Haha, lugn eller lugn? Beror på hur jag ser på det.

Vi började dagen med att 8:30 var vi på Smålandsvillan. Lite info om huset och när vi kan beräkna husleverans. I tisdags var vi på möte i Habo och då fick vi reda på att de är 3 månader försenade med vägar osv.
Så nu är inflytt i september om inget annat oväntat händer. Men det känns ändå bra. Vi har ju en lägenhet att sälja.

Sen 10:30 var vi på öppna förskolan. Lite mysigt att sjunga lite och fika. Kaffe! Alltså det är ju nödvändigt, inte bara i vintermörkret utan också när man är mamma.

Sen när jag och Harry kom hem ringde Anders och frågade om vi ville äta lunch på asecs (A6). Självklart! Var bara att packa över Harry från vagnen ner i bilbarnstolen och så åkte vi. En riktigt god pasta blev det. Pasta är ju helt klart bland det bästa jag vet så jag klagar inte.

Väl hemma igen så låg Harry och tjötade i soffan. Tillslut, ca 1 h, efter att vi kom hem somnade han. Nu har han sovit ca 2,5 h. Han behöver det eftersom han bara tog micropauser under förmiddagen.

Så jag tar det lugnt. Njuter av lite mammatid genom en go bok i handen och en kopp kaffe. Kan ju inte bli bättre!

Nu är det snart dags att skriva en handelslista för vi ska hämta Anders när han slutar kl 18:00 och sen kriga med alla på maxi. Haha, fredagshandling är inte alltid optimalt.

Vad gör ni idag? ❤️

​massa kärlek ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Vad gör ni idag?

Vi mår bra. Harry är pigg och glad, även om han är förkyld. Vi är pigga och glada. Idag hänger Harry och jag på golvet. Vi tränar lite. Harry tränar på att vända sig från rygg till mage och tvärt om. Jag tränar yoga. En perfekt kombo!

Idag hade vi lunchdejt med A. Han kom hem på lunchen och åt med oss. Harry satt i sin stol och var helnöjd. Han tjatade på och skrattade.

Vi ska strax gå en promenad. Posta lite brev och köpa lite till kvällens dejt. Ja, ibland måste man mysa till det. Även om det är mitt i veckan.

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Snart är det faktiskt nytt år. 2017 är förbi. Vi har en årsplanering på väggen. Nu är det snart dags för 2018.

Därför sitter jag nu och fyller i nästa års planering. Jag älskar att fylla i en ny almanacka. Det är så roligt när det kommer en ny.

Harry ligger och sover så bäst att passa på. Har ni någon typ av månads/årskalender hemma?

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Det är söndag. Det är 2:a advent. Det snöar!

Idag vaknar vi i ett snöigt Halmstad. Alltså så mysigt! Det passar så bra med för vi ska med mina föräldrar och hugga gran. Fördelen med att bo på landet är att vi kan gå bort med vagnen. Så vi får en härlig promenad också.

Harry har sovit 6 h i sträck och sen 3 h till. Vi kan inte klaga på sömnen, haha.

Vad ska ni göra idag? Ha en mysig söndag alla! Vi ska mysa med hundarna lite också.

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

På måndag är det äntligen dags!

Då startar musikhjälpen 2017. Temat för i år är ”barn är inte till salu”. Ett viktigt och väldigt tungt ämne. Kommer säkert fälla flera tårar under veckan.

Varje minut säljs 4 barn till sexhandeln. Det innebär att när du läser detta så hinner 4 (!!!) barn utsättas för något av det hemskaste som finns på denna planet. Det är olagligt att sälja och köpa sex, ändå är detta den största brottsliga organisation i världen.

Jag kommer skänka pengar. Det är oviktigt vilken summa. Bidra med det du kan bidra med. 1 kr eller 10 000 kr, det du kan bidra med. Vi måste hjälpa dessa barn! Du kan läsa mer om det här!

