Header

Igår var det bak-fredag. Vi bakade saffransbullar och kokade knäck. Matilda och Ida var här och gjorde bakningen mycket roligare. Vi avslutade hela kvällen med en julfilm som jag nästan somnade till. Nu ligger jag i soffan och väntar på att Mason ska vakna då vi ska på kalas, skulle egentligen på 2 stycken men jag låter han sova så vi hoppar över det första och firar våran söta 2 åring en annan dag. Så åker vi på kalas hos min lillebror om en liten stund. Ha en fin lördag.

  • 118 readers

Likes

Comments

Dags att hoppa i säng efter en dag med MYCKET fika. Är verkligen inte sugen på att kliva upp imorgon. Min mormor har förresten kommit hit och ska vara här tills onsdag eftersom Mason går på penicillin får han inte vara på dagis så hon erbjöd sig att vara hemma mes honom hos oss, jätte snällt då han inte är sjuk egentligen längre förutom medicinen då.

  • 193 readers

Likes

Comments

En utmaning till oss själva, vi är inga riktiga slösare men inga sparare heller. På mat gör vi av med ca 5-8 tusen i månaden???? Hur sjukt. Så denna vecka bestämde vi oss för att under 800:- skulle vi få till en veckohandling och gissa vad inkl blöjor och välling kom vi undan med 600:- jag är sjukt förvånad för vi är verkligen inte duktig på handla.

  • 196 readers

Likes

Comments

Hej på er!
Idag startade vi morgonen vid 7 och det blev storstädning av hela huset, har precis ätit lunch och nu är vi ute på lite ärenden i det fina vädret medan Mason sover i bilen. Så vi turas om att springa ut och in. Justde glömt att berätta för er att Mason fått öroninflammation så han går på penicillin nu. Ha en fin lördag så hörs vi!

  • 202 readers

Likes

Comments

Vi gjorde något idag vi aldrig aldrig kommer göra om igen. Vi hade bestämt med min mormor att vi skulle dit på middag och hon bor på landet ungefär 30 minuter från stan. Precis när vi kommer ut på E4 så börjar det tok snöa och då menar jag verkligen snöa. Det var som en vägg för Simon han såg inte vägen alls. Vi svängde av och fortsätter in på en skogsväg och det blir bara värre, när vi har typ 15 minuter kvar börjar vi tveka om vi ska vända eller inte men vi fortsätter och kommer fram. Nu har vi precis kommit tillbaka till stan och bestämt oss för att detta kommer vi inte göra om i första taget. Justde pricken över i:ET så blir Mason åksjuk..

  • 211 readers

Likes

Comments

Har jag sagt att jag älskar julen? Kommer gå loss första advent i hela huset. Idag hade vi iallafall lussebulle premiär för detta år

  • 221 readers

Likes

Comments

Mason är feberfri & endast lite hosta men annars helt frisk så vi har invigt vinteroverallen & skotern idag. Trots den lilla snö vi har så passade vi på ändå. Ikväll lagade vi tacos och ska precis krypa ner i sängen och mysa innan klockan ringer och det är dags att bege sig till jobb/dagis. Trevlig söndag på er!

  • 227 readers

Likes

Comments

10 saker ni inte vet om mig:

1. Jag är galet mörkrädd.
2. Jag HATAR att köra bil, gör det endast till jobbet och när jag verkligen måste.
3. Jag är nog shopping beroende...
4. Otroligt mat kräsen
5. Jag är otroligt känslig, gråter typ varje dag
6. Jag har bott i ayia napa i ett halv år
7. Jag är nykterist
8. Jag är lat och då menar jag verkligen LAT
9. Jag är helst inte i skogen frivilligt
10. Jag är den mest oromantiska människa min finns medan Simon är tvärt om.

  • 236 readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Det kommer bli en bra dag känner jag på mig, Mason vill äta och då kan det ju bara betyda att han är på väg att bli frisk.
Vi ska iallafall spendera hela helgen inomhus för att vara säker på att han blir frisk.

  • 237 readers

Likes

Comments