Header

Nu är jag riktigt förbannad! Läkaren på sjukhuset anser inte att jag är lämplig för permission från i eftermiddag till imorgon eftermiddag trots mitt super viktiga möte hos mamma imorgon med socialen. Dom vill se att barnen har det bra hos mig i hemmaläge vilket jag inte oroar mig för MEN så ställer läkaren till det! Jag kommer vara med mamma och barnen, vänta på socialen och sedan tillbaka hit. Vad är problemet?

Jag
anser att detta är något de borde godkänna och förstå. De vill att socialen ska komma hit men, det här är ju inte mitt "hem"? Det är ju ingen hemmamiljö. Hur tänkte läkaren där?

Jag
ska se till att detta blir gjort, hade det inte varit för socialen så hade det inte spelat mig någon roll. Alltså.. wtf? Måttligt irriterad! Nu när man börjar se framåt och vill kämpa så händer detta och även att jag inte får gå ut utan personal. Blir galen!

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man är KÄR, kär på riktigt. Fjärilar i magen. En sån känsla har jag haft nu ett tag men med tanke på situationen så är det svårt för båda parterna att både tänka på det och tänka hur det blir när allting är löst. Jag har ju ingen aning om hur länge jag blir här, hur personen känner då. Jag vet att mina känslor kommer vara exakt detsamma även när jag kommer ut härifrån, men NÄR?

Saken är den att jag har kämpat mig igenom så helvetes mycket saker och där är även kärlek inblandat. Att både har blivit sviken och svikit, det är en känslig punkt! Kärlek.. Jag är så trött på att gå runt varje dag och oroa mig över att det kommer gå så som jag tror men som jag inte vill.

Varje kväll ligger jag och nästan gråter för att jag tänker så mycket på det. Jag vill bli frisk, klara av barnen som innan och leva med en man. Ha min familj, men denna gången en riktig familj. Mina barn och med en riktig man. Jag är påväg att knäckas på mitten utav detta.. Hur mycket ska jag klara? 😢

Likes

Comments

Det har varit en hel del beslut och besked denna vecka. Jag har även behövt motsäga läkare och för en gångskull är jag glad över att jag gjorde det för annars hade det kunnat gå illa för mig.

Vecka började helt okej. Nu har jag varit på psykiatrin i snart 4 veckor och börjat med nya mediciner och kände mig hyfsat stabil till att få samtal om en massa skitsnack och det förstörde så mycket den dagen men nu har jag släppt det och vet att detta går att lösa! Sen märker jag att min vänstra arm börjar göra ont och få väldigt väldigt synliga blodådror så läkaren säger att det inte är någon fara vilket jag först kan tänka mig men är ändå fundersam.. Så det återgår till nästa dag och ådrorna har spridit sig och blivit mer blåa. Så tillslut så säger läkaren att det eventuellt kan vara en blodpropp och det skrämde livet ur mig, jag tänkte bara 'inte mer skit nu..'. Så nu är det två sprutor blodförtunnande varje dag. Det känns men det hjälper!

I
onsdags tog jag min första tablett gällande aborten och idag fortsatte den så jag och Becca möblerade om mitt rum och jag har genomgått det mesta nu så vi har mest legat och kollat på Film, hitta Nemo. Nu vet jag varför jag blir kallad Doris.. Hehe!

Ha en underbar dag folk, nu börjar mitt liv 💖

Likes

Comments

Fredagen som jag hade permission så kom ju smarta mormor på att Julia hade fått en tavla utav henne i julas så den dök fram i köket. Om det är något Julia tycker är roligt så är det ju definitivt att måla. (Gubben är dock inte gjord av henne 😉 låtsas morfar gillar att måla han med haha..).

