En halvtimme innan klockan ska ringa bestämmer Karim sig för att vakna och vi ska gå upp, va har hänt med honom asså så här brukar han inte göra han brukar sova men den senaste har han antingen vaknat mellan 3-6 för att gå upp och en annan är helt slut och vill sova eller så gråter han för ingenting.. Jag vill ha min goa kille tillbaka känner inte igen honom som han är nu..

Idag är det jag som lämnar Karim på dagis innan jag tar bussen till skolan..

Snön den fortsätter att falla usch och kallt är det med ...

Likes

Comments

Karim va lätt att söva idag kanske för att han somna i soffan och jag bar in honom..
Det är tomt utan min stora kille men han älskar att vara med sin farbror , bara några dagar kvar sen är han hemma igen och under tiden så har Karim lite semester för fy vad dom bråkar..

Likes

Comments

Igår frågade min kusin och H s bror om Fadi inte kunde komma till dom men det tog ett tag för honom att bestämma sig men till slut bestämde han sig för att åka så han packade en väska.

I morse när jag vakna va det fullt med äcklig snö ute usch.
Jag hann inte sätta på kaffet förrän Karim va uppe alltså 05:15 så tidigt men jag fick honom inte till att somna om så han fick vara vaken med mig tills jag gick och då väckte jag mannen. Kramade min stora eftersom han skulle åka efter Karim hade blivit lämnad på dagis..
8:00-11:00 hade vi studiebesök på sjukhuset, det va intressant men han pratade för fort och länge..

Jag och M va så nyfikna på om vi klarade provet så vi frågade läraren och vi blev godkända båda två 😊..

Ska snart lägga lilleman 😊.

Likes

Comments

Ja så va det här provet klart så slipper man tänka mer på det. Jag skrev på alla förutom en för den kunde jag inte, jag skrev en del långa svar och andra kortare ..

La Karim nu när jag kom hem och han somna på 5 minuter och snarkar gör han med..

Nej nu ska jag slappa lite innan han vaknar igen 😊

Ha en bra måndag..

Likes

Comments

Alla sover utom jag ganska skönt att sitta här med en kopp kaffe oxh vakna i lugn och ro.
Fadi har sportlov denna vecka.
Idag har jag prov i palliativ vård och det känns som jag kan det .

Igår bara för att jag sa till en klasskompis att hon kan inte prata med mig om saker som ligger längre fram så balla hon ut och menade på att jag har ett beteende plus att jag ska inte jävlas med henne och bla bla bla.. För det första så jävlas jag inte med människor och något beteende har jag inte jag är den jag är och jag måste få säga vad jag känner utan att folk ska balla ur och bara för att man säger vad man tycker så har man ett beteende amen snälla . Jag är den jag är bara acceptera om man ska vara vän med mig..

Likes

Comments

Det sägs att söndagar är vilodag men inte här hos mig i alla fall.
Jag har vikt tvätt, bytt sängkläder, damsugat, diskmaskinen är igång samt tvätt och torktumlare och jag känner mig helt slut tänk om jag börjar bli sjuk usch..

Likes

Comments

Jahopp då va det söndag igen då asså dagarna går för fort..
Jag känner en sån stress och press på mig just nu att jag vet inte vilket ben jag ska stå på jag glömmer vissa saker och jag har ont i magen.. Det är ju onte bara skolan jag kan tänka på utan allt annat med..
Idag blir det tvätt och plugg på dagens sysslor och vika tvätt som inte hans med igår..

Vad ska ni hitta på för kul en söndag som denna ?

Likes

Comments

Ja idag va vi ju på kalas och Karim sov 10 min i bilen dit och knappt 15 min hem men ändå har han varit rätt så glad det va först nu fram till 20:00 som han va gnällig men han somna på 5 minuter så trött va han .. Min uppgift till torsdags redovisningen är klar skönt i morgon blir det att läsa på till provet ..
Ska sova nu för jag känner mig trött.. 😊

Hoppas ni haft en bra lördag för det har vi 😊..

Likes

Comments

Idag ska jag och barnen på 1 års kalas 😊.
När Karim somna igår satt jag med en uppgift men ska fortsätta idag så jag kan skriva ut på måndag och öva på fram till redovisningen på torsdag ..
Måste öva inför provet på måndag med.

Hur ser eran lördag ut ?

Likes

Comments

Är på väg hem från skolan och äntligen helg fär mig nu fast jag har en del att göra hemma plus uppgifter från skolan och jag måste plugga till provet på måndag ja det är mycket för mig i helgen och jag har ett kalas att gå på med phu hur ska jag hinna allt det här i helgen ..

Likes

Comments