Klev upp 6.45 imorse, kroppen skrek SOOOOV MEEEER!!!! Men eftersom jag skulle jobba på tallkrogens klädbytardag ett par timmar var det bara att masa sig upp 😴
Dagen flöt på och jag hittade en hel del bra saker så blev verkligen JÄTTE nöjd! Efter ett par timmars jobb och då jag helt glömde bort att äta båt så va kropp och knopp helt slut så jag kom hem vid 15. Tanken va att gå till Madde ikväll då hon har sin årliga födelsedagskräftis och sen utgång men kroppen sa ifrån redan på dan så va bara att stanna hemma. Nu har jag legat och halvsovit hela dan, kollat på film och bara vilat. lika trött än så blir en tidig kväll. Dags att få i sig lite mat kanske också? Imorgon blir det en städ, tvätt och fixar dag, det behövs verkligen. Men sovmorgon står DEFINITIVT på schemat, ingen klocka som väcker en imorgon iaf.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så har denna arbetsvecka nått sitt slut. Har haft föräldramöte under veckan vilket gick toppen bra! Mycket övertid har det blivit men så här har mina veckor sett ut sen jag fick mitt nya uppdrag. Till på köpet har Celvin vaknat 2 nätter vid 3.30, i förgår natt drömde han nån mardröm och i natt kissade han ner min säng. Så kan lova att man inte varit speciellt pigg när klockan ringt vid 6.15....
På jobbet har det som sagt blivit väldigt mycket övertid, de 3 timmarna jag har avsatta I veckan för uppdraget, räcker inte på långa vägar men men, jag var beredd på det och min förhoppning är att om 2 månader så ska allt va i sin ordning och övertiden minskar. Jag brinner för detta, älskar att få ordning på kaos! Men det är slitsamt, skulle ljuga om jag sa nåt annat. Önskar dock att man hade ork över till att tex träna och göra mer saker med Celvin. Som sagt, om några veckor SKA vi ha fått ordning på det mesta så att man har ork över till annat EFTER jobbet. Nu ska jag njuta av ett bad sen blir det middag framför Tv:n och FÖRHOPPNINGSVIS håller jag mig vaken genom IDOL.

Likes

Comments

Idag har alla känslor vällt över mig igen....  Har känt att det varit på väg den senaste veckan, har varit mer lättirriterad, haft ont i huvet, hela kroppen, varit yr, svimfärdig men har ändå lyckats tränga undan känslorna, tills idag.. Idag tog sorgen över igen..... Alla minnen av mamma har verkligen svept över mig, sorgen fick övertaget 😢 Vet inte hur jag ska handskas med mina känslor när de bara väller över, är som en stor våg sköljer över mig och jag dränks.... jag trycks ner till botten... Pratade med både Micke och min moster medans tårarna rann.. bara att höra någon annan säga :  "det kommer ta tid och det måste de få göra"
"det kommer va så här första året innan man lär sig leva me sorgen" det kändes skönt att höra, även om jag redan visste det men på nåt sätt behövde jag den bekräftelsen på att jag inte är svag utan det här är en normal reaktion när man förlorat någon.
Jag minns inte hur det va efter pappa dog men jag minns att jag va arg på allt och alla. Idag är jag inte arg, bara ledsen. Jag har kommit till insikt med att det inte hjälper att fly känslorna, jag måste möta dom. Nu måste jag bara lista ur hur, på vilket sätt. En sak jag också kommit fram till under helgen är att inte ta på mig för mycket så tog beslutet att lämna fotbollen ett tag, få mer tid över till mig själv och bearbeta det som hänt. Jag kommer fortsätta skriva då det hjälper mig i sorgen, det är för min egen skull för att försöka hitta tillbaka till mig igen.

Likes

Comments

dag då jag fortfarande har på mig morgonrocken. Känner mig så orklös trots nästan 15 timmars sömn. Men känner att jag unnar mig själv denna dag, det är ok att ligga på soffan i morgonrock och bara kolla serier och film. Det är ok att inte göra massa saker. Det är ok att inte stressa utan ta dagen som den kommer. Tvättstugan väntar kl 16 men tills dess tänker jag ligga här och fortsätta kolla på 24. Det är ok. Man får ta såna här dagar och det upprepar jag för mig själv när tankarna kommer om att hemmet måste städas, Celvins kläder måste märkas, saker ska ut till försäljning m.m. Men det kan vänta tills imorgon, det är ok.

Likes

Comments

Hur jag ska hantera sorgen. Lättast har varit att jobba och fokusera på annat. Nu har det varit sjukt mycket på jobbet, mycket känslor vilket gjort att min smärta jag lyckats "glömma" börjat välla fram igen... Är ledig på Måndag för att fixa me inkasso brev som kommit till mammas dödsbo, har bara skjutit det undan då jag inte haft nån ork att ta tag i d me... Men stressen har bara vuxit och d dåliga samvetet me d... Vill bara få allt klart så bouppteckningen kan göras. Detta fix ger mig sån sjuk ångest då jag inte riktigt har koll på vad som ska göras, vilka papper som ska skickas till bouppteckning. Ska ta tag i allt på Måndag. Innan dess ska jag verkligen försöka vila upp mig, hämta ny energi och bara va. Behöver verkligen d just nu.

