Header

I dag när mamma John och Jonna kom hem så starta de kaffe och ska ficka på en lussebulle när pappa kom hem. De har varit hult och harpat potatis i dag. När vi har druckit upp kaffe ska mamma se om hon hitta John tomte kläder. Mamma torde de var där ute. Men så var det ej för de var där innen skönt att hitta de så mamma ska tvätt de i kväll. Mamma stöpa bar in lite tomte kläder med de som var vitt bilen lite rosa. Så nu bliv mamma ledsen så max får ha det som pyjamas nu. När mamma än dån var där ute så bra mamma och pappa in jul pynt sakerna så mamma kan ställa upp de. Lite i kväll och lite i morgon. Nu innan vi ska äta kvällsmat så trilla Jonna så det blev ett lite gick i huvudet så mamma fick sätta på ett strips på det och prata med Lisen då sa hon att mamma ska väcka hon lite i kväll innan hon själv ska sova. När vi har ätit färdig så ska John och Jonna och Sofie i duschen sedan ska mamma lägga Jonna och John ska var upp ett tag innan han med ska sova. Nu ska pappa köra en runda för att se om det behövs salta. Nu kom Sofie hem i från sin bästa kompis som hon fick äta kvällsmat hos. Nu ska Sofie med i sin säng för vi ska upp tidigt i morgon med. Nu ska mamma titta på trafik polisen med Max innan han med ska sov. Nu kom pappa i från Ängelholm för pappa fick handla lita matt med till i morgon. Nu ska mamma dusch sedan ska mamma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

i dag har mamma jobbat och haft en bra dag. När mamma kom för att hämta John och Jonna då var Max med då var det han som hällde inte mamma så är det jo. Nu ska mamma lämna i sin bil på fredag för den är i sönder. Så på torsdag kväll lämnar vi den hämta fredag någon när vet vi ej. När vi hade hämta de små körde vi till pappa för att se vad han gjöt och mamma ska prata med pappa John gick in till pappa med än gång och Jonna vänta i bilen. Max åkte med oss hem. Så vi spela lite Wii innan pappa kom hem. Sedan ska vi ta fram kvällsmat men först ska mamma köra till affären för att handla. Sedan kom Sofie på att hon ska lämna lite pandasacker i Magnarp så mamma tar med max och Sofie för sedan köra till Ängelholm för att handla tomte kläder. men när mamma satt i bil så skap hon kör till Ängelholm för det löste sig.  Nu ska mamma hem för att se vad John och Jonna gjöt då stod John i duschen pappa prata i sin telefon ton med någon. Så mamma tog Wii för Sofie för hon ska dusch i kväll. så nu ska John i sin säng. Jonna sover redan i sin säng när pappa la John i sin säng. Nu ska mamma och pappa titta på TV innan de ska med sova God natt på er alla där ute.

Likes

Comments

I dag ska Jag Gert titta på när Sofie dansar det går mycket bra för Sofie nu tycker mamma och Gert och Mormor och Jessica och Roine med. Sedan ska vi på lJus party i dag med hos mormor. Ifreda kväll  backa vi alla pepparkakor hos mormor men inte Max för han var hos sin bästa kompis Viggo fick kvällsmat där och mamma och pappa hämta Max kl 21:15 då åkte vi hem med än gång och la alla barnen i sin sängar. För på lördag ska vi på skånsk djurpark med Mari och deras familj och några vänner till. Mycket mysig att var där och pyssla och även bra att gå i parken. Med vi han ej med allt så det var för lite tid i parken tyckte vår familj. Så när vi åkte hem så somnade Jonna och John i bilen så mamma kunde bara bär in de i sin sängar. Max so,made med i bilen så det var bra att ta i han i sin säng. Mamma har varit ledig den helgen mycket skönt det. Mamma har kopplat av så det var skönt det. Nu till kvällsmaten så bliv det pizza på spisen i Förslöv gott var det. Nu ska mamma ta in de små i duschen för sedan ska de i sängen när de är klara. Nu ska mamma titta på tv. Sedan är det sängen för de med. Nu ska mamma jobba hela veckan nästan.

