godmorgon 😍

igår hände det inte så mycket sambon jobbade eftermiddag så vi passade på att handla lite o gick inom sko affärer o lite sånt. behöver nya vinterskor men hittar inga fina 😭..
sen gick jag o köpte boken älskade terrorist. 16 år militanta islamister som jag kan rekommendera ❤. har inte läst jätte mycket men än sålänge börja den bli bra.. sen blev det uppdrag granskning en stund om vart äkta löshår/hårindrustin  kommer ifrån 🤢 de kan både komma från Kina o Indien där de raka av allt hår o får betalt men inte alls mycket 😕.. o så plockar de från olika avfall där de finns hår o hos frisörer /hårborstar i Indien sedan gör de ordning de o plocka lös o rätta till hårsståna så de ligger rätt.. men de är inte bara de som är problemet !! De får inte alls så mycket betalt som deras chefer säger då uppdrag granskning försöker prata med kvinnorna hur arbetet fungera o hur lönerna ser ut, plus så hörde de att cheferna ljög om lönen!! plus ingen munnskydd o varmt när de arbetar.. men sen finns de indiska folk som går till någon kyrka eller vad de nu heter 🙈🙊, och raka av sitt hår för Gud så blir dom friska igen o håren skickas vidare för mer arbete för kvinnorna..

men alltså det är ju bra att de får något bra arbete för kvinnorna så de får lön o köpa mat o kläder till sina barn.. men man tänker inte hur mycket de tjänar och att de för att de ska slita sönder för löshår? nja de tjänar 5500 rupier som motsvarar 600 kr svenska pengar och kvinnorna säger att de räcker inte till bra lön ska vara 9000 till 10.000 rupier som motsvarar ca 1000 svenska kronor om jag inte ha fel 🤔 helt sjukt tycker deras löner ska höjas för de arbetar så vi kan få löshår o finare utseendemässigt 😐 hårindrustin är bra o dåligt på samma gång!! O arbetsfärhållanden på arbetsplatsen måste förändras så kvinnorna kan arbeta bättre!! hygienen är ju inte de bästa där när de arbeta med hår !!

hoppas alla får en underbar dag 😍😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

gokväll 😃

idag fick vi hem vård soffbord från chili super nöjd blev jag slipper jag ha ett litet runt bord som jag stör mig på 😄✌.

sen stack jag o en kompis in till eurostop o höntade.min glossybox som jag blev riktigt nöjd med också 😅 alltid lika kul att få något varje månad!!

Likes

Comments

gokväll alla idag har jag typ bara målat hela kvällen  igår o idag 🙈 älskar att måla o se resultatet, hur fint de kan bli. idag blev jag klar med min hörnbyrå som jag blev väldigt nöjd med 😍😍.

just de igår va jag o sambon, och Adrian på busfabriken för första gången. Gud Adrian blev chockad o kollade jätte mycket men till sist så lekte han super mycket i bollhavet som han älskade 😍 o sen klättrade vi (såklart höll jag i honom), han va super nöjd med dagen o va helt slut till sist 😆. få åka dit igen någon dag snart !! kul för honom att utforska plus lära sig nya saker  o träffa andra barn o vuxna!

Likes

Comments

gokväll alla !

idag blev det att gå upp tidigt då jag hade halkbanan 10.30 🙈. Blev en kopp kaffe o sen fixa ordning mig o sen åka till körskolan, asså jag va så himla nervös o nästan fick panikångest!! värsta jag ha gjort hahah såklart va de kul. men ja vi åkte 4 st i bilen mot halkbanan o läraren vissade hur vi ska köra, hur banan funkar.. när jag väll satte mig i bilen fick jag panik !! Man körde en o en, när de va väl jag så blev de typ helt svart över ögonen 🙈 men efter ett tag så börja jag känna mig trygg att åka själv, men såklart gjorde jag några st misstag hahah trodde jag skulle få underkänt !! plus så när man fick halka så trodde jag skulle köra in i något då jag inte kunde styra hahahha men ja de gick så där. pinsammaste jag ha gjort då jag va trögfattad... men men nu är de avklarat 😀❤

förresten ha jag börjar måla min hörnbyrå som är snart klart 😊 de kommer förre o efter bild om någon dag ❤
hoppas alla ha haft en bra dag!! 😍

Likes

Comments

Hej!

igår blev det att gå till lekplatsen med Adrian då vi typ bara varit inne i flera dagar eftersom jag ha varit sjuk o för det andra så finns det ingenting att göra här 😣. så igår blev min lilla prins sjuk också, jätte förkyld, så han va rätt gnällig o uttråkad så vi stack till lekplatsen så han får gunga o lite sånt 😍o det blev en favorit 😂 direkt man stannade gungan så grät han hahah!!.. sen efter gungandet så gick vi en runda tills sambon kommer hem då han jobbade över fredag. sen blev det att handla lite smått o hade en liten vin kväll.. Men ja det kom vi inte så långt med då Adrian grät hela tiden o va förkyld 🤒. så han va uppe med oss tills vi la oss, o det gick bra till det blev halv 3 då han vaknade o grät 😑, så det tog ca 1 timme tills han somnade mellan oss, m3n det gick bra då han vaknade halv 9 😍...

hoppas alla hade en underbar fredag igår ! 😍 nu blir det några koppar kaffe 😀

Likes

Comments

Hej!

