View tracker

För en tid sen deltog jag i en tävling hos ​Litenleker där man skulle göra sin egen önskelista och var då med och tävlade om att vinna saker från den till ett värde av 10'000 kronor. Självklart hade jag inte så stora förhoppningar då jag bara kan tänka mig hur många som var med och tävlade. 🤔

Idag skulle vinnarna utses och till min stora förvåning (och enorma lycka) så var vi de lyckliga vinnarna från bloggen! 😆

Vi har alltså vunnit julklappar till Alwin för hela 10'000 kronor!! 😲 Jag är helt i chock och kan fortfarande inte riktigt greppa hur mycket det faktiskt är! 🙈🙊

Under den kommande veckan kommer sakerna att komma hem till oss och jag är så förväntansfull! 😍

Självklart kommer jag dela med mig av bilder på sakerna också! 😘

Så jag vill bara skicka ett enormt stort tack till Litenleker, dels för den underbara vinsten, men också för det otroligt trevliga bemötandet från deras personal! 🤗❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag måste säga att jag blir så otroligt ledsen och frustrerad över denna sjuka hets som alltid kommer kring jul.. Varje dag läser jag så otroligt många inlägg på bland annat Facebook där framför allt föräldrar frågar hur mycket man spenderar på julklappar till sina barn. En del frågar för att själva få möjlighet att visa upp hur mycket dom köpt, en del frågar för att dom absolut inte har råd att lägga mer än 500:- och dom känner sig som dåliga föräldrar och en del är bara allmänt nyfikna.

Men på riktigt. Spelar det verkligen någon roll? Varför är man i så stort behov av att veta hur andra spenderar sina pengar?

Jag har visat med bilder vad Alwin kommer få i julklapp, för att andra frågat om tips på julklappar till barn i hans ålder. Men jag skulle aldrig för mitt liv få för mig att skriva vad det kostar. Till vilken nytta lixom? All denna hets som blir kring julen gör allt bara till en extremt ångestfylld tid på året för många.

Julen ska enligt mig vara en mysig tid på året där man samlar sin familj i vintermörkret och umgås och bara har det mysigt. Men tyvärr tror jag många mår otroligt dåligt under den här tiden.

För mig spelar det absolut ingen roll hur mycket man spenderar på julklappar. Jag har köpt saker som jag anser att Alwin behöver, kan ha nytta av eller sånt som han leker med just nu helt enkelt. Jag sätter ingen summa på det utan försöker se till vart behovet ligger.

Så snälla, kan någon förklara för mig varför det är så viktigt att veta hur andra gör? Varför man måste jämföra sig med andra som kanske har en helt annan ekonomisk situation? För jag är helt säker på att vi alla gör vårat bästa för att våra barn ska få den bästa julaftonen! Och för mig är det absolut inte priset på julklapparna som i slutändan avgör hur dagen kommer bli ❤

Likes

Comments

View tracker

TÄVLING! Under min gran kan det ligga produkter för 10 000 kr då jag har skapat en önskelista i litenlekers tävling. Gör en önskelista du med och vinn!

Just nu hittar ni en helt underbar tävling hos Litenleker där man kan vinna en önskelista till ett värde av hela 10 000 kronor!! 😱😍👌

Självklart är vi med och tävlar och hoppas på att vinna den perfekta önskelistan med både lek, lärande och härliga saker till Alwins rum 😀 Den absolut bästa julklappen ❤ Våran lista hittar ni i länken nedan 🖒😘

Alwins önskelista

Likes

Comments

Idag har vi varit ute nästan hela dagen i det fina vädret. Så otroligt skönt med lite sol och värme! 🍁🌞

Självklart fick kameran följa med, så här kommer lite bilder från dagen. 😘

Likes

Comments

Eftersom det på senaste tiden blivit väldigt många inlägg med fotografering och jag börjar få problem att hitta på en titel för varje inlägg så kommer dessa numera märkas med dagens datum, då är det även lätt att hitta just dessa inlägg!

