​Suck, det är inte bra att jobba natt hela sommaren för att sedan gå upp 04.40 för att börja jobba på hotellet kl 06.00! Allt var klart igår kväll när jag gick och la mig och kaffet stod på att sättas igång vid 04.35 så att det skulle vara klart till jag kom upp....
Vaknar till och kollar på klockan, då jag kände mig rätt "pigg"!...... 06.00!!!!!!! SHIT jag har försovit mig, bara säga till mannen att jag hade försovit mig och att han skulle upp för att lämna barnen, (han skulle lämna dem oavsett)..... 
Gissa om jag fick en skitstart på dagen!! Och mannen likaså ;-) 

Nu är han i Flen och tittar på en ny bil åt mig då jag just nu är billös eftersom min bil står upphissad och vi väntar på delar till den som inte kommit än... Mitsubishin fick vi sålt häromdagen, så idag fick jag som tur var låna en bil av grannen då hon skulle vara hemma... Himla glad att jag har den granne jag har ;) 

Nu ska jag snart börja skjutsa bort alla barnen på 4 hjulingen till stallet, får ta en åt gången... Sen måste jag hämta AL lite senare då hon är iväg med frita på Astrid Lindgrens Värld..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen blev ännu trevligare ☺️ Först var min mamma och hennes sambo här hela dagen, å mamma fixade mat 😛Sen kom Th med barnen hit och lekte några timmar, sen kom även Em förbi så vi fikade lite.
Senare åkte vi till svärmor och svärfar för att inta lite kräftor och gott fika ;)
Sen blev det vidare till Th & Em för lite god dricka och kortspel, dock fick ja vara utan den goda drickan då jag fick äran att köra nya bilen istället 😂 vid 00.15 tyckte treåringen att det var dags att åka hem, så då åkte vi hem och sov..
måste säga att det är så himla skönt att ha barn som inte är några problem att ha med sig bort på senare kvällar, de är så duktiga och klagar inte utan säger till när de inte orkar längre och då får man anpassa sig och åka när de säger till..
super barn!

Likes

Comments

Igår fick vi trevligt besök av våra grannar som kom hit med deras barn, var fullt ös här med deras 4 plus våra 4 (+2 pojkvänner) 😂 så hela kättinge vaknade nog. Vi fick även i oss lite vin när vi satt ute på altan i värmen. En av grannarnas barn ville sova här men hade glömt sin telefon hemma, så planen var att de skulle gå och hämta den strax före tolv inatt, men De är lite mörkrädda så då ställde äldsta dottern upp och skjutsade dem på fyrhjulingen då ingen annan fick sätta sig bakom ratten ;) det är himla bra ibland att ha stora barn 😜

Så idag blev det en rejäl sovmorgon, strax före tio vaknade jag!! Helt galet jag som aldrig sover så länge ;) mannen och minstingen sover fortfarande, men Al och kompisen kom upp nu precis..

Idag ska vi först få främmande av min mamma och hennes sambo. Sen ikväll ska vi till svärmor och svärfar och äta kräftor 👌
Kanske kommer en uppdatering senare sen..
ev ska det åska och blixtra idag så vi måste kanske släppa in hästarna då Em är lite orolig att de ska träffas av blixten i hagen.. en kompis till henne förlorade nämligen hennes häst på det sättet :(

Likes

Comments

Idag tänkte jag ägna mig åt att plugga lite, ska försöka läsa lite i litteraturen som vi ska ha i kommande kurs. Finns ingen studiehandledning ute än så vi vet exakt vad som ska läsas, men troligen ska vi läsa det mesta som är på våran litteraturlista. Mejlade med våran kursansvarige och dom vill inte lägga ut den så vem som helst kan ladda hem den, troligen för att andra universitet inte ska kunna "härma" våran utbildning. Men håller tummarna att hon mejlar den till oss då hon skrev att hon kanske skulle göra det.

Barnen är lämnade på förskola/frita och lämningen med Li gick jättebra idag, men hon lämnas å andra sidan på sin gamla avdelning fortfarande. Nästa vecka är det dock lämning på den nya, så då får vi se hur det går. Dom är lediga ända till på Onsdag..
idag ska jag dock försöka hämta dom lite tidigare för att syrran skrev att hon ville komma på em med barnen så dom fick leka lite, och då är det ju tråkigt om mina barn inte skulle vara hemma 😂

Likes

Comments

Nu får ni stå ut med att detta inlagg blir utan de 3 sista bokstäverna i alfabetet (förutom vissa da eftersom autostavningen gar in).
Idag fick jag hem mina stödstrumpor som jag har beställt, jag måste prova detta for att se om det hjälper da jag många kvallar har såna fruktansvärda krypningar i fötterna nar jag ska sova. Och det är inte alltid efter att jag har jobbat utan kan komma när som helst i princip.