John tor det är sommar än

Likes

Comments

Nu har mamam ej skrivit på länge så nu ska hon skriva lite. John har fyllt 3 år i fredag då var en upplevas det. Man allt gick bar den dagen men mamma och pappa kommer aldrig att glöms den dagen. Men så är det. Nu i veckan kom min dotter sackar som hon har sålt för www.pandatingen.se så mamma och Sofie Jonna har delat ut det i går och i dag. Så snart är det med klart så bra tycker mamma. en dela var resten men det kommer innan jul som tur det är. Nu ska mamma prat med mormor i telefon i kväll. och varit med barn och mannen i mitt liv. Nu ska mamma och pappa fixa det sista med. Nu ska mamma snart sova. mamma har jobbat mycket och varit mycket hem med båda lekt dans och andra sackar.

Likes

Comments

Ja då var det tid att ha måndag igen. Det läns som måndag och fredag. Vad gjöt man för sin barn Mormor passa barn mycket i helgen. Som ni redan vet. Nu när jag kom hem så var pappa ej hem för han hjälpte till i tvätten i dag med. Och i dag fick Max var med pappa där. Så när mamma kom hem så rigide mamma pappa men Max vill ej hem så han fick var med pappa där till de kom hem strax efter kl 18:00 i kväll. Då hade Sofie John och Jonna redan duscha och var färdig för sängen. Mamma var ute för att se hur det går med pandasackerna de är nu packa så mamma hoppas att det kommer i veckan. Så mamma kan packa det att Sofie så hon kan fixa det i helgen. För mamma ska jobba med hinner med det. Och ska fira lila på fredag kväll. nu i kväll tvätta mamma lite kläder. Som de ska gjöt i morgon kväll med. Nu ska mamma prat och var med pappa innan det är tid att sova.

Likes

Comments

I dag ska mamma och pappa upp lite tider än oss barn. För de ska i vägg och tvätta våra potatis som sedan ska bli skalad och ha med färdig rätter i eller till alla som ska ha färdigt skalade potatis. Så när kl 08:30 kom mormor och Roine hem till oss. För de ska passa Barne hemma hos oss. Men Sofie ska följa med och hjälpa till så hon får lite pengar. Så kl 13:00 körde mamma och Sofie hem för Sofie ska på sin dans som ho har varje söndag kl 14:00 mamma ska köra in Sofie och en kompis till dansfabriken. John följde med till stan och sedan så körde mamma till pappa för att ser hur det går för de. Då var de nästa klar så John fick se hur det fikna så stora ögon han hade. Mamma hjälpt till lite. Sedan ska mamma ta med sig Frans hem så papp ska ta korn med sig hem och köra om hult och ställa det. Så när pappa kommer hem ska vi åka till Ängelholm för att äta matt. Det tog ett tag till innan pappa kom hem så det var bra att vänta då han barn att ta hand om alt de har tanigt fram under dagen när de blev passa av mormor och Roine. Nu ska pappas byta kläder och sedan går bill till Ängelholm för äta äta på Eld och Vin. Sedan ska mamma bar inom max för att handla lite där. Mamma ska jobba i morgon. Nu när vi körde hem så somnade John och Jonna i bilen så det var bara att bära in de i sin säng så nu sover de för hela natten. Nu ska Sofie först lägga sig sedan ska Max med i sin säng. Nu ska mamma och pappa med sova god natt på er.

Likes

Comments

I dag kan vi ha sov morgon med det tyckte inte John och Jonna så de var backen redan kl 05.45 det vill inte mamma med det är bar att gill läget.Mamma gick upp med John och Jonna så pappa kan sov lite längre. nugå ska John åka med. Då ska Jonna och Max och sofie och mamma var hem och spela lite wii. Nu när pappa kommer hem ska vi åka till hembygdspacker och gå på julmarknad där. Sedan så kom Getr och pappa med så då ska vi ta bussen hem med pappa då var John glad så det var skönt att se. När vi kom hem ska pappa ståla in tracktorena och koppla i hoppa vagnars. Då kom mormor och Roin med. För de ska passa vår små söta barn. För mamma och pappa ska på julbord på fisk och skaldjur i magnarp hamn. Mycket fin matt och god dricka. Mamma och pappa ska var där kl 18;30 0ch var hem kl 21:30 då sov John och Jonna i sin sängar. Max och Sofie var backen men fick lägga sig när mamma och pappa kom hem hem. För i morgon ska pappa och mamma upp tidigt för de sa jobba lite då. Nu ska mamma och pappa titta på TV sedan ska de med sov god natt på er alla min vänner. 

