Blir så less på vissa människor!!!! Är med i en del grupper där man skänker å kan få saker å så ser jag vissa som skriver att tydligen när man är gift/förlovad eller har en partner så ska man tydligen ha bättre ekonomi men det kan jag säga att då är det inte alls jämt det vet jag av egen erfarenhet och jag börjar bli less på att vissa tror sånt!!!! Tycker att folk kan ta reda på mera än å skriva ut vissa saker som kanske sårar andra!!! Jag skulle kunna skriva en hel historia om hur det är men jag känner inte för att jag ska behöva försvara MIG å andra oskyldiga människor som kämpar igenom sig allt!!!!!

Likes

Comments

Jag är så otroligt glad att jag äntligen har hittat min rätta efter ett dåligt förhållande med misshandel å våldtäkt å jag ångrar verkligen att jag trodde att han hade förändrats men jag ångrar verkligen inte mina 2 älsta barn som jag fick med han för dom älskar jag mest av allt å har 2 underbara barn med maken så vi har 4 helt underbara barn å han älskar alla precis lika mycket å dom älskar han å kallar han för pappa då han kom in i bilden då dottern bara va 4mån å sonen va runt året :) är så otroligt tacksam att han kom in i mitt liv när han gjorde å hans familj är helt underbara mot mina älsta fast det inte är deras riktiga barnbarn men dom tar dom som det ändå å barnen säger farmor å farfar till dom :) är så jävla lycklig att dom finns här då deras riktiga släkt inte gör då vissa i min egna familj har vänt ryggen mot mig å sina egna syskonbarn, egna dotter å barnbarn men som jag säger så är det deras förlust å inte vårat :)

Likes

Comments

Ibland tänker jag att jag önskar att allt var som förut men sen så kommer jag på att jag inte alls gör det för då skulle man ha haft så många falska människor runt sig å dom klarar man sig så bra utan :) Men kan inte hjälpa att man tänker på en massa å om man kunde ha gjort på nått annat sett men man ser så mkt mönster eftersom det fortsätter å komma samma saker hela tiden!!! Jag är så otroligt glad att jag har min make å våra älskade barn annars skulle jag aldrig ha orkat med all skit som händer hela tiden!!! Så fort man mår bra eller är hur lycklig som helst så är det alltid något som ska hända så man åker ner till botten igen men jag tar mig alltid upp därifrån tack vare maken å barnen för det är dom som får mig å kämpa för nån annan har jag inte :/ Vissa saknar jag å ha i närheten men vissa inte för dom fattar inte själva hur mkt dom sårar mig med allt dom gör :/

Likes

Comments

Fy fan vilka patetiskta människor det finns här i världen!!! Man kan inge annat än å skratta åt ER!!! NI fattar inte att ni sätter er själva i skiten så som ni håller på just nu men men det är erat egna problem och det kommer bara slå tillbaka på er!!!

Likes

Comments

​Det är dessa 3,Sambon å självklart lillan i magen som får mig å orka med allt skit som dessa falska människor håller på med!!!! Hur svårt ska det vara att ge fan i å försöka lägga sig i MITT liv istället för att sköta erat egna som inte är så jävla mkt bättre?!?!?!?! Jag är så jävla less på er så jag bara vill spy på erat skit men som tur är så har jag pratat med folk som vet hur allt ligger till och dom får mig bara att bli starkare och ni har inte något å komma med så lägg ner å sköt er själva istället för å försöka hitta på en massa som inte stämmer!!!! Jag vet att ni sitter å mår så bra nu över det ni har gjort för ni tror att det är rätt men det är det inte för jag om någon vet sanningen som ni vägrar ta reda på!!!!

Likes

Comments

Inte ofta att alla 3 sitter såhär stilla men tydligen så gillar alla telitabbles 😀😀 Själv är det dags å fixa maten snart å idag blir de blodpudding till mig å barnen då sambon jobbar kväll denna vecka :-/ sen blir de lite mys framför tvn med bolibompa innan det är dax för dom å sova :-)

Likes

Comments

Ja då gick man in i vecka 23 idag å jag ligger här i soffan å känner hur hon rör sig där inne 😍 å det är hur underbart som helst men e rädd för att jag inte kommer känna lika mkt denna gången då moderkakan ligger i framvägg 😞 men hoppas att jag kommer känna en del iaf 😍

Likes

Comments

Idag blev det en tidig morgon så efter frukost blev det en liten vilo stund för barnen plus den gravida mamman ;-) sen så åkte man på affä
rn å handlade lite lördagsgodis ;-) så nu sitter hela familjen här i soffan å myser å kollar på barnprogram :-) sen har man plockat upp en massa tvätt å sånt :-)

Likes

Comments

Ja här har det varit morgon sen halv 8 å här har denna vackra prinsen suttit sen dess 😍😍 men nu är det dax för frukost 😀

Likes

Comments

Nu väntar man på resten av familjen så att man kan börja med maten som idag består av kyckling i ugn,ris å currysås :-) sen blir det bara mys framför tvn för nu är det helg å hoppas på bra väder i helgen så man kan ha en mysig ute dag :-)

Likes

Comments