godmorgon !
åkte på världens feber igår kväll så jobba fick det inte bli idag! sovit sen igår eftermiddag till nu... Ska försöka vila upp mig ordentligt idag så jag kan åka med moster och göra henne sällskap när hon skriver upp för c kortet imorgon 😊
skriver lite senare för nu ska jag ta och försöka somna om en stund till 🙃

Likes

Comments

​Godmorgon, eller nått sånt!
Tänker ge bloggandet en chans igen, känner att jag just nu behöver de så jag har någonstans att göra av alla  känslor och tankar som jag annars bara håller inom mig. 
Så vad har jag gjort hittills idag? Jo jag slutade jobbet 8.30 imorse, så sen dess har jag suttit hemma och försökt hålla mig vaken så jag kan sova ordentligt inatt, då jag har ett till 24 timmars pass som väntar imorgon. Dessa sömnproblem är inte lätt att ha och göra med! 
Ska även försöka hitta orken och motivationen till att göra ordning här hemma också. Inte ens hälften av mina grejer är uppackade sen jag flyttade hit. .Enbart kläder och barnens grejer är uppackat... Men ska väl hitta orken till att ta tag i det också. 
Jag har märkt att min depression och ångesten visar sig allt mer och mer just nu. Jag har mina perioder då vardagen rullar på som den ska, sen kommer den där perioden då jag bara vill ligga i sängen och inte göra ett skit eller träffa någon. Men det blir väl bättre med tiden, hoppas jag iaf! 
På fredag kommer mina små busungar hem igen, vilket är riktigt skönt för det är typ då jag är som gladast och tankarna håller sig borta!
Ska försöka ta mig ner till moster och snacka skit och dricka kaffe idag också, men som sagt lusten till att göra någonting finns inte riktigt där. Men blir ju inte bättre av att stänga in mig här hemma, det har jag iaf lärt mig under detta helvete till år. 
Jag hoppas ni får en helt fantastisk dag, vilket jag också ska försöka ha! 

Likes

Comments