igår så packade vi direkt efter sambon kom hem då vi ska till hans föräldrar o padda huset i en vecka eftersom de är bortresta 😊. Gud vad mycket man ska tänka på att ta med när man ha barn! hela bilen va ju helt full 🤣. fick städa ordning lägenheten lite då vi ska borta en vecka så de inte är fult med diska o sopor som luktar 🤢. börja tänka hur de kommer att gå att Adrian sover i en resesäng i en vecka 🙈 herre Gud! får försöka bygga ihop de med lite mjuka filtar o allt sånt då de inte kan vara skönt o sova i en resesäng 🙈🤔. iallafall så idag kommer de inte hända så mycket väntar på sambon tills han kommer hem för har inget att göra då de inte finns så mycket att göra här  😑.. Ja Adrian sover,  jag sitter o glo lite mera till sambon kommer hem .. alla får ha de en underbar dag!!

borta bra men hemma bäst ! 😇

Likes

Comments

godkväll!!

idag blev jag barnledig i några timmar :) tiden spenderade jag på att kolla några avsnitt på pretty little liars men föresten jag som råkade klicka in på en kommentarerna som handlade om serien så skrev någon vem som va -A 🙈 asså jag ångrade varför jag läste kommentarerna  😠 men men jag fortsätter iallafall kolla på serien 😉.

idag kom min åkpåse o skötväskan från elodie details 😍 alltså vem kan hålla inte hålla ögonen borta o fingrarna från deras kollektion 👌 underbara!!. så ja nu har man införskaffats sakerna i för hösten o den långa vintern, sonen kommer sitta hur skönt som helst i den plus är den vattentät och värmen håller i sig mycket bättre, o deras kvaletie 👌 prefekt!! plus är den riktig gosig o maffig som de ska vara 😘

Likes

Comments

idag hämtade jag ut min första glossybox ❤ o jag blev faktiskt nöjd över månades box. sen blev de lite annat emellan nya skor o byxor till Adrian 👌
så nu väntar jag på nästa box o se vad s8m gömmer sig i den 🙈😍..

Likes

Comments

godeftermiddag !

idag gick vi upp kö 6 då jag skulle till övningköra kl 8, så mamma kom kl 7 för att passa Adrian. Jag stack o körde, ja ni ! det gick väl bra med körningen kände mig så himla osäker på alla regler 🙈 och så himla nervös så jag kände att det gick sådär men körläraren så att jag behöver bara träna mer regler o komma igång med det så det ca ju väl bra att hon sa det..

när jag kom hem så va allt som de skulle Adrian va glad o lekte, busade. mamma så att han va väldigt röd vid ljumsken o på lilla snoppen, rumpan .. så jag tänkte inte att det va så värst så börja jag märka slags finnar,blåser på knäna o de såg röda ut, börja jag tänka vart de kan beror på ? Så såg jag armen:/ så efter mamma gick hem så bytade jag blöja så va han väldigt röd och vrickat vid ljumsken! så jag tog salva där han va röd o prickig.. en liten stund så tåg jag prickar på magen o armar o lite på foten, halsen ja lite över hela kroppen så börja jag bli orolig, tänkte att ska ska gå till VC då jag bor ca 1 min där ifrån.. 🤔 jag tänkte vänta lite.. m3n klarade inte av de så jag tog med mig honom o gick dit.. va där sa vad jag ser o vad dr är på han kropp, min barnmorska tog in mig då hon va där o kollade på honom, hon så att de va väldigt rött o ser prickarna, allt de där! hon börja tippa på höstblåser eller tjärtluss så hon sökte på de o hon ser bilder som liknar hans blåser/ prickar. efter en stund så va hon osäker så hon tog in en annan så dom börja titta o fundera över de!. sen kom en läkare in o tittade alla va osäker vart de kan vara :/ de tog temp på han men han hade ingen feber som tur det.

Vi skulle avvakta så om han börja få feber o utslagen inte går över så skulle vi åka in i helgen så andra läkare få titta på de. eller om utslagen inte går över på hela helgen så skulle vi sticka dit på måndag. 😓 jag hoppas de går över eller att jag får veta vart det är, men jag tycker det ser ut som höstblåser eller jag kanske ha fel ?

MVH: orolig mamma !!!
buldrna nere tog jag innan jag stack till VC o det se mycket mer ut på verkligheten än på bilderna.

blåsorna finns på båda knäna o lite på foten!!

Likes

Comments

Hej!

på morgonen så städade jag o Adrian lekte lite sen blev det gröt till frukost, så ringde sambon o så att han förde över 1500 kr för att inhandla lite kläder till Adrian inför hösten/vintern, så det blev en runda till stan med mamma o mormor.. hittade jätte mycket på hm där de ha bra priser, så mormor👌❤. sen gick vi inom kapphal o köpte lite där o såklart hittar man mycket där också som man vill ta hem 🙈😂.. kolla lite på overaller o väntar till vintern men tänkte att jag ska ändå inom Ullared i november eller när de blir så ska jag försöka hitta en vattentät overrall o fodrade stövlar 😊 o lite annat smått o gott.. Jag gillar ha allt i förväg inför dagis o allt annat så slipper man stress handla sen 👌😇

så nu ska jag bara inhandla overrall o allt annat i för vintern o dagiset 🤗

Likes

Comments