Gårdagens och denna morgon har varit perfekt! Vad innebär då perfekt?

Jo, för mig innebär det att vakna upp med mina två favoriter. Mina killar. Oftast hinner Anders gå upp och åka till jobbet innan vi har vaknat. Därför älskar jag de dagar som vi kan ligga kvar lite till i sängen, alla tre.

Det spelar inte så stor roll var vi äter frukost, men igår var det i sängen. Det bästa som finns är att ha en kaffekopp i handen och se Harry i Anders famn. Att se hur glad Harry är när han ser Anders får mitt hjärta att smälta.

När jag har en riktigt tuff dag kan detta leende få dagen att bli mycket bättre. Konstigt egentligen hur detta lilla kan få en att må mycket bättre.
Idag var morgonen lika perfekt med massa leende och mina två killar tillsammans.

​massa kärlek ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 29 Readers

Likes

Comments

Så mycket tvätt!

Jag tvättar minst en gång om dagen... nu när vi var i Stockholm i helgen så blir det ännu mer tvätt. Jag förstår inte hur ni som inte har egen tvättmaskin klarar er och har spädbarn 😱

Igår och idag är det inte bara en storlek som tvättas utan jag har fått gå upp till storlek 62 nu till Harry. Han ligger på gränsen mellan 56 och 62 så därför har jag tvättat 62 så vi kan börja använda det.

Harry är ett kräkbarn vilket även betyder att vissa bodys bara går över huvudet för att sedan behövas byta ut. Haha, sånt är livet. Jag byter kläder nästan lika ofta som Harry ibland.

Det är väldigt roligt att få börja använda en större storlek nu. För vi har fått så mycket fint av familj och vänner. Det är även roligt för jag märker hur mycket han växer! Det är galet hur fort tiden har gått även om det ibland känns som att vi alltid har haft Harry i vårt liv. 💙

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Bilden är från förra veckan då jag gick till Hedin. En tuff promenad men så härlig! Speciellt när det är toppenväder som det var i torsdags. Harry sover väldigt bra i vagnen vilket gör att jag kan gå långt med vagnen.

Nu är jag igång med träningen igen. Minst en långpromenad i veckan, försöker gå till Hedin Bil. Sen försöker jag få tid så jag kan gå på yoga en gång i veckan. Det är verkligen min tid att få fokusera på mig själv och min kropp. Det är mycket jobbigare än vad man tror. Sen försöker jag köra styrka och även jogga en runda. Träningen har gjort mig piggare och även mina hjärnspöken hålls på avstånd.

Igår stöttade Anders mig genom att följa med på min joggingrunda. Han joggade med vagnen och Harry sov som en stock. Tillsammans blev det 3,6 km (!!!) på 29,55 min. Alltså det är bara andra gången jag joggade sen Harry föddes. Första gången kom jag lite mer än 1 km så det var en stor grej att komma över 3,6 km! Det kändes fantastiskt! Nu känns det bättre inför Göteborgsvarvet 2018 som jag ska springa med mamma.

Det är bas viktigt att inte glömma bort att styrketräna också. Styrkan i rygg och mage hjälper verkligen när man springer. Jag känner att jag saknar dessa muskler men jag håller på att bygga upp dem. Så nu ska jag bara fortsätta kämpa så jag kommer tillbaka till kroppen jag hade innan graviditeten.

​massa kärlek ❤️
  • 87 Readers

Likes

Comments

Denna helgen var vi i Stockholm hos Harrys faster och farbror. En fantastisk helg och Harry skötte sig hur bra som helst.

Harry utvecklas så fort nu! Han sover mycket bättre både på dagarna och på nätterna. I natt sov han 8 timmar! Alltså 8!!! Galet och fantastiskt. Harry spenderade delar av lördagen på Mall of Scandinavia där det köptes lite kläder till honom och till mig. Newbie har verkligen fina kläder och det är roligt när det är limited edition. Efter det hängde Harry med sin faster och farbror hela kvällen.

Idag så tog vi det lugnt på förmiddagen, sen åkte vi till IKEA. Harry är så lugn överallt och smidig att ta med. Han bara hakar på. Harry fick sig en stol, IKEAs berömda antilop med dyna. Ska testa och se om Harry kan sitta lite upp i den nu, självklart i korta perioder. Han har kommit till den punkten där han vill se allt och sitta upp i famnen. Han har även börjat greppa lite mer så idag fick vi gå på jakt efter en leksak. Det blev en Uggla som är lätt att hålla i. Eftersom Harry även tuggar och slickar på allt så fick det även bli en tuggring med lite kylande effekt. Känns som att det kan vara tänderna som kliar på honom.

Nu är det snart dags att bädda ner Harry i sin säng och samla kraft inför veckan. Det blir lite möte med stylist, möte med mäklare, babysång och öppna förskolan. Lagom mycket som får vardagen att gå lite fortare.

​massa kärlek ❤️
  • 104 Readers

Likes

Comments

Första natten med Harry själv gick bra. Han somnade väldigt bra igår och vaknade sen vid 2:30 och vid 6:00. Sen vaknade han igen vid 7:00 och 9:00 gick vi upp.

Det är tufft att vara själv för det blir ingen avlastning. Bara att få gå på toa och att duscha blir en stressfaktor. Jag skyndar mig alltid för Harry blir lätt orolig när han är själv. Sen beror det på min psykiska ohälsa också... jag har svårt att somna när jag är själv. Blir väldigt lätt ledsen och känner mig ensam. Det var såhär innan Harry föddes så jag måste bara lära mig att leva med mina hjärnspöken. De ställer till det ibland...

... men Harry mår bra! Han har haft en bra morgon och varit väldigt glad. Det är så roligt att följa hans utveckling. Denna vecka känns det som att han har kommit in i en ny fas i livet. Han sover mer och bättre. Sen när han är vaken är han lite orolig och kräver mycket närhet. Han har börjat försöka greppa lite vilket är så roligt! Tittar mycket och försöker känna på olika saker. Händerna är ju fantastiska att stoppa i munnen och snart blir det säkert massa saker också.

​massa kärlek ❤️
  • 173 Readers

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

Jag heter Matilda Knutsmark. Jag är 24 år, bosatt i Jönköping tillsamman med min son, Harry och min sambo, Anders.

Här kommer ni får läsa om mitt liv som nybliven mamma, att leva med en depression och annat som händer. Jag älskar att träna och har precis kommit igång med det igen efter förlossningen. Jag gillar även smink och kläder. Kläder framförallt nu när man har en liten bebis att klä. Det finns så mycket fint till barn! Än så länge får jag vänta med kläder till mig själv. Det tar tid för kroppen att återhämta dig efter ett barn.

När jag inte är mammaledig så jobbar jag som lågstadielärare. Jag älskar verkligen mitt jobb! Som jag saknar det nu när jag går hemma.

Hoppas du kommer vilja fortsätta följa min blogg!

Massa kärlek

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments