Hej på er, snö kaoset är galet... Varit i stan på årsmöte & fick seriöst skotta fram bilen efter bara 2-3 timmar.
Hoppas det slutar snart så man slipper gå upp tidigare och skotta imorgon hehehe.
Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av ung & bortskämd innan det är dags för att sova.

Kolla vem jag får krypa ner bredvid.

  • 8 readers

Likes

Comments

Alltså klockan är bara 19:30 men jag håller redan på att somna. Haft några tuffa dagar med rätt mycket som har hänt rätt mycket nu på slutet men jag kommer berätta allt framöver. När jag orkar.

  • 15 readers

Likes

Comments

Hej på er, justnu sitter jag faktiskt på hockey med pappa, jag tog en dotter & pappa kväll. Först middag sen hockey, så mysigt. Det står 1-1 och pappa är galen här bredvid haha..
Snart ska jag hem och mysa ner mig bredvid Mason.

  • 21 readers

Likes

Comments

Spenderade dagen på baazinga med Mason & morfar, Gud vad vi lekte massor. Bollhavet blev en favorit men även rulltrappan såklart haha.
Nu har Simon äntligen kommit hem och ikväll blir det söndags tacos med massor av mys.

  • 26 readers

Likes

Comments

Nu har vi eller ja Mason precis somnat igen, vi har ätit frukost men han blev trött igen så vi ska vila lite. Sen får vi se vad som händer inga planer ännu. Igår spenderade vi seriöst hela dagen på stan och bara åkte rulltrappor, masons största nöje justnu.

  • 27 readers

Likes

Comments

Blev en tidigt morgon här så vi har hunnit med det mesta, vila nummer 2 är på gång och efter det åker vi in till stan och får se vad vi hittar på där. Blir förmodligen att möta upp morfar och kanske luncha?

  • 32 readers

Likes

Comments

Mason somnade tidigt idag så har myst ner mig bredvid honom framför lite film. Vi är ensamma denna helg så imorgon ska vi åka till mamma och spendera hela dagen/kvällen där.
Justde fick panik idag, skulle på affären men helt plötsligt började motorlampan att lysa.. Simon är flera mil här ifrån så tänkte vad ska jag göra nu? Men eftersom vi precis köpt bilen så har vi garanti från affären kvar. Åkte dit direkt och dom kollade på bilen sa att det inte var jätte allvarligt hoppas dom. Så om en vecka ska bilen in på felsökning och där ifrån ta reda på vad det är. Men sjukt stolt över mig själv som tänkte direkt att jag måste åka dit. Simon är nog stolt också.. Hehe.

  • 38 readers

Likes

Comments

Fick ett spontant men väldigt efterlängtat besök av leah och hennes fina mamma, alltså bebislukten är underbar & ja jag blev lite bebis sjuk.. Hehe nu har vi precis ätit middag och ska mysa ner i soffan resten av kvällen!

  • 37 readers

Likes

Comments

Nu har jag helg och ska hämta hem mitt hjärta från förskolan ska bli så mysigt med en helg bara han och jag. Får se vad vi hittar på men massor av skoj blir det nog.

  • 39 readers

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att titta på reality serier så som paradis, ex on the Beach osv. Jag skulle själv aldrig kunna medverka men att titta på är sjukt kul. Sitter justnu och tittar på den brittiska versionen av ex on the Beach så mycket roligare än dom svenska. Allt är så mycket mer överdrivet och dom flippar mycket mera jag gillar galet så passar mig.
Favorit serien genom tiderna är geordie shore såklart.
Jag älskar deras dialekt, det gjorde jag inte förut men bodde i Cypern med ett gäng britter och då insåg jag hur sjukt cool dialekt dom har så det tycker jag fortfarande.
Har ni några favorit serier inom reality?

  • 43 readers

Likes

Comments