Jag har ej varit fisk. Har haft migrän så jag har sovit bort ett helt dygn så min minsta son blev räd att mamma ej nåde så bra. Det tog hår på John. Men nu mår jag bra så då ska jag skriva av mig lite. Vi åkte tåg båt härom dagen. Mormor och Roine mycket trevlig dag vi hade Danmark. Tacket har blivet färdig så snart ska de lägga på solceller på tacket. Sedan så ska Sofie dansa på söndagen sedan ska vi åka till mormor för att äta kvällsmat. John fick feber i söndag. ingen av de baren haft det än hoppas sliper det med. Så i måndag var John hemma med pappa de ska åka till Göteborg för att hämta salt spridare som han ska använda i vinter Frans var med. John sov vägen upp och lite hem. John hade ingen fiber i måndag så på tisdag ska han var hem med för att ser så han ej får feber mer. Så på onsdag ska John till dagis med Jonna. Jonna tycket det var konstigt att John ej var med på dagis. I dag så fråga John efter Jonna när John var hem med pappa. Så det var så att Max var med en kompis i dag för att leka med Viktor mysigt tyck vi. Sofie har var mycket duktig i kväll och tränat på sin läxa. Nu så känner mamma sig trött efter sin migrän anfallet som hon hade fredag så det tar tid att mår bra från det. Mamma håller på att få in Max på simskolan med det är inte så lätt för där fins inget tider kvar. Så han kommer ej att bli glad på mamma. Nu ska mamma titta på Tv hör i morgon hoppa mamma. Nu i kväll så prat mamma med sin syster @jozzanistheshit i telefon tak för prat stunden mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I dag så har vi varit på dagis och mamma på sit jobb. och Max Sofie varit på skolan. Pappa hämta Max skolan för han är ej på fritids än. Så nu ska max hjälpa pappa och Gert med att lägga färdigt tak pannorna reda ska pappa och mamma mötas på skolan för att ha utveckling samtal om Max. Sedan ska mamma och Max hämta hem John och Jonna på dans sedan ska vi åka hem. För se om Sofie var hem men hon cykla med en kompis hem. Så då körde mamma till ingos blommor för att köpa en blomma till best Kerstin för hon fyller 60År i dag. För mamma och John Jonna och Max ska kör för att lämna den. Reda ska mamma kör hem men för ska mamma äta i bit smörgåstårta där och dricka kaffe där. Sed ska mamma åka hem med de små. För Sofie har kommit hem och Gert Frans Christer ska kör hem nu. Fö de har blitt klara på taket. Med pappa var på möte i kväll i Helsingborg. Så nu ska Frans Gert och Sofie äta en bit av smörgåstårtan som mamma fick med sig hem till de. Sedan stråt mamma kaffe till sig och Gert men då kom pappa hem så han drack med kaffe. Nu ska Gert åk hem till Hult och mamma ska gå in i duschen det har Max redan gott med än gång när vi kom hem. DÅ natta mamma John och Jonna så de somnade i bilen så mamma kunde bara bära in de i sin sängar. Nu sover Max på soffan och mamma skriver på datorn . Pappa titta på tv. Strax är det sängen för de med. Sov gott på er.

Likes

Comments

I dag så var John och Jonna på dagis som vanligt mamma jobba. Pappa och Gert ar på tacket hela dagen så vi kan lägga tack pannor så tacket blir klart. För de ska snar monter upp solceller på framsida så måste var färdig på backsida med. Nu ska vi var ute med papp ett tag innan vi gick in för Jonna var mycket kal som sin händer och Jonna var med kala och Max med så då gick vi in. För mamma damsug hela huset för det behövdes tycket mamma. Vi vänta på att Sofie ska med kom hem i från kvällsklubben som hon är på måndag onsdag fredag om kvällarna. När hon kom hem gick hon i duschen reda kom pappa in då tog vi fram kvällsmatten som vi sk äta nu. Sedan ska de små i sin sängar efter matten. Det ska Sofie med och Max med för i morgon är det dagis och jobbet och skolan med. Nu sover alla Mamma ska gå ut för titt ficka tvätten. sedan ska hon med sov för de ska upp tidigt i morgon. Så nu ska mamma gå för hon har lite int i huvudet med så det är tid för sängen.

Likes

Comments

Mamma har ej skrivit på länge. För det har varit mycket för mamma och pappa. Nu i helgen ska mamma jobba på sitt schema. Det är många år sedan mamma jobba helg. I Lördag kväll så var mamma på jobbet då har det regnat hela dagen. Så mormor behövde ej ta baren för det gjorde pappa själv. För det har regnat hela dagen. Så pappa och Gate satta upp stoprännor på framsidan. Och målas de andra hängarna till stuprännor som ska var på backsidan. Nu ska pappa in och dricka kaffe med mamma innan hon kör. För mamma ska på kläd party hos Maria Viggos mamma. I kväll så börja det att regna in genom spiken och det pappa som ligger för tack pannorna. Så pappa och Gert fick gå upp med alla grytet mamma har och alla skåla som vi har. För det ej ska gör golv skiva går i sönder. Idag ska mormor passa baren för pappa och Gert har varit på tacket hela helgen för de ska få på alla tack pannor på måndag. Nu när vid middagen ska Max åka med Viggo i till Ängelholm för de ska ha kalas på bowlingen. Sedan ska Sofie på sin dans. Då ska hon åka med sin kompis in där. Så pappa ej behöver att åka i hem i från. Då kan han mest hjälpa pappa på tacket då. När mamma kom hem så drack de kaffe sedan körde mamma Sofie John och Roine till maxi för att ficka kvällsmat där. Det blev pommes Frits med fläskfile med sås alla tyckte om det. Nu ska mormor och Roine köra hem. Då ska mamma duscha John och Jonna för i morgon är en ny dag och ny vecka med jobba och dagis som vanlig. Nu ska mamma hämta hem Max i från Viggo för de leket efter kalaset. Som de ville. Nu sover alla baren som de ska. Sov gott där ute med.

Likes

Comments

I dag så hämta mamma som vanligt då var Max redan hem hos pappa. De har hålt på med taket hela dagen. Så nu i kväll så la de på presenning på tacket till i morgon. Då ska de pappa tacket för det ska vara först sedan ribor och sedan takpannor. Nu i kväll så ska mamma var ledig på fredag så John och Jonna är hemma med mamma då. Då ska mamma städa hurts och gjöra matt till pappa och resten av familjen. Nu ska mamma hämta Max Viggo på skolan. Seda när Sofie har slutat så kommer hon hem för att hämta jojo kort och pengar för hon ska in till Ängelholm för att bowla med klubben. Efter han kommer hem ska vi åka till mormor för mamma pappa och John Jonna Max ska äta kvällsmat där. När vi kommer hem ska alla i sängen. Vi har sov morgon alla. Nu ska mamma och pappa med sov god natt på er.😊

Likes

Comments

I dag lämna mamma John och Jonna som vanligt för mamma ska jobba i dag. Jonna var mycket duktig i morse hon kissa på toa duktig tös. Sedan så hämta pappa Max och Viggo i skolan för de ska leka i dag. De har nu ställt in fotbollen på grund av blåsten och regnet. Så det blir nästa vecka med. Så nu ska mamma hämta Jonna och Jona på dagis för mamma ska ta kort på de i dag båda enskilda och syskon bilder. Det ska vi göra på skolan. Så Sofie kommer till skolan i från klubben mamma hade Max och Viggo med sig dit. Nu ska vi hem så killarna kan leka lite till innan Viggo ska hem. Pappa har tvätta potatis plockaren i dag så pappa kan städa in den för säsongen. Och Frans har tvätta harven för den ska med stålas in för säsongen. Nu ska vi äta kvälls mat för pappa ska på föräldramöte på dagis. Och Sofie var kvällskull för på fredag ska de åka i vägg ett tag. Nu kl 18:15 ska hon var hem. Det var hon med så nu ska hon äta sedan är det duschen sedan sängen för hon med. John somnade i mattbordet och Jonna la mamma efter de har duskat så nu sover de små. Sofie sitt hos mig i soffan och läser för mamma och Max. Nu ska strax Sofie i sin sängen. Det ska Max med. Pappa kommer hem strax innan kl 20:00 i kväll. Då ska mamma och pappa titta på bonde söker fru. Mamma är nu klar här för mamma har migrän och kan ej skriva mer. Sov gott på er.

Likes

Comments

I dag söta mamma lite tidigar så mamma hämta John och Jonna på dagis och Max på skolan. Sedan körde mamma till Lila Hult blommor för att handla sackar så mamma kan själv gjöra en dörr kran som ska hänga på dörren när det kommer gäster till oss. Så nu är dörren fin tycker vi. När det är gjort så fick mamma gå ut för att hjälpa Frans med att ta in skruven som de använder för att skruva upp säden som vi använder till vår panna i vintern. Sedan ska vi gå in och dricka kaffe. Sedan ska mamma Jonna och Sofie köra till Arons för pappa vill ha bulla som de har där till kvällsmaten och mamma köpte nytt pålägg med och en ny vakat suck där med som mamma bytta till helgen. Nu ska mamma gå in för att äta kvällsmat och pappa med. Sedan ska mamma stoppa in Jonna och John och Max i duschen efter det ska Sofie in där. Då har mamma natta John och Jonna så strax innan kl 18:30 då sov de två små. Mamma har i kväll leta efter pappa öron snäcka i kväll men kan ej hitta den. Så nu sitter pappa och ska ficksa med pappaor som han ska sätta in i pärms. Nu sitter mamma i soffan och skriver här och tittar lite på TV med innan det är sängen för i morgon är det dagis och jobbet som kallar på oss. Nu ska mamma med gå ute i tvätt stugan och skifta där.

Likes

Comments

När vi kom hem i från dagis och mamma jobb så la pappa på köksoffan och mys och Max var i sin sandlåda som han bricka vara. Sofie var på fritids och kommer strax hem för hon ska ploga. För i morgon har hon engels läxa och andra sackar att göra i skolan. Max har läst för mamma i kväll. Nu så ringde mormor så Jon fick prata med han i telefon och Jonna med. Men efter ett tag blev John och Jonna så trötta så de bra gråt så mamma får ringa mormor senar i kväll. När mamma har satte så små i sin sängar. Sofie la sig för att låssa i sin säng för det behöver hon. Nu ska mamma natta Max med så strax innan kl 20.00 sov alla baren. Så mamma och pappa kan få egen tid i soffan innan de med ska sov. Mormor och mamma har nu pratat lite. Nu ska mamma gå ut för att ta hand om tvätt maskin och stoppa det i torktumlaren sedan ska mamma titta på tv så ha det så bra så länge.

Likes

Comments

Vi andre hade sov morgon. Men pappa gick upp kl 05.00 för att plöja färdig det som pappa börja på i går. så pappa kanske kan så det i kväll. När mamma hade fick sig klar så körde hon och John till Förslöv för att handla bullar till fruckosten så vi ska ha när de kommer hem. Pappa ska med fick då och Gate med. Nu ska Max hämta tidning till oss sedan ska han med ficka med oss. Nu ska mamma mysa med Jonna innan de ska gör sig i gjorning för att köra till mormor. När vi kom till mormor så var mamma vän Gurli där och hälsa på. Max stan kvar med pappa där hemma för de ska börja och tröska vå säd som vi ska ha till vår panna i vintern. Så mamma tog med sig John och Jonna. John fick ha med sig sin tv i bil för han vill ej med så mamma fick ha de i bilen. Då vill John med mamam så det var bra det han fick ha tv me när vi körde hem så det var bra det. Nu ska vi lämna Sofie på sin dans och vi ska åka till Maxi för att handla så vi kan äta i veckan. Så mamma och pappa ej behöver små handla hela tiden det blir bligar i lägren tyck de. Nu ska vi åk till dansen för att vänta på tjejerna för mamma ska med en vän till Sofie hem. Sedan ska vi åka till hult för att titta på när de tröskar då var de färdig så de slog och prata lite. Nu ska vi åka hem då fick John åk med pappa hem. Mamma tog bilen med Sofie Jonna och Max i . Nu ska mamma gör matt till veckan och även lite kvällsmat som blev fläskfilè me hemma gjort pomsefrits och sallad mycket gott. Nu ska pappa ut för att han ska harva färdig så pappa kan så det i kväll med. Så när han är färdig med det är det höst för pappa. Nu kl 20:30 var pappa färdig och då hade mamma hunnit att städa hela huset och duschat alla baren och även nätta Sofie och Jonna. Med John vill ej sova fören pappa kom in Max gick i sängen när pappa med hade kommit in så nu sover alla barn i sin sängar. Nu ska mamma titta på tv med pappa innan det är sängen för de med.

Likes

Comments

I dag kan vi ej ha sov morgon för kl 8:00 ska vi stå på potatis plockaren. Så vi måste gå upp tidigt . Innann vi är färdig ska vi fick på något och mamma ska lämna Max hos Viggo. För de ska leka där i dag. Efter ett tag så gick de hem till Vicktor för att var med han och leket där ett tag. Sedan gick de hem till Viggo och vår där ute i sandlådan. När vi har plocka färdig så åkte mamma John och Jonna till Boarp för att hämta hemma mamma vins som är en bukett med blommor. Som vi ska ha på köksbordet. Efter vi kom hem så var pappa med klar med att ta potatis till Hult så då gick vi in för att dusch sedan ska vi köra för att hämta Max för vi ska äta kvällsmat på Eld och Vin för de har god matt där. När vi hade ätigit färdig så fick barn glass. Sedan ska vi åk till hemmakväll för att handla lite godis som vi ska mys på i kväll. När vi kom hem så gick pappa ut för att harva ner resten av potatis som vi ej kan använda till något. Nu så ska pappa natt John så mamma och pappa med kan lägga sig. Sofie ska sova över hos mormor i natt med. Men för så velar hon så mamma nästa hämta hon men efter ett tag så ringde Sofie att hon stannar så det blev så. Så mamma hämta hon hos mormor i morgon.

Likes

Comments