I dag så gick mamma och pappa upp innan oss barn. För de ska åka med Göran och Viveka och äta på Margretetorps Gästigi för där ska de äta frukosten. Så barnen ska vara hemma med mormor och Roine. Så när mamma och pappa kom hem så hade Max kommet hem i från Gate och Alice. För Viggo sa kom till oss för viggs ska åka med oss på cirkus med oss i kväll kl 17:00. Så de ska äta midagen med oss och var hela em med varandra som det kommer att göra nästa vecka när skolan börjar. Nu innan vi ska åka i vägg så ska vi fick på plommonpaj. Det var mycket gott att äta. Nu ska vi köra in till Ängelholm för att hämta mamma moster Jesicka för hon sa till på cirkus med oss. Det kommer att bli mysigt och trevlig. Så mormor ska passa John och Jonna för pappa ska till Roga för de bjuder på matt på de som har hjälpt till med hö och andra sacker i år. Så nu sitter mamma och titta på Tv och pappa med. Och dricker kaffe så nu kommer där några bilder på cirkusen strax.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I dag hade vi sov morgon ända fram till kl 09:00 det behöver vi alla. Så kl 10:00 körde vi till Stora-Hult för att hämta släpet. Då kom Göran till Sven-Göte för att prat med han. Då var mats där med. Så vi prata med Sven-Göte och Mats och Göra med. Så kl 10:45 körde vi till Förslöv för att ta ute pengar sedan körde vi till hallandsåsen. För mamma ska köpa drick för mamma har mycket ont i huvudet så mamma måste ta sin medicin. Nu ska vi köra till Vallberg för att titta på en EL-cyckel till pappa med en låda fram som Max John och Jonna kan sitta i och Sofie kan med var i den. Så nu kan vi alla cykla var vi vill med alla busungar som vi har. När vi kom hem sa vi ficka hos Gate på bullar och en flätat de som vill. mamma köpet potatisbullar de är mycket goda så det räcker att ha bara smör på den. När vi komma hem ska vi lasta av rucklen. För vi ska sätta den på ledning så den för ström på den. Sedan ska vi åka till Jula i hyllning för att fickas presenter som vi behöver nästa vecka. Reda så körde vi till biltema för mamma ska gå in där för att lämna till backa ett däck som vi inte kan använda. Sedan åkte vi hem för att gör kväilsmat det blev grillad kyckling med inlinda av bacon med sallad. Efter det så gick vi in för det börja att regna. När Gate Max Alice åka hem till Stora-hult så gick vi ute för att cykla en runda för John och Jonna vill åka i cyckle Då fick mamma ta sin cykler och Sofie sin då cyklade vill hamn för att köpa glass. Sedan gycklade vi till stora-hult och sedan hem för att drick kaffe och duscha. Nu innan vi kom hem så var vi i affären och cyklade in om Göran för att visa upp nyckeln för Göra och Viveka. så nu måste vi cykla hem innan det blir mer regn. Nu ligger John i max säng i natt. För mamam vill se om det funkar. Nu så sover alla. Jonan i sin säng innan hos oss John hos Sofie så det blir jobbigt när Max kommer att sov hemma i morgon. Nu ska mamma titta på TV.

Likes

Comments

I dag så kom mamma upp kl 09:00 med Jonna då hade pappa redat gått ut med drängarna. Då ska sätta på bakläm på biga vagn. Sedan så ska Sofie titta på sommarlov då ska mamma äta upp sin frukost. För sedan ska mamma åk till Maxi för att handla lite matt till oss. Sedan när vi var färdig så gick mormor och Jonna för att handla lite fick på maxi. Innan vii ska kör till Rusta för att handla lite där. Då rigide mamma mobil. Det var anna86 för de ska komma till oss för att hämta hem sin studsmatta som mamma fickas till de. Så i kväll ska vi äta kvällsmat med Roine Rasmus Liam Anna. Efter att vi har duckat kaffe så ska vi köra till stupa-hult för där står studsmattan. Sedan ska mamma pappa Sofie Jonna och John köra en runda innan vi ska åka hem. För när vi komma hem ska Sofie dusch och mamma och pappa och John med. Max är kvar hos Gate med Alicia till i morgon. Nu har mormor inte sov över här för nu efter att vi drack upp kaffet körde de hem. Nu ligger alla min snäll barn i sin säng. Det är tomt tutan Max här hemma. nu ska mamma mysa med pappa.