Men men, vad händer idag folket? Jag själv vet inte men jag tror min syster kommer hit senare. Har ju börjat på ny medicin sen igår kväll och vad jag känner så är den super förutom att jag får hallucinationer som är liiiite skrämmande, dock inte så jag blir rädd. Men mer om medicinen kan vi ta senare. Jag vet inte om det är medicinen som gjort mig lugnare eller om det är att depressionen börjar vända över mot mani.. Jag hoppas men ändå inte för inte heller den är rolig 😢 mer om det sen. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Att man kan känna sig utnyttjad och lurad på en dag. Jag var inte beredd på detta. Det enda personen som jag pratar om nu ville var att få mig bostadslös, ekonomiskt instabil och förstöra en hel familj.

Att en sån manipulativ människa kan lura någon så enkelt. Hur lyckas man alltid gå på allting? Dessa personer har ju ett STORT fel i huvudet. Det är inte konstigt att personen bara har vänner som är exakt likadana och att resten räknat ut hur människan fungerar, SOM TUR ÄR.

De flesta kommer räkna ut vem jag skriver om men jag tänker ändå inte skriva ut något namn. Jag skiter i om folk blir griniga på mig efter det här men människan vet att detta förstört allting för mig. Och allt som händer nu är pågrund av DEN, vill inte ens kalla saken för människa eller person för det är hen inte. Det är en utnyttjande sak som utnyttjar allt hen ser och får tag på! Karman kommer slå till och den dagen kommer jag njuta av, lite karma har ju hänt så det ler jag med kärlek för. Det är lycka för mig för tillfället!

Jag är så arg! Så besviken! Hur klarar man av att göra en sak som detta, jo för personer utan HJÄRTA och HJÄRNA gör det!

Detta hade kunnat bli en hel bok men jag vill inte skriva ut allting. Jag vill inte att hen ska veta hur JÄVLA dåligt jag mår/mått egentligen, jag gjorde allting för att skydda saken när all skit var men vart är tacken? INGENSTANS! I efterhand ångrar jag att jag ens försökte skydda för det var jag som fick ta skiten efteråt.. Det var de inte ens värt! Om man nu kunde göra om vissa misstag så hade jag levt det bra liv som jag levde innan.

Likes

Comments

Nu ikväll har jag fått mycket gjort och hunnit massor! Det började med att Niklas och mamma kom till avdelningen, blev helt förvånad när mamma helt från ingenstans dyker upp i trappuppgången, det var trevligt! Efter det skall jag möta upp Åke för han vill ta med mig på en liten shopping runda på Ica Maxi. Jag vill inte att han betalar åt mig men snäll som han är så vill han bestämt det så en dag ska jag allt se till att han får tillbaka de pengar han spenderat på mig.

Jag började med en liten rutin nu på kvällen/natten förresten och det är att varje kväll ta bort mitt smink med sminkservetter och sedan blöta ner ansiktet för att ta skrubbkräm (NEUTROGENA VISIBLY CLEAR BLACKHEAD ELIMINATING SOS CLEANSER) och efter det smörja in mig med Niveas dag/natt kräm. Den mjuka huden man får efter det går inte att beskriva och hur gott det känns att vara så len. Men efter det så går jag in och borstar tänderna för att sedan ta en bodylotion och smörja resten av kroppen. Hur länge tror ni detta kommer hålla? Jag ska allt se till att det blir en rutin då jag trivs som bäst med rutiner!

Innan läggdags blir det ett avsnitt Sons och sedan nattinatti. Detta är som mitt andra hem för tillfället. Sov så gott! 😘

Likes

Comments

Helt underbart mår jag just nu! Efter 3 dagars tjatande på personalen om att få byta rum då jag sovit dåligt med rumskompisen i ca 1,5 vecka så har jag ÄNTLIGEN av både påtryckning av mig, familj och vänner fått byta till eget rum! Kan inte känna mig bättre för tillfället. Inatt kan och ska jag allt få sova tills mitt larm ringer imorgon då jag har två super viktiga möten tidigt. Ska vara iväg redan 08.45 SENAST och efter det blir det raka vägen iväg till nästa möta så enda från Sahlgrenska till Vänersborg. Från ena änden till den andra. Det är ju en bit om man säger så men det är de värt.