Nu har vi i alla fall varit ute på ännu en fotografering. Det är så roligt att fotografera utomhus. Det blir så fint och naturligt ljus och möjligheterna är oändliga med alla härliga platser man kan hitta!

Så här kommer lite bilder från våran senaste fotografering!

Likes

Comments

Idag är det 3 år sen sista gången vi pratade. Jag kan fortfarande inte förstå. Helt plötsligt så var han bara borta, utan ett ord, och ingen vet vart han är eller varför han försvann.
Jag saknar honom så mycket och önskar så att jag bara kunde få prata med honom, höra hans röst en sista gång och få veta att allt är bra.
Han var en av de absolut bästa vänner man kunde önska och vi hade alltid så roligt. Alla timmar vi spenderat ihop, bara suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. Det är något jag verkligen saknar!

Vart du än är så hoppas jag att du har det bra! Jag saknar dig och kommer aldrig någonsin glömma dig min fina vän ❤

Likes

Comments

Idag har det inte varit speciellt roligt väder, blött och kallt, med andra ord typiskt höstväder. Men vi passade ändå på att ta oss ut för att få lite härliga höstbilder. Det är så otroligt roligt att fotografera Alwin! Barn gör liixom aldrig som man säger utan det dom känner för vilket gör att bilderna, enligt mig, blir så otroligt mycket mer levande!

Är i alla fall riktigt nöjd med bilderna från idag och har lagt upp en del av dom här nedanför så ni kan ta del av dom!

Likes

Comments

​Idag har det verkligen varit fint väder så vi har varit ute stor del av dagen och fotograferat. Måste säga att jag blev riktigt nöjd med flertalet bilder! 😀 När vi var på väg hem stannade vi och köpte lite mat. Så idag har Alwin för första gången ätit revbensspjäll och som med allt annat kött han smakade så slank även detta ner. 🍖 Nu ska vi snart ta och göra kväll här hemma sen ska jag och Christoffer krypa ner i sängen och kika på nya Djungelboken.

Lägger upp några bilder från idag här nedanför 😍🍁🍂🍃🌞😘

Likes

Comments

Nu har vi funderat och diskuterat länge och kommit fram till att det var dags för Alwin att få ett eget rum.
Så klockan 7 i lördags satte jag igång och började plocka ihop alla hans leksaker. Eftersom vi bara bor i en tvåa så flyttade jag och Christoffer ut i vardagsrummet så fick Alwin ta sovrummet och jag är så nöjd! Han har alla sina saker samlat, det är lättare att städa och vi är mer involverade i leken när vi sitter i hans rum än vad vi var i vardagsrummet 😀

Dessutom behöver vi inte smyga när vi ska gå och lägga oss längre utan kan ligga och prata innan vi somnar utan att riskera att väcka Alwin 😊

Jag är verkligen helnöjd med resultatet och så glad att vi tog beslutet om eget rum 👍

Idag kom även Alwins nya kläder som jag väntat på hela helgen och jag älskar dom! Dom är så fina och tröjan är så otroligt mjuk och härlig! 😍 Mini Rodini är utan tvekan ett av mina absoluta favorit märken på barnkläder! 👌😘

Likes

Comments

Nu har jag jobbat i lite mer än 1 månad och jag trodde aldrig att jag skulle älska det så mycket som jag faktiskt gör! Att ha rutiner för första gången på över 1 år, ha ett socialt liv och träffa människor varje dag och framför allt att bidra ekonomiskt här hemma! Det är en helt underbar känsla!
Allt går så bra på förskolan för Alwin och han trivs jätte bra vilket bara gör att allt känns ännu bättre! 😀

Så idag när lönen kom, ja lönen, som jag längtat efter att säga de, så åkte vi till Erikslund och shoppade lite! Jag och Alwin fick ett varsitt par nya skor som är så snygga! Sen köpte vi bland annat mössor nu när det börjar bli lite kallare på morgnarna. Dessutom köpte jag en pyjamas som jag velat göra så länge och ett par super mysiga sockor till de! Så de har jag gått omkring i här hemma nu ikväll och bara njutit!

Just nu känns det verkligen som att allt är på top! 😘

Likes

Comments