Header

God morgen!

I dag vil jeg vise dere noe jeg har gledet meg til å vise frem: Live Olines juleantrekk. Jeg syns det er så koselig å finne ut hva slags klær hun skal ha på seg på julaften, og kanskje til middagsselskaper ellers i romjulen♥

♥ Kjolen finner du her!
♥ Hårspenne finner du her!

Q: Har du funnet årets juleantrekk til deg selv eller baby?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har alltid vært glad i hyttelivet, og er en av de som sjeldent takker nei til en hyttetur. Helgen som har vært var en helg jeg trengte for å slappe av. Det er noe med det å komme seg litt vekk fra hverdagen! Det og da ha muligheten til å reise bort på hytten en helg er så utrolig godt. Det er ingenting som slår hyttekosen; fyr i en vedovn som knitrer, kortspill, familiekos og bare det å ha muligheten til å senke skuldrene og slappe av.

Svigers var også med på hytten. Det er de som eier den, og som faktisk har bygget den selv (wow)!

Det er en koselig hytte, som i seg selv ikke er så veldig stor, men stor nok for oss!

Vakre snuppa vår klar for en liten dupp ute i vognen!

Ha en fin dag skjønne dere! ♥

Q: Hva har dere gjort i helgen?

Likes

Comments

Morgenen i dag startet ganske så fint. Live Oline og jeg har kost oss med Jul i Svingen til frokosten, noe som vekket litt barndomsminner hos meg selv. De nye julekalenderne på som noen år går på tv er fine de, men jeg kjenner jeg savner jul i blåfjell o.l. fra da jeg var mindre. Syns julekalendrene fra min barndom er så koselige!

Videre i dag har vi kost oss kjempe masse med julemusikk, pynting av pepperkakehus, og jeg har for første gang laget fløtekarameller fra bunnen av. Pepperkakehuset står nå som pynt inne på rommet til Live Oline. Karamellene ble vellykket og smakte såååå godt! Jeg gleder meg sånn til å fortsette å skape egne tradisjoner med min lille familie ♥

I skrivende stund er vi akkurat inne døren på hytten i Sverige hvor vi skal tilbringe helgen vår. Live Oline er lagt for kvelden og sover alt godt i sengen sin.

Jeg gleder meg til en helg hvor vi kan slappe av og kose oss!

God helg til dere alle!

Likes

Comments

2 FAKTA OM MEG

1. Jeg er veldig bestemt og sta! Jeg vil alltid ha ting gjort på min måte.

2. Jeg er et skikkelig følelsesmenneske!


2 TING JEG LIKER

1. Jeg elsker å være mamma til verdens vakreste lille jente!

2. Jeg er veldig glad i å shoppe! Da spesielt ting til Live Oline eller interiør.


2 TING JEG IKKE LIKER

1. Jeg liker ikke mennesker som oppfører seg falskt!

2. Jeg liker ikke (les: hater) skrekkfilmer! Holder alltid hendene eller en pute foran ansiktet slik at jeg kan se bittelitt.


2 TING JEG ØNSKER MEG

1. Flere timer i løpet av døgnet! Dagene går så alt for fort. Skulle gjerne hatt litt flere timer på meg slik at jeg får gjort ting jeg aldri rekker...

2. Å kjøpe eget hus! Men det blir nok en stund til, må først bli ferdig med utdanningen. Akkurat nå leier vi en leilighet.


2 TING JEG BURDE

1. Ta billlappen! Jeg er litt treig, men jeg hater å kjøre bil! Går helt fint å sitte på, men å kjøre selv (uuuh). For å gjøre hverdagen litt enklere så burde jeg ta den!

2. Slutte å bruke så mye penger på å shoppe ting som egt ikke er så nødvendige!


Likes

Comments

I går var det første søndag i advent! Og idag er det kun 20 dager igjen til julaften! Den siste tiden kommer til å gå så fort, og nå har jeg endelig bestilt Live Olines første julekjole. Julekalenderen hennes mangler noen få pakker, men det fikses fort! Julestrømpen hennes har jeg strikket ferdig, og henger klar til å fylles.

Julen er min favoritt tid på året! Høre på julemusikk, bake julekaker, ordne julegaver og pynte til jul. Juletiden er bare så koselig!

Denne helgen har vi vært hos min familie, og vi har kost oss med julemusikk på radioen og pepperkakebaking. Live Oline fikk selvsagt prøve seg på dette. Hun synes, som faren sin, at det å spise deigen var det beste med hele bakingen.

I går kveld dro vi til sentrum for å være med på julegrantenning. Live Oline fikk da se julenissen for første gang. Jeg var litt redd for at hun skulle bli skremt, noe hun ikke ble. Hun virket heller litt skeptisk som er veldig forståelig. Alt i alt så har helgen vært veldig koselig for både store og små.

Akkurat nå gleder jeg meg bare sånn til å komme i gang med pyntingen hjemme senere idag!

Likes

Comments

Jeg heter Kristina, og kom til verden en høstdag i -96, næremere bestem 01.09.96. Jeg er fra et lite tettsted i Hedmark, hvor jeg har vokst opp med mine to yngre søsken og foreldre.

Jeg studerer sykepleie ved Høgskolen i Innlandet, men er nå ute i permisjon frem til februar 2018. Jeg glerder meg til å kunne begynne på skolen igjen og fullføre utdanningen. Drømmen er å jobbe på føde/barsel, så neste steg etter sykepleiestudiene er å etter hvert ta en videreutdanning for å kunne jobbe med nyfødte.


Jeg bor nå sammen med min samboer Øyvind, som jeg ved tilfeldigheter ble kjent med våren 2016. Vi ble sammen 18.04.2016, og få måneder senere ble jeg gravid med en fastsatt termin den 04.04.2017.


Den 23.03.2017, kl.19:01 kom verdens vakreste lille jente Live Oline til verden! Hun er verdens snilleste baby. En mer glad og smilende baby har jeg aldri møtt!

Jeg bestemte meg for å lage en blogg da jeg elsker å ta bilder og skrive, og for at jeg kan dele litt av min hverdag, mine interesser og mitt nye liv som mamma!

Likes

Comments