Ja, Jag blir så förbannade less!
Varför ska folk bry sig om vem jag träffar, vart jag träffar dom och vilka tider jag träffar dom?!  Har folk inga egna liv? Bara för att jag umgås med det motsatta könet så innebär det inte att man ligger med varandra.
Nej jag kanske inte har varit singel så länge? Men va fan spelar det för roll?! Jag väljer väl själv när jag vill släppa in någon nära inpå mig. Om det känns rätt i hjärtat, när det känns rätt in i själen så är väl ändå valet mitt?

Får höra av många hur jag ska leva mitt liv.. Fått höra senast idag att jag ska skaffa en egen lägenhet, ett jobb med bra inkomst och att jag ska sätta barnen först...

Men såhär är det... Allt det där gör jag redan!!!
Jag vet vad som är bäst för mig och mina barn!

Men går du inte i mina förbannade skor, så har du inte heller rätt att öppna käften. Å ja, ni har rätt till era åsikter men jag har rätt att skita i dom!!

Sååå! Tack å Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen!!
Jag har rest mig och nu är jag starkare än starkast!!
Livet är så jävla fucking underbart!!

Likes

Comments

Då var det morgon igen.. Idag är jag tröttare än tröttast. Har inte sovit en sekund inatt. Jag är sååå slut att jag knappt är medveten om verkligheten. Kommer knappt ihåg vilken dag det är, fattar knappt hur klockan funka och hur mycket klockan är. Mentalt sliten.. Svar ja!!

Allt jag behöver är nån minut att få vara jag och inte behöva oroa mig för något alls...

Likes

Comments

Idag är det en sån där dag när man inte gör annat än tänker och funderar..
Tankarna på hur man levt, tankarna på hur man lever och tankarna på hur man vill leva i framtiden. Ja det är mycket!
Jag försöker tänkta positivt men idag är det nog ingen idé. Allt är bara som en gröt i huvudet. Sen har jag igentligen inte suttit och tänkt ordentligt någon gång tidigare heller.. Jag har alltid tänkt lite så - Ja men det ordnar sig. Klart att allt ordnar sig. Men vem säger att det ordnar sig till det bättre?
Jag måste lite ta tag i allt och på något sätt göra det till de jag vill. Och komma på hur jag tar mig dit! Vi får se om jag kommer på de!

Likes

Comments

Ja man slutar aldrig att förvånas. När man får höra saker från en nära vän och när man går till personen som det gäller... så blir det världens krig. Allt jag ville veta om jag levt i lögn alla åren! Jag är inte den typ av person som bara kan släppa allt och gå vidare om jag inte fått alla svaren. Men tydligen så det väldigt mycket begärt! Känner mig så fruktansvärt dum som inte såg allt... känner mig så jävla lurad. Och idag är det jag som en den onda.
Att lägga alla korten på bordet va tydligen ingen bra idé. Jag får ändå bara lögner tillbaka!

Men nu vet jag att jag kan lite 100% på min magkänsla i framtiden. Magkänslan ljuger inte!

Likes

Comments

Då var det äntligen fredag! Som jag längtat.. MIn kärlek kommer äntligen ner hit.. Känns som att det var jätte länge sen jag såg honom, fast det var 5 dagar sen... Nu slipper jag sakna en person mindre.. 
I helgen blir det en kryssning med min karl, min bror och våran barndoms kompis. Undrar lite hur det kommer gå, min bror och karl på samma kryssning och i samma hytt :P
Men skulle dom av någon anledning försvinna så vet man iaf vart man ska hitta dom.. I närmsta bar!
Bilder kommer på den galna grejen! :D

Ni får ha överseende med att det inte blev någon uppdatering igår. Sjukdomarna tog över och orken va 0. Men det är jäkligt skönt att man är någorlunda på fötter idag. Jag har iaf kunnat ta mig ur sängen själv och lyckats gå på en promenad. Men man märker ändå vilken dag man hade igår..  Men lika glad för det är jag, det hade ju kunnat vara mycket värre!! 
Likes

Comments

Ja idag är saknaden tyngre än vanligt. Ikväll känns den extra jobbigt. Saknaden efter mina barn som valt att bo med sina pappor
Man känner sig så tom att det inte ens går att beskriva med ord!
Allt jag vill är ju bara att vi alla ska vara samlade.... om det så bara skulle vara i ett par timmar! Jag tycker inte att det är så mycket begärt.

Likes

Comments

Då har mitt liv tagit en rejäl vändning. Och jag är så glad över att det gjorde det. Jag kom ifrån de som faktiskt fått mig att må så dåligt i många många år. Men sitter man i det själv så ser man det inte på det som alla andra gör. Men jag måste ändå erkänna att det har allt blivit ett jätte pussel som man på något ska lyckas bygga på ett bra smidigt sätt för att alla ska kunna må så bra som möjligt. En separation är aldrig enkel, det spelar inte roll hur lång tid man levt med en annan människa. Men det fixar jag!!

Likes

Comments

Ja, det var ett tag sen man skrev av sig lite. Det har varit så fruktansvärt mycke som hänt och diskuterats igen så man har blivit helt slut i huvudet. Det har varit mycke med barnen, hälsan och övriga familjen.
Det finns så mycke att få ur sig men jag vet verkligen inte vart jag ska börja.

Nu är det beslutat att 2 utav mina barn ska utredas för ADHD. Och det måste jag säga att det ska bli skönt, både för barnen skull men också för oss som familj. Just idag är det svårt, men vet inte rikitgt hur man ska kunna hjälpa barnen på rätt sätt, för att det ska bli så bra som möjligt. Jag vill att mina barn ska kunna slappna av för gång skull och sova hela nätter. Även om mitt mellan barn är 9 år så sover hon inte hela nätter oavsett vilken tid på dygnet man lägger henne, lika så med min son. Så jag bara längtar.. Sömnen är viktig faktor för barnen men även för oss vuxna..  

Uppdatering kommer :D


Och idag så blev jag med jobb... Ska bli så skönt att få kommer ut på arbetsmarknade igen efter ha varit sen november 2015. Börjar ledsna på det nu, jag vill kunna tjäna mina egna pengar, ta hand och mina egna pengar, kunna bestämma vad jag ska lägga dessa pengar på... Längtar redan till min första lön!


Jag lovar from idag att jag ska bli mycket bättre på attt uppdatera bloggen!

Likes

Comments