Idag har mannen och jag varit i stan på morgonen o hämtat hans nya bil och nu ikväll fick jag äran att provköra den till affären och måste erkänna att den var jävligt rolig att köra, framförallt när man drog i gte. Men jag tycker att det är jag som borde få åka den istället för mannen, jag menar han är ju över 190 lång så ser ju inte så manligt ut direkt haha och då måste det ju vara bättre att jag använder den istället.


Nu tänkte jag satta mig vid datorn och Lasa lite i min kommande tekniklittertur vilket är den kurs som jag kommer lasa de närmsta veckorna när skolan börjar igen..

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att sjukskriva mig från sommarjobbet. Har nu jobbar ett flertal nätter med en ond armbåge, misstänkt tennisarmbåge. Ni som haft det vet att det kanske inte är optimalt att jobba inom vården då, alla dessa vändningar, resningar osv gör att min arm gör så förbenat ont att jag typ skriker varje gång. Dock hade jag ett stöd nu förra natten, men det gjorde ont iallafall kan jag lova. De blev väl inte jätteglada miner när jag prata med dom och dom tyckte jag kunde vara ledig inatt för att vila och sen jobba 3 nätter i helgen. Problemet är ju att jag redan försökt att jobba 3 nätter med detta och nu sista med stöd, men det funkar liksom inte..

Nu är det dags att lämna barn på fsk/frita för att sen skjutsa in mannen till stan och hämta hans nya bil 😁

Likes

Comments

Idag är det 6veckor långa sommarlovet över för barnen då mannen börjat jobba idag igen. Lilla Li har fått börja på den stora avdelningen på förskolan med alla stora barnen, egentligen skulle hon inte börja där förrän nästa år när hon blir 4, men pedagogerna har tänkt utifrån barngruppen och hennes behov! Är så oerhört tacksam att dessa underbara pedagoger finns i Li liv! Det är faktiskt med stor sorg för denna mamma att lämna pedagogerna då de är kvar på småbarnsavdelningarna, då jag har trivts med dom enormt mycket och dom har funnits i mitt/barnens liv sedan Al gick på förskolan och de hade även då en stor plats hos mig och de har haft fullt förtroende att "ta hand" om mina barn. Men som tur är kommer jag springa på dom titt som tätt då det är en lite förskola/skola.

Igårkväll hade jag en vän över och vi satt och drack vin och käka kräftor till klockan 01 inatt (då ville mannen sova och därför skjutsa hem henne 😂). Det var super trevligt att bara sitta och bubbla hela kvällen när barnen sov.
Det var tydligen väldigt bra för mitt nattjobb också, då många av er vet att jag inte alls kunnat sova denna sommar varken när jag går på och jobbar eller har jobbat Max 3 timmar när jag HAR jobbat, men inget när jag går på. MEN idag har jag lyckats sova mellan 9-14 med bara 2 tillfällen jag gick upp en kort sväng!! Det är betydligt mer än vad jag nånsin sovit denna sommar EFTER en jobbnatt och nu ska jag "bara" gå på natt jobb 😛

Nu är de små barnen hemma från förskola/frita och det hade gått jättebra för Li idag på nya avdelningen (hon blev dock ledsen vid lämning trots att det var hennes favvofröken, men tror det mer beror på att hon varit ledig länge).
Så nu är maten i ugnen och snart dags att käka mat innan vi ska bege oss till stallet en sväng.

Likes

Comments

Idag har vi varit i Djurparken men de 2 minsta barnen. Då det inte var så länge sedan vi var här sist så fick barnen idag bestämma helt vad vi skulle göra. Ja förutom Al som blev lite sur för att pappa inte ville åka Wildfire 😂
Men utöver det så gjorde vi det barnen ville. Så vi åkte lite karuseller i marine World & Bamses värld så ville dom även leka lite i Kulmården så kollade vi på lite av djuren.

Nu kommer en kompis över och ska dricka lite vin och äta kräftor så tjing tjing

Likes

Comments