Jag har följt programmet i flera år. Musikhjälpen går på tvn här hela vakna dygnet. Ett bra program att titta på och bara njuta av. Eller njuta gör man kanske inte så mycket. Men det är bra och jag blir inspirerad av alla engagemang. Kommer ihåg hur berörd jag blev första året jag tittade när Sarah Dawn Finer pratade om något viktigt och tårarna bara rann. Jag kommer inte ihåg vad ämnet var men jag vet hur berörd jag blev. Efter det har jag följt programmet som en slav.

Förra året blev jag så rörd av hela torget som sjöng stad i ljus med Rickard Söderberg. Det klippet hittar ni här!

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Eller det är ju snart middag, men eftersom vi klev upp kl. 10 så är det fortfarande morgon, haha.

Idag är det faktiskt en riktigt god morgon. En väldigt bra dag. Jag har fått sova nästan hela natten. 22:00-4:15 sov Harry i sin egna säng, halleluja! För mig är det en hel natt. Vi har inte sovit själva på 1 månad så detta var underbart.

Torsdag är en ganska så lugn dag nu för tiden. Innan hade vi babysång och babymassage, men det är slut nu.
Så idag ska jag kanske gå en promenad till stan, yoga och sen ikväll blir det bodypump. Haft en förkylning men känner mig bättre idag så ska träna lite.

Nu är det dags för lite tvätt att vikas, som ni ser är det en del haha.

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Vem tror ni är lyckligast?

Vem kommer leka med denna mest?


Haha, jag skojar bara. Detta är en av alla fina presenter som Harry fick på dopet. I helgen testades den lite. Hoppas Harry kommer få samma bilintresse som sin pappa.

Nu har iallafall båda var sin Mercedes-Benz att köra!

Så se upp alla trafikanter!

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig måndag. En vanlig måndag så är det bara jag och Harry hemma.

Men idag är även Anders hemma som inte mår så bra. Som ni ser på bilden så är Harry väldigt lycklig över att pappa är hemma.

Inte bara det, utan vi har även fått hem en ny nappflaska som jag vann. Älskar den! Färgen är pastell Cappuccino från Twistshake. Vi tog den stora flaskan för den är lättast för Harry att försöka hålla i. Alltså hur snygg är den inte?!

Vårt lilla charmtroll är inne i fas 4 och ni som har barn vet ju hur det är. Jag är så trött på den! Hoppas den försvinner snart. Tur att Harry charmar oss emellanåt så att vi inte kan vara irriterade alltför länge, haha. Ha en bra dag mina vänner!

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Då var denna vecka snart slut...

Den har inte varit roligare än vad ni ser på bilden. Vi har varit trötta och sega efter dopet och helgen. Både Harry och jag.

Idag är vi lite hängiga. Både i kroppen och i psyket. Men det är okej att ha en dålig dag.

Det blir ett kort inlägg idag för jag orkar inte skriva mer. Sen har jag en son att underhålla 😂

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Alltså jag blir så trött på vården i Sverige ibland. Eller i alla fall psykiatrin...

Förra veckan fick jag själv se till att jag skulle få en ny tid så att jag kan få mer recept utskrivet för min medicin. Det är väldigt viktigt att jag får den. Enligt apoteket så ska jag börja äta min medicin och jag äter två tabletter dagligen och har gjort i 3 månader. Alltså sist jag var på psyk sa jag tydligt till läkaren att hon måste se till att det står rätt mängd tabletter jag tar. Men nej, det lyckades de inte med...

På apoteket sa de att detta var sista receptet så därför fick jag ta kontakt med psyk igen. Skulle ha varit på återbesök i oktober men jag har glömts bort... jag vet att det är belastat på psyk men som nybliven mamma kan man tycka att jag ska prioriteras. Det är ju inte bara jag utan jag ska även ta hand om en annan levande själ.

Tur det ändå har gått bra. Men vissa dagar har varit tuffa då jag nästan har velat skriva in mig själv på psyk. Nu är det bättre men jag tycker det är galet att jag själv ska se till att jag får en ny tid och att det ska ske mer än 3,5 månad mellan besöken.

Dock så har jag pratat lite med kuratorn som finns på BVC. Vår öppna förskola ligger i samband med BVC och kuratorn brukar vara med och fika. Det gör att man kan prata med henne om det är något man funderar på.

​massa kärlek ❤️

Likes

Comments