Just nu njuter jag av lugnet i min säng. Ska strax ta min nattmedicin och sedan kolla ett avsnitt utav min serie som jag inte hunnit klart med på 5 dagar. Förstår inte hur jag inte hinner men har fullt upp med annat. Hoppas ni haft en super dag, nu är min bättre iallafall! ⭐️

~ Det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu är dock barnen, men dom kommer snart ha en frisk mamma som kan ge all min tid och all den kärlek som de förtjänar! Skulle aldrig önska barnen en mamma som mig och som mår såhär men jag ska allt se till att dom få den mest perfekta mamma och som visar att ALLT går att klara sig igenom och det ska barnen få höra när dom är vuxna nog att förstå och innebär hur mycket en människa och mamma klarar. Allt detta jag går igenom nu är för min och barnens skull och framtid! 💖 ~

Likes

Comments

Nu har jag väntat några dagar på överläkaren så nu vid 13 skulle jag träffat henne men som vanligt så går det alltid över tiden som med allt annat. Så jag ligger i min säng och väntar.. Rätt mysigt ändå men självklart missade jag lunchen så jag ligger här hungrig. Bara hör hur magen kurrar.. Så får bli godis som intag eller så får jag vänta tills middag 16.30.

Idag ska vi prata om medicinering. Med tanke på att det visade sig att jag var gravid så fick jag inte börja med litium vilket jag nästan bara hört positivt om så får se vilket alternativ det blir nu. Säkert någonting som får min kropp att balla ur totalt? Ska bli intressant det här! Ligger här i en djup depression som också inkluderar ångest from hell.. Brukar säga att jag inte ens önskar min värsta fiende det här but i do. Med lite kärlek på det från mig också.

Jag känner mig hemsk som är hatisk mot alla vid dessa tillfällen. Rolig blogg att läsa när det enda jag gör är att sakna ihjäl mig efter mina barn, min familj men ändå inte kan ta hand om den för jag mår såhär. Men oavsett om man är mamma eller inte så betyder det inte att man kan må bättre eller sämre bara för att. Jag är mamma men jag mår skit. Så är det. Jag kan inte göra mer än att stanna här och få den hjälp jag behöver. DOCK kommer jag bli riktigt irriterad och skälla på personalen om jag inte får eget rum idag då det är 2 lediga rum nu då de blivit/kommer bli utskrivna. Hur länge orkar en människa vara sömnlös? Hur länge orkar en människa gråta sig till sömns? Hur länge orkar en människa ha energi och verka glad utan sömn? Jag klarar det inte länge till. Känner hur min kropp blir svagare och svagare, jag är ständigt trött, vaknar ofta på nätterna. Jag är helt slut i kroppen. Ge mig energi någon!

Likes

Comments

Fick ju reda på igår eller förrgår att det varit "inbrott" i min bil som stått i Lilla Edet. Hmm.. Såg ut som att dörrarna var öppna men samtidigt gick det INTE att öppna varken dörrar eller bagage, inga krossade rutor eller uppbrutna lås. HUR FAN har någon lyckats och velat ta bara stereo, draglina och startkablar i min bil? Tycker det är rätt intressant då det var de enda som blivit stulet. Man blir lite misstänksam och jag tror mig veta vem det är. Men tänker inte skriva ut någon då jag inte vet till 100 vem personen/personerna är.

Blir så förbannad! VARFÖR NU? VARFÖR ALLS? När ingenting går som jag vill.. Nä men då gör vi det värre för Carolin! Trevligt! Detta gör mig så arg, köp era egna saker än att stjäla andras! 😠

Idag har jag och Åke hursomhelst fått städat och putsat inuti bilen det vi hann, såg skillnad iallafall. Vilka vänner man har! Underbart!

Likes

Comments