Ja då va det en ny månad då och närmare till sommar..
Så fort mannen och äldsta sonen kom hem igår så blev lilleman galen men herregud han som va så lugn när storebror var borta..
Snart ska jag åka iväg och jobba 😊 ..

Godmorgon på er alla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det söndag och idag är det även valborg men lilleman har forfarande feber så jaag ska inte gå någonstans och sen kommer mannen och min äldsta son hem idag...

Helgen har varit lugn fast karim är sjuk..

Likes

Comments

När vi vakna hade Karim hade karim mer feber än igår han har idag 38.7 så han fick ipren för det verkar som han har ont i kroppen när han går som det brukar göra när man har feber.

Mannen och den äldsta sonen åkte upp till Stockholm igår för att hjälpa hans bror och min kusin att flytta idag medans jag då är hemma med en sjuk kille och när han sover ska jag plugga lite.

Har ett prov till på torsdag så jag måste göra instuderingsfrågorna idag..

tvättade all tvätt igår och jag ska försöka vika allt idag om lilleman tillåter det vill säga

Likes

Comments

Men jo då visst så har han fått feber igen . Går bara 2-3 veckor sen är han sjuk innan va det varannan vecka . När ska detta skit sluta..

Gör ont i mammahjärtat när mina barn är sjuka..

Likes

Comments

Säger bara äntligen fredag  och ska snart lämna Karim på dagis och sen fortsätta med min läxa som ska vara inne på söndag men jag har inte så mycket kvar. Jag har insruderingsfrågor med som ska göras för att jag har ett prov på torsdag igen i akutsjukvård som ska pluggas på med .. Och några till läxor som ska lämnas in så ja jag har en del att göra kan jag ju säga..

Idag åker mannen och älsdta sonen till Stockholm för don ska hjälpa mannens bror och min kusin att flytta så lilleman och jag blir själva till söndag..

Likes

Comments

Hade medicinprov idag och fy fan va svårt men jag svara på alla utom en och jag sa till läraren att jag tror jag har blandat ihop svaren.. Och efter det sa hon ja nu kan ni åka hem ni har inga mer lektioner idag jag och en tjej till vi bara titta på varandra.

Jag åkte hem och nu fortsätter jag med en uppgift som jag ska lämna in på söndag och den är svår den med men men jag ska kämpa vidare på den..

Likes

Comments

Alla som heter Teresia och Therese grattis på namnsdagen ..

Likes

Comments

Men nu är jag tillbaka 😊 jag ska vara ärlig det har varit för mycket för mig så jag va tvungen att lägga bloggen åt sidan ett tag ..
Det närmar sig slutet på skolan nu och vi har en hel del uppgifter att gör plus två prov kvar varav ett prov har vi i morgon som jag sitter och pluggar till i medicin .
Ska plugga lite till nu innan sängen kallar.

Likes

Comments

Ja idag har barnen i skolan påsklov men inte jag för jag har skola haha och skönt att komma tillbaka dit igen ..
Nu är det bara några veckor kvar i skolan 😊 sen är det slut och jobb ska sökas ..

Likes

Comments