Header

Hej mitt i veckan.. Det blev en liten stressig morgon idag, men vi hann iallafall..

Efter vi lämnat Willhelm i skolan så åkte vi hem och myste.. och Tove tittade på sina program på tv.

Jag han iallafall dricka lite kaffe när det var som lugnast, Ejnar somnade en stund på mig. Sen var det dags att låga mat och idag blev det makaroner och köttbullar..

Vilket välkomnade man fick utav Tove när jag skulle hämta henne. När jag sa till henne att ta på sig jackan och de så sa hon Du är dum mamma och vägrade lyssna. Man blir faktiskt ledsen när hon säger så, hon slår på dövörat till också för lyssna det vill hon inte göra inte på mig iallafall.
Ejnar krånglade vid läggningen nu ikväll men nu sover han. Så skönt när det blir så tyst och det inte är bråk mellan barnen..
Nu ska jag titta på lite TV innan jag lägger mig för att sova.

En äldre bild från i sensommaren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej tisdag!

Så var det tisdag, åh efter vi hade lämnat Willhelm i skolan så skulle jag till BVC med Ejnar. Sen åkte vi och handlade lite mjölk.

Men det är en lång kille som vi har här hemma, hela 85,5 cm lång och 10880 gram. Vi passade även på att mäta storasyster Tove och hon var hela 102 cm lång 15 kg hon hade gått upp en del fast hon inte äter så bra  här hemma.. Bägge följer sina kurvor som dom ska så det är skönt..

Vi gjorde inte så mycket när vi kom hem jag ställde mig och gjorde amerikanska pannkakor som barnen hade beställt igår...

Nu när jag skulle natta barnen så krångla både Willhelm och Tove. Jag blir så tötter på dom.
Nej nu ska jag titta på tv och sen blir det svenska Hollywood fruar. sen blir det sängen ganska trött idag med konstigt när man inte jobbar så länge, men det är så för man går upp tidigt..

Likes

Comments

Hej! Mår ni bra, här är vi fortfarande snoriga och hostiga. Men det blev jobb för mamma och pappan i huset, och det var dags för barnen att åka till skolan, dagis och dagmamman.

Det är en kortvecka för mig denna veckan... Hatar denna veckan känns så meningslöst att komma för 3 timmar.. blir inte så mycket pengar heller..
Nu ligger jag här i sängen och tittar på tv och är jättetrött, så blir snart natten för mig.

Imorgon får jag och de små barnen åka till stan och handla lite, men först ska Ejnar till BVC för vägning och mätning.

Likes

Comments

Hej idag startade vi dagen klockan tio, barnen hade vaknat tidigare var uppe tidigare och gav Ejnar välling, sen somna han om igen...
Efter frukosten så gjorde jag mig, jag och Ejnar skulle åka till Götene och kolla på vinter overall men vi hitta inget där.
Så styrde bilen hem för att hämta mat listan mat som vi behövde, så fick vi in och kollade på kappahl och vi hitta en där. Sen gick vi in och handlade...

När vi kom hem hem igen beställde vi pizza ingen av oss som orkade låga mat.. Det blev en lugn och fin dag här hemma även fast vädret är så tråkigt ute..

Det blir mycket samma bilder men det är så svårt att ta bilder på barnen nu för tiden...

Likes

Comments

Hej alla fina!

Så nu har jag jobbat sista dagen för denna veckan. Åh det känns skönt, så nu kan vi ta helg...

När jag kom hem så var Johans föräldrar här, så det blev lite fika med dom innan dom åkte hem...

Vi har inte gjort så mycket idag, jag och Johan har tittat på tv och myst. Barnen har tittat på sina program..

Imorgon får jag åka och handla mat det ekar tomt i kylskåpet och frysen..  Händer inte så mycket här i helgen, vi har inget planerat Johan låt fortfarande skitdåligt. Kanske sätter mig framför symaskinen lite och syr..

Likes

Comments

Hej onsdag!

Natten som var så blev Willhelm också dålig så han fick vara hemma resten av veckan. Börjar bli så jävlas trött på det här.
Vädret ute gör ju inte saken bättre heller, så grått och regnigt.

Snart är denna arbetsveckan över och snart tar vi helg... ska bli så skönt för min lilla kropp har så ont i fötterna och ryggen..
När jag kom hem gick jag och duschade och Johan började  med maten och det blev strips och hamburgare. Senare på kvällen åkte jag iväg på Ejnars första föräldramöte...
Åh nu ligger jag här i soffan och tittar på tv... blir sängen snart, ska upp tidigt  imorgon.

Likes

Comments

Hej måndag!

Ny vecka igen och jag jobbar förmiddag denna veckan. Tove och Ejnar och Johan är jätte dåliga, Ejnar och Johan har 39 graders feber.

Det är bara jag och Willhelm som är friska.. Jag har så ont i mina fötter hoppas verkligen det blir bättre snart.. Vi gjorde korv med bröd till middag de små barnen och Johan hade ingen matlust.. Får se vad om det händer något efter jobbet. Man orkar inte så mycket efter jobbet, blir ju oftast att man bara åker hem och slappar framför tv'n..

Mina små sjuklingar.

Likes

Comments

Hej och godkväll!

Så var det redan söndag. Åh imorgon är det ny vecka igen.

Efter vi hade ätit frukost och gjort iordning mig, så åkte jag hem till min storasyster Jessica och hennes familj. Skulle kolla om vi skulle ha något från jultidningarna sen åkte jag förbi mina föräldrar och fick en fika innan jag åkte hem....

När jag kom hem hade mina älsklingar maten färdig.. spaghetti och köttfärssås.
Barnen och Johan börjar bli dåliga igen Tove klagar över att hon har ont i örat och Ejnar hostar som bara den.
Börjar bli så himla trött på det här nu.

Likes

Comments

Hej och godkväll alla fina!

Så var det redan onsdag, och efter vi lämnat Willhelm i skolan åkte vi hem och satte på diskmaskinen och en tvättmaskin.

Sen åkte vi till stan för att handla en present till en kompis till Willhelm han skulle gått på kalas imorgon efter skolan. Men killen har blivit sjuk..  2 arbetsdagar kvar på denna korta vecka. Längtar till helgen så jag kan sätta mig vid symaskinen lite och sy..

Det händer inte så mycket här under dessa veckor. Blir massa mys i soffan med de små barnen.

Min tempramentfulla lilla tjej, vilket humör hon har ibland. Det är tur mamma älskar dig så mycket.

Likes

Comments

Godmorgon tisdag!

Igår var det en ny vecka igen, med en kort arbetsvecka när jag jobbar eftermiddag. Jag jobbar ju bara 3 timmar måndag till torsdag och fredag 5 timmar....
De små barnen var glada att vara tillbaka på förskola och dagmamman..
Jag och Willhelm hade utvecklingssamtal med hans fröken innan skolan började. Det gick bra, sen satte vi upp ett mål till nästa gång att han skulle lära sig 10 bokstäver till.

Nu har vi både lämnat Willhelm i skolan och ätit frukost. Åh jag sitter och tittar på nyhetsmorgon, och barnen leker och bråkar...
Snart dags att ta tag i tvätten och vika den.. Ska bara ta mig en varm kopp kaffe.

Likes

Comments