Likes

Comments

I dag så är mamma John och Jonna ledig så skönt det. Så då ska mamma städa med John och Jonna med hjälper till med att städa. Sofie för ta sitt rum när hon kommer hem. och mamma har bådat rent i alla vår sängar så det ska bli skönt att sov i kväll. Nu ska Sofie ha med en kompis hem i från skolan. Sedan ska de cykla till klubben i em. Det börjar kl 15:00. Sofie cyklar där i från kl 17;00 för vi sk a till mormor och Roine för att äta kvällsmat. Det blev tofflor till kvällsmat. Mormor torde så Jonna med kan äta det. För hon tål ej mjölk för då får hon ont i sin magre. Så strax efter kl 20:00 körde vi hem. John somnade i bilen när vi kom till Ängelholm. Så vi fick kör lite länge så Jonna ,ed somnade i bilen. När vi satt i bilen så börja det att hagla mycket. Så pappa körde nästa andan upp vid trappa så mamma kan bära in John för. Så mamma fick bytta kläder på han på skötbord och ta av kläderna. Och mamma kunde bara bär in Jonna och lägga hon i sin sköna säng. Nu ska Sofie dusch och max med sedan ska de med i sin säng. För vi kan sov lite längre i morgon. nu så för ni ha det så bra.

Likes

Comments

I dag aå hämta mamma John och Jonna lite tidigt för mamma ska köra in max och Viggo på sin simskola på @vattenhuset i Ängelholm. De bada varje torsdag kl 16:00 sida ska mamma lämna Sofie på sin dans och köra med Viggo hem i Vejbystrand. Sedan ska mamma Max Jonna på Julmingel På Lila Hults Blommor. Då ska Max och mamma träffa mormor och Kerstin för de ska gå med oss där. Mamma köpte en blomma i glass skål med ljusslinga i mycket fint tyckte mamma. Så mamma ska sätta den på byren under trappan. Nu efter ett ska mamma och Max Jonna hämta Sofie på dansen. Men mamma var lite sen så Sofie rigide efter mamma för att frågar var mamma blev av. Då var mamma vid vattentornet och snut hämta mamma hon. Nu ska Vi åka hem så ska Sofie Max i sängen. Jonna somnade i bilen John hade pappa redan lagt i sängen redan så nu sov han när mamma kom hem. Så pappa fick ta i mot Jonna vid dörren för att lägga Jonna i sin sängen. Så nu sover alla barn i sin säng. Så nu ska mamma pappa titta på TV. Och mysas framför TV. Så skönt att få skriva av sig lite. Mamma har ej skrivit på länge. Mamma har varit trött och mysigt med barn i stälet.

Likes

Comments

I dag så hämta mamma oss lite sidare för mamma ska träffa en fröken på Sofie fritids. Det har var mycket den dagen. Folk som beter sig ila mot min dotter är inte okej. Så nu har mamma fått prata av sig med fröken. Och även prata med Sofie om det att det inte okej att var dum mot någon i helar. Så det är bättre att ta med en gång tycker jag och min sambo. Så när mamma kom hem så var mamma ute med John och Jonna och även max pappa var med ute med oss. Nu kom Sofie hem i från fritids och var glad. Så nu när vi kom in så ska vi ät för sedan ska Sofie ner till kvällsklubben med sin kompisar. Så snar ska Jonna i sin säng och John med för det är dagis och skolan i morgon. Nu ska mamma prata med Viggos mamma för han ska med oss hem i morgon. Nu ska Sofie sova i sin säng. Mamma och pappa ska titta på bonde söka fru nu på kanal 4 sida ska hon med i sängen. Ja alla kan inte tycka om alla då är det för alla i hela värden. Men jag vet att min familj älskar mig som jag är och jag älska fri hiten i natturen. 

Likes

Comments