Eftersom det på senaste tiden blivit väldigt många inlägg med fotografering och jag börjar få problem att hitta på en titel för varje inlägg så kommer dessa numera märkas med dagens datum, då är det även lätt att hitta just dessa inlägg!

Nu har vi i alla fall varit ute på ännu en fotografering. Det är så roligt att fotografera utomhus. Det blir så fint och naturligt ljus och möjligheterna är oändliga med alla härliga platser man kan hitta!

Så här kommer lite bilder från våran senaste fotografering!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det 3 år sen sista gången vi pratade. Jag kan fortfarande inte förstå. Helt plötsligt så var han bara borta, utan ett ord, och ingen vet vart han är eller varför han försvann.
Jag saknar honom så mycket och önskar så att jag bara kunde få prata med honom, höra hans röst en sista gång och få veta att allt är bra.
Han var en av de absolut bästa vänner man kunde önska och vi hade alltid så roligt. Alla timmar vi spenderat ihop, bara suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. Det är något jag verkligen saknar!

Vart du än är så hoppas jag att du har det bra! Jag saknar dig och kommer aldrig någonsin glömma dig min fina vän ❤

Likes

Comments

Idag har det inte varit speciellt roligt väder, blött och kallt, med andra ord typiskt höstväder. Men vi passade ändå på att ta oss ut för att få lite härliga höstbilder. Det är så otroligt roligt att fotografera Alwin! Barn gör liixom aldrig som man säger utan det dom känner för vilket gör att bilderna, enligt mig, blir så otroligt mycket mer levande!

Är i alla fall riktigt nöjd med bilderna från idag och har lagt upp en del av dom här nedanför så ni kan ta del av dom!

Likes

Comments

​Idag har det verkligen varit fint väder så vi har varit ute stor del av dagen och fotograferat. Måste säga att jag blev riktigt nöjd med flertalet bilder! 😀 När vi var på väg hem stannade vi och köpte lite mat. Så idag har Alwin för första gången ätit revbensspjäll och som med allt annat kött han smakade så slank även detta ner. 🍖 Nu ska vi snart ta och göra kväll här hemma sen ska jag och Christoffer krypa ner i sängen och kika på nya Djungelboken.

Lägger upp några bilder från idag här nedanför 😍🍁🍂🍃🌞😘

Likes

Comments

Nu har vi funderat och diskuterat länge och kommit fram till att det var dags för Alwin att få ett eget rum.
Så klockan 7 i lördags satte jag igång och började plocka ihop alla hans leksaker. Eftersom vi bara bor i en tvåa så flyttade jag och Christoffer ut i vardagsrummet så fick Alwin ta sovrummet och jag är så nöjd! Han har alla sina saker samlat, det är lättare att städa och vi är mer involverade i leken när vi sitter i hans rum än vad vi var i vardagsrummet 😀

Dessutom behöver vi inte smyga när vi ska gå och lägga oss längre utan kan ligga och prata innan vi somnar utan att riskera att väcka Alwin 😊

Jag är verkligen helnöjd med resultatet och så glad att vi tog beslutet om eget rum 👍

Idag kom även Alwins nya kläder som jag väntat på hela helgen och jag älskar dom! Dom är så fina och tröjan är så otroligt mjuk och härlig! 😍 Mini Rodini är utan tvekan ett av mina absoluta favorit märken på barnkläder! 👌😘

Likes

Comments

Nu har jag jobbat i lite mer än 1 månad och jag trodde aldrig att jag skulle älska det så mycket som jag faktiskt gör! Att ha rutiner för första gången på över 1 år, ha ett socialt liv och träffa människor varje dag och framför allt att bidra ekonomiskt här hemma! Det är en helt underbar känsla!
Allt går så bra på förskolan för Alwin och han trivs jätte bra vilket bara gör att allt känns ännu bättre! 😀

Så idag när lönen kom, ja lönen, som jag längtat efter att säga de, så åkte vi till Erikslund och shoppade lite! Jag och Alwin fick ett varsitt par nya skor som är så snygga! Sen köpte vi bland annat mössor nu när det börjar bli lite kallare på morgnarna. Dessutom köpte jag en pyjamas som jag velat göra så länge och ett par super mysiga sockor till de! Så de har jag gått omkring i här hemma nu ikväll och bara njutit!

Just nu känns det verkligen som att allt är på top! 😘

Likes

Comments

I morse klockan 09:00 var det dags för en ny vecka på förskolan.
Alwin var ganska snabb med att krypa iväg och leka och jag pratade med en av pedagogerna om hur jag känner kring allt som händer.

När en av pedagogerna frågade om jag kände att jag ville lämna honom en stund idag och se hur det gick så bestämde vi att den bästa tiden är vid fruktstunden vid 10, då blir han lite distraherad av frukten och så när jag har gått vilket jag tänkte skulle underlätta.

Sagt och gjort, fruktstunden kom och vi gick tillsammans in till mattan dom sitter på när dom äter. Satte honom där, hukade mig ner, kramade om honom och sa "hejdå nu ska mamma gå men jag kommer och hämtar dig sen." Reste mig upp, vinkade och gick. Han började gnälla lite och var på väg att krypa efter mig men pedagogen kunde snabbt avleda med frukten och han satte sig ner igen och väntade.

