna dagar också. Nästa vecka är det dags för dagis och jobb igen. Tiden går så himla fort när man är ledig.
Nu är det bara 4 månader ca tills Moas lillasyster är beräknad. Hon sparkar som bara den i magen så mysigt. Moa har börjar pussa på magen tror hon förstår att det är någon därinne så häftigt att hon redan är så kärleksfull mot sin blivande lillasyster.
Nu ska jag kika vidare på filmen. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

14 kilo lättare och 21 cm mindre runt midjan 👊
känns så jäkla bra!!
nu kämpar jag vidare mot nästa mål💪

Likes

Comments

Hej på er!

söndagar är inte min favorit dag, men i dag har det varit en perfekt söndag. Moa och jag har umgåtts med @Evelinuus hela eftermiddagen med mycket prat och en härlig promenad:) helgen kunde inte slutat bättre:) annars har veckan varit bra! Haft att göra nästa varje dag så nästa vecka får bli lite lugnarejag hinner med lite mer träning! står ganska stilla med motivationen. Men dagens pw gjordejag fick tillbaka  min energi.

hoppas ni andra har haft en mysig helg!

kram

Likes

Comments

Hej på er!

hoppas ni har haft en underbar helg, själv tycker jag det har gått fort.idag blir det en lugn dag! tanken var att köra ett träningspass med känner att kroppen inte orkar det i dag!är inne i en period jag känner att jag inte har någon motivation! har mycket i mitt huvud och det tar mycket på energin. Men hoppas på mer energi i morgon! för då är det ny vecka med nya tag!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hej på er!

Har precis varit ute på en löparrunda och det kändes så jäkla bra. Idag klarade jag av att springa några km! det var så länge sen jag klarade av ett sådant pass. slutade tyvärr träna när jag blev gravid vilket jag ångrar.Så det har varit väldigt tufft att komma i gång med träningen efter graviditeten. Men i dag kändes det så kul att jag faktiskt att lyckats ta mig framåt!! Detta är bara början, älskar när svetten rinner och det värker i kroppen! GOGOGO👊
Nu ska jag hoppa in i en dusch. Ikväll ska jag på kick off med oriflame ska bli super kul!

hoppas ni får en super trevlig dag!

puss

Min snutta växer så fort!!❤

Likes

Comments

God morgon på er!

Hoppas ni har sovit gott! Moa och jag vaknade vid halv nio! Trodde inte klockan var så mycket. Men var skönt att få sova ut lite. Idag ska vi till BVC på eftermiddagen och väga och mäta lilla stumpan. Se så hon går upp som hon ska.:)

Idag när jag vaknade kändes det jobbigt att gå upp. Kunde legat kvar hela dagen! Men när man har lilla stumpan så måste man ta sig upp! fast när man såg hennes leende kolla på mig så gick det alldeles utmärkt!:)

Idag blev jag överraskade glad när jag ställde mig på vågen. Har stått stilla i vikten en bra stund, trots att jag kämpar för fullt. Ibland känns det så meningslöst när man kämpar men händer inget. MEN i dag har det hänt det som jag har väntat på. ÄR under 90 strecket och ingen är gladare än jag.👊

Så helt plötsligt fick jag ännu mer energi och ska snart ut på morgon rundan.

Ha en fin dag!❤❤
Likes

Comments

Hej svejs

Idag är det en sån här dag man bara håller på att grejar och fixar hemma. Håller på med tvätt och städning. Har även varit ute på pw/springtur. Känns att man har slarvat med träningen denna vecka, var tungt men gick det med!  Resten av dagen blir bara att ta det lugnt.

hoppas ni har haft en mysig helg!


Likes

Comments