Header
View tracker

Hej och godkväll!

Så var det redan onsdag, och nu har jag precis lagt barnen.
Vi har ätit kvällsmat och Willhelm har läst sin läsläxa också som han har till imorgon. Åh han kämpar på men han tycker det är svårt..... har inte riktigt knäckt läskoden än.

Vi mår bättre nu, nu är vi bara lite snoriga och hostiga.
Imorgon kommer pappan i huset hem från sin arbetsvecka i Stockholm..
Nu ska jag bara släppa framför TV och snart blir det sängen, för ska upp tidigt imorgon bitti ska till fotvårdaren. Så Johans föräldrar kommer hit och är barnvakt åt barnen..

Kram och Puss
Lotta

Det var något intressant på TV för några dagar sen. Satt så stilla och kollade ett bra tag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er alla finisar!

Så var det redan ny vecka igen, och det var dags för barnen att gå till skolan, dagmamma och förskola igen efter vår sjukstuga vi har haft. Åh jag var tillbaka på jobbet efter två veckor hemma.

Efter vi hade kört Willhelm till skolan så åkte vi hem, Tove och Ejnar fick duscha vi han inte med det i helgen. Willhelm fick duscha när vi kom hem ikväll.... Det var tre arga barn jag hämta idag, antagligen för att dom var trötta Tove och Ejnar somnade i bilen på väg hem. 
Jag och Willhelm myste framför julkalendern Selmas saga Tove så att hon var trött och ville gå och lägga sig och det fick hon göra.
Nu ligger jag här i min ensamhet och tittar på tv, fast det finns inget bra.

En äldre bild på min lilla tjej som jag älskar så otroligt mycket. Hoppas hon får tillbaka sitt goa glada sätt igen och att hon inte är så arg hela tiden. Vi har bestämt att vi ska testa att flytta henne till dagis, hon börjar efter jul och nyår. Så får vi se vad vi tycker. Det funkar jättebra med Ejnar på dagis. Men vi får se hur det går.

Vi älskar dig så mycket och vill bara att du ska vara glad och lycklig.

Likes

Comments

View tracker

Hej söndag här!

Det har ekat tom här inne nu i några dagar.

Men Johan blev smittad av oss när han kom hem i torsdag, för när han vaknade i fredags så var han jättedålig. Jag och barnen är bättre och igår var jag iväg och handlade middagsmat så vi har i veckan som kommer.

Åh när jag kom hem så gjorde vi mat. Sen gjorde vi inte så mycket barnen tittade på sina program på TV och vi tittade på det vi ville se. Nu i veckan jobbar jag eftermiddag så det blir kortvecka.

Idag åkte jag iväg för att kolla på lite mer julklappar till barnen, då nu är det inte så mycket mer. Jag hittade det mesta jag var ute efter men endel kvar.
När jag kom hem blev jag sugen på kaffe så var tvungen att ta en kopp ihop med älsklingen. Sen började jag slå in alla julklappar så nu är det bara några grejer till att slå in. Men vi får fortsätta nästa helg. Vi åt mat i mellan varven också.
Nu sover barnen Ejnar krånglade nu vid läggningen men han somnade till slut...

I veckan som kommer så ska jag och barnen försöka julpynta lite här hemma ta fram tomtarna.

Likes

Comments

Hej god förmiddag!

Ja idag är vi hemma allihopa Willhelm kom hem med nästan 40 graders feber. Jag håller på och vilar nu när Ejnar sover är så himla trött och det bara dunkar i huvudet. Han låg vaken i över två timmar i natt men till slut somnade han.

Förväntningar och saker att se fram emot 2017

- Barnens födelsedagar Willhelm fyller 8 Tove fyller 4 och Ejnar fyller 2. Tre stora dagar.
- Hoppas vi kommer iväg på någon resa hela familjen, känns som vi behöver det.
- Att jag och min stora kärlek kommer iväg på några dejter  på tu man hand.
- Sommaren för då får vi umgås som en hel familj och bara vara.

det finns mycket mer saker men när jag väl ska skriva ner deg så står det still i huvudet.

Mina älsklingar

Likes

Comments

Hej måndag!

Igår så var det första advent redan, och min helg blev ju inget vidare har legat sjuk hela helgen och mår fortfarande dåligt har fortfarande feber. Hela lördagen låg jag i sängen hela dagen för då orkade jag inget.

Men Johan tog med sig Willhelm och Tove till Skara för att titta på tomteparaden åh jag och Ejnar stanna hemma. Barnen tyckte det var roligt och dom stannade även och fikade hos hans bror..
Nu somnade Ejnar på mig han har blivit så svår att lägga nu för tiden. så han får sova en stund på mig.
Älsklingen fick åka till Stockholm och jobba denna veckan.

Likes

Comments

Hej och godkväll alla fina!

Idag vaknade jag och mådde pyton feber och hostig, snorig har jag ju varit men febern kunde man väl fått slippa fryser så jag blir tokig och dunkar i huvudet.

Så jag har inte orkat skriva eller göra något.
Vi var ju och tog lite nya familjelivet, det gick väl så där barnen krångla.
När vi kom hem så började vi med pizzan som vi skulle ha.... så gött. Vi har även beställt lite julklappar till barnen. Så svårt att veta vad man ska köpa.

Likes

Comments

Vi har ett svårt beslut att ta, men det lutar åt att Tove slutar hos sina dagmammor. Känns så tråkigt för både hon och vi trivs så bra. De är helt underbara personer. Men Tove måste ju komma först, och hon mår inte alls bra hon är så arg hela tiden nu både där och hemma.... Det är så svårt men ändå inte, vi vill ju att vår lilla flicka ska vara glad och lycklig i livet och inte vara så arg hela tiden..

Igår putsade jag alla fönster och plockade fram adventsljusstakarna. Så nu är det framme och det känns skönt och barnen är fortfarande sjuka Ejnar får feber på kvällarna och alla barnen hostar ikapp här hemma på nätterna.

Nu har jag precis druckit lite kaffe efter jag bytt rent i våra sängarna och sätt på en tvättmaskin med sängkläderna. Barnen sitter och tittar på tv.
Redan onsdag lilllördag som man brukar säga... Förstår inte varför veckorna går så fort, det händer ju inget här hemma när barnen det ändå vi gör är att lämna och hämta Willhelm från skolan...

Likes

Comments

Hej alla finisar!

Har ni haft en bra helg, det har vi haft iallafall... en lugn och hemma helg. Barnen har blivit så förkylda Ejnar och Tove.

Så det blev att vabba idag med Ejnar  och nu ikväll hade han lite feber. 
Det har blivit massa mys framför tv'n med barnen.. Nu har jag lagt mig i sängen för att titta på TV.

Imorgon tänkte jag ta och putsa lite fönster och kanske ställa fram advent ljusstakarna, får se vad vi orkar och vad barnen låter mig göra..

Likes

Comments

Hej lördag!

Hej alla finisar har er helg börjat bra. Vi började vår dag med att äta frukost lite före 09:00.
Johans bror Thomas ringde och frågade om han och Nathalie kunde komma hit gör Nok skulle göra något i stan. Tove hade frågat innan om inte Nathalie kunde komma hit så dom kunde leka... Johans föräldrar kom hit också dom var här till 12 kaffet, med sig hade dom fika bröd.
Till middag blev det korv stroganoff och ris barnen åt rätt bra, idag åt Tove bra men inte Willhelm so. annars brukar äta bra men det var lök i och det gillar han inte.... Vi avslutade dagen med lite kaffe.

Tove och Ejnar har blivit så förkylda och nyser i ett.. Nu ligger jag i sängen och tittar på TV och funderar på vad vi kan hitta på imorgon, men kommer inte på något. Barnen sover kanske inte Willhelm han tittar säkert på TV på sitt rum...

En glad liten kille fast man är förkyld. Mammas lilla hjärta

Likes

Comments

Hej fredag!

Så var det redan fredag, fattar inte hur fort denna veckan har gått. Men när jag så det till Johan så tyckte han att den gått långsamt. Men kanske för att allt har flutits på både hemma och på jobbet....

Efter jag slutade idag så åkte jag och hämtade Willhelm i skolan.  Åh när vi kom hem så hade Johan nästan maten klar, så jag behövde bara duka och ta fram tillbehör vi skulle ha till.
Johan och de små barnen hade varit och handlat mat så vi har i veckan och i helgen...

Efter maten så har vi bara myst framför TV och barnen har bråkat om vartannat. Så det fick bli sängen tidigt för vi orkade inte med dom. Ejnar krångla vid läggningen så fick ta upp honom och nätta honom i famnen..

Så nu har jag själv landat i sängen för att se på tv. Känner mig helt sliten och trött och har haft sån fruktansvärd huvudvärk i några dagar nu som inte vill gå över.

Imorgon vet jag inte vad som händer, vi har inget planerat.... så får se vad som händer..

Likes

Comments