Då var det morgon igen.. Idag är jag tröttare än tröttast. Har inte sovit en sekund inatt. Jag är sååå slut att jag knappt är medveten om verkligheten. Kommer knappt ihåg vilken dag det är, fattar knappt hur klockan funka och hur mycket klockan är. Mentalt sliten.. Svar ja!!

Allt jag behöver är nån minut att få vara jag och inte behöva oroa mig för något alls...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det en sån där dag när man inte gör annat än tänker och funderar..
Tankarna på hur man levt, tankarna på hur man lever och tankarna på hur man vill leva i framtiden. Ja det är mycket!
Jag försöker tänkta positivt men idag är det nog ingen idé. Allt är bara som en gröt i huvudet. Sen har jag igentligen inte suttit och tänkt ordentligt någon gång tidigare heller.. Jag har alltid tänkt lite så - Ja men det ordnar sig. Klart att allt ordnar sig. Men vem säger att det ordnar sig till det bättre?
Jag måste lite ta tag i allt och på något sätt göra det till de jag vill. Och komma på hur jag tar mig dit! Vi får se om jag kommer på de!

Likes

Comments

Ja man slutar aldrig att förvånas. När man får höra saker från en nära vän och när man går till personen som det gäller... så blir det världens krig. Allt jag ville veta om jag levt i lögn alla åren! Jag är inte den typ av person som bara kan släppa allt och gå vidare om jag inte fått alla svaren. Men tydligen så det väldigt mycket begärt! Känner mig så fruktansvärt dum som inte såg allt... känner mig så jävla lurad. Och idag är det jag som en den onda.
Att lägga alla korten på bordet va tydligen ingen bra idé. Jag får ändå bara lögner tillbaka!

Men nu vet jag att jag kan lite 100% på min magkänsla i framtiden. Magkänslan ljuger inte!

Likes

Comments

Då var det äntligen fredag! Som jag längtat.. MIn kärlek kommer äntligen ner hit.. Känns som att det var jätte länge sen jag såg honom, fast det var 5 dagar sen... Nu slipper jag sakna en person mindre.. 
I helgen blir det en kryssning med min karl, min bror och våran barndoms kompis. Undrar lite hur det kommer gå, min bror och karl på samma kryssning och i samma hytt :P
Men skulle dom av någon anledning försvinna så vet man iaf vart man ska hitta dom.. I närmsta bar!
Bilder kommer på den galna grejen! :D

Ni får ha överseende med att det inte blev någon uppdatering igår. Sjukdomarna tog över och orken va 0. Men det är jäkligt skönt att man är någorlunda på fötter idag. Jag har iaf kunnat ta mig ur sängen själv och lyckats gå på en promenad. Men man märker ändå vilken dag man hade igår..  Men lika glad för det är jag, det hade ju kunnat vara mycket värre!! 
Likes

Comments

Ja idag är saknaden tyngre än vanligt. Ikväll känns den extra jobbigt. Saknaden efter mina barn som valt att bo med sina pappor och saknaden efter min kärlek och hans barn
Man känner sig så tom att det inte ens går att beskriva med ord!
Allt jag vill är ju bara att vi alla ska vara samlade.... om det så bara skulle vara i ett par timmar! Jag tycker inte att det är så mycket begärt.