Likes

Comments

I dags gick vi upp lite tider än vad vi bricka göra. För nu ska vi plocka upp lite av sättarna. Innan mamma ska åka i vägg. Vi blev klara kl 09:45 då körde mamma och John till rondellen i byn för att hämta  mormor vid bussen. Så då tog vi upp mormor för hon ska sov hos oss till i morgon för John vill det. Nu efter medan ska mamma i vägg men mormor är här. Pappa är med hemma. Hela EM var alla barn ute för det var fint väder. Mamma har haft migrän anfalla i EM med så det har varit jobbigt. Nu i kväll var alla barnen ut och myts med pappa har klippt gräset här hemma för det var långt nu tyckte pappa. Nu så söver Max hos faror Gert i natt om det går. Inatt har mamma sovit i Max säng hela natten för han var lite mardrömmar i natt. Nu sover Sofie hem hos oss. Det har varit tomt tutan hon här hemma tycker mamma. Så det var myigt att kram hon när mamma kom hem. Nu sitter mamma och parta med mormor i soffan för pappa är ute och sporta potatisen. Nä nu ska mamma titta på TV Sov gott på er.


Likes

Comments

i dag så väckte pappa oss. För vi ska plocka sätter som vi ej fick upp i går när maskin gick i sönder. Sån ska vi prova lite det gick ej så lång för maskin spejade potatis för mamma hade ej satt i en spak på rätt plåt med nu är det löst. Så nu kan vi plocka. Vi plocka i hoppa en vägg innan matt sa papp vi körde en bit reda så körde pappa plockare i en stor sten och bilen gick i sönder så mamma körde hem för att göra medan till oss. Som blev spaghettii med köttfärsås som barnen tycker om. När vi har ätit färdig så ska vi fortsätta att plocka potatisen. Nu när vi ska köra till stupa hult för att plocka potatisen för pappa och drängarna har redan kört. Då var det något som pepp under bänken på trappa. Då har skrotis lack kattungar i en trä låda. Så nu måste barnen lätta bli det till de får ögon och är lite äldre för annat kom mamma att flyta de. Och det vill vi ej. Så vi blir färdig med det nu. För i morgon ska mamma i vägg på em. Så där är några timmar kvar att plocka i morgon. Nu i em ska en man kom till oss att prata om solseller. Nu ska max på fottbollen och Mamma ska ta med sig Jonna och pappa tar med John till hult. Sofie är hos gate med Alice till i morgon. Nu ska pappa måla facket med rödfärg för de burk som den är i är i sönder så papp vill inte ha med på verkstadsgolvet. Mamma var i Förslöv för att hämta kvällsmaten som blev pizza till oss och frans med Max fick pomesfrit som han vill ha. Nu ska mamma ta in barn så de blir duscha och kommer i sin sängar. För mamma ska till Ängelholm för att hämta en cirkusbiljet till söndag. Nu ska mamma och pappa med dusch och titt på TV så god natt på er.

Likes

Comments

​John med son gräver som han har köpt själv och beton lastbilen  

I dag gick vi alla upp tidligt för vi ska plocka lite potatis. så Kl 07:00 ska vi börja plocka sedan så när vi skulle tanka av potatisen så kom Pether med Jonna till mamma för hon var ledsen vill ej vara i traktorn mer. Så efter ett tag gav hon sig så vi kan plocka mer. Nu ska vi börja att plocka lite sätter innan emedan. Nu ska vi göra middag som blev spagetti och köttfärsås som barn tycker om till tussen. Nu ska tog mamma med bannern som vi ska fick på em. När vi hade kört några rund och tankat av så när vi var på andre tacken så gick maskin i sönder. Det var på pigga mattan som stannade så pappa fick ringa efter Ander på att AT Fordonssevice så de fick lagga den Pether. Så när mamma fick reda på att vi inte kunde laga maskin så körde mamma hem för att hämta släpet för mamma ska hjälpa Anna86 för Anna86 har fått en studsmatta till Liam som han ska hoppa på. Så mamma och Christer lasta den på släpet och mamma körde på gräsvägen hem till Sutra-hult. Så nu står den där till Anna hämtar den. Sedan ska mamma hämta Frans för han har lämnat pappa traktor på verkats för de ska servis på den. När vi körde i från Vallberg köpte vi ficka på signe bagerit Vallberg. som vi ska fick på våran altan där hemma. innan des ska vi åka till hut för att se om pappa är där eller hemma. Pappa var kvar i hult så nu ska vi åka hem och ficka. Då kom Sofie hem i från Cajsa de har varit och bada på vejbyjadet. då kom även Gate me Alice som han har hämta i vaxsjö. Nu ska gate åka med Max Sofie och Alice sån de får bada i stupa-hult. Då ska pappa och Jonna och John hämta en gravmaskin och betonglastbill till killarna och en cirkus biljet. så nu fattar vi bar en till. Sedan körde vi till andre på AT Fordonssevic för att hämta den som de har laggat till pappa. Innan vi kan åka hem för att äta måste vi lagga poatisplockaren. Så vi kanplocka om det behöver i morgon. Nu ska vi äta sedan ska alla duscha. Sedan så ska barne sova. Så nu titta de på TB`V god natt på er.


Likes

Comments

Nu hade vi sov morgon. Då körde pappa in till biltemma för handla något. På vägen hem köpte nytt bröd till oss som vi ska ficka på. Nu ska vi gå ut alla det är mycket fint väder i dag. Det behöver vi för det har bara regnat åter regn. Nu så kom göra för de ska hämta potatis som de ska äta. Nu ska mamma och pappa köra till Ängelholm fö att handla lite matt till middan till oss vi ska ha lax med en mycket god sås till det. Nu efter som pinna och John var me oss i Ängelholm så sov hon innan matten i dag. Nu ska vi äta på altan för det är laggom varmt ute. Nu ska där kom en killa som ska mätt huset. Nu ska mamma hjälpa pappa så facket som vi ska kör säte med blir slitet och målat. och barnen har varit ute sidan i morse till nu i kväll efter matten. Så blev hema god hamburgare som vi äter på altan. Då så klättrade Jonna i sin stol och tappade balen och trillade av den och blev mycket ledsen över det. Hon blev lung när hon fick komma till pappa och bli trösta av pappa. Nu ska Sofie föst dusch sedan ska John och max i duschen. nu ska Jonna följa med mamma i duschen. för hon får ej sova fören kl 21:00 i kväll efter att Jonna trillade. Pappa var i hult för att lämna ett flack. När pappa kom hem ska han med dusch. men först Måste gate kom med Gate traktor för Morgan åker med gate i traktorn. så nu har alla barnen lekt ett tag med morgon här och där ute. innan Morgan åkte hem så fick de plocka i hoppa leksakerna för det gör inte mamma altid.

Likes

Comments

Vi gick upp tidligt i dag för vi ska plocka postis som de har bestämt i från Sydgröny. Men det gick ej för det har regnat i natt så pappa fick ej upp några på bandet så det blev en stor låda. Så nu måste det ticka upp innan vi kan plocka upp de. Så medlen pappa och Sofie lämna låder så var mamma med Max och Jonna och John hos Gate och träffar Marie Josy och Morgan. när pappa kom så gick vi ut till han. Efter ett tag så körde mamma till hamn för att handla lite bulla som vi ska fick på när vi kommer hem. Mamma fick lite int i huvudet så mamma sattas sig i soffa när hon hade tanigt sin medicin det hjälpte som tur var. Då kom mormor och Roine för de ska äta middag med oss för mamma och pappa och Sofie och max ska till vallarna i em. Så nu ska vi gör hemma gjorda pommes frites och grillade karré med sallad. Nu ska mamma brygga kaffe som mamma och pappa ska ha i pausen. Nu ska de förs natta Jonna så hon kan villa lite middag. John blev ledsen för han ej fick följa med. Men han fick ha iPad ett tag så gick det över. vallarna börjar kl 15:30 och slutar kl 18:00 vi var hemma kl !9:00 . Då drack vi kaffe med mormor sedan ska de köra hem. För Roine ska jobba i morgon medan mormor har semester i från sitt jobb. Nu ska mamma byta gardin i köket och Max hjälper mamma med att putasa fönsterna för och torka av förnseterkarmamman för i går nät vi var på bullrade så köpet vi gardener med. Nu sitter mamma i soffan för att titta på TV.

Likes

Comments

Vi vaknade kl 8:45 så då väckte mamma max John och Jonna och Sofie för det var tid att titta på sommarlov som börja kl 09:00 på TV. Så det ska vi titta på alla hoppa utom pappa för han jobbar med Frans. När pappa kom hem så starta mamma kaffe till pappa. Sedan ska pappa tvätt alla traktorer och vagnen som han kör bajs med. John kommer att var med pappa där hemma. Mamma Sofie Max och Jonna ska åka till Maxi för att träffa RöglesBK A-Laget så det kommer ditt. Så Max John och Sofie fick en Rögle Flagga och Mamma köpte två puckar till Max för det vill han ha. Nu har mamma varit och handla lite matt till oss. Sedan åkte vi hem för att ser hur det går pappa med att tvätta då var han nästan färdig. Så mamma gick in med Jonna för hon frös som mamma med gjorde. Nu ska de äta middag så då kom Gate kom med sin dotter och ett barnbarn och en vän till Marie. Nu ska vi åka till Ullared för att handla lite sackar där. det var så att vi ska köpta en fritös utan olja. Det blev mycket gott och lite andra sackar inga kläder blev det. Till kväilsmat blev det grillade korv och grillat kött med pommes frites. Det blev mycket gotta. Det blev mycket gott med pommes frites den ny fritösen tycker alla Nu sover alla barnen. GOD NATT PÅ ER

Likes

Comments

Nu på morgon ska pappa plocka potatis då ska Sofie hjälpa pappa för han behöver hjälp. Max blev su så han vill inte hjälpa pappa så han fick var hem med John Jonna Moster Josefin. Så mamma ska i väg nu på morgonen så de kan ha sov morgon. Mamma kommer hem kl 14:00 Då var hade reda Jonna vaknat och var ut John och Max med. Då håll pappa på att lagga valtran för den var i sönder. Det var så att han ska köra lite bajs med det fick var så länge. De börja att köra på eftermiddagen. Sedan så hällt mamma på att städa vår fin hus. Så det blir fint till oss i helgen. Det tycker mamma om. Nu är John och Jonna och moster in och Sofie med de håller på att vicka lite tvätt och mamma torkar golvet. Nu ska mamma kör Moster till Ängelholm för där kan åka med sin sambo hem Nu på em var max hos sin bästa kompis och leket så nu när mamma kom i från Ängelholm så hämta hon han. . Nu ska mamma och pappa gå och duscha för sed ska vi åka till pizzeria med Rasmus Anna86 och Liam för att äta kvällsmat. När vi har ätit upp ska vi åka hen till oss för att anna86 de ska köpta potatis och vi ska dricka kaffe med de. Nu ska vi bara sätta på ppyjamas för de kan jo somna i bilen när vi åker hem så då kan vi bära lägga de i sin sängar när vi kommer hem. Nu ska vi åka till ljusfesten för att titta på båtparaden och titta på när de skjuter fyrverkerier i från pyttebron. Nu så ute Anna86 och rasmus Liam hem till sig och vi hem till oss. Nu ska mamma och pappa sitta i soffan och mysa barne sover nu.


Likes

Comments