Har läst väldigt mycket om PSD (Plötslig spädbarnsdöd) alltså jag finner inga ord. Att läsa dessa olika historier, hur detta kunnat ske, alla fina bilder. Ja allt!!! Det är som en vattenfall ur mina ögon. Jag önskar inte änns min värsta fiende att uppleva att sitt barn lämnar jorden...
Är med i en sida Facebook, där det är många mammor och pappor som förlorat sitt barn i plötslig spädbarndöd.
När jag läser detta sätter jag mig in i det hela. Jag kan inte förstå hur man orkar igenom att förlora sitt barn, sitt barn överhuvudtaget inte bara i PSD. Bara av att skriva det här får mig att börja gråta.
Men fy satans vilka starka föräldrar det finns som upplevt detta. Stor eloge till er!

Min störta rädsla är att förlora min son och min sambo. Jag skulle nog faktiskt inte klara de, jag skulle nog ge upp helt och hållet om allt. Troligtvis ett självmord om båda försvinner.

Vilken är din största rädsla?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inte nog med en djup depression som ligger och trycker, nu känns det som kroppen håller att sönder. Knäna gör sjukt ont när jag ska ställa mig upp om jag legat eller suttit. Armbågen ömmar, och avdomningar i vänster arm.
Fy satan..

I övrigt har det vart rätt bra dagar nu senaste tiden. Vi har gått mycket promenader grabben fått lära sig att cykla, han e jätteduktig. nu har vi lovat att jag och Andreas ska köpa varsin cykel till nästa år. Haha, det är mååånga år sen sist som jag cyklade. Men det bli bra.
Nu framöver är det sjukt mycket möten, min psykolog, min sjukgymnast, Andreas läkare, lite besök för grabben. aaa typ ett till två möten i veckan fram tills December.

Ska försöka ta oss till en polare i veckan o kolla kattungar. Sonen vill ha en hund men det har vi satt stopp för, vi kollar en katt till istället.

Näää får ju tvinga upp ögona snart, med det säger jag nu God Natt!! ��

Likes

Comments

Att kolla på Facebook dagligen, flera ggr och se dessa konversationer som handlar om endera dessa partier eller så är det om flyktingar som söker sig hit.

Är det något det kmr bli krig om i slutändan är dessa disskutioner, alla har yttandefrihet bland annat men nämns något som inte passar nån annan så är det fan kaos!!?

Jag tänker inte och vill inte yttra mig, för i dagens samhälle ska man inte göra det, för då kmr dessa påhopp.
Ska jag vara ärlig så är jag inte så påläst överhuvudtaget om dessa partier. Men jag har mina åsikter.. Så är det!
Och dom håller jag för mig själv, för jag orkar inte med disskutionerna som blir oavsett vad min åsikt är.

Likes

Comments

Ni vet när man blir så där fruktansvärt överkänslig? Man vill liksom bara sätta sig och gråta, för ingenting egentligen. Framåt eftermiddagen var det kaos, gick ifrån familjen en stund. La mig i sängen o bröt ihop och kom igen. Och nu känns allt bra igen, men ändå att det sitter nånstans i bakhuvudet.
Och det är inte så att ja bråkat med familjen elr något utan var bara måendet som tog över där! Som ett slag i ansiktet typ.

Sitter och väntar på paket från Ginza.se. Beställde lite filmer till regniga höstkvällar m.m. Förväntade mig att få hem dom idag, men icke dom kmr på måndag. Hatar att vänta, finns inget värre!

Likes

Comments

Dagen började helt perfekt. Mys morgonen, åt frukost länge. Bara tog det lungt.
När vi väl ska in o handla, vänder allt! Precis allt!!
Sonen blev asgrinig, allt var fel. Och vi ska inte tala om hur han var inne affären. Puhh!

Och sambon har ju ett sjukt dåligt humör oxå, de var ju det bra humöret man var imorse.. Alltså smågrejjer får det att bara tvärvända i humöret. Helt sjukt!

Likes

Comments

Finns inget värre som när minnet sviker en. Jag har blivit glömsk hela tiden... Kan fundera vad jag ska göra, kmr fram till vad jag ska göra, är pågång till o göra det jag ska göra sen försvinner allt. Jag glömmer bort den lilla stund.
Kmr nätt o jämt ihåg om jag tagit medicin morgonen elr inte. Det är massor med ggr det blir här. Om vad som helst. jobbigt.

Idag är en dag jag är väldigt trött, medans sonen är dagis passar jag o vila lite. Gårdagen var en bra dag! Skönt att det kan komma såna dagar, omväxling förnöjer.

Likes

Comments

Som vanligt varenda natt... Alla andra sover, men jag, jag ligger vaken än. Hann lägga mig ned, släcka lampan och var pariserhjulet av tankar i huvudet igång.
Runt, runt, runt.

Det kryper i benen och jag får som ingen ro.. Hjärnan vill inte stänga ned verksamheten för några timmar.
Slutet av denna vecka ska jag iaf träffa psykologen igen.

Ska väl göra ett nytt försök till att sova, fick en nattgäst emellan oss inatt som drömt mardrömmar.

God natt ��

Likes

Comments

Men fy fan less jag är detta väder!! Regn,regn och så lite mer regn..
Ohhh, burrigt ute. Likaså inne. Fryser ihjäl.. Och elpatron verkar inte vara vår sida alls det inte kmr nån värme.
Fast jag ligger med dubbla däcken fryser jag, jag känner mig febrig till och från hela dagarna.

Äntligen börjar hemmet komma iordning. Vi satt o prata om det igår att nu är det inte mycket kvar tills vi trivs 100%.

Nu ska jag tända lite ljus o lägga mig under min älsklingsfilt. Ska sparka ned sambon till pannrummet och han får inte komma upp därifrån förrän det kmr värme ur elementen ��

Likes

Comments

Svårt o koppla av för att kunna sova, en son som ville ligga emellan. Och verkligen bökade allt vad han kunde.
Han somnade till en stund iaf och vaknade sedan kl5?!
O ska de hjälpas med paddan, med täcket, det ska klias och det ska hoppas...
resultatet av denna natt är typ dödstrött!!

Och självklart påverkas humöret av för lite sömn. idag är en sån dag som man hoppas att inte stöta nån man känner när man ska handla. Orkar verkligen inte se, elr träffa någon. Elr snarare att försöka vara social. För JAG vill vara social, men inte måendet. Måendet har övertaget. Och självklart glömde jag totalt bort o ringa läkarn idag.

När lilleman lagt sig består sedan min kväll av mitt täcke, i soffan framför tvn och bara vara. Som det känns typ släcka ned hela huset stänga av tvn m.m. och bara ligga o glo i taket ungefär...

Over And Out

Likes

Comments

Äntligen efter ca 2 månaders letande fick vi tag i rätt säng till grabben. nu har vi haft stor rensning i hans rum. Alltså mycket saker!! Mycket som var trasigt åkte i sopsäcken. Och han har ändå för mycket grejer kvar?!
Jag vart jättenöjd med hans rum, likaså han. Han har knappt visat sig nedre våningen.

Humöret har styrt upp sig lite idag, men istället är kropp och knopp helt slut.. Ryggen tar kål mig efter allt bärande. Men ligger nu i soffan och njuter av lugnet i världens matkoma.

Kvällen blir jäkligt lugn, blir lite chips o dipp, ta nån öl, och tända upp lite ljus och njuta av varandra ��

Min ena lillasyster är gullig, hon skulle leta fram nån bra bok och skicka upp till mig

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Likes

Comments