Efter det gick allt hur bra som helst. Han till och med sov idag (han sover aldrig när vi är borta bara hemma, i bilen och i vagnen annars) så jag fick till och med väcka honom när jag kom klockan 13:00 och hämtade honom, då hade han sovit i ungefär 1,5 timme trots att dom andra barnen redan hade vaknat och var utanför rummet och lekte 😍

Åh jag är så glad! Jag trodde det här skulle bli en ren mardröm men än så länge går det så bra! I morgon är vi lediga för bvc och spruta men vi kör igen på onsdag och hoppas det går lika bra då 👊😀😘

Likes

Comments

Nu har tiden kommit då det är dags för Alwin att börja förskolan och jag har haft sån ångest över det länge nu. Hur förklarar man för någon som inte förstår hur jobbigt man faktiskt tycker att det är?

För det första så har jag sagt hela tiden att 1 år är alldeles för tidigt, att jag hade velat ha honom hemma längre. Men tyvärr går inte det då jag måste börja jobba.

Dessutom har vi aldrig varit i behov av barnvakt, vi har aldrig känt att det behövs, vilket innebär att Alwin inte alls är bekväm i att någon annan tar i honom och framför allt inte att vi lämnar honom.

Nu har vi haft inskolning en vecka, och även om jag ser framsteg, som att han sitter själv på mattan vid fruktstunden medan jag sitter en bit bakom på en stol, så är han långt ifrån redo att bli lämnad där.
Ingen får ta i honom, absolut inte lyfta honom och att någon skulle få byta blöja känns långt bort.. När någon försöker så skriker han rakt ut.
Han leker lite i närheten av dom andra barnen men inte med dom än, vilket jag förstår då han inte är van. Dom andra barnen är dock jätte duktiga på att inkludera honom i leken genom att ge honom leksaker om han inte har någon osv vilket känns bra.

Nu har vi en vecka kvar på inskolningen, sen är det dags för mig att gå tillbaka till jobbet och jag vet inte hur jag ska klara det. Jag har sån ångest hela dagarna, gråter på kvällarna och vet inte vart jag ska ta vägen.

Jag har varit väldigt noga med att här hemma så använder vi oss endast av positiv förstärkning, det innebär att Alwin aldrig någonsin har blivit bestraffad, han har aldrig blivit tillsagt att sitta på rummet och han har aldrig någonsin blivit ignorerad när han är ledsen. Och nu ska jag alltså lämna honom på förskolan, även om han gråter så ska jag bara vända ryggen till och gå. Och det är där det brister för mig.

Hur ska jag, mitt barns trygghet, kunna lämna honom på en plats där han inte känner sig trygg? Bara vända mig om och gå? Hur kommer han känna? När allt han vill är att inte bli lämnad, övergiven, och hur mycket han än skriker och gråter så bara ignorerar jag honom ändå?

Jag är så otroligt rädd, rädd för vilka spår det kommer sätta i honom om det inte blir bättre under den veckan vi har kvar på inskolningen. Hur han kommer lära sig att det spelar ingen roll hur mycket han än försöker så kommer han ändå bli lämnad där, vilket så klart till slut kommer göra att han slutar gråta, för till vilken nytta?

Det är så otroligt många tankar som far runt i mitt huvud just nu och jag är helt slut. Men det absolut svåraste är nog att ingen verkar förstå hur jag tänker.
Det absolut vanligaste jag får höra är "men han måste ju lära sig" "det kommer gå över" "tillslut lär han sig".
Men vad är det han lär sig egentligen? Att han kan gråta hur mycket han vill, hans mamma kommer ändå lämna honom? Att det inte är någon idé att ens försöka få mamma att stanna, för det hjälper inte? Att förtrycka sina känslor för det är ändå ingen som besvarar dom?

Det är så otroligt många tankar just nu och jag kan verkligen inte se hur jag ska kunna lämna honom där helt själv om en vecka för att sen åka till jobbet och fungera som en vanlig människa där utan att bryta ihop totalt över vad jag utsätter mitt barn för 💔

Nej just nu är det alldeles för mycket och jag vet inte alls hur jag ska göra om det inte blir bättre snart 😭💔

Likes

Comments

Idag jobbade Christoffer på förmiddagen, men när han kom hem packade vi ihop och gav oss ut i skogen 😀

Vi plockade lite svamp och blåbär och jag måste säga att det är så skönt att ha en bär ryggsäck när man är ute och går i terräng! 👌

Även om vi inte hittade så super mycket svamp idag som vi gjort tidigare när vi varit ut så hade vi i alla fall en riktigt trevlig stund ute! 😊

Alwin fick dessutom vara med och plocka och äta blåbär och har tror han hade ätit upp allt i skogen om han hade fått 🙈😂

Dessutom fick jag lite härliga bilder på honom 😍

Svampen lämnade vi hos mina morföräldrar som blev så glada för den 😁

Så nu har vi varit hemma ett tag, fått i oss lite mat och varvat ner och ska snart ta och göra kväll här hemma 😊

En super mysig dag med min lilla familj, så välbehövligt med all stress som är just nu ❤😙

Likes

Comments

Idag har vi haft våran egen lilla 1 års fotografering med Alwin (1 dag för tidigt) 😀

Måste säga att jag är mer än nöjd med många av bilderna! 😍

Min älskade lilla familj ❤😚

(Ett stort plus att jag fick på Christoffer en skjorta 🙈😁)

Likes

Comments