Likes

Comments

Går från jobbet, jobbar vidare hemma, fixa vikarier till morgondagen, förtydligande av morgon dagen till alla kollegor, jobbmobilen ringer flera gånger, jobbar på och klockan bara går. 21.48! Herregud, har ju inte ens ätit middag! In med lantbröd och mozzarella i ugnen, får duga. Slappa lite framför Tv:n, åh Paradise Hotel börjar idag! Paus, hämtar block och papper, jobbar lite till, bara liiite till. Tick tack, Paradise e plötsligt slut och klockan e 23. Ok dags att sova, har låååång dag imorn me kvällsmöte. En kollega skriver, hennes barn har ev fått höstblåsor så ev behöver hon vabba imorgon.. stressen kommer tillbaka, behöver fler vikarier!!! Kan inte göra nåt nu ändå men börjar fundera på en ev lösning inför imorgon medans jag borstar tänderna, gör mig sovklar och  kryper ner i sängen. Jobb jobb jobb... Vill bara få allt att funka och slippa denna stress varje dag.... Måste prata me cheferna om att dra av mer tid från schemat då jag jobbar BETYDLIGT mer än jag har avdraget. Skrev inte ens upp allt förra månaden. Ska försöka skriva upp allt denna månad så d blir tydligt hur mkt utöver jag gör. Nä nog jobbtänk för idag, OVER AND OUT, sleeping time även om hjärnan just nu går på högvarv 😴😴😴

Likes

Comments

Sjukt tuff vecka, både fysiskt och psykiskt. Så skönt att den e över och jag har hela helgen med den bästa människan i hela världen ❤ Dock e lillskrutt super snorig... hostade en hel del nu ikväll och kändes lite varm. Hoppas verkligen inte att han blir sjuk nu i helgen min lilla skrutt ✊

Likes

Comments

På samlingen idag sjöng vi en av mina favoritsånger. En mening i den fick mina ögon att tåras... "min mamma är en ängel...." Det är precis vad du är, en ängel.. vår ängel, som sitter på månen, ligger på molnen, sover som Celvin säger. Vi såg månen imorse när vi gick till förskolan; Mormors måne sa Celvin och pekade upp. Saker runt omkring påminner, hela tiden... Här om dan skulle vi fylla i anhörighets listor, nån att kontakta om något skulle hända mig. Jag försökte undvika att fylla i den.... vem skulle jag skriva? Har ingen närmast anhörig längre 😢 En av mina nya kollegor sa: Du kan låna min mamma. Hon menade gott men gjorde ont i hjärtat och jag fick kämpa mot gråten... Hon vet inte vad som hänt... Senaste månaderna har varit förjävliga.... smärtan e där varje dag... man lär sig att dölja och leva me den.
❤ Mamma, du är vår ängel ❤
❤ Alltid saknad - Aldrig glömd ❤

Likes

Comments

du lämnade oss imorgon... Med tiden läker alla sår sägs, gör det verkligen det? Saknaden av dig kommer alltid finnas... Jag lär mig att leva med saknaden mer och mer för var dag som går men det gör fortfarande lika ont då jag påminns om att du är borta 😢 Önskar så jäkla mycket att du fick se Celvin växa upp, det har hänt så otroligt mycket bara under sommaren. Han tittar på ditt kort ofta, vi pratar om dig varje dag ❤ Trodde aldrig jag skulle va föräldralös vid 37-års ålder... Såg dig vid liv den 11 Maj, 3 dagar senare var du död 😢😢 Känns fortfarande overkligt....

Likes

Comments

I natt sov jag otroligt dåligt, vaknade av att jag grät... Vissa stunder väller känslorna över, hur mycket jag än försöker att leva som vanligt och trycka bort hur jag känner så går det inte att kontrollera hela tiden. Är som att bägaren till slut rinner över.... Jag vet att jag måste bearbeta det som hänt men vet inte hur.... Vet liksom inte vart jag ska börja... hur gör man? Hur bearbetar man sorg och saknad....
När pappa dog va jag så ung och dränkte mina känslor med alkohol, bearbetade aldrig det som hänt. Så hur gör man? Självklart finns ingen alkohol med i bilden nu, skulle inte komma på den tanken nu när man e äldre. Pratar egentligen inte med nån om d som hänt... gjorde d till viss del i början, iaf me några vänner men hur mkt orkar och vill folk lyssna, nånstans måste man bara gå vidare. Och vad hjälper d egentligen att prata? Ändrar ju inte d som hänt. Min mamma är död och inget kan ändra på d...... Finns d nåt rätt sätt?

Likes

Comments