​Gokväll eller vad man nu ska kalla det :P 

Ikväll kl 18.40 ska jag köra dubbellektion på körskolan tillsammans med en som heter Thomas. Har dock kört med honom innan och han är super duktig. Thomas förklara verkligen saker och ting om man inte förstå vad han menar :P. Så den första lektionen börja 18.40-19.25 och den andra lektionen börjar från 19.30-2015 :).
Så det är första gången jag ska köra på kvällen, så vi får väl se hur detta kommer gå :P 

Har en fortsatt bra eftermiddag/kväll :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags var det fem veckor sedan min lilla dam kom till mig :). Är lika glad idag som för fem veckor sedan, då hon kom till mig :). På måndag ska hon till veterinären och sövas då hon ska dra ut en framtand som har gått av i pulpan och när hon har piggnat till så ska jag börjar träna henne! Hon är dock en omplacerings hund och har blivit utsatt för misshandel som valp...så jag måste börjar om från start med henne. Men jag ska och kommer lyckas med henne!

Ha en bra dag alla :)

P.S. den ena bilden är Leyja på tillsammans med sin pojkvän Rocky som är också en rottweiler fast hane då ^_^

Leyja och hennes pojkvän Rocky ❤❤

Likes

Comments

Jag förstå verkligen inte folks problem? Alla påstår att jag kommer skita i skolan och praktiken bara för att jag skaffade Leyja. Varför är det ingen som tror mig på att jag kommer klara av  skolan samt praktiken, även om jag har henne! Bara för att jag skaffade Leyja så kommer jag inte skita bort skolan och praktiken!

Aja, ha en bra måndagskväll!

Likes

Comments

Goddagens!

Idag har det varit en lugn dag, Leyja och Missy ligger och sover. Men ska strax gå ut med Leyja på en lång promenad. Leyja kom till mig igår, är en renrasig Rottweiler och blir två år i oktober :). Första natten ha gått med Leyja och Missy har sovit i sängen tillsammans med Leyja :). Jag är chockad för att det har gått så bra med Missy, då hon redan igår gick fram till Leyja och började kela och ha sig :).

Ha de så gött så höres vi!

Likes

Comments

 Gokväll! 

Idag var det andra dagen på praktiken, och jag trivs hur bra som helst. Idag fick jag för första gången vara med när vi skulle duscha en äldre på jobbet och det var faktiskt jätte roligt :P. H*n berätta om sitt liv och vad h*n hade varit med om och sa att h*n kunde sitta i duschen i all evighet :P. Haha ja, dem äldre kan oxå skämta till om de bara vill ;)
Nu ska jag bara ta en lugn fredagskväll, då jag har varit uppe sedan 05:15 så känner nu redan att kroppen är jätte trött ;). Men det är bara och bita ihop och försöka hålla sig vaken en stund till ;)


Ha en trevlig fredagskväll samt helg ;)

Likes

Comments

God middag eller vad man ska säga?

Nu är denna arbetsdagen slut och allt har gått jättebra. Jag har redan fått tagit emot massa skämt ifrån de äldre som bor där :P.
Nu ska jag hem om ta det lugnt och ladda nya tag inför i morgon!

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

God morgon!

Idag är det första dagen på praktiken och jag är typ as nervös alla redan :P. Jag ska vara på ett äldreboende i Nättraby, på ett ställe som heter Fredrik Dal. Många har sagt att det är super trevlig där och att personalen är hur trevliga som helst :).

Ha en trevlig dag alla glada människor ;)

Likes

Comments

​Goddag alla :D

Idag vaknade jag klockan sju, då jag hade tvättstugan, men jag gick inte upp för än kvart tio i åtta :P. När jag hade satt igång de två första maskinerna så kom Eva (teamet) och hämta mig, då vi skulle in på möte med skolan. Där fick jag ett papper och sedan skriva på två papper som hon va tvungen att behöva. Och antingen denna eller nästa vecka så ska jag börja läsa omvårdnad och omsorg :D. Är så jävla taggad för detta nu (A). Men nu ska jag bara få tag på två av böckerna som jag måste ha för att kunna läsa detta ;).
Senare under dagen bär det av till stallet, då jag ska rida mellan 17-18 :P. Längtar tills klockan närma sig ;) 

Ha en fortsatt bra måndag :D

Likes

Comments

Gokväll!

Vet inte redigt var jag ska börja? Trodde allt hade löst sig, men hade så fel. Trodde jag skulle bli glad men jag hade fel. Jag trodde detta var vad jag ville, men det var inte vad jag ville. Så nu vet jag inte vad jag vill längre!

Likes

Comments

God morgon!

Good morning!

The question I have been asking me an x ​​number of times: what is the meaning of life? It will never work out as planned, regardless of what you choose to order! It is only a matter of time how long it really Hurricanes fight, how long the hurricane withstand all the pain that comes?
The feeling I have had in a long time now, tells me that I will not cope for much longer, I will not resist the pain much longer!

"Den frågan har jag ställt mig ett x antal gånger: vad är mening med livet? Det blir ju aldrig som man har tänkt sig, oavsett vad man än väljer för beslut! Det är bara en tidsfråga hur länge man verkligen orka kämpa, hur länge man orka stå emot all smärta som kommer?
Den känslan som jag har haft länge nu, säger mig att jag inte kommer orka så länge till, att jag inte kommer stå emot smärtan så länge till!"

Likes

Comments