Det är påsk och vi alla är hemma för magsjuka, kraftiga magsmärtor och annat blask som frossa.
Men trots de måste barnen få uppleva lite mys och fick bli påsk kärring lite snabbt 😂😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart är det påsk och dags för att pynta och pyssla! Varför inte färga dina ägg på egen hand, både naturligt och ekologiskt? Gör såhär:

1. Välj ekologisk råvara för önskad färg.
2. Koka upp 1,5 liter vatten, en kapsyl ättika 12 % och vald råvara (ex skivad rödbeta) i en kastrull.
3. Lägg i äggen och koka som vanligt.
4. Låt äggen och vattnet i kastrullen svalna. Beroende på hur stark färg du vill ha kan du antingen ta upp äggen direkt, efter en timma eller låta dem ligga kvar över natten. Desto längre äggen ligger kvar i vattnet – desto starkare/mörkare blir färgen – det blir supersnyggt att ta upp efterhand och få flera nyanser!

För olika färger kan du använda olika råvaror, vi har valt att använda ekologisk:

Gul lök – ger orange färg
Gurkmeja – ger gul färg
Rödkål – ger ljusblå färg
Blåbär – ger mörkare blå färg
Bladspenat – Gul/beige färg
Rödbeta – Röd färg

Likes

Comments

Igår kände jag att de är dags att ta tag i de här med att sluta natt amma. Varken jag eller Liam får bra sömn. Det är jätte mysigt, men de tar på mig psykiskt att inte få sömn tillräckligt nu snart 15 månader.
Snutta dagtid är OK 👌

Han var jätte duktig och var inte så arg som jag trodde, han gnällde lite och försökte ropa efter tutten
- tutte tutte tutte...  Sen somnade han om, men han vaknade till inom 5 minuter igen för att försöka, så för mig blev de kanske 80% vaken tid haha sen godkände han välling, men jag tror det kommer gå lättare och lättare att sluta.

Haha försökte ta en bild med honom nyss men han ville inte samarbeta 😂😂

Likes

Comments

Idag fick grabbarna vara lediga för att få lite egentid med mig, så vi gick hem till Bella och hennes fina dotter Saga som theo och Liam tycker om väldigt mycket.
Lekte i parken medans killarna rymde sisådär 6 gånger 😂 sen blev de nog av allt springndes och vi gick in för att äta lunch och busa.

Sen tog jag en långpromenad hemifrån till Liljeholmen och åkte till centralen där jag fick gratis barnmat från hipp. Jag tror att skruttarna kommer godkänna dom 👌

Men nu blir de välling och Sovdags 💕

Likes

Comments

Vilken underbar dag! Efter barnen hade lämnats på förskolan så blev de lite fix här hemma, sen åkte jag iväg för att träffa två underbara mammor som jag kommit väldigt nära sen jag fick barn. Det är jätte kul att följa andra med barn i samma ålder, speciellt när man blir mer vänner än man trott. Jag har alltid haft svårt för tjejer men dessa två är något extra! 👌😍
Vi satte oss för att äta lunch tillsammans och prata om allt mellan barn och himmel, så skönt att kommunicera med andra än bara sin partner och barnen!
Ena har precis blivit tvåbarnsmamma så hennes söta dotter var ju med, dock ville hon bara sova men de var OK 😂😉 så man blev lite EXTRA bebis sugen!!

Sen gick jag och hämtade skruttarna för att gå till lekparken och möta deras moster som kom på besök och gav dom super söta pyjamaser, sen blev de grillat och bad innan barnen slockna.
I morgon ska älskling på ännu en arbets intervju, även fast han precis fått en anställning är han jätte duktig som vill satsa på något som passar inför framtiden. Som han sa, man växer ju upp och är inte tonåring längre, så för att inte förstöra kroppen ännu mer så skadar de inte att få mer erfarenheter av något helt annat jobb 👌  vuxen karl han börjar bli, de är ganska attraktivt med en sådan 😉

Likes

Comments

Så sjukt irriterande att man har längtat efter att få se en artist som äntligen kommer till Sverige. ÄNTLIGEN!

Sen har jag ingen som kan följa med, och ingen som kunde vara barnvakt..

Jag missar min chans jag drömt om på länge.. 10 minuter att åka dit.. Nu får jag väl vänta 1år tills nästa chans om ingen bjuder med mig till bråvalla vilket inte kommer hända.. tack för Youtube finns😂👌

Likes

Comments

Gjorde en sockerkaka med kakao.
Sen fick den svalna innan jag la på karamelliserad mjölk, sen la jag in den i frysen 2 minuter.
Sen gjorde jag en choklad glasyr med lite kaffe och Nutella som jag hällde över och strödde på tutti frutti strössel på 😍👌

Dock hade jag för lite kakao så den blev inte Riktigt som jag önskade, men god blev den!

Likes

Comments

Vi måste ju äta mys frukost när de är helg 😍
Så ställde mig och gjorde några scones

4dl mjöl
2tsk bakpulver
1tsk socker o kardemumma
2dl mjölk/fil
50g fin fördelat smör

Likes

Comments