14 kilo lättare och 21 cm mindre runt midjan 👊
känns så jäkla bra!!
nu kämpar jag vidare mot nästa mål💪

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

söndagar är inte min favorit dag, men i dag har det varit en perfekt söndag. Moa och jag har umgåtts med @Evelinuus hela eftermiddagen med mycket prat och en härlig promenad:) helgen kunde inte slutat bättre:) annars har veckan varit bra! Haft att göra nästa varje dag så nästa vecka får bli lite lugnarejag hinner med lite mer träning! står ganska stilla med motivationen. Men dagens pw gjordejag fick tillbaka  min energi.

hoppas ni andra har haft en mysig helg!

kram

Likes

Comments

Hej på er!

hoppas ni har haft en underbar helg, själv tycker jag det har gått fort.idag blir det en lugn dag! tanken var att köra ett träningspass med känner att kroppen inte orkar det i dag!är inne i en period jag känner att jag inte har någon motivation! har mycket i mitt huvud och det tar mycket på energin. Men hoppas på mer energi i morgon! för då är det ny vecka med nya tag!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hej på er!

Har precis varit ute på en löparrunda och det kändes så jäkla bra. Idag klarade jag av att springa några km! det var så länge sen jag klarade av ett sådant pass. slutade tyvärr träna när jag blev gravid vilket jag ångrar.Så det har varit väldigt tufft att komma i gång med träningen efter graviditeten. Men i dag kändes det så kul att jag faktiskt att lyckats ta mig framåt!! Detta är bara början, älskar när svetten rinner och det värker i kroppen! GOGOGO👊
Nu ska jag hoppa in i en dusch. Ikväll ska jag på kick off med oriflame ska bli super kul!

hoppas ni får en super trevlig dag!

puss

Min snutta växer så fort!!❤

Likes

Comments

God morgon på er!

Hoppas ni har sovit gott! Moa och jag vaknade vid halv nio! Trodde inte klockan var så mycket. Men var skönt att få sova ut lite. Idag ska vi till BVC på eftermiddagen och väga och mäta lilla stumpan. Se så hon går upp som hon ska.:)

Idag när jag vaknade kändes det jobbigt att gå upp. Kunde legat kvar hela dagen! Men när man har lilla stumpan så måste man ta sig upp! fast när man såg hennes leende kolla på mig så gick det alldeles utmärkt!:)

Idag blev jag överraskade glad när jag ställde mig på vågen. Har stått stilla i vikten en bra stund, trots att jag kämpar för fullt. Ibland känns det så meningslöst när man kämpar men händer inget. MEN i dag har det hänt det som jag har väntat på. ÄR under 90 strecket och ingen är gladare än jag.👊

Så helt plötsligt fick jag ännu mer energi och ska snart ut på morgon rundan.

Ha en fin dag!❤❤
Likes

Comments

Hej svejs

Idag är det en sån här dag man bara håller på att grejar och fixar hemma. Håller på med tvätt och städning. Har även varit ute på pw/springtur. Känns att man har slarvat med träningen denna vecka, var tungt men gick det med!  Resten av dagen blir bara att ta det lugnt.

hoppas ni har haft en mysig helg!


Likes

Comments

Hej svejs på er, hoppas ni har sovit gott. Idag ska moa och jag iväg och vara ute i naturen. Ska bli riktigt gött att komma ut lite. Eftersom träningen inte har gått som jag hade tänk mig denna vecka så kan det vara gött att ladda på lite ny energi. Trodde att jag skulle hinna träna massor men prioriterade istället andra saker denna vecka. Men i morgon blir det inget mer slarv.

Det går super bra med sockerfria dagar. Dock har det blivit lite mer annan mat än vad jag har planerat men det är inte försent att ändra på, har tre veckor kvar som jag jag kan kämpa mig igenom.

Hoppas ni får en bra lördag!

kram


Likes

Comments

Hej på er!

Fin och härlig dag, Gud så skönt! Moa och jag har varit hos mamma och haft en mysigt eftermiddag med henne:) alltid lika kul! Nu har vi kommit hem och jag ska packa upp lite varor som har kommit från Oriflame. Älskar verkligen deras produkter. Så blir att packa och fixa så kunderna får sina varor. :)

Annars har det varit lugn dag har haft en ledig dag från träningen, känner att jag behöver vila i dag för att orka att ge fullt ut i morgon. Är grymt motiverad och känns så kul att ha nya mål som man vill uppnå. Känner inte ens sug efter godis eller liknade.

Nu ska jag mysa med familjen!

kram

Likes

Comments

löpparrundan fixad för dagen!
älskar när man känner svetten rinner nerför kroppen! då känns det som man har gjort något bra!
nu blir det en dusch och matlagning!♡

Likes

Comments