Hejsan !


Jag kommer att inte blogga här längre utan väljer att gå tillbaka till blogg.se.

Det känns lite mera hemma där. Jag hoppas ni följer med mig ditt❤

adressen dit är, www.emmiisandersson.blogg.seKRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi kör eftermiddags mys i sängen idag. Popcorn och filmen byggare Bob och Kevin är mer än nöjd♡ Är man lite förkyld får man passa på att mysa en massa!

KRAM

Likes

Comments

Godmorgon

Vilket grått väder vi vakna upp till! Massa tända ljus och frukost i soffan mys♡

KRAM

Likes

Comments

Hejsan

Ville titta in och önska er en bra start på denna vecka♡
Jag sitter just nu och pluggar, Kevin är på dagis, men ska hämta han om någon timma.

KRAM

Likes

Comments

Hello

M håller på att lägger Kevin, eller ja båda har nog somnat nu;) hehe!
Det blåser hur mycket som helst ute, så jag har tänt massa ljus och faktiskt njuter lite av att de är höst nu!

Kevin och jag har tagit helg och ska njuta av att vara lediga nu! Denna vecka har jag stängt in mig här hemma varje dag för att bli klar med så mycket som möjligt i skolan. Jätte intressant det jag pluggar om nu. Och känns så skönt att vara klar med mycket redan. Jag måste bli klar med en kurs på en månad som egentligen är på 20 veckor. Så ja jag har massor att göra. Och utöver det har jag uppgifter i dom andra kurserna också. Men allt går om man vill och det är denna inriktningen jag vill. Så bara att kämpa vidare! I helgen ska jag njuta av att vara ledig med mina killar och på måndag kör vi igen.

Jag är så stolt över våran kille, han är helt blöjfri nu! Både dag och natt och även på dagis nu. Hela denna vecka har han varit utan på dagis och bara en olycka! Våran stora fina kille♡ Så himla duktig! Vi började med att Pottträna han för någon vecka sen. Tog någon dag innan han riktigt fick in det. Men gick mycket lättare än jag trodde det skulle gå.
Och oj så stolt han blev varje gång han gjorde på toan♡
Så vi har köpt massa fina kalsonger. Kevin var mäkta stolt när han fick välja kalsonger i affären♡
Så klart blev det kalsonger med bilar ock brandbilar !

Lite mys i soffan efter dagis ♡

KRAM

Likes

Comments

God middag

Känns som dagarna flyger ihop. Vi gör nästan samma sak varje dag. Lämna Kevin på dagis, åker hem igen och pluggar hela dagen om jag inte har lektion. Hämta Kevin, åker hem och fixar middag, dusch, kvälls lek och mys innan det är sängdags för lilleman. Och så är det samma visa dagen efter;)
Vardagen är verkligen här nu!

Idag sitter jag hemma och pluggar hela dagen. Eller var på ett möte med nya jobbet hela morgonen. Känns spännande och nervöst att det är så nära nu! Men ska bli himla kul också. Just därför lägger jag så mycket energi och tid på skolan nu så jag kan jobba och fokusera på det sen!
Nej, dags att fortsätta plugga några timmar innan jag ska hämta hem våran buse♡

Tur rosorna piggar upp lite♡

KRAM

Likes

Comments

Godmorgon

Vi har precis gått upp, jag dricker en kopp kaffe och Kevin leker på sitt rum♡

Idag har vi inga planer alls och det känns jätte skönt! Med såna hektiska dagar vi har i veckan är torsdag och fredag så välkomna med inget planerat. Bara massa mys och lek ♡

Igår spenderade vi dagen tillsammans med karro och Colin ♡ tack vännen för en fin dag♡

Bus ungen min♡

Likes

Comments

Godmorgon

Dagarna går så himla fort att jag inte själv ens hänger med vilken dag det är!
Har mycket att stå i skolan därför jag inte hunnit titta in hit. Vi får nya uppgifter på varje lektion! Tur man tycker det är intressant och vill lära sig mera hela tiden! Känner mig som en svamp som vill suga in all information jag kan få☺️

Nu sitter jag och väntar på att lektion ska börja!

KRAM

Likes

Comments

Godmorgon måndag

Helgerna går alldeles för fort! Men vi har haft en väldigt mysig helg som inneburit dop för söta Colin, ostbrickan med familjen, igår hade vi en familje dag bar vi tre. Vi åkte till Åby och badade. Herregud va Kevin tyckte det var hur roligt som röst att åka rutschkanan med sin pappa♡ Han ville verkligen inte åka därifrån när det stängde😉 Eftermiddagen spenderades hemma bara vi tre god middag och massa mys♡ Precis så en söndag ska vara!

KRAM

Likes

Comments