Likes

Comments

​Ja... Kär det har man varit ett par gånger i livet. Men jag har aldrig upplevt kärlek på den här nivån.. 
Vi har känt varandra i ca 15 år och jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att kunde sluta som gjorde. En fika och 5 dagar senare så står jag här kär som aldrig förr. När du klev innanför min dörr så var det som om någon slog undan mina ben.. Jag föll.. och jag föll hårt. För mig var detta helt nya känslor som jag aldrig känt förut. Inte för någon! Idag vet jag att det var äkta kärlek det handlade om.. Många säger, ja men det är ju för att du är nykär. Men den sen själv får känna på det som jag kände den dagen kommer att förstå. 
Jag är så glad över att jag får äran att vara HANS tjej och att jag får äran att vara med att bygga ett liv tillsammans med honom och hans barn.. Finns inget större än det..
Det enda som jag känner är jobbigt är att bo så långt ifrån varandra.. ca 100 mil. Och saknaden man får känna varje dag är så jobbig, det gör såå  ont i hjärtat och själen.. Det finns inte en enda dag som jag vill spendera utan dig, men idag blir det tyvärr ett par för många dagar. 
Man har fått höra av några att det är bra att vara ifrån varandra.. Men NEJ!! För mig känns det som en ren plåga. Jag har verkligen träffat den rätta och jag vill vara den han kommer hem till eller att han är den jag kommer hem till.. VARJE DAG!! Jag kommer aldrig någonsin tröttna på det ansiktet, leendet eller den famnen!! 

Läser du det här hjärtat... Så ska du veta att jag Älskar dig med varje andetag jag tar!Jag älskar dig med hela mitt hjärta, min kropp och själ Jag är så glad över att det är du, jag och alla 5 barnen mot världen! Du är verkligen den jag vill bli gammal med.. Du är mitt livs kärlek!!  <3 9/8- 16 <3
Likes

Comments

Då har mitt liv tagit en rejäl vändning. Och jag är så glad över att det gjorde det. Jag kom ifrån de som faktiskt fått mig att må så dåligt i många många år. Men sitter man i det själv så ser man det inte på det som alla andra gör. Men jag måste ändå erkänna att det har allt blivit ett jätte pussel som man på något ska lyckas bygga på ett bra smidigt sätt för att alla ska kunna må så bra som möjligt. En separation är aldrig enkel, det spelar inte roll hur lång tid man levt med en annan människa. Men det fixar jag!!

Men sen har en människa som funnits i mitt liv ett tag kommit tillbaka fast på ett helt annat sätt. Och jag är så glad för det. Jag hade inte kunnat tro att det skulle sluta på detta sätt, men tänk va en liten fika kan göra mellan 2 människor. Sen den dagen har gjort mig till världens lyckligaste tjej! Idag betyder du och alla barnen allt för mig. Nu är det dags för oss att bygga vårat egna pussel. 

Likes

Comments

Ja, det var ett tag sen man skrev av sig lite. Det har varit så fruktansvärt mycke som hänt och diskuterats igen så man har blivit helt slut i huvudet. Det har varit mycke med barnen, hälsan och övriga familjen.
Det finns så mycke att få ur sig men jag vet verkligen inte vart jag ska börja.

Nu är det beslutat att 2 utav mina barn ska utredas för ADHD. Och det måste jag säga att det ska bli skönt, både för barnen skull men också för oss som familj. Just idag är det svårt, men vet inte rikitgt hur man ska kunna hjälpa barnen på rätt sätt, för att det ska bli så bra som möjligt. Jag vill att mina barn ska kunna slappna av för gång skull och sova hela nätter. Även om mitt mellan barn är 9 år så sover hon inte hela nätter oavsett vilken tid på dygnet man lägger henne, lika så med min son. Så jag bara längtar.. Sömnen är viktig faktor för barnen men även för oss vuxna..  

Uppdatering kommer :D


Och idag så blev jag med jobb... Ska bli så skönt att få kommer ut på arbetsmarknade igen efter ha varit sen november 2015. Börjar ledsna på det nu, jag vill kunna tjäna mina egna pengar, ta hand och mina egna pengar, kunna bestämma vad jag ska lägga dessa pengar på... Längtar redan till min första lön!


Jag lovar from idag att jag ska bli mycket bättre på attt uppdatera bloggen!

Likes

Comments

Välkommen till våran blogg. Här kommer ni kunna följa oss som familj genom livets gång och va det nu kan tänkas bjuda på.

Min familj består av mig Ann och mina underbara barn Amanda 12 år, Ida 10 år och Alwin 5 år<3Likes

Comments