Idag är det torsdag pch vi va tvugna börja 8:00 idag för vi ska få veta våra praktikplatser ska bli roligt att få veta vart jag hamnar och hur långt det är..
I psykiatri ska vi börja med ett nytt område.. Och även i psykologi..

Alla klagar på att vi får så mycket uppgifter att jag snart blir galen asså dom visste att denna termin kommer inte bli lätt..
Igår hade vi information om val av utgång men jag har redan sökt akutsjukvård men jag gick dit och lyssna plus att jac tog matte vilket jag får gå på kväll.

Likes

Comments

Idag är det onsdag och halva veckan har gått. Igår kom kakorna som folk har beställt av Fadi och några har fått sina och andra ska ha sina idag och min kusin ska få sina i helgen. På fredag efter jag och Fadi kommer hem från skolan ska vi åka till Stockholm för på söndag ska vi på kalas.

Har en inlämning på torsdag i psykologi..

Idag har vi specialpedagogik och etik men på etiken så ska vi få information om utgången nästa termin men jag har redan valt min utgång jag har ansökt akutvård men jag måste ändå sitta och lyssna på infot..

Sitter och äter frukost och idag slutar jag 12.00 och Karim får vara hemma idag med från dagis för han blev varm igen under gårdagen...

Ni andra ni får ha en underbar onsdag och en riktigt bra dag på jobb, skola eller vad ni nu gör idag =)....

Likes

Comments

Inatt fick jag sova så idag blir det skolan

Likes

Comments

Idag är jag hemma för jag orkar inte gå i dag för min sömn har varit katastrof...
plus att jag har en inlämning så den kan jag fixa snart när jag har vaknat...

Karim har varit ledsen och vem fick ta honom jo jag som ska upp till skolan men allvarligt detta orkar jag inte jag måste få sova när jag har skola

Likes

Comments

Ja idag eller faktiskt inte bara idag men det är regnigt och ruggigt ute och det kanske ska vara så när det är höst men det är inte ens skönt ute.

Jag tycker det är fördjävligt att folk ger sig på andras bilar och sparkar sönder lyktor hur är ni uppfostrade och vad är det för jävla ungdomskrets har ni.  Att föstöra andras bilar det är inte ens roligt för dom som äger den bil bara en jävla kostnad för oss bilägare.

Och inte nog med det så ringde min syster och sa att hon ligger på sjukhus och vill att jag kommer vilket jag inte kan för Karim har fortfarande feber och mannen är inte hemma och vet inte ens när han kommer hem och jag har läxor som jag inte förstår mig på asså detta är bara för mycket nu i min skalle.  Har en inlämning i morgon och den är fan inte ens klar och så har jag en inlämning på torsdag och den är inte heller klar gahh denna termin tar kål på mig och sen en massa seminarium och grupparbeten plus redovisning då det ska bli skönt att terminen är slut 22 december..

Lilleman sover så jag måste passa på att göra läxorna

Likes

Comments

När jag hade lagt Karim för vila så frågade jag mannen om vi kunde åka sen när han vaknat och handla för jag är så sugen på tacos ja säger han och när Karim väl vaknat vad gör han då jo han åker till en kompis och undrar varför jag klär på både mig och Karim men hallå vi skulle ju åka ju ja men det gör vi ju sen får jag till svar =( .

Varför vänta på att Lilleman vakna och sen dra till kompisen varför kunde han inte ha varit med kompisen när den lilla sov asså jag förstår inte..

Ibland blir jag så irriterad att jag bara vill skita i allt...

Men visst jag väntar ett tag men tycker jag det tar för lång tid att väntar klär jag på mig och Karim och går själv för någon måtta får det fan vara..

Hoppas ni andra har en bra Lördag ?

Likes

Comments

Skönt det är fredag och vi har en liten bensträckare nu men annars har vi seminarium

Likes

Comments

Jag har inte haft tid att skriva förrän nu min syster och hennes pappa va här och satte upp mina rullgardiner i våra sovrum och sen hjälpte syrran mig med datorn och där emellan har Karim vart ledsen han är sjuk och är inte på sitt esse och nu sover han men han ska vakna för annars somnar han inte sen ikväll...

Maten är snart klar och det blir fiskpinnar och potatismos för jag orkar inte ställa mig och göra annat...

Hjälpte H med att göra sitt cv så nu har han det klart =)

Likes

Comments


Vi började på ett nytt område på specialpedagogiken som vi ska hålla på med i 3 veckor för det är så stort.. Kommunikation. Det va inte alls många i klassen idag vi va bara 7 stycken men när det knappt va en kvart kvar så kom tre till och läraren frågade dom va dom hade varit jo i bibblan för att öva på etiken dom hade idag för dom har seminarium.. Vi såg även på en film som heter NINJAKOLL och det va intressant för man får se det vi läser om t.ex. hur det är att leva med en funktionsnedsättning och vad det finns för hjälpmedel att få och jag tycker det är intressant att lära sig för allt det vi pratar om i skolan visste inte jag innan .. Klockan 10.00 ställde sig en i klassen upp och va på väg ut genom dörren och sa hejdå till läraren och hon tittade på honom och sa gå och sätt dig ja men vi slutar nu säger han ja men det spelar väl ingen roll jag har inte sagt att du får gå men hon tvingade honom att sätta sig igen sen sa hon tack och hej till oss andra, hon blev riktigt förbannad men så gör man inte man kan säga till henne du klockan är 10.00 vi slutar men inte bara försöka gå och säga hejdå.. Jag slapp vänta mer än fyra immar på att få veta mitt betyg fick veta efter lektionen och jag ligger mellan D och C men det har jag gjort ända sen första terminen.. I morgon får vi jobba hemma så på fredag ska jag till skolan igen..

Håller på med tvättmaskinen och torktumlaren idag...  

Likes

Comments


Onsdags morgon och halva veckan är snart gången.. Idag har jag bara specialpedagogik för idag och på fredag är det halvklass seminarium i etiken och jag är på fredag och 14:00 så är det möte med läraren för halvtidsbedömning för dom som inte va i fredags men jag pratade med läraren och berättade att jag hade ingen etik idag så i så fall får jag vänta 4 timmar i skolan för att bara veta vad jag ligger i betygsnivå men jag har ingen lust att vänta så länge men vi kom överens att jag skulle stanna kvar lite efter lektionen slut så skulle jag få veta och det gick jag med på att det va ok =)...

Hussein kommer sen kvart över tio och hämtar mig så jag slipper ta bussen ..

Karim han har feber och är snorig så han får vara hemma denna vecka så jag ska fixa lite med tvätten sen så jag har det gjort och sen ska jag plugga lite mer när Karim sitter och leker hoppas bara han vill sova lite idag...

När jag kom in på gården igår så stod det en massa poliser och två - tre gick runt i trappen med hundar och jag tänkte va fan är det som hänt men jag fick fram att det hade varit inbrott mitt på blanka dagen så dom hade kommit hem och det va en hel del som hade blivit stulet och deras dörr kunde inte låsas asså  fy vad hemskt.. Hur fan kan man göra något sånt kan man inte längre låsa sin dörr och gå till jobbet längre känner att jag snart måste skaffa larm men vad skulle inte det kosta mig ? man måste ju få känna sig trygg i sitt hem ju...

Snart måste jag gå till bussen men jag hoppas ni alla får en bra Onsdag med jobb, skola eller mammaledig eller vad ni gör om dagarna =)

Likes

Comments