Idag va de en stor dag för våra killar.. Äntligen skolstart. De gick väldigt bra.. Dom va så lugna och lyssna på allt va dom sa.

Flisan däremot ville inte alls. Hon ville dit så men jag fick inte lämna henne.. Hon prata varken med mej eller Jonas. Eller nån på skolan. Så de fick bli att jag stannade wkvar när kl blev 11 så gick killarna till fritis, Fia-Lotta stannade kvar på dagis och Jonas åkte hem och sov så han jobbat hela natten.

Idag är försöka gången jag tycker de är jobbigt att Flisan är så tyst.. Hon springer inte med sina kompisar, hon sitter bara där. Så försöker hon hänga på men de är inte lätt när hon inte riktigt hänger med.. Och de sliter sönder mitt mamma hjärta att de är så.. Varför? Va är de som gör att hon stänger av helt när hon sätter första foten på skolgården? Nej hon är inte mobbad.. För så här har hon alltid varit så de har inte med skolan i sig att göra då hon är likadan mot andra oxå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 50 readers

Likes

Comments

Ja denna stämmer in rätt bra på mej 😀

  • 28 readers

Likes

Comments

Nu börjar killarna bli redo för att börja förskoleklass och Flisan är redo att börja första klass.. Kändes som dom nyss föddes 😱
Snart tar dom la studenten!

Idag har vi har Pia och tjejerna på besök. Lika trevligt som alltid 😀

Nu är kvällsmaten intagen och duschen är gjord så nu kikar vi Baby Bossen innan de är söndags..

Jag har semester men Jonas jobbar.. Han gör 2 nätter sen är han ledig till måndag.

Likes

Comments

Nu är de kvällen igen. Jobbat hela helgen så kändes som de bara swucha förbi.. Brukar göra de när man jobbar ^^
Hade längtat sååå mycket efter att få spendera nätterna med Marjo i helgen men då blev hon sjuk 😔 Och de är så de kan bli. Men snart så får jag spendera en hel helg med henne 😘 och mina andra goa arbetskamrater 😊 i Stockholm.

Idag har vi varit hos Jonas bror och hälsat på. Lisa va inte hemma.. Johan hade lagat mat som han bjöd på.
På vägen hem stannade vi i på kaffe hos Jessica @thisislove

Har i flera år längtat efter att få åka till Leeds och kolla där dom spelar in Hem till Gården. Och nästa år ska de bli verklighet 😁 Är en tjej på Facebook som har engagerat sig jättemycke och kollat priser och bokat mm så de är super kul. Så jag, mamma, pappa, Jossan, Millan och hennes kompis ska åka.. Jonas ville inte med och inte Tommy heller ^^ och inte Pia. Men vi får roligt iaf 😀 men trodde verkligen inte att jag nånsin skulle få komma dit upp se detta.

Nån som va trött efter en dag på Gekås.

Köpte lampa till hallen där nere 👌

Nu är de bara 1!!! dag kvar tills våra killar börjar skolan.. Känns lite pirrigt faktiskt.

Likes

Comments

Försöker komma in i denna bok men de går inte. Fastnar verkligen inte.. Men jag tänker läsa klart den för den kan ju bli bra längre fram ^^

Men måste försöka!!

Likes

Comments

Känns som att denna dagen varit väldigt lång? Eller är de bara jag som tycker de?

Vi åkte till barnens farmor & farfar så dom fick kolla i pandatidningen sen åkte vi till deras faster så dom fick kolla. Så lite vi till Lidköping och handla lite på rusta se till Vara och handla grönsakerna till tacosen.

Nu väntar jag på att barnen ska somna. Så ska vi börja se Aporna planet.. Tror jag.

Likes

Comments

Igår hade vi egentid jag och Jonas. Flisan sov hos Jossan och Felix, Freddy & Fia-Lotta sov hos mormor & morfar. Så vi åkte till Pinchos i Lidköping. Jonas tyckte de va sådär. Jag tyckte de va gott 😃
Sen åkte vi hem och kollade på OC.

Innan vi lämna av barnen så åkte vi till Trollhättan och Specsavers och fixa Freddys glasögon.

Och borrade fast grejer så dom sitter kvar på näsan. Dom åkte bara ner hela tiden.

Är såååå sugen på kräftor. Får se om man kan hitta ett datum alla kan men ja får la se. Annars får jag la äta de själv. Jonas gillar inte kräftor så han och barnen får äta annat.

Likes

Comments

Vart tog denna dagen vägen? Vi fick ju nyss upp? Eller? Den gick hur fort som helst..
Mamma och pappa va här idag igen. Vi körde ett lass till tippen och rensa lite mer kläder.

Imorn ska vi till etage och fixa killarna glasögon. Dom åker bara ner hela tiden så de ska borras lite i dom.

Imorn har vi barnvakt över natten så ska vi gå på bio. Baby Driver tror jag den hette.. Så äter vi nog något oxå tror jag 😋

Flisan säljer från Panda tidningen så vill nån handla så skriv gärna till mej 😘

Likes

Comments

Nu får jag börja räkna ner för semester snart 😁 jag har inte haft nån i sommar alls utan valde v34-35 då killarna börjar skolan 22/8 sen ska vi till sthlm och gå Tjejmilen 😃 ska bli super kul. Dock har jag inte övat som jag gjorde förra året och gick en del. Kanske dax att börja nu!!!

Idag fick de bli vab då barnvakten är sjuk 😔 men de är sånt som blir. Nästa gång är de Jonas tur att va hemma 👌 Han fick förlängt till siste september på jobbet.. Vilket gillas mycke 😄 Han trivs bra och de är nära hem.

Har läst färdigt Kaninjägaren av Lars Kepler idag så nu ska jag börja på Du, jag & Alla andra av Fionnuala Kearney. Hoppas den är bra 🤗

Likes

Comments

Lite tråkig kväll.. Hade sett fram emot att kika på Huset Fullt nu när Jonas jobbar.. Men får inte igång Xboxet.. Vet inte va som är fel. Funkade fin fint förut 🤔
Så fick slänga igång boxern ist och där får de The Fast and the furious på 6:an så får la kika på den så får Jonas kika på Xboxet när han kommer hem imorn..

Idag har jag grejat massa med tvätten..
Funderar på att ta låt att äta. Men vad?

Likes

Comments