Är helt slut psykiskt och fysiskt....

Har sen i söndags sovit kanske 10- 14 timmar totalt... och allt detta pågrund av min psykiska ohälsa. Vi Åker ju på torsdag morgon till Egypten och jag är inte nervös så jah känner av det men min kropp gör.


Är super trött men kan verkligen inte sova. I söndags somnade jag halv 5 på morgonen och vaknade 11 åkte då och hämtade min medicin och sen hem för att försöka sova när Ella vilade men nej då ville hon inte sova...

Igår somnade jag runt 21.20 kollade iallafall på klockan då. Vaknade halv 1 och låg vaken till 04.00 plus att Ella vaknade 2 så hon var också vaken till 4.... och idag Sov vi till 08.00....

Detta har ju då resulterat i sån fruktansvärd huvudvärk som gör att tålamodet är lika med 0..

Gick och la mig nu men känner mig inte ens trött. Har druckit lite kvällsro för att se om jag kanske blir tröttare men nej. Känner mig så rastlös i kroppen så jah blir galen.

Hoppas på lite bättre sömn nu i natt för i morgon natt blir det ingen alls. Åker till Arlanda runt 2-4 för att vi ska vara där 2 timmar innan det stänger.

Nu ska jag försöka sova för att bli av med huvudvärken

Likes

Comments

Fördelen med att ha nagel saker hemma är att man kan fixa sina naglar när man vill. Tröttnade på mina naglar jag gjorde igår Hahaha så jag ändrade bara färgen. Ska jag nu åka till ett varmt land och bli brun vill jag ha rosa naglar

Men nu är jag iallafall nöjd :)

Ella Sover och mina naglar är fixade. Tänkt köra en liren ansiktsmask också om jag orkar

Likes

Comments

Kom hem för typ 1 timma sedan och våran natt gäst har precis kommit. Vi ska nämligen vara hundvakt till ellas gudfars hund. Så vi ska snart börja förbereda middagen och sen senare ikväll blir det Bingolotto.

Har en känsla av att man inte vinner den här gången heller. Älsklingen var snäll och köpte en flaska champagne till mig idag. Dricker inte särskilt ofta men just den här champagnen är såååå god!


Vad som fanns i mina paket lägger jag upp i morgon då det är fullt upp hela dagen idag.

Gott nytt år alla där ute och var rädda om er. Drick med måtta och tänk på alla barn och djur som är rädda för raketer

Likes

Comments

God eftermiddag alla fina där ute.

Dagen idag har bjudit på hjälpa till att packa lite och nu väntar jag på en tvättmaskin.
Under tiden kollar vi på en film som heter the reef men Ella ville nu byta till Zack och quack tror jag det heter.Nu ska jag lyssna klart på min podcast om mordet på Fadime, så intressant faktiskt. För er som vill lyssna finns den på P3 dokumentär

Likes

Comments

Asså det här året!

Vart ska man ens börja liksom.

🌸 Ella blev 2

🌸 jag fick mitt första riktiga jobb

🌸 jag tog studenten! 4 år i gymnasiet var av 2 var som mamma! Så stolt över mig själv

🌸 jag och Niclas firade 7 år som tillsammans och 3
År som förlovade

🌸 nya vänner

🌸 gjort saker som är bra för mig

🌸 tagit tag i min psykiska ohälsa och är på bättringsväg

Nu hoppas jag att 2017 blir bättre.

Jag har en liten plan på att köpa mig en liten film kamera och filma hela våran resa som ett minne och sen har jag en plan till men måste verkligen fundera lite till

Likes

Comments

Jag har varit så orolig över maten de senaste halvåret. Ella har perioder när hon absolut inte vill äta. Jag blir verkligen galen jag vill ju att hon ska äta så bra som möjligt men ibland vill hon bara inte äta.

Har flera gånget tagit upp det här med hennes förskolepersonal att jag är lite orolig och jag berättar även när perioderna kommer så pratar väldigt mycket då och dom berättar om hon ätit, vad hon ätit, hur mycket och om hon ätit varje gång. Hon är ju där från halv 7 till 16.45 så för mig är det viktigt att veta att hon äter för att orka dagen.


För ett för veckor sedan började vi gå på en kurs med jobbet. Super intressant faktiskt! Rekommenderar alla föräldrar att gå abc kursen som Trosa kommun har ibland.

Men där handlade det om att välja sina strider. Lärde mig väldigt mycket om just de kurs tillfället och prövade hemma med ella.

Så nu har vi börjat att fråga vad vill du äta idag svarar hon då t.ex köttbullar och makaroner så lagar vi det. När Maten börjar bli klar så frågar jag alltid vill du bara ha makaroner eller vill du ha köttbullar också. Ibland äter hon köttbullarna.
Sen vi började med det här har vi sluppit dessa konflikter vid maten som gör att vi blir osams.

Ibland säger hon- Ella inte ha mat.
Nej okej säger vi men säg till när Du är hungrig. Som idag så sa jag att maten var klar och då ville hon inte ha. När vi hade ätit klart ville hon ha mat och då ville hon bara ha pastan så jag fixade hennes tallrik och hon åt.


För mig som förälder underlättar det att inte ta konflikten.

Likes

Comments

Klockan är 10 i 8.... jag är sjukt trött och Ella sover sen 2 timmar tillbaka.
I morgon är det sista jobb dagen på jobbet sen blir det nya äventyr👍🏻
8-16 står på schemat sen är nog planen att åka till vagnhärad och hämta ut ut lite paket :) ena paketet är en julklapp och den ändra är något jag suktat efter länge :)

Visar i morgon :)

Nu tror jag faktiskt att jag ger upp och går och lägger mig klockan ringer 6 i morgon bitti. Hur hemskt är inte de? Haft sovmorgon och vaknat typ 8-9 varje dag i en vecka aja ska bli skönt att jobba lite också

Likes

Comments

Har ofta använt mig av det franska märket som ska göra att håret växer snabbt.
Idag mätte jag håret från öronsnibben och då är håret 17 cm. Om exakt en månad kommer jag mäta igen och se.

Likes

Comments

Helt slut efter helgens julfirande. Men är super glad för alla julklappar. Älskar en av ellas julklappar super mycket. Det är en lampa med stjärnor som snurrar och man kan själv välja färg på den, Man blir så lugn av den och Ella somnar super snabbt när den är på!👍🏻

Jag själv fick en bomberjacka, ritbok, pyjamas och revy biljetter som jag och älskling ska gå på.


Nu har hon precis somnat och jag ska strax gå ut i vardagsrummet och rita lite.

Bjuder på en bild på ellas lampa

Likes

Comments

Gud om 3 dagar är det jul! Helt sjukt. Mamma kommer på fredag. Gud och det är inte långt kvar tills vi åker utomlands😪 paniken stiger sakta...

Jag är typ övertygad om att vi kommer krascha och dö... ja jah vet att det är typ en på miljonen att det händer men tyvärr är det så med min GAD.. jag förutspår allt negativt. Försöker jobba bort det och det har blivit bättre men fortfarande kommer negativa tankar om allt...

Tillexempel- när jag ska till jobbet är min störta fasa att vi ska välta vid 2 ställen. Det är 2 väldigt skarpa kurvor och det är 80 på dom vägarna så jag tror alltid att bussen ska välta för det känns som det..

Hur som helst ska det ändå bli skönt med semester. Hade ingen i somras eftersom jag jobbade hela sommaren. Det sköna är att pappa åker till samma hotell som oss och är med hela tiden så det känns skönare.

Nu ska jag lägga min prinsessa och sen sätta mig och rita lite ✏️

Likes

Comments