Jag har inte alls tid för något bloggande längre, Lovisa blir snart 1, jag går i skolan och dagen är allmänt stressig så därför väljer jag hellre att vara med Lovisa och fokusera i skolan istället för bloggen. Dock kommer jag att titta in här ibland, skriva lite småinlägg! Detta för att kunna minnas allt senare och för att det är allmänt kul att skriva ibland som tex idag när det är jul!
Jag hoppas ni får en fantastisk dag! God jul


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var Lovisas första tandläkarbesök, fick reda på allt som man redan visste så kan ju ärligt säga att det kändes väldigt onödigt.. När hon är ett år ska hon dit nästa gång och då kollar dom lite på tänderna så då händer lite mer! Vi hämtade hem Alexander idag också så vi har precis varit ute på en kvällsrunda. Beställde hem runt 400 bilder idag på Lovisas första 8-9 månader.. Rätt så mycket bilder haha!
Likes

Comments

Är tillbaka efter ett långt uppehåll! Har inte haft någon lust o blogga och har inte haft så mycket o skriva egentligen, trots att mycket hänt!
Vi har flyttat från Landskrona till Malmö, bor nu i en trea. Och Lovisa har lärt sig säga mamma, hon kan vinka och när som helst kommer hon börja krypa! Liten börjar bli stor!
Jag har börjat gymnasiet, så Andreas är föräldraledig tills Lovisa börjar dagis!
Bjuder på lite bildbomb!
Likes

Comments

Uppe med tuppen idag för Lovisa vaknade halv 8, som vanligt när vi sover i Malmö. Hon sitter och får gröt med mig och Alexander badar medans Andreas är där inne. Idag ska vi till busfabriken med min syster och hennes barn! Alexander tyckte det var kul sist vi var på Leos lekland så jag gissar på att han tycker det nu med! Bjuder på lite bilder!
Man måste ju bara älska Lovisas morgon frilla ;)
Likes

Comments

Den här klänningen och ett par strumpor fick Lovisa i 6 månaders present av mormor! Älskar klänningen!

Kommer ifrån newbie, kappahl.
Likes

Comments

Lovisa sov hela natten trots att andra tanden är påväg upp, hon vakna av Andreas alarm vid 05.30 eftersom han skulle till Tyskland idag ju. Så ännu en dag där det bara är jag o Lovisa, tur man är van nu! Andreas kommer inte hem förrens sent ikväll och jag planerar att sova då. Imorgon ska vi hämta Alexander och sen ska vi ha honom en vecka , ska hitta på en massa förhoppningsvis!

Likes

Comments

Idag blir Lovisa hela 6 månader! Så fort tiden går.. Känns som hon funnits här hela livet men ändå inte. Dagen idag vet jag inte vad den bjuder på, sitter nu och äter frukost hos syster och Lovisa har precis fått sin gröt. Lillasyster kommer hem från kollo vid 12, sen är det inte mycket mer som händer idag.. Blir väl bara en mysdag, ska antagligen ut o gå lite idag för jag kan ju inte gymma i Malmö och är inte sugen på att åka till Landskrona!


Likes

Comments

Hahaha, inget o blogga om så får bli bild på min fina samling!


Likes

Comments

Godmorgon allihop! Vi vaknade vid 8.30 och har precis ätit frukost ute i solen (dock lite kalla vindar men man ska inte klaga) också har vi hunnit städa undan. När vi städar klart stugan så bär det av till Hästveda där vi ska grilla och kanske bada lite.. Eller ja, Andreas ska bada men vi får se om jag hänger på, klarar inte kallt vatten! ^^

Likes

Comments