View tracker

Jag såg idag att jag är intagen till Akutvård som utgång och jag är bara så glad för det va den jag verkligen ville ha =) medans syrran hon sökte samma utbildning som mig och hamnade på reserv och hon blev ledsen för hon ville verkligen komma in och gå. Jag sa det du kan ju söka in nästa år men det skiter hon i . Jag förstår verkligen hur hon känner sig men man ska inte vara negativ vilket hon är ganska bra just nu =(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Redan lördag och det är bara 14 dagar kvar till julafton =).. Idag vet jag inte vad jag ska göra mer än att skriva rent mina uppgifter till på måndag. Ska nog tvätta lite för tvättkorgen börjar bli full..

Idag snöar det och Karim gillar verkligen att stå i fönstret och kolla när det faller ner..


Hur ser eran lördag ut???

Likes

Comments

View tracker

Sista dagen idag på praktiken och det är blandade känslor att lämna dom. Det är ett gäng underbara människor och boende. Men det är bra att få gå tillbaka till skolan och fixa det sista inför terminen slut sen är det bara att vänta och se om jag kommer in på akutvård..

Börjar 14:00-22:00 och det har varit intressant upplevelse och få se hur dom jobbar med autistiska människor och det har jag fått uppleva nu i 4 veckor..

Likes

Comments

Jag försov mig till halv sex när jag skulle gå upp fyra idag men jag hann till bussen men det va stressigt.  Vet inte om han väckte mig när klockan ringde eller om han hade stängdt av ljudet så det inte ringde men jag blev väckt halv sex i alla fall det är det ända jag minns.. Men men sitter på bussen till praktiken nu i alla fall och detta är min sista vecka där .
Godmorgon på er. 😊

Likes

Comments

Idag är det 2 år sen du lämnade jordelivet och saknaden är fortfarande stark men jag har accepterat att du är borta och jag saknar att höra din röst, ditt skratt och dina kramar.
Önskar att det fanns ett sätt att få se dig en sista gång men tyvärr.
Idag tänder jag ett ljus för dig mamma

Likes

Comments

Måndag morgon och jag är ledig men ändå får jag gå upp så tidigt för 11 åringen har tabdläkartid nu tio över sju och vi ska snart gå..
Sen när jag kommer hem och han gått till skolan ska jag sätta mig ner med etiken för det ska redovisas när vi kommer tillbaka från praktiken...

Likes

Comments

Har precis ätit lunch och mätt blev jag  😊 och nu är det inte många timmar kvar tills jag slutar..

Likes

Comments

Klockan ringde 04:00 och tro på tusan Karim vakna med så det var bara att byta blöja och ge han flaskan så somna han om så jag kunde komma upp och äta frukost.
Ska snart gå ut mot vägen och få skjuts av min handledare. 
Idag är det 3 veckor som gått på min praktik så jag har en vecka kvar och det är både skönt men ändå inte för personal och boendena är härliga och sköna människor..

Godmorgon på er  😊

Likes

Comments

Ja igår blev det en ny månad och jag som hade tänkt skriva hann inte för det blev så mycket.  Maskiner med tvätt plugg och lämna och hämta på dagis samt åka till affären.

Lilleman blev verkligen överlycklig när vi kom ut från dagis och det snöa..

Likes

Comments

Jo men det är ju första advent idag ju =) så julgardinerna och stjärnan är nu upphängda och fönsterna är putsade men jag kunde inte baka några lussekatter för gubben satt vid datorn här ute i köket och höll på med truckkortsfrågorna och bara det tog fan en halv dag ju det va mycket han satt och läste och läste och läste..

Fadi han fick magsjuka idag så han sprang på toa hela eftermiddagen och kvällen men nu sover han ja och igår hade jag magkatarr så jag sov hela dagen igår mådde inge bra alls och feber hade jag med ja så rena sjukstugan verkar det vara här och jag hoppas Karim inte får något mer skit nu så han kan gå till dagis på tisdag..

Har blivit klar med en uppgift nu har jag tre kvar gahh för att man inte kan ta det lugnt under en praktik..

Hoppas ni har haft en skön och trevlig första advent idag =)

Likes

Comments