Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

jag känner mig riktigt älskad både av macke och av mina underbara barn. känner mig mega lycklig just nu :) barnen har lov o Casper kom "hem" igår men började med att sova borta, saknar ju min stora kille nu. min familj betyder allt för mig. om 1 vecka är det dags att fira Casper som fyller 9 år :) kan inte förstå att han är så stor redan, han är ju min lilla bebis. <3 nej nu måste jag kavla ut degen så vi kan få lite fler bullar :) vi lyckades äta upp typ 80 bullar på några timmar i går :)

Likes

Comments

är så jävla glad att det finns inte :) Vi ska få en liten DOTTER :) inget kan dra ner på mitt humör just nu, inte ens att jag riskerar kejsarsnitt. tösen i magen mår bra bara moderkakan som ligger super långt nere. vi köpte kläder till henne i går efter ul :) mamma, pappa o dina brödrar längtar efter dig <3 min fina vän med svärdotter ringde på dörren innan o kom med mina favvo blommer och kramar :) känner mig riktigt glad över att ha såna vännerLikes

Comments

kan man bara inte få va glad 1 hel dag. jag är lite på gränsen till att brista, finns en gräns för hur mycket man pallar mä. just nu är jag helt skakig i kroppen och trött skulle behöva sova men snart är det dags att hämta Neo på dagis. i morgon ska vi på ul o jag längtar. :) sorry för gnäll inlägg men behövde få ur mig lite. här kommer lite nya bilder ist :)


Likes

Comments

är inte pigg alls då Neo har varit vaken halva natten. Han tyckte att det va dags att gå upp fast det va mitt i natten. Igår hade vi en underbar dag då vi va ute från 11 till fem på eftermiddagen, jag o Neo gungade på skolan i kompisgungan sen gick vi till andra lekplatsen och lekte. Pappa mötte oss där och där blev det bestämt att vi skulle gå till skogen och grilla korv o pinnbröd. vi hade det super mysigt hela dagen, på kvällen när Casper kom hem åkte både Neo o Casper i badkaret medans jag la in all tvätt. Jag hade nog 4 maskiner tvätt som jag inte hade lagt in :( macke tvättade av Neo o hjälpte han på med blöja o pyjamas sen blev det lite mer lek innan sängen. Nu är jag gravid i v 16 på torsdag går jag in i v 17, tiden går super fort. Ska till barnmorskan nästa vecka o ta nya prover då mina blodvärden inte alls ser bra ut, äter 2,5 mg folsyra varje dag men känner att det hjälper inte o järntabletter kan jag inte ta. hoppas att dom hittar en annan lösning snart för jag orkar inte va trött alltid. nej nu ska jag fixa så Casper kommer i väg till skolan. ha det så bra :)
Likes

Comments

att inte ha körkort o bil!!! så svårt att kunna storhandla då :( moster brukar köra mig men nu är deras bil sönder, vet inte hur jag ska lösa detta. måste in o handla mat till oss alla men framförallt gröt o välling till Neo. så jobbigt att det bara finns i vissa affärer. vi hade lite vänner här i går o det va super trevligt men i morse när jag vaknade kände jag mig nästan bakfull fast jag inte drack något. så trött i kroppen. ha det så bra